سلامي به گرمي يه فنجون چاي در يك صبح سرد زمستوني پشت كامپيوتر هاي آتيش گرفته
طبق صحبت هايي كه با دوست خوبمون hijab كرديم ، به اين نتيجه رسيديم كه بيايم اينجا و از بچه هاي طراح و گرافيست در خواست كنيم تا و طرح هامون رو روي هم بزاريم و نتيجه آخرش رو در وبلاگ دوست خوبمون (كه تازگي آمار بازديدش خوب بالا رفته و طبق گفته ايشون بيشترين بازديد از صفحه عكس ها هست ، با اين آدرس :
[External Link Removed for Guests] ) قرار بديم.
چون از اين زمينه الحق و الانصاف طرح زيبا خيلي كم هست و اگر ما مدعي كمك به امام عصر (عج) هستيم ، بعد از انجام كارهاي واجب تر واسه ظهور آقا از اين مورد هم نبايد دست بكشيم.
بخاطر اينكه اكثر رسانه هاي خارجي هر كدومشون به نحوي دارن ضد ارزش هاي اسلامي كار ميكنند و اگر ما در اين زمينه بخوايم دست به سينه بشينيم بايد اون دنيا جوابگو باشيم . ( البته باز هم تاكيد ميكنم اين كار ها رو بعد از كارهاي موثر تر در فرج آقا بايد انجام داد )
توي اين مدتي كه من نبودم خيلي كارها برام پيش آمد و نتونستم اينجا بيام و با دوستان همراه باشم.
حالا هم ميبينم متاسفانه اين تاپيك داره ازش گرد و خاك بلند ميشه

و كسي هم زياد دور و اطراف اين موضوع ها نمي پره
خلاصه از اونجايي كه نميخوام موضوع اين تاپيك ( كه طراحي طرح براي حجاب هست ) منحرف بشه از بحث هاي اعتقادي در اين مورد خودداري ميكنم و از دوستان تك تك ميخوام كه در اين مورد كم نذارن
از دوستان گل مثل عبد عباس و احسان و سعيد منتظر و آقا محسن و همه و همه دوستان ديگه كه الان بخاطر خستگي روزانه اسمشون يادم نيست دعوت ميكنيم در اين طرح شركت كنند و به خاطر حضرت زهرا (س) هم كه شده هفته اي ( اگر نشد هر دو هفته يك بار ) يه طرح براي اين موضوع بزنند.
اميد است با اين كار بتوانيم ذره اي در گسترش فرهنگ حجاب زهرايي نقش ايفا كنيم.
پس دوستان همه با يك يا زهرا (س) شروع به كار كنند. ( حتي روزي از 24 ساعت 15 دقيقه رو اختصاص بدند به اين كار ، خودش در طول هفته چند كار رو ميتونه بده بيرون) ( ديگه فكر نميكنم كسي براي 15 دقيقه در روز بهانه داشته باشه ، دست همتون رو بستم

)
هرچي باشيد از من كه بيشتر سيستمتون روشن نيست

( از ساعت 3 صبح تا 11 الي 12 شب منهاي 4 الي 5 ساعت جهت استراحت)
دوستان توجه كنند كه طرح ها حد اقل در اندازه 600*800 باشند.
بگذريم ...
اين هم اولين كار من ( باذكر آدرس وبلاگ حجاب در سمت چپ و پايين طرح جهت رونق گرفتن موضوع حجاب به هر صورت ممكن)

و
هرچند سر خودم هم خيلي شلوغ شده اما بايد سر حرفم باشم ( شما هم خواهشا كم نزاريد

)
ياعلي