آخرين هشدار

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 37 بار
سپاس‌های دریافتی: 176 بار

آخرين هشدار

پست توسط سپيده صبح _40 »

[FONT=Yagut]بسم الله الرحمن الرحیم   

[FONT=Lotus]  خدا صلي‏الله‏عليه‏و‏آله به منظور اتمام حجّت بيشتر وبستن زبان عذر وبهانه مكّيان، خواست براي آخرين بار آنها را به پرستش خداي عزوجل دعوت كند چنانكه در روز نخست كرده بود. اين بود كه پيش از فتح مكه (و ورود پيروزمندانه اسلام به اين شهر) نامه‏اي به آنها نوشت.   
 [FONT=Lotus]  در نامه، آنان را از مخالفت خويش برحذر داشته و از عذاب الهي ترسانيده بود وبه آنها وعده عفو وگذشت داده و از آنها خواسته بود كه به آمرزش خداوند اميدوار باشند و در پايان نامه آياتي چند از سوره برائت را كه در باره مشركان فرود آمده بود، بر آن افزود.   
 [FONT=Lotus]  ابتدا پيكي براي بردن نامه معين نفرمود بلكه انجام دادن آن را به همه ياران پيشنهاد كرد. اما اين درخواست بي پاسخ ماند وهمگي سر سنگين شدند.   
 [FONT=Lotus]  پيامبر خدا صلي‏الله‏عليه‏و‏آله كه چنين ديد، شخصی (ابوبکر) را فراخواند ونامه را به وسيله او فرستاد.   
 [FONT=Lotus]  جبرئيل، امين وحي الهي سر رسيد وگفت:    
 [FONT=Lotus]  «محمد! اين نامه بايد به وسيله شخص تو يا كسي از خاندان تو بر مردم مكه خوانده شود».  [FONT=Lotus] [SUP]1[/SUP]   
[FONT=Lotus][SIZE=150][FONT=Lotus]  خدا صلي‏الله‏عليه‏و‏آله مرا از اين وحي آگاه فرمود وانجام دادن اين مأموريت را بر دوش من نهاد.   

[FONT=Lotus]  من ( امام علی .ع) به‏مكه رسيدم(اما چه مكه‏اي؟!) شما مردم مكه‏را نيك مي‏شناسيد(واز خشم وكينه آنان نسبت به‏من آگاهيد)كسي از آنان نبود جز اينكه اگر مي‏توانست مرا قطعه قطعه كند وهر پاره از آن را بر بالاي كوهي بگذارد، چنين مي‏كرد و از آن دريغ نداشت. هر چند اين كار به قيمت از دست دادن جان او وتباه گشتن خاندان واز بين رفتن اموالش تمام شود!   
 [FONT=Lotus]  من پيام رسول خدا صلي‏الله‏عليه‏و‏آله را براي مردمي اينچنين خواندم. آنان بسختي بر آشفتند و زن ومردشان با تهديد و وعده‏هاي سخت به من پاسخ گفتند وخشم وكينه خود را ابراز داشتند.       [HR]  [FONT=Lotus]1. رخداد مهم و جالب در اين واقعه، كه منابع شيعه و سنّي بر آن اتفاق دارند، مضمون اين جمله است كه رسول خدا صلي‏الله‏عليه‏و‏آله فرمود: «اين سوره (برائت) را بايد من و يا مردي كه از من است بر مردم بخواند.»  
 [FONT=Lotus] حال تلاش برخي نويسندگان كه كوشيده‏اند وظيفه اصلي ابوبكر را در اين سفر عنوان «امير الحاج» قلمداد كنند، بي‏حاصل است؛ چرا كه پيام اصلي حديث و افتخار ماندگار آن در اتحاد و يگانگي ميان رسول و مأمور ابلاغ است، افتخاري كه نصيب علي عليه‏السلام شد.  
[FONT=Lotus] [FONT=lotus] [FONT=Lotus]، ص 419؛  [FONT=Lotus] [FONT=Lotus]، ص 168؛  [FONT=Lotus] [FONT=Lotus]، ج 35، ص 286 و ج 38، ص        
ارسال پست

بازگشت به “داستان”