اتحاد اسلامی برای چه؟

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 21 بار
سپاس‌های دریافتی: 88 بار
تماس:

اتحاد اسلامی برای چه؟

پست توسط vorojax »

سلام

بی مقدمه می ریم سر اصل مطلب
خداوند 5 عدد پیامبر صاحب کتاب واسه عربها فرستاد هنوز ادم نشدند!!
مثلا الان تو عربستان زن شناسنامه نداره اما سگ شناسنامه داره و..............
مگر پیامبر(ص) دست حضرت فاطمه (ع) رو نبوسید و برای زن کلی ارزش قائل نشد ولی خاب این عربها هنوز حالیشون نیست!
عربها به ما اجاز نمی دن تو حرم حضرت محمد دست به زری بزنیم و تبرک کنیم با چوب می زنن دستو داغون می کنن
عربها اجازه نمی دند با مهر نماز بخونیم می زنن ما رو داغون می کنن
و چیزی که بیشتر کفرم رو دمیاره اینه که به ما اجاز نمی دن تو مسجد حضرت علی نماز بخونیم(کلا به شیعه اجاز ورود به مسجد حضرت علی رو نمی دن)
والا من رفتم حرم حضرت معصومه سنی ها راحت رفت امد می کردند و هر جور عشقشون بود نماز می خوندند
عربها معتقدند خون ریختن تو مکه حرام بعد خون ما ایرانیان رو به خاطر اینکه گفتیم مرگ بر اسرائیل ریختن اونم تو مکه ریختن سر ماشیعه ها حسابی ما رو زدند داغون کردند.
و خلاصه هر چه از بدی ها شون نصبت به ما بگم کم گفتم
با توجه به این که در تایپیکی دیگر به نتیجه ای رسیدیم که تا حدودی سنی ها کافرند!
مخصوصا علماشون که می دانند و لجبازی می کنند!
تا حالا شده تو اینترنت سرچ کنید؟
وبلاگ های که توسط سنی ها است در پی تخریب شیعیان هستند
ویلاگ ها شیعه در پی معرفی اسلام
اونا همش دنبال تخریب ما هستند ما دنبال وحدت!و گسترش اسلام!
خیلی خیلی جالبه!! رسول خدا اومد پادشاهی رو برچید اونا دوباره اوردنش الان حکومتشون پادشاهی عربستان هست! :?
حالا ما ایرانی ها ولایت فقه داریم.
حالا اتحاد با عربهایی که هیچ خاصیتی ندارند معروفند که فقط به فکر شکم هستند چه سودی واسه ما دارد؟؟
تازه مرحوم سید ذاکر پا میشه میگه به کوری دو چشم اهل سنت ، فقط حیدر امیرالمومنین است ممنوع صوت و تصویر میشه!
نورآسمانwww.noas.ir
آن کیست از روی کرم ، با ما وفاداری کند#بر جای بدکاران چو من ، یک دم نکوکاری کند
_ _ _ _ _
در جهان چون حُسن یوسف کس ندیــــــد# حُسن آن دید که یوسف افریــــــــــــــــــــد
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 88 بار
سپاس‌های دریافتی: 557 بار

پست توسط پاسخ جو »

به نام خدا

سلام دوست عزيز :D

تا حدود زيادي با شما موافقم و فقط يه نکته رو مي خوام عرض کنم

اونم اينکه اين وحدتي که ازش دم زده ميشه سياسيه ، نه اعتقادي ؛ چون با اين وضع موجود اگر بخواد پيش بره

و با اين مباني متفاوت وحدت محاله . مگر اينکه يک گروه به ديگري بپيونده(سني به شيعه يا برعکس) . يا اينکه هردو کوتاه بيان .

معلومه فقط يک حالتش قبوله يعني سني ها شيعه بشن و حق رو بپذيرن . چون دو حالت ديگه محاله .

اما در کل اين اتحاد ظاهري سياسي بهتره وجود داشته باشه تا دشمن سومي ، کيان اسلامي رو بر هم نزنه.

اما به شخصه معتقدم همين وحدت سياسي ظاهري هم محقق نميشه مگر بوسيله اتحاد عقيده .

وقتي عربستان با حمايت کامل امريکا شبکه فارسي (...) ميزنه و 24 ساعته داره فيلم هاي آنچناني و مستهجن روز امريکا رو

با زيرنويس فارسي پخش مي کنه ، ديگه خيلي خنده داره ما به عربستان بگيم بيا اتحاد داشته باشيم جلوي امريکا :L:L :-P

براي همين بايد مراقب بود الکي شعار نداد که بعدا توش گير کنيم .

ياعلي.ع :razz:
چو مي بيني که نابينا و چاه است ... اگر خاموش بنشيني گناه است !
Senior Member
Senior Member
تماس:

پست توسط vorojax »

پاسخ جو عزیز متشکر :razz:
بلاخره یه حرف زدیم که یکی تاییدش کنه :grin:
_________
یک سوال دیگه شرمنده ها :grin:
من بعضی وقتا تو یسری بحثا که رفقا از عربها و سنی ها حمایت می کنند مثلا بحث نماز جماعتشونو وسط می کشند
من هر چی بدی از عربها می تونم می گم!
اقا سید مهدی عزیز که چند روزه شارژ نداریم یادش نکردیم بهم گفت که غیبت مخصوص انسان های مومن که نماز می خونند و گر نه ظلم و کار بد کافر رو گفتن غیبت نیست
ایا من این بدی عربها رو جایی بیان می کنم غیبت حساب میشه؟ و موردی داره؟
و باز یک تشکر اساسی از دوستان :razz:
نورآسمانwww.noas.ir
_ _ _ _ _
در جهان چون حُسن یوسف کس ندیــــــد# حُسن آن دید که یوسف افریــــــــــــــــــــد
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 53 بار
سپاس‌های دریافتی: 182 بار

پست توسط کاظم سبزواری »

سلام سعي کن طوري باشه که تفرقه ايجاد نشه که ممکن است عادت کني
اصلا از کجا معلوم که شيطان است که اين افکار رو در ذهن تو ايجاد ميکنه
مواظب باش
بحث غيبت هم جدا است در يکک تاپيک بهش اشاره شده بود فکر کنم
يا علي
:razz:
[External Link Removed for Guests]
Senior Member
Senior Member
تماس:

Re: اتحاد اسلامی برای چه؟

پست توسط vorojax »

سلام دوستان عزیز....
با توجه پست یک در ایام قدیم به این نتیجه رسیدیم که اهل تسنن کافرند و تاوجه به روایات!!
پس چرا ما در مکه به اهل تسنن اقتدا می کنییم؟؟
صد البته بنده از استاد فاطمیا روایاتی مبنی بر این شنیدم که اقتدا کردن به اهل تسنن هیچ مشکلی نداره و حتی اقدا کردن به انها مثل اقتدا به پیامبر می ماند!!!
من تو میناب تو مسجد اها تسنن رفتم و پشت سرشون نماز خوندم در همین منوال با دو تن از دوستان که مقلد اقای مکارم بودند بحثی می کردم می گفتند که اقا مکارم گفته امام جماعت باید شیعه باشه و ...... قبول نکردند که می توان به اهل تسنن اقتدا کرد.

مقداری توضیحات باتشکر...
نورآسمانwww.noas.ir
_ _ _ _ _
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 71 بار
سپاس‌های دریافتی: 568 بار

پست توسط راوي »

به نام خدا

با سلام

در شرایط حفظ وحدت و نشان دادن عدم دودستگی ، توصیه شده است که در نمازها شرکت کنید ، اما واقعا اقتدا نکنید و فردی بخوانید .

اما ظاهر را حفظ نمایید .

ما اقتدا به مولای خودمان می کنیم ، امام علی (ع) و سایر ائمه (ع) نیز در شرایط عادی چنین نمی کردند .

اما در حالات تقیه و سایر موارد گزارش ها و دستوراتی رسیده که به برخی از آنها اشاره می کنم .

البته مطلبی که در زیر نقل می کنم ، ابتدا شبهه یکی از نوسندگان وهابی است که ادعا کرده امام علی(ع) به خلفا اقتدا می کرده و پس

از پاسخ به این سوال ، مسئله مورد نظر را نیز جواب می دهم .

احسان الهي ظهير مي‌نويسد :

كان عليّ أحد المستشارين المقرّبين إليه، يشترك في قضايا الدولة وأمور الناس ، ويشير عليه بالأنفع والأصلح حسب فهمه ورأيه... لا يمنعه مانع ولا يعوقه عائق، يصلّي خلفه ويعمل بأوامره، ويقضي بقضاياه، ويستدلّ بأحكامه ويستند .

امام علي عليه السلام يكي از مشاورين نزديك عمر بود كه با او در تمام قضاياي دولت و امور مردم مشاركت داشت و بهترين ، با ارزش‌ترين مشورت‌ها را مي‌داد و در اين رابطه هيچ چيزي مانع او نبود . پشت سر عمر نماز مي‌خواند و به دستورات او عمل مي‌كرد ... .

پاسخ : براي روشن شدن حقيقت مسأله ، بايد تمامي رواياتي را كه دلالت مي‌كند كه امام علي عليه السلام پشت سر خلفاء نماز خوانده‌اند ، تك تك بررسي شود .

روايت اول :
1 . روى الطبرسى في الاحتجاج: وحضر المسجد وصلّى خلف أبي بكر .

الاحتجاج: 1/126، وعنه في بحار الأنوار 29/127 ح 27، مدينة المعاجز: 3/152.

اولاً : سند اين روايت مرسل است ؛ زيرا طبرسي روايت را مستقيماً و بدون ذكر واسطه از حماد بن عثمان از امام صادق عليه السلام نقل مي‌كند ؛ در حالي كه حماد بن عيسي متوفاي 190 هـ و خود طبرسي متوفاي 548 هـ است .

ثانيا : ظاهرا مصدر كلام طبرسي روايتي است كه در تفسير قمي وجود دارد كه وي از پدرش ابراهيم بن هاشم ، از ابن أبي عمير ، از عثمان بن عيسي و حماد بن عيسي از امام صادق عليه السلام نقل كرده است . اين روايت هر چند از نظر سند مشكلي ندارد ؛ اما از نظر دلالت چيز ديگري را ثابت مي‌كند .

روايت در تفسير قمي اين چنين آمده است :

حضر المسجد ووقف خلف أبى بكر وصلّى لنفسه .

در مسجد حاضر مي‌شد و پشت أبي بكر مي‌ايستاد ؛ اما نماز را فرادي مي‌خواند .

ثالثاً : در خود همين روايت آمده است كه ابوبكر با مشورت عمر به خالد بن وليد دستور داده بودند كه هنگام سلام نماز ، علي را با شمشير بكشد ؛ ولي ابوبكر در حين خواندن نما پشيمان شد و قبل از دادن سلام گفت :

يا خالد لا تفعل ما أمرتك به .

و اهل سنت هرگز نمي‌توانند به مضمون اين روايت ملتزم بشوند . اگر مي‌خواهند نماز پشت سر خلفا را براي امام علي عليه السلام ثابت كنند ، بايد تروريست بودن خلفا را نيز بپذيرند ؛ چون نمي‌شود به مضمون يك بخش از روايت ملتزم و به بخش ديگر ملتزم نباشند ؛ چون در اين صورت مصداق « يؤمن ببعض و يكفر ببعض » خواهند شد .

و جالب اين است كه همين مطلب را سمعاني از علماي بزرگ اهل سنت در ترجمه رواجني ، استاد بخاري نيز نقل مي‌كند :

حديث أبي بكر رضي اللّه عنه : أنّه قال : «لا يفعل خالد ما أمر به. سألت الشريف عمر ابن إبراهيم الحسيني بالكوفة عن معنى هذا الأثر فقال : كان أمر خالد بن الوليد أن يقتل عليّاً ، ثم ندم بعد ذلك ، فنهى عن ذلك .

روايت دوم :
وفي نوادر أحمد بن عيسى الأشعري عن عثمان بن عيسى ، عن سماعة ، قال : سألته عليه السلام عن مناكحتهم والصلاة معهم ؟ فقال : هذا أمر تمديد إن يستطيعوا ذاك ، قد أنكح رسول الله صلى الله عليه وآله ، وصلى علي عليه السلام وراءهم .

اين روايت را شيخ حر عاملي رحمت الله عليه در كتاب وسائل ، در باب استحباب حضور الجماعة خلف من لا يقتدى به، للتقية والقيام في الصف الأول معه ، نقل كرده است .

يعني اين‌كه از باب تقيه و در زماني كه جان ،‌ مال و ناموس انسان در خطر باشد ، مستحب است انسان در نماز جماعت كسي كه نماز خواندن پشت سر او جايز نيست ،‌ حاضر شود .

و همچنين علامه مجلسي رحمت الله عليه در كتاب بحار ، باب نكاح المشركين والكفّار والمخالفين والنصاب نقل كرده است .

پس اين روايت اهل سنت را به مقصدشان نمي‌رساند ؛ چرا كه در تقيه بحث اكراه و اجبار مطرح است و اگر انسان مجبور باشد ، حتي مي‌تواند دخترش را به كافر و مشرك عقد كند ؛ چه رسد به كسي ظاهراً خود را مسلمان مي‌داند و پنج وقت نماز مي‌خواند .

روايت سوم :
روى الحميري عن جعفر ، عن أبيه قال : كان الحسن والحسين عليهم السلام يقرآن خلف الإمام .

و در وسائل نيز اين‌گونه آمده است :

عبد الله بن جعفر في (قرب الإسناد) عن الحسن بن ظريف ، عن الحسين بن علوان ، عن جعفر ، عن أبيه قال : كان الحسن والحسين عليهما السلام يقرآن خلف الامام .

مرحوم علامه مجلسي در تبيين كلمه « امام » در اين روايت مي‌نويسد :

«خلف الإمام» أي أئمة الجور الذين كانوا في زمانهما عليهما السلام ... .

منظور از «امام » در اين روايت ، همان ائمه جوري هستند كه در زمان آن حضرات حكومت را در دست داشتند . بلي ، امام حسن و امام حسين عليهما السلام پشت سر آن‌ها مي‌ايستاد ؛ اما به آن‌ها اقتدا نمي‌كرد و براي خودشان نماز مي‌خواندند .

حضور در نماز جماعت آن‌ها در زمان‌ها عادي مستحب مؤكد است ؛ چنانچه بسياري از علما به آن قائل هستند و روايات نيز آن را تأييد مي‌كند . و در زمان تقيه حضور در نماز جماعت آن‌ها واجب است ؛ البته اگر امكان داشت بايد اول نماز خود را در خانه بخواند و بعد در نماز جماعت آن‌ها حاضر شود و اگر امكان نداشت ، در نماز جماعت حاضر شود ؛‌ ولي براي خودش نماز بخواند و قرائت را ساقط نكند ... .

. الشيعة وأهل البيت : 61.

. تفسير القمي: 2/ 158، 159، تفسير نور الثقلين: 4/188.

. الأنساب للسمعاني:3/95، ط. دار الجنان ـ بيروت و6/170، نشر محمد أمين دمج - بيروت - 1400 هـ

. النوادر 129، وسائل الشيعة (آل البيت)، ج 8، ص 301، ح 10726.

. وسائل الشيعة (آل البيت)، ج 8، ص 299.

. بحار الأنوار، ج 100، ص 375.

. قرب الاسناد ص 114، ح 7.

. وسائل الشيعة (آل البيت)، ج 8، ص 366، وسائل الشيعة (الإسلامية)، ج 5، ص 430، جامع أحاديث الشيعة، ج 6، ص 503.

موفق باشيد تصویر
.
تصویر
Senior Member
Senior Member
تماس:

پست توسط vorojax »

سلام راوی جان
فرا رسیدن ماه محرم را به تمام عزیزان تسلیت عرض می نمایم
از شمایل پست پیداست که جواب بسیار کاملی است و بسیار بسیار تشکر بابت زحمتی که کشید و وقتی که برای من گزاشتید..
بنده این صفحه رو سیو کرده و در خانه می خوانم(متاسفانه تو میناب فقط از تو کافی نت میام و اینجا نه محلت خواندن هست و نه تمرکز درست حسابی...)
خلاصه اگر باز در این مورد سوالی پیش امد باز مزاحماتن می شوم....
بسیار تشکر...
یا علی(ع)
نورآسمانwww.noas.ir
_ _ _ _ _
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”