سلام
اگه يادتون باشه پيامبر (ص) در جنگ بدر . چاههاي بدر ( اگه اسمشو اشتباه نكنم ) رو پس از برداشتن آب براي خودشان . چاههاي آب رو پر كردند و آب را از دسترس دشمنان دور كردند .
مشابه همين كار را يزيديان در كربلا بكار بردند .
چطور در اولي تاكتيك و در دومي ظلم است ؟
اين جواب هم كه : در زمان پيامبر (ص) ايشان با كفار جنگ ميكردند ولي در كربلا . جنگ با نواده پيامبر (ص) را هم به من ندهيد .
اگر اولي درست بوده خوب دومي هم درست است و يزيديان از شيوه پيامبر (ص) استفاده كرده اند .
مرا راهنمايي كنيد .
بستن آب براي امام حسين : تاكتيك يا ظلم
مدیر انجمن: شورای نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 46 بار
بستن آب براي امام حسين : تاكتيك يا ظلم
او مي آيد . . .
الهم صلي علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم
[External Link Removed for Guests]

-
Re: بستن آب براي امام حسين : تاكتيك يا ظلم
كسي نميتونه يه جواب قانع كننده به من بده ؟ 
او مي آيد . . .

-
- سپاسهای ارسالی: 3085 بار
- سپاسهای دریافتی: 5884 بار
- تماس:
به نام خدا
با سلام
دوست عزیز اصل این مطلب نادرست است و پیامبر اکرم(ص) هیچگاه آب را به روی سپاه دشمن نبستند ،
و این دقیقا همان چیزی بود که امیر المومنین (ع) نیز در جنگ صفین انجام دادند و بر سنت پیامبر (ص) عمل نموده و آب را بر سپاه معاویه نبستند .
موفق باشید
با سلام
دوست عزیز اصل این مطلب نادرست است و پیامبر اکرم(ص) هیچگاه آب را به روی سپاه دشمن نبستند ،
و این دقیقا همان چیزی بود که امیر المومنین (ع) نیز در جنگ صفین انجام دادند و بر سنت پیامبر (ص) عمل نموده و آب را بر سپاه معاویه نبستند .
موفق باشید

-
پر كردن چاهها را با سنگ توسط سپاه پيامبر (ص) رو كه از خودم در نياوردم .
نمونه اش رو مي تونيد در فيلم محمد رسو الله ببينيد
نمونه اش رو مي تونيد در فيلم محمد رسو الله ببينيد
او مي آيد . . .

-
- تماس:
عزیزم کسی نگفت از خودت در آوردی ؛
فیلم که نمیشه منبع معتبر ! خصوصا این فیلم که پر از اشتباهات کتب تاریخی پیروان مکتب خلفاست !!
در هیچ منبع معتبری و با هیچ سند معتبری این قضیه نقل نشده و همه نقل های اشتباه و مشهور غیر صحیح هستند .
یک در صد احتمال بده شخصی که به شما پاسخ میده مدت ها روی این مطلب تحقیق کرده باشه
موفق باشی

-
- تماس:
به نام خدا
با سلام
مستندات بحث به نقل از کتاب " الصحیح من سیرة النبی الاعظم " :
جبهه گیری دو لشکر
مشرکین که به سمت بدر سبقت گرفته بودند ، در وادی مناسب تری که مایل به مکه بود ، کنار آب فرود آمدند .
ولی مسلمین بنابر تصریح قرآن کریم (و الرکب اسفل منکم) 42 انفال ... در مکان پست تری فرود آمدند که مایل به مدینه بود
و بدون آب . زمینی که بر آن فرود آمدند کاملا شِنی و لغزان بود و از نظر جنگی مناسب نبود .
اما مشرکین در منطقه سنگلاخی جبهه گرفته بودند.
که البته به امداد الهی ، این موقعیت های ظاهری تاثیری در پروزی مسلمین نداشت
می توانید به منابع معتبر برای اهل تسنن نیز مراجعه کنید
(سیره ابن هشام ج2ص271 ، الکامل فی التاریخ ج2ص122 ، البدایه و النهایه ج3ص266)
پس با توجه به مطالب بالا مشخص می شود که آب اصلا سمت مشکرین بوده و نه مسلمین !
نکته دوم این است که پیامبر هیچگاه شروع کننده جنگ نبودند و در این غزوه نیز ابتدا به مشرکین گفتند
که کراهت دارم آغاز کننده جنگ باشم و به مسلمین دستور دادند تا به شما حمله ای نشده جنگ را شروع نکنید .
در این تاکتیک ، هیچ گاه جایی برای تحریک ابتدایی دشمن هم نیست ، مثل بستن آب و امثال آن ...
که البته همانطور که گفتیم اصلا وجود چاه آب در سمت مسلمین نیز مردود است .
حال آنکه مسلمین دیرتر هم رسیده بودند ، و امکان برداشتن آب قبل از مشرکین و بستن چاه را هم نداشتند .
نکته بعدی که در کتب شیعه هم بر آن تصریح شده این است که برای آوردن آب پیامبر به امیر المومنین ع فرمان دادند
پس مشخص می شود ، که مشرکین آب را بسته بودند ، که مسلمین به سختی افتاده و پیامبر به امام علی ع فرمان
آوردن آب می دهند و ایشان شبانه ، به میان آنها رفته و با شجاعت آب تهیه می کنند و بر می گردند
(که البته در بین راه قضایای جالبی نیز برای ایشان رخ داده که از فضایل بی نظیر آن مولای مومنان است)
* مراجعه کنید حیات القلوب ج 4 جنگ بدر *
مهمترین شاهد ما خود قرآن کریم است ، در همان سوره انفال که می فرماید :
خواب شما را فراگرفت و صبح که نیاز به غسل داشتید ، آبی نداشتید ،
و ما از آسمان بارانی نازل کردیم تا هم زمین شنی زیر پای شما سفت شود و هم آب برای غسل پیدا کنید .
با این قرینه نیز اثبات می شود که چاه که هیچ ، آب اندکی برای غسل هم نبوده .
پس اگر در کتابی یا فیلمی ، چیزی بیان شد که مخالف قرآن و سنت معتبر بود ، باید فیلم را نقد کرد نه دلایل محکم دین را !
نکته آخر که اصل بحث ما ست ، این است که پس اصل جریان پر کردن چاه ها چه بوده است ؟!
پس از پایان جنگ ، دقت کنید !!! پس از جنگ ، پیامبر دستور دادند که اجساد مشرکین را در همان چاه ها بیندازند
و روی آن را بپوشانند و چاه را پر کنند .
(همان چاه هایی که مشرکین آبش را به روی مسلمین بسته بودند ، از اجساد خودشان پر شد)
پس این قضیه بعد از جنگ بوده است و نباید اشتباه کرد !
و اتفاق مهم دیگری که در آنجا افتاد این بود که پیامبر با مشرکین داخل چاه صحبت کردند
و فرمودند آیا آنچه پروردگارتان به شما وعده داده بود حق یافتید ؟
من وعده پیروزی پروردگارم را حق یافتم .... (الی آخر)
که البته معترض همیشگی (عمربن الخطاب) به پیامبر طعنه زد که چگونه با اینها حرف می زنی و پیامبر پاسخ گفتند که
شما شنواتر از اینها نسبت به سخنان من نیستید (یعنی اگر اینها شنواتر از شما نباشند حداقل مانند شما می شنوند سخنان من را)
منابع این بخش :
فتح الباری ج 7 ص 234 ، الکامل ابن اثیر ج2 ص29 ، السیره الحلبیه ج2 ص82 ، حیاه الصحابه ج2ص333)
موفق باشید
با سلام
مستندات بحث به نقل از کتاب " الصحیح من سیرة النبی الاعظم " :
جبهه گیری دو لشکر
مشرکین که به سمت بدر سبقت گرفته بودند ، در وادی مناسب تری که مایل به مکه بود ، کنار آب فرود آمدند .
ولی مسلمین بنابر تصریح قرآن کریم (و الرکب اسفل منکم) 42 انفال ... در مکان پست تری فرود آمدند که مایل به مدینه بود
و بدون آب . زمینی که بر آن فرود آمدند کاملا شِنی و لغزان بود و از نظر جنگی مناسب نبود .
اما مشرکین در منطقه سنگلاخی جبهه گرفته بودند.
که البته به امداد الهی ، این موقعیت های ظاهری تاثیری در پروزی مسلمین نداشت
می توانید به منابع معتبر برای اهل تسنن نیز مراجعه کنید
(سیره ابن هشام ج2ص271 ، الکامل فی التاریخ ج2ص122 ، البدایه و النهایه ج3ص266)
پس با توجه به مطالب بالا مشخص می شود که آب اصلا سمت مشکرین بوده و نه مسلمین !
نکته دوم این است که پیامبر هیچگاه شروع کننده جنگ نبودند و در این غزوه نیز ابتدا به مشرکین گفتند
که کراهت دارم آغاز کننده جنگ باشم و به مسلمین دستور دادند تا به شما حمله ای نشده جنگ را شروع نکنید .
در این تاکتیک ، هیچ گاه جایی برای تحریک ابتدایی دشمن هم نیست ، مثل بستن آب و امثال آن ...
که البته همانطور که گفتیم اصلا وجود چاه آب در سمت مسلمین نیز مردود است .
حال آنکه مسلمین دیرتر هم رسیده بودند ، و امکان برداشتن آب قبل از مشرکین و بستن چاه را هم نداشتند .
نکته بعدی که در کتب شیعه هم بر آن تصریح شده این است که برای آوردن آب پیامبر به امیر المومنین ع فرمان دادند
پس مشخص می شود ، که مشرکین آب را بسته بودند ، که مسلمین به سختی افتاده و پیامبر به امام علی ع فرمان
آوردن آب می دهند و ایشان شبانه ، به میان آنها رفته و با شجاعت آب تهیه می کنند و بر می گردند
(که البته در بین راه قضایای جالبی نیز برای ایشان رخ داده که از فضایل بی نظیر آن مولای مومنان است)
* مراجعه کنید حیات القلوب ج 4 جنگ بدر *
مهمترین شاهد ما خود قرآن کریم است ، در همان سوره انفال که می فرماید :
خواب شما را فراگرفت و صبح که نیاز به غسل داشتید ، آبی نداشتید ،
و ما از آسمان بارانی نازل کردیم تا هم زمین شنی زیر پای شما سفت شود و هم آب برای غسل پیدا کنید .
با این قرینه نیز اثبات می شود که چاه که هیچ ، آب اندکی برای غسل هم نبوده .
پس اگر در کتابی یا فیلمی ، چیزی بیان شد که مخالف قرآن و سنت معتبر بود ، باید فیلم را نقد کرد نه دلایل محکم دین را !
نکته آخر که اصل بحث ما ست ، این است که پس اصل جریان پر کردن چاه ها چه بوده است ؟!
پس از پایان جنگ ، دقت کنید !!! پس از جنگ ، پیامبر دستور دادند که اجساد مشرکین را در همان چاه ها بیندازند
و روی آن را بپوشانند و چاه را پر کنند .
(همان چاه هایی که مشرکین آبش را به روی مسلمین بسته بودند ، از اجساد خودشان پر شد)
پس این قضیه بعد از جنگ بوده است و نباید اشتباه کرد !
و اتفاق مهم دیگری که در آنجا افتاد این بود که پیامبر با مشرکین داخل چاه صحبت کردند
و فرمودند آیا آنچه پروردگارتان به شما وعده داده بود حق یافتید ؟
من وعده پیروزی پروردگارم را حق یافتم .... (الی آخر)
که البته معترض همیشگی (عمربن الخطاب) به پیامبر طعنه زد که چگونه با اینها حرف می زنی و پیامبر پاسخ گفتند که
شما شنواتر از اینها نسبت به سخنان من نیستید (یعنی اگر اینها شنواتر از شما نباشند حداقل مانند شما می شنوند سخنان من را)
منابع این بخش :
فتح الباری ج 7 ص 234 ، الکامل ابن اثیر ج2 ص29 ، السیره الحلبیه ج2 ص82 ، حیاه الصحابه ج2ص333)
موفق باشید

-
منظور من از طرح چنين سوالي خداي نكرده زير سوال بردن پيامبر و مسلمين نيست . من خودم هم مسلمانم و هم شيعه .
ندانستن عيب نيست . نپرسيدن عيبه !
از همه شما دوستان ممنونم .
اين تنها يك سوال است كه اينگار منبع سوال من هم درست نبوده ( نه فقط فيلم )
ندانستن عيب نيست . نپرسيدن عيبه !
از همه شما دوستان ممنونم .
اين تنها يك سوال است كه اينگار منبع سوال من هم درست نبوده ( نه فقط فيلم )
او مي آيد . . .