اسم جلاله "الله" روی کفش ....

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Old-Moderator
Old-Moderator
سپاس‌های ارسالی: 973 بار
سپاس‌های دریافتی: 1783 بار
تماس:

Re: اسم جلاله "الله" روی کفش ....

پست توسط سعید منتظر »

yeganeh نوشته شده:با سلام به همه دوستان سایت

saeedmontazer نوشته شده:بچه ها این مطلب تقریبا مال چند سال پیشه و خبر جدیدی نیست!

در ضمن اون کلمه "الله" نیست واژه ی انگلیسی " AIR " هست که البته طراحان به نوعی طراحی کردن که آدم رو یاد الله بندازه و کم کم تقدّس این نام مبارک رو ببره زیر سوال!!!

خدا لعنتشون کنه

دوست گرامی saeedmontazer آیا براستی فکر میکنید آنها منظورشان نوشتن کلمه AIR که شما می گویید بوده ؟ _ نه مطمئن باشید آنها میخواهند مقدسات ما را نادیده

بگیرند وبنوعی به ما توهین کنند آگر اینطور نبود آلان دوباره شاهد بی احترامی های آنها با ساختن فیلمهای ضد اسلامی نبودیم ، کمی به نوشته دقت کنید چه می بینید؟ آنها فرهنگ

ما را برای چه یاد میگیرند؟ آنها یادگیری زبان فارسی را برای چه میخواهند؟

به این موضوع دقت کرده اید که دشمن برای ضربه زدن به طرف مقابلش از چه حربه هایی استفاده میکند؟ آنها آمده اند و فرهنگ ما را از خودمان هم بهتر یاد گرفته اند آنها از

قرآن استفاده کرده اند، آنها از امکاناتی که برای ما بوده استفاده کرده اند و همانها را بر علیه خودمان دارند استفاده میکنند .

بیایید این موضوعات را کوچک تلقی نکنیم و با حدس و گمان از کنار انها براحتی نگذریم . هوشیاری ما است که جلوی پیشروی دشمن را می گیرد ، پس هوشیار تر باشیم .

ومن الله التوفیق

همکار محترم yeganeh

الان بیشترین فروش شرکت نایک کشور های عربی,اسلامی هستن به نظر شما نایک میاد اسم الله رو بزنه روی کفش و خودشو برشکست کنه!؟! تصویر

نه خیر اونا به جای اینکار یه طرحی رو انتخاب میکنن که به ظاهر یه کلمه ی تبلیغاتی واسه کفشه ولی برای ما مسلمون ها تداعی کننده ی کلمه مبارک "الله" هست بلکه با این کار پس از مدتی اون حلاوت این کلمه رو از ذهن آدم پاک کنن!

شما هم مثل اینکه پست منو کامل نخوندید!! تصویر
 روزگاری‌ست که شیطان میگوید: انسان پیدا کنید ، سجده خواهم   [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+     [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+     [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests] 
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

شما میگی خدا خواسته و کار خدا بوده.پس شما عقلت رو دادی دست همون خدای که برای خودت درست کردی!!
خدای من به من عقل داده و من باید از این عقلم استفاده کنم.نه اینکه همه چیز را چشم بسته قبول کنم و بگویم خدا خواسته....
حداقل نصف جمعیت کره زمین مسیحی هستند...
خب اگر بجای مسیح حضرت محمد ظهور می کرد چه اتفاقی میوفتاد؟
با استناد به شواهد موجود الان نصف جمعیت کره زمین مسلمان بودند....
درضمن من بعید می دونم که امام زمان در جای مثل کعبه که در اطرافش یک مشت کافر کافر پرست گرفته اند بخواهد ظهور کنند.
من سنگ کسی را به سینه نمی زنم.
ولی اگر همین کافر ها نبودن الان شما پشت کامپیوتر نبودی تا بتوانی تبلیغ دین اسلام را بکنی...
بخشی از وصیتنامه داریوش کبیر:
اینک که من از دنیا می روم، بیست و پنج کشور جز امپراطوری ایران است و در تمامی این کشورها پول ایران رواج دارد و ایرانیان در آن کشورها دارای احترام هستند و مردم آن کشورها نیز در ایران دارای احترامند

تصویر
Iron
Iron
محل اقامت: خیلی دور ، خیلی نزدیک
سپاس‌های ارسالی: 3080 بار
سپاس‌های دریافتی: 1425 بار

پست توسط hasan21 »

ببین مسعود جان حضرت عیسی (ع) هم از فلسطین ظهور کردن و فلسطینی ها هم عرب هستند پس ربطی به عرب بودنشون نداره . :razz: :D
[External Link Removed for Guests]
جنبش مبارزه با صهیونیزم ، اومانیسم و فراماسونری
Member
Member
سپاس‌های ارسالی: 22 بار
سپاس‌های دریافتی: 39 بار

پست توسط Hamid_9923 »

با تشکر از شما بخاطر این بحث داغ. اول در مورد این لوگوی نایک بگویم که خواستند که اون کلمه AIR رو بصورت Flame در بیارند که شبیه اسم مقدس الله شده که حالا من نمی دونم از قصد بوده یا نه ولی این کار شباهتی به لوگوی نوشابه CocaCola داره که اگه از پشت در نور ببینید شبیه لامحمد لامکه در اومده که این کار اسرائیلی هاست. اعتراض شما درسته ولی نباید تمام حواس خودتان را معصوف لوگوها کنید که کارهای زیادی داره می شه که حالا من بحث راه نمی اندازم.حالا در مورد ظهور اسلام و بیشتر دین ها در کشورهای عربی.در تمام دوران زندگی انسان ها همیشه سودجویان بودند و در هر کاری که به نفعشان بوده پافشاری می کردند و در هر کاری که به ضرر نفعشان بوده جلوگیری می کردند.حالا چرا در کشورهای عربی ؟ به نظر من بخاطر اینکه عربها اکثرا بخاطر خرافات و عقاید پیشینیان فکر می کردند دختر یعنی بدبختی یعنی رفتن آبرو در پتیش نزدیکان و چون خدا می دونست که با این عقاید دیگه نسل این جامعه از بین می ره نمی گم همه چون اطلاعی ندارم ولی اکثرا رو در کشورهای عربی خلق کرد. خدا انسان را آفریده ولی عقاید انسان رو خود انسان خلق می کنه . برای خدا فرق نمی کرد پیامبراشو کجا خلق کنه ولی بحث از بین رفتن بیشر نسل ها بوده . نسل هایی از انسان ها که باید در این امتحان زندگی جواب پس می دادند و می دهند و باید بدهند
New Member
New Member
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

Hamid_9923 جان
دید منفی عراب به دختر در قسمتی و در طایفه های اندکی بوده.من نشندیم که مثلا اعراب عراق یا دمشق یا فلسطین دست به همچین کاری بزنند.
درثانی اگه قصد ظهور پیامبر در بین اعراب برای جلو گیری از انقراض آنها بوده,خب باز هم مانعی نداشت و خداوند می توانست پیامبری در یک تمدن پیشرفته قرار دهد و آن تمدن اسلام را گسترش داده تا به عرب ها برسد...
شما فرض کنید اگر اسلام در حکومت چین ظهور میکرد چه اتقاقی میوفتاد.
چین مردمان با فکری دارد و با کمی اندیشه به حقانیت دین محمد ایمان می آوردند و به راحتی قسمت اعظم کره خاکی را مسلمانان فرا می گرفتند....
درضمن چین حکومتش طوری نبود که با به وجود آمدن خدای یکتا حکومتش منحل شود(به مانند بت پرستان عرب که از خدای یگانه حراس داشتند به خاطر منافعی که از بت به دست می آوردند...)
اینک که من از دنیا می روم، بیست و پنج کشور جز امپراطوری ایران است و در تمامی این کشورها پول ایران رواج دارد و ایرانیان در آن کشورها دارای احترام هستند و مردم آن کشورها نیز در ایران دارای احترامند

تصویر
Iron
Iron
محل اقامت: خیلی دور ، خیلی نزدیک
سپاس‌های ارسالی: 3080 بار
سپاس‌های دریافتی: 1425 بار

پست توسط hasan21 »

البته گسترش این افکار (مثلا همین قضیه ی کفش یا کوکا کولا ) شاید خوب هم نباشه چون اگه ما اینارو جدی بگیریم بد تر بهشون نقطه ضعف نشون دادیم :x :razz: :D
[External Link Removed for Guests]
جنبش مبارزه با صهیونیزم ، اومانیسم و فراماسونری
New Member
New Member
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

hasan21 جان,
مطمئن باش که نه شرکت کوکا نه شرکت نایک قصد توهین به اسلام رو ندارند و این ماجراها فقط و فقط از روی اتفاق است.
آنها می دانند که اگر همچین کاری بکنند 100% یک نوع تبلیغ برای اسلام به شمار می آید و هرگز دست به انجام چنین کاری نمی زنند...
ما هم نباید از کاه کوه بسازیم(کاهی که اصلا وجود نداره و خودمان به وجود آوردیمش...)

تصویر
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 88 بار
سپاس‌های دریافتی: 557 بار

پست توسط پاسخ جو »

رفیق ما رو ... :eek:

اتفاقی بوده ؟ به نظر من کاملا هم عمدی بوده !

من اینا رو می شناسم . اینقده متمدن و دلسوز اسلام هستند که نگو =:( :)

خبر نداری ... ما یه رفیقی داریم که اینا رو خوب میشناسه ، می گفت این بندگان خدا یکم دیر اسلام بهشون رسیده ::sa

اما برای جبران این ضایعه ، الان سعی در تبلیغات اسلام دارنتصویر

آنها می دانند که اگر همچین کاری بکنند 100% یک نوع تبلیغ برای اسلام به شمار می آید

معلومه که قصد توهین به اسلام رو نداشتند ! اتفاقا دارند تبلیغ اسلام رو می کنند . فقط بلد نیستن . :ch:

اما خب بازم خوب دارن کار می کنن ، خدا همشونو خیر بده :AA: بالاخره ثابت کردند که اگر اسلام در غرب ظهور می کرد

با جانفشانی این اسلام دوستان ، سریع نشر پیدا می کرد . ::ss
چو مي بيني که نابينا و چاه است ... اگر خاموش بنشيني گناه است !
ارسال پست

بازگشت به “اخبار مذهبي”