موسیقی از دیدگاه ( m.d ) :

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Junior Member
Junior Member
محل اقامت: iran
سپاس‌های دریافتی: 86 بار
تماس:

موسیقی از دیدگاه ( m.d ) :

پست توسط bluenight »

سلام عزیزان می خوام در مورد موسیقی صحبت کنم البته خیلی وقته که می خوام این مطلب رو    

جمع بندی کنم این نظر شخصی منه ولی احساس میکنم که درست باشه چون چندین سال که              موسیقی     های مختلف رو گوش دادم به این نتیجه رسیدم امیدوارم که مورد استفادتون قرار بگیره       

و خوشحال میشم نظرتونو بدونم در موردش :

البته من با موسیقی موافقم البته نه همیشه نه اینکه در همه ی مواقع دوست دارم حرفامو بخونین       
                  خیلی فکر کردم بهشون .

خوب اول ازتون می خوام که ذهنتونو مثل یک پازل در نظر بگیرین
             با تیکه های مختلف که هر تیکه     اون مربوط به قسمت خاصی میشه .       

حالا فرض کنین که کنار دریا هستین یا تو جنگل یا محیط باز و طبیعی وقتی که تو این محیط ها  
   می گیرین با صداهای مختلف اما * طبیعی *              وقتی به صدای طبیعت و محیط اطرافتون گوش میدین                          اون قسمت از پازل ذهنتون که خالیه با همون صدا کامل میشه و آرامش بخش میشه .       

خوب حالا فرض کنین یه آهنگ رپ یا جاز یا راک یا پاپ یا .... گوش کنین وقتی به این آهنگها یا  
   نوع موسیقی گوش کنین اون قسمتهایی از پازل ذهنتون که منظم بودن              و در جای خودشون قرار داشتن     خود بخود جابجا میشن چون تو ذهنتون خاطرات متفاوتی هست و              با هر آهنگی ذهنتون درگیر موضوع     خاصی میشه مثلا به یاد حادثه ی غمناکی که براتون              افتاد می افتین یا با آهنگ شاد به یاد حادثه خوب     و شادی می افتین و .....       

اگه دقت کنین به جای اینکه این موسیقی ها پازل ذهنتونو مرتب کنه         و کامل کنه بر عکس باعث بهم  
   ریختگی ذهنتون شده.       

خوب اگه بخواین مقایسه کنین می بینین که موسیقی طبیعت به ذهنتون کمک کرده که ذهنتون به        
   برسه و پازل دهنتونو کامل کرده              ولی موسیقی مصنوعی نه تنها کمک نکرده              بلکه اون نظمی که تو     قسمتهای دیگه بوده رو هم بهم زده .

مسئله مهم اینه که هممون دوست داریم همیشه در حال تعادل فکری و ذهنی باشیم
              و از چیزهایی که به     ما در رسیدن به این راه کمک میکنن استفاده کنیم و همیشه به دنبال آرامشیم .       

خوب می دونیم که با موسیقی طبیعت و طبیعی به آرامش می رسیم نمی خوام بگم       موسیقی مصنوعی  
   نمیشه به آرامش رسید       
   ولی سخته که موسیقی رو پیدا کنیم که مارو به آرامش و تعادل فکری و ذهنی برسونه .

اگه دوست دارین امتحان کنین مثلا صفحه ویندوزتونو نگاه کنین همون عکسی که وقتی  

رو   
   می کنین هست ( منظره خیلی قشنگی که سبزه و تپه داره )     

خوب به اون عکس نگاه کنین :   

یه تپه میبینین نه ؟       کنین که می خواین برین پشت اون تپه خوب حالا به این سوالهای من خوب     
            فکر کنین و خواهشا عمل کنین اون کاری رو که میگم انجام بدین :

یک بار بدون موسیقی به اون عکس نگاه کنین چه حسی دارین ؟
             وقتی که به این عکس بدون موسیقی                          نگاه می کنین تجسم می کنین که وقتی به اون طرف تپه می رسین چیزی هست که تو فکرتون بوده                         بدون اینکه تو این راه حسی به شما تلقین بشه و شما تمرکزتون روی توانایی هاتون جمع میشه وبه                         هدفی که دارین فکر می کنین یعنی انتظار ندارین که حادثه عجیبی در اون طرف تپه رخ بده              میدونین     چرا ؟       

چونکه شما تو این راه با موسیقی طبیعت همراه بودین و پازل ذهنتون کامل بوده       با آرامش و تعادل     
           ذهنی این راه رو طی کردین و به هدفتون فکر کردین و تمرکز داشتین رو هدفتون .       

حالا یه آهنگی بزارین که دوست دارین . اگه دقت کنین هر آهنگی که       یه حسی رو تو این راه  
   به شما تلقین میکنه و حس کاذب و به شما انتظارات بیهوده میده              مخصوصا اینکه آهنگ با کلامی گوش     بدین              چوش با شعرش خودبخود قسمتی از ذهنتونو درگیر میکنه.       

خوب حالا شما دوست دارین با کدوم حالت برین به اون طرف تپه ؟

خوب مسلما اون چیزی که شما دوست دارین اتفاق نمی افته       هر چیزی که اتفاق بیفته شما ازش  
   بی خبرین پس بهتره که تو این راه با آرامش و تعادل ذهنی و فکری برین جلو و به هدفتون فکر کنین     و برای رسیدن به هدفتون تلاش کنین              (و انتظارنداشته باشین که اون چیزی که دوست دارین اتفاق بیفته                   ولی تلاشتونو بکنین )              نه با حسهای کاذبی که به خودتون میدین     چون اینطوری کمتر دچار بحران فکری     می شین .       

میدونین من تو این چندین سالی که موسیقی گوش دادم به این نتیجه رسیدم که :   

موسیقی انسان رو ضعیف میکنه و انسان رو برده ی خودش میکنه.   

شما وقتی احساس ناراحتی دارین و آهنگی انتخاب می کنین برای گوش دادن فکر       که موسیقی دراختیار شماست ولی اشتباه میکنین چون شما در اختیار موسیقی       میدونین چرا ؟   

موسیقی رو یه غول چراغ جادو فرض       چون اون چیزی رو که دوست دارین بهش میگین و اون هم به شما همون چیز رو میده شما       می کنین با این کار اون چیزی رو که دوست داشتین بدست    ولی اشتباه می       میدونین چرا ؟

چون اون غول چراغ جادو نذاشت که شما با کمک ذهنتون و قدرت درونی خودتون خودتونو به       تعادل و آرامش برسونین اون با این کار شمارو برده ی خودش کرد

چون شما به اون نیاز دارین نه اون به شما .

امیدوارم که مثال خوبی زده باشم تا منظورمو بهتون بگم .

سعی کنیم تو زندگی همیشه پازل ذهنتونو کامل       نه اینکه قسمتهایی که مرتب هستند رو بهم بریزیم .

برده ی موسیقی نباشیم هیچ چیزی لذت بخش تر از آرامش فکری و ذهنی نیست .      و وقتی میتونیم درمورد موضوعی درست تصمیم بگیریم که آرامش ذهنی و فکری داشته باشیم .

موسیقی رو برده ی خودمون کنین تا به آرامش ذهنی و فکری برسیم نه اینکه مارو از حالت       کنه مهمترین مسئله تعادل فکرمونه .

موسیقی رو گوش کنیم که ما رو به آرامش فکری و ذهنی برسونه تا بتونیم درست تصمیم بگیریم.

دوست دارم این مسئله رو بگم نمی خوام تعصب خواستی داشته باشم نسبت به دینم       اینو مطمئنم      

دین اسلام همیشه به فکر آرامش منه .

ازتون ممنونم که وقتتونو گذاشتین و مطلب منو خوندین خوشحال میشم نظرتونو بدونم .

با تشکر محمد.M.D تصویر 

[COLOR=#000000]موقعی که حادثه ی بدی براتون اتفاق می افته و یا از موضوعی ناراحتین

سعی نکنین با موسیقی خودتونو آروم کنین

چون موسیقی مثل یه داروی مسکن
              [COLOR=#000000]فقط زمان کنار اومدن با اون موضوع یا اتفاق رو براتون به تاخیر میندازه

M.D
تصویر

Bronze
Bronze
سپاس‌های ارسالی: 1643 بار
سپاس‌های دریافتی: 1131 بار

Re: موسیقی از دیدگاه ( m.d ) :

پست توسط mahdieh »

دوست عزیز سلام

مثالهای خوبی زدید موسیقی طبیعت آرامش خاصی به آدم می دهد

ولی گاهی اوقات اینقدر درگیر زندگی می شویم یا مشکلی پیش می اید

با گوش دادن به یک آهنگ سنتی یا آهنگ ملایمی آرام می شویم
Administrator
Administrator
سپاس‌های ارسالی: 10691 بار
سپاس‌های دریافتی: 5476 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

mahdieh نوشته شده:ولی گاهی اوقات اینقدر درگیر زندگی می شویم یا مشکلی پیش می اید

با گوش دادن به یک آهنگ سنتی یا آهنگ ملایمی آرام می شویم

بنظر شما دو رکعت نماز یا یک دعا از مفاتیح ، توانایی انجام این کار را ندارد ؟ تصویر
Bronze
Bronze
سپاس‌های ارسالی: 1643 بار
سپاس‌های دریافتی: 1131 بار

پست توسط mahdieh »

مدیر عزیز

هر چیز به جای خودش خوب است

من شخصا وقتی دلم می گیره

شعری که اقای میر داماد در مورد حضرت مهدی خوانده گوش بدهم عجیب آروم می شم
Old-Moderator
Old-Moderator
سپاس‌های ارسالی: 973 بار
سپاس‌های دریافتی: 1783 بار
تماس:

پست توسط سعید منتظر »

من کلی شبهه تو سرم درباره موسیقی دارم ...

ای کاش میشد با یکی بنشینیم و یه دل سیر حرف بزنیم :lol: :lol: :lol:
 روزگاری‌ست که شیطان میگوید: انسان پیدا کنید ، سجده خواهم   [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+     [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+     [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests] 
Member
Member
سپاس‌های ارسالی: 123 بار
سپاس‌های دریافتی: 236 بار

پست توسط TAVVAB »

ضررها و بیماری های موسیقی از دیدگاه علامه جعفری (ره).

1. ایجاد عدم تعادل و توازن بین اعصاب سمپاتیک و پاراسمپاتیک که بی نظمی در این دو اعصاب مشکلات زیر را به همراه دارد :

1. اضطرابات گوناگون 2. عصبانیت 3. سستی 4. بی ارادگی 5. سرگیجه 6. صداع 7. مالیخولیا 8. نفخ معده 9. تحریکات قلبی 10 . طپش قلب 11. بی نظمی 12. آنژین صدری 13. انقباضات عروقی 14. اختلالات غدد مترشحه داخلی مخصوصا ( تیروئید و تخمدان ) 15.اسپاسم لوله گوارش 16. آسم ( تنگی نفس ) 17.نزله ی انقباضی و............ . تاثیر موسیقی بر روان و اعصاب صفحه 38

2. مرض مانی ( نوعی جنون است که درجات گوناگونی دارد ).

3. مرض سیکلموتی ( نوعی بیماری روانی است که شخص بیمار گاهی میخندد و بعضی از اوقات از خود ترشرویی نشان میدهد و گاهی گرفته و غمگین است ) .

4 . کوتاهی عمر

5 . مرض پارانویا ( نوعی مرض روحی است که شخص ادعاهای بی مورد کرده و خود را شریف تر و بالاتر از همه می داند )

6. ضعف اعصاب

7. اختلالات دماغی ( اغتشاشات مغزی هیجانات روحی و جنون )

8. تاثیرات قلبی

9. واسطه انتحار و خودکشی

10. بیماری فشار خون

11. عامل فحشا

12. تضعیف و تضییع حس شنوایی ( سامعه )

13. تضعیف و تضییع حس بینایی ( باصره )

14. هیجان

15. سلب راده و شکست شخصیت

16. سلب غیرت

17. عامل جنایت

18. جلب توجه غیر طبیعی

19. از دست دادن نیروی فکری

20. تضییع نیروی قضاوت

21. افسردگی و خمودگی

22. تهییج عشق ( یک نوع بیماری روانی است که مورد بحث و توجه روانکاوان است . گاهی شدت این بیماری به جایی میرسد که طرف خودش برای هلاکت خودش قیام کرده خویش را به آب و آتش می اندازد مسموم میکند خود را زیر اتومبیل معشوقه اش رها میکند و ..... و این بیماری گاهی شخص را به تیمارستان میکشاند)

تاثیر موسیقی بر روان و اعصاب صفحه 96

23. شکست عمر و جوان مرگی

24. زنجیر بردگی

25 . روش لغو

26 . اتلاف وقت

مبانی فقهی و روانی موسیقی صفحه 33

جوان و موسیقی صفحه 62 الی 63 ، آوای شیطان صفحه 70 الی 73

[HIGHLIGHT=#f2dcdb] * دين اگر شـش دانگ باشد در مَثَل*
*نصف آن باشـد عقيــده بـي جَـدَل *

* بُعـد اخلاقــي دو دانـگ ديـن مـن*   

[HIGHLIGHT=#f2dcdb] * مـايــه ي آرامـش و تـسـكيـن مـن*
  *اين رساله كوچك ويك دانگي است*   

[HIGHLIGHT=#f2dcdb] دين من كاملترو شش دانگي است.تصویر   
Member
Member
سپاس‌های ارسالی: 123 بار
سپاس‌های دریافتی: 236 بار

پست توسط TAVVAB »

نظر امام خمینی (ره) درباره موسیقی

غافل کردن از مقدرات

امام خمینی (ره) در مورد موسیقی می فرمایند : از جمله چیزهایی که مغزهای باز جوان ها را مخدر و تخدیر می کند موسیقی است.موسیقی اسباب این می شود که مغز انسان وقتی چند وقت به موسیقی گوش کرد تبدیل می شود به یک مغز غیر آن کسی که جدی باشد انسان را از جدیت بیرون می کند و متوجه جهات دیگر می کند .تمام این وسایلی که در هر مملکتی رواج دارد همه برای این است که ملت خود را از مقدرات خودشان غافل کنند.

بیرون آوردن از جدیت

امام خمینی (ره)در مورد موسیقی می فرمایند : موسیقی از اموری است که البته هر کسی بر حسب طبع خوشش می آید لکن از اموری است که انسان را از جدیت بیرون می برد و به یک مطلب هزل می کشد . دیگر یک جوان که عادت کرده روزی چند ساعت با موسیقی سروکار داشته باشد و اکثر اوقاتش را صرف بکند و پای موسیقی بنشیند و اینها از مسائل زندگی و از مسائل جدی به طور کلی غافل می شود عادت می کند همانطور که به مواد مخدر عادت می کند دیگر نمی تواند یک انسان جدی باشد که بتواند در مسائل سیاسی فکر کند فکر انسان را موسیقی طوری بار می آورد که دیگر انسان نتواند در غیر همان محیط مربوط به شهوت و موسیقی فکر بکند.

در مورد تلویزیون

امام خمینی (ره) در مورد موسیقی می فرمایند : نباید دستگاه تلویزیون طوری باشد که 10 ساعت موسیقی بخواند و جوان هایی که نیرومند هستند از نیرومندی آنها کاسته شود و به یک حال خمار و خلسه آور تبدیل شوند مثل همان تریاک موسیقی با تریاک فرقی ندارد.

حذف موسیقی

امام خمینی (ره) در مورد موسیقی می فرمایند : اگر بخواهید مملکتتان یک مملکت صحیح باشد موسیقی را حذف کنید نترسید که از اینکه به شما بگویند کهنه پرست شده اید.باشد ما کهنه پرستیم همه این کلمات نقشه است برای اینکه شما را از کار جدی عقب بیندازند .این که می گویند اگر چنانچه موسیقی در رادیو نباشد آنها می روند از جای دیگر موسیقی می گیرند بگذارید از جای دیگر بگیرند.شما عجالتا آلوده مباشید آنها کم کم برمی گردند به اینجا . این عذر نیست که اگر موسیقی نباشد در رادیو آنها می روند از جای دیگر موسیقی می گیرند حالا اگر از جای دیگر می گیرند آیا ما باید به آنها موسیقی بدهیم!ما باید خیانت کنیم!موسیقی خیانت است به یک مملکت و خیانت است به جوانهای ما این موسیقی را حذفش کنید آن را به طور کلی عوض کنید و یک چیز دیگری بگذارید که آموزنده باشد .کم کم مردم و جوانها را عادت به امور زندگی بدهید از آن عادت خبیثی که داشتند برگردانید . آنهایی را که می بینید می گویند اگر تلویزیون موسیقی پخش نکند می رویم سراغ موسیقی برای این است که اینها عادت کرده اند.

صحیفه نور جلد 8 صفحه 197 تا صفحه 201

جوان و موسیقی صفحه 43 الی 45

مریض شدن مغز

امام خمینی (ره)در مورد موسیقی می فرمایند : یک مغزی اگر دنبال این رفت که موسیقی گوش کند این مغز مریض می شود این نمی تواند فکر بکند که کشورش به چه حال دارد می گذرد دیگر دنبال این نیست مثل آدم هروئینی می ماند.

صحیفه نور جلد 9 صفحه 155

جوان و موسیقی صفحه 46
[HIGHLIGHT=#f2dcdb] * دين اگر شـش دانگ باشد در مَثَل*
*نصف آن باشـد عقيــده بـي جَـدَل *

* بُعـد اخلاقــي دو دانـگ ديـن مـن*   

[HIGHLIGHT=#f2dcdb] * مـايــه ي آرامـش و تـسـكيـن مـن*
  *اين رساله كوچك ويك دانگي است*   

[HIGHLIGHT=#f2dcdb] دين من كاملترو شش دانگي است.تصویر   
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 53 بار
سپاس‌های دریافتی: 182 بار

پست توسط کاظم سبزواری »

با سلام
خدمت دوستان عزیز اعتقادات :) :)
من قبلا در این مورد چند مورد در سایت دانشجو نوشته بودم که در همینجا میزارم

راستش بحث موسیقی خیلی بحث هم پر داغ هم نظرات مختلف رو به خودش داره
و زیاد در این مورد من هم با دوستام صحبت کردم ولی جدا دارم میگم خسته شدم در این مورد بخوام دوباره بحث کنیم

ولی یه حقیقتی است که موسیقی انسان رو از خدا دور میکنه حالا شاید بعضی ها بگند که نه ما به موسیقی
به خدا نزدیک میشیم این اصلا صحیح نیست

ولی خوب با حرام خدا که نمیشه به خدا نزدیک شد در این جا بحث لغو و حرف های بیهوده مطرح است که چقدر انسان رو از خدا دور میکنه

بعضی از موسیقی ها هست که انسان رو واقعا دچار توهم و پریشانی میکند بزار بگم مخصوصا موسیقی های محسن یگانه که اینقدر غمگین است که انسان شاید مجبور بشه خودکشی کنه
یکی از دوستام بود خیلی غمگین بود این بنده خدا عاشق هم بود کارش نمیشه کرد هی موسیقی های یگانه رو گوش میداد هی بیشتر افسردئه میشد خوب حالا به نظر شما این که مجوز ارشاد داره درست است یا نه؟؟
مجوز ارشاد هم درست نیست قضیه جنبه داشتن هم مطرح نیست
در کل با موسیقی مخالف هستم و شاید 2 سال باشه که موسیقی گوش ندادم(تعریف نمیکنم ) (بعضی مواقع یه بوی پیراهن یوسفی شاید گوش بدم ) و اگر موسیقی گوش بدم انگار یه سرطانی گرفتم و اصلا به روحیم نمیسازه و دیگه عادت کرده

انشالله که بتوانیم روح سالمی داشته باشیم
چون این روح است که کم کم آسیب میبیند شما شاید متوجه نشی ولی کم کم اثر خودش رو میزاره
یا علی

:razz:
[External Link Removed for Guests]
Senior Member
Senior Member

پست توسط کاظم سبزواری »

خوب در اينجا 2 تا بحث داريم يکي غنا و ديگري موسيقي که معمولا نظرات در یک سطح است
غنا چيست ؟
غنا يعني ترجيع صدا بنحوي که مناسب با مجالس لهو باشد که از گناهان بوده و بر خواننده و شنونده حرام است.
موسيقي، نواختن آلات آن است که اگر به نحو معمول در مجالس لهو و گناه باشد، هم بر نوازنده و هم بر شنونده حرام است.

از تعريف اين نتيجه رو ميگيريم که صدا رو طوري عوض کنيم که اين صدا براي مجالس لهو مناسب باشد در اين صورت
هم بر کسي که مي خواند و هم بر کسي که گوش ميدهد حرام است و جز گناهان به حساب مي آيد

در مورد موسيقي هم که مشخص است

ولی در مورد غنا نظرات گوناگون است احساس میکنم (منظورم تشخیص آن است )

يادمه در درس اخلاق يکي از اساتيد بودم اين حکايت رو تعريف کرد که خيلي برام جالب بود

امام صادق (ع):شخصي به امام (ع)عرض کرد :پدر و مادرم فدايت وقتي در منزل به مستراح مي روم از خانه همسايه ام نواي موسيقي و آوازه خواني به گوشم مي رسد و من گاهي براي آنکه صداي موسيقي آنها را بشنوم نشستن در مستراح را طول مي دهم .پس امام (ع)فرمود :اي مرد شنيدن موسيقي و خوانندگي را ترک کن آن مرد گفت اي مولاي من آخر من که به مجلس آنها نرفته ام بلکه فقط صداي آوازي از آنها را مي شنوم پس امام (ع)فرمودند:آيا گفتار خداي متعال سوره اسري آيه 17را نخوانده اي همانا چشم و گوش و قلب نسبت به آن چيزي که کسب کده اند مسئول هستند .آن مرد پس از شنيدن اين آيه گفت:به خدا اين آيه از کتاب خدا را تا کنون از هيچ عرب و عجم نشنيده بودم وديگر اين عمل را تکرار نخواهم کرد .پس امام فرمودند :برخيز و غسل توبه کن زيرا بر گناه بزرگي مداومت مي کردي .
( من لا يحضر الفقيه جلد1 صفحه 73)

در اين حکايت قضيه غسل توبه از گناه هم به خوبي مشخص شده است که در اين مواقع غسل توبه از گناه کنيد

در مورد پست آقا ابوالفضل که گفتند
چه بسا كه يه موسيقي كه مجوز گرفته از ارشاد و راديو تلويزيون مرتب پخشش مي كنن براي من نوعي حرام باشه ولي يه موسيقي كه ارشاد غير مجاز مي دونه و گفته مي شه حرامه براي شما حلال باشه .

زیاد موافق نیستم مثلا ببینید شما در مورد شراب
مثلا شرا حرام است حالا اگر یه نفر بیاد بگه من 4 لیوان بخورم از خود بی خود نمیشم و منظورش اینه که من جنبم زیاد است
و حالا یه نفر بیاد یه قطره بخوره با اون قطره از حالت طبیعی خارج بشه بگه من جنبش رو نداشتم
یعنی بر اولی حرام نیست بر دومی حرام است ؟؟
نه این طور نیست بالاخره شراب حرام است چه یک قطره آن چه یک لیوان آن
:razz:
Senior Member
Senior Member

پست توسط کاظم سبزواری »

الان سوالی که مطرح است و زیاد در ذهن همه انسان ها است که با خود می گویند آیا حرام است ، یا چه ضرر هایی دارد، معمولا تا ضررهای آن را احساس نکنیم میگیم موسیقی خوب است و شاید روزانه به تعداد زیادی به مراجع تقلید ایمیل زده شود و پرسیده شود که چه موسیقی هایی حرام است و...
حالا من سعی میکنم هر چی تو ذهنم است در اینجا بیان کنم شما هم میتونید نظراتتون رو بگید
من احساس میکنم وقتی شخصی موسیقی گوش می دهد یکی از حالات زیر برای او رخ می دهد
1-شخص رو به گریه در می آورد و از این نوع موسیقی ها زیاد داریم که شخص رو به گریه در می آورد .
من خودم شخصا دوستانی داشتم و شما هم زیاد در وبلاگ ها مشاهده کرده اید که می گویند این چند وقت است که بسیار حالم خراب است و توی اتاقم می شینم و در را قفل میکنم و سرم رو زیر پتو میبرم و فلان موسیقی رو گوش میدم و زار زار گریه میکنم و کارم در این چند هفته همین شده است
خوب حالا به نظر شما این موسیقی مناسب است یا نه ؟؟
شخص با گوش دادن این نوع موسیقی ها بسیار افسرده میشه که در پست اولم گفتم که بعضی ها چنان افسرده میشند که نسبت به همه چیز بدبین میشند

2-بعضی موسیقی ها است که وقتی شخص به آن گوش می دهد شخص باعث می شود دارای هیجان و شاداب و خندان بشه ولی در همین حال اعضای بدنش رو هم به صورت خودآگاه و ناخواگاه به حرکت در می آورد که حالت رقص به وود می آید. شمات در مجالس عروسی که معمولا در ایران هم 90 درصد همینطور است صاحب مجلس یه ارگ زن دعوت میکنه و وقتی شخص ارگ میزنه افراد خودآگاه به رقص در می آیند (این طبیعت این نوع موسیقی است دیگه که شخص به هیجان در میآیدو بعضی ها هم خجالت می کشند و هنرش رو ندارند وگرنه آنها هم می رقصیدند ) در اینجا
هم آیا این مجلس فساد نیست ؟؟؟ آیا این عروسی هایی که زن و مرد نامحرم با هم می رقصند و یقیه هم گوش میدهند و نگاه میکنند آیا این مجالس حلال است یا خیر ؟؟؟
میگند بابا یه شب است بزاریم خوش باشیم شب اول قبر هم یک شب است !!!
این مجالس پارتی که صورت میگرد بکی از عناصر اصلیش همین موسیقی است .گرنه بدون موسیقی چه فایده دارد آیا مجلس اداره میشه ؟؟؟
افرادی که قرص اکس میخورند (جدید دیگه چی اومده ما آپدیت نیستیم) و سپس با گوش دادن موسیقی بیشتر محرک میشند و شروع به حرکات عجیب و غریب میکنند !!!

3- موسیقی هایی هم داریم که شخص وقتی گوش می دهد نه خوشحال می شود ونه ناراحت فقط به خاطر اینکه وقتش پر شود و یا در حال رانندگی است گوش میدهد ( بعضی از تصادفات هم به خاطر همین موسیقی ها است که هواس اشخاص رو پرت میکنه ) در این جا هم شخص دارد به سخنان لغوی گوش میدهد که نه تنها فایده دنیوی ندارد بلکه با آن زمینه های دیگر فساد رو ایجاد میکنه و آخرتش رو هم خراب میکنه
این همه ما روایت داریم که به سخنان لغو گوش ندهیم که اثر خودش رو میزاره

در مورد غنا هم که می گویند حرام است و کسب کردن مال با آن حرام است و در هنگام گوش دادن غنا و موسیقی به انسان حالت طرب آور دست می دهد که معنی طرب آور می شود : خوشحالی مصاغف و یا ناراحتی زیادی که بر اثر یک آواز یا موسیقی به انسان دست میدهد که در بالا به آن اشاره کردم

می دونید بچه ها چبه ؟؟
هنگامی که انسان ها موسیقی گوش میدهند حواسشان یه جای دیگری میرود به نظر شما به چه چیزی فکر میکنند ؟؟؟
هر کس به طبع میلش به یه چیزی فکر میکنه !!!
من فقط به یه نکته آن اشاره میکنم شما در نظر بگیرید یه نفر که عاشق یه دختری است یه موسیقی غمگین گوش میده حالا در نهایت افسردگی فکرش میره به دست دخترش که چه لحظاتی داشتند یا تمام صحنه ها رو از مغزش عبور میده به سرعت و...
آیا این نوع موسیقی ها مناسب است ؟؟؟

حالا می گوییم غنا حرام است می گویییم بعضی موسیقی ها حرام است و بعضی حرام نیست
خوب عزیزان شما اگر توجه کنید بیشتر این موسیقی ها با غنا همراه است ولی حالا چون ترکیب میشه با موسقی میگویند این موسیقی است و حلال است
آیا این صحیح است که بگوییم موسیقی است و غنا نیست
مثل این می ماند که شخص شراب رو با نوشابه قاطی کند و بگیود حرام نیست
آیا در این صورت شراب حرام نیست ؟؟؟

هم اکنون به نظر من در بیشتر موسیقی هایی که مردم گوش میدهند غنا است و انسان رو به یه دنیای دیگری میبرد
در مجالس عروسی که بالاخره یه نفر میخونه یه نفر ارگ میزنه بر همگان پوشیده نیست که بدون گناه نمیشود و حرام است
حالا این افراد از کجا این شعرها رو می آوردند ؟؟ همین هایی است که معمولا افراد صبح تا شب گوش میدهند

فعلا من برم مهمان اومده زشته انشالله به مباحث دیگه و روایات و مسائل دیگر بعدا میپردازیم
در اینجا فقط یه سخنی از امام بزارم
امام خمینی (ره)در مورد موسیقی می فرمایند :
اگر بخواهید مملکتتان یک مملکت صحیح باشد موسیقی را حذف کنید.
نترسید که از اینکه به شما بگویند کهنه پرست شده اید.باشد ما کهنه پرستیم همه این کلمات نقشه است برای اینکه شما را از کار جدی عقب بیندازند .
این که می گویند اگر چنانچه موسیقی در رادیو نباشد آنها می روند از جای دیگر موسیقی می گیرند بگذارید از جای دیگر بگیرند.شما عجالتا آلوده مباشید آنها کم کم برمی گردند به اینجا .
این عذر نیست که اگر موسیقی نباشد در رادیو آنها می روند از جای دیگر موسیقی می گیرند حالا اگر از جای دیگر می گیرند آیا ما باید به آنها موسیقی بدهیم!
ما باید خیانت کنیم!موسیقی خیانت است به یک مملکت و خیانت است به جوانهای ما.
این موسیقی را حذفش کنید به کلی
عوض ان یک چیز دیگری بگذارید که آموزنده باشد .کم کم مردم و جوانها را عادت به امور زندگی بدهید از آن عادت خبیثی که داشتند برگردانید . آنهایی را که می بینید می گویند اگر تلویزیون موسیقی پخش نکند می رویم سراغ موسیقی برای این است که اینها عادت کرده اند.

منبع : صحیفه نور جلد 8 صفحه 197 تا صفحه 201
التماس دعا
یا علی
ارسال پست

بازگشت به “دیگر گفتگو ها”