سوالی که از ذهنم پاک نمی شه!!! کمکم میکنی پاکش کنم؟

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
New Member
New Member
سپاس‌های دریافتی: 7 بار

سوالی که از ذهنم پاک نمی شه!!! کمکم میکنی پاکش کنم؟

پست توسط akhavan »

سلام
یه سوالیه که کمی به جواب رسیدم ولی شک دارم : تصویر
خداوند در قران می فرمایید:و ما شما مومنین را به راه راست هدایت می کنیم
خداوند در اینجا و در بیشتر آیه ها عرض می کند و ما به نظر خودم ما یعنی مومنان ولی در اینجا شریکی برای خود در نظر گرفته که انجام کارها رو به مومنین محول کرده؟
Old-Moderator
Old-Moderator
سپاس‌های ارسالی: 973 بار
سپاس‌های دریافتی: 1783 بار
تماس:

Re: سوالی که از ذهنم پاک نمی شه!!! کمکم میکنی پاکش کنم؟

پست توسط سعید منتظر »

منم این سوال رو دارم...

چرا خداوند در قرآن بیشتر جاها به جای من از ضمیر "ما" استفاده میکنه!؟ =:(

مگه خود قرآن نمیگه " کفواً احد"

ممنون :razz:
 روزگاری‌ست که شیطان میگوید: انسان پیدا کنید ، سجده خواهم   [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+     [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+     [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests] 
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 18 بار

پست توسط تسلیم »

سلام دوست عزیز
من تنها و تنها نظر شخصی خودم رو ارائه میدهم و متشکر میشوم سایر دوستان نیز نظرات خود را ارائه دهند تا به یک جمع بندی زیبا برسیم.
مدبرات امر معمولا به وسیله رسولانی در سطح گیتی انجام میشود که از جمله آنها رو میتوان به جبرئیل و مکائیل و اسرافیل و ازرائیل بر شمرد. برای اینکه این مهم برای شما بهتر جا افتد بهتر است نگاهی به آیات 164 تا 166 صافات بیندارید که میفرماید:
و نیست از ما مگر که او راست مقامیی معین 164
و بدرستیکه ما هر آینه مائیم صف زنندگان 165
و بدرستیکه ما هر آینه مائیم تسبیح کنندگان 166
....
(یادتان باشد این رسولان رو جزء فرشتگان بر نمشمارید.)
میدانید که قرآن از ام الکتاب بر گرفته شده و توسط جبرئیل امین بر نبی اکرم ص نازل گردیده است .
در قرآن هر جا از ما و بصورت جمع صحبت شده منظور انجام آن فعل توسط این رسولان و به فرمان الله جل جلاله بوده . ولی هیچگاه آنها شایسته پرستش و کرنش نبوده و نباید آنها آلاتی برای رسیدن به قرب آلهی در نظر گرفت .
Old-Moderator
Old-Moderator
سپاس‌های ارسالی: 973 بار
سپاس‌های دریافتی: 1783 بار
تماس:

پست توسط سعید منتظر »

ولی من جوابم رو نگرفتم! ::sa
 روزگاری‌ست که شیطان میگوید: انسان پیدا کنید ، سجده خواهم   [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+     [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+     [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests] 
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 88 بار
سپاس‌های دریافتی: 557 بار

پست توسط پاسخ جو »

به نام خدا

به كار بردن ضمير جمع متكلم (ما) رمز عظمت و نشانه بزرگى گوينده است و خداوند براى اين تعبير از همه شايسته‏تر مى‏باشد. ادبا مى‏گويند علت اين كه به كار بردن ضمير جمع متكلم رمز عظمت شناخته مى‏شود اين است كه افراد بزرگ معمولا تنها نيستند؛ يعنى خدمتگزاران و فرمانبردارانى هميشه در راه اهداف آنها كوشش مى‏كنند و به اين ترتيب همواره اجتماعى را تشكيل مى‏دهند و همين معنى سبب شده كه به كار بردن اين لفظ «كنايه از عظمت» باشد.

به اين ترتيب، هر موقع ضمير جمع در كلمات خدا به كار برده شود بار ديگر ما به ياد عظمت و بزرگى او و آن همه نيروهاى آشكار و پنهان عالم هستى كه همه سر بر فرمان او دارند مى‏افتيم و از اين رو توحيد ما كاملتر و توجه ما نسبت به آن ذات مقدس بيشتر مى‏شود.

: ‌آيت الله‌ مكارم شيرازى و ‌آيت الله‌ سبحانى
, پاسخ به پرسشهاى مذهبى , ص:  

[HR]

البته ممکنه این سوال پیش بیاد که پس چرا خیلی جاها از "انّی" استفاده شده و فقط گفته من ، که این نیز به این دلیل می تواند باشد که فقط

کارهایی که مخصوص اوست و اختصاص ویژه به خداوند دارد ، با این تاکیید می آید .تصویر
چو مي بيني که نابينا و چاه است ... اگر خاموش بنشيني گناه است !
Member
Member
سپاس‌های ارسالی: 65 بار
سپاس‌های دریافتی: 138 بار

پست توسط هاجر »

تصویرتصویر من فکر میکردم علتش این است که خدا از انبیاء و رسولانش و عوامل دیگر برای ابلاغ و گسترش خداپرستی و مذهب استفاده کرده است.
چه ربطی به عظمت داره ؟
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 88 بار
سپاس‌های دریافتی: 557 بار

پست توسط پاسخ جو »

پاسخ جو نوشته شده: علت اين كه به كار بردن ضمير جمع متكلم رمز عظمت شناخته مى‏شود اين است كه افراد بزرگ معمولا تنها نيستند؛ يعنى خدمتگزاران و فرمانبردارانى هميشه در راه اهداف آنها كوشش مى‏كنند و به اين ترتيب همواره اجتماعى را تشكيل مى‏دهند و همين معنى سبب شده كه به كار بردن اين لفظ «كنايه از عظمت» باشد.

یعنی همونهایی که شما اسم بردید تصویر

البته در مواردی مثل إنّا خلقنا السموات و الارض ، شاید دیگه نشه ارتباطی با هدایت و پیامبران پیدا کرد .
چو مي بيني که نابينا و چاه است ... اگر خاموش بنشيني گناه است !
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”