سوال در مورد تعبير خواب
مدیر انجمن: شورای نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 350 بار
- سپاسهای دریافتی: 389 بار
Re: تعبیر ویرانی خانه خدا توسط باران وسیل در خواب
abbasi_abbasدوست عزیز
دنیای مجازی برای تعریف خواب و گرفتن تعبیر ان هم صحیح مناسب نیست ...
خواب قضیه ای غیر مادی است که بایستی توسط اهل فن موشکافی و تحلیل و تفسیر شود تا شما را به واقعیت رهنمون سازد .لذا بهترین راه مراجعه مستقیم به اهل فن است نه....
موفق باشید....
دنیای مجازی برای تعریف خواب و گرفتن تعبیر ان هم صحیح مناسب نیست ...
خواب قضیه ای غیر مادی است که بایستی توسط اهل فن موشکافی و تحلیل و تفسیر شود تا شما را به واقعیت رهنمون سازد .لذا بهترین راه مراجعه مستقیم به اهل فن است نه....
موفق باشید....

-
- سپاسهای ارسالی: 88 بار
- سپاسهای دریافتی: 557 بار
Re: تعبیر ویرانی خانه خدا توسط باران وسیل در خواب
امام صادق ع فرمودند : تعبیر دیدن کعبه بر 4 وجه است : 1- خلیفه 2- امام 3- ایمان 4- امنیت
که هرکدام شرایط خاص و تعبیر خاصی دارد .
اما در مورد خراب شدن کعبه ، در تعبیر خواب جابر مغربی امده که اگر پادشاهی خواب ببنید که کعبه فروریخت یا سوخت
وضع خلیفه خراب می شود . (منظور خلیفه همان منطقه است)
همین اندازه تونستم پیدا کنم
که هرکدام شرایط خاص و تعبیر خاصی دارد .
اما در مورد خراب شدن کعبه ، در تعبیر خواب جابر مغربی امده که اگر پادشاهی خواب ببنید که کعبه فروریخت یا سوخت
وضع خلیفه خراب می شود . (منظور خلیفه همان منطقه است)
همین اندازه تونستم پیدا کنم

چو مي بيني که نابينا و چاه است ... اگر خاموش بنشيني گناه است !
Re: سوال در مورد تعبير خواب
با دختري هم سن و سال خودم آشنا شدم و تصميم دارم باهاش ازدواج کنم. خانواده ما شيعه و خانواده اون اهل حق هستند در عين حال نه من و نه اون تمايلات مذهبي خانواده هامون رو نداريم.
يکشنبه خوابي ديد که براتون ميگم. اميدوارم تعبيري برايش باشد.
در راهرويي از ساختماني که در محوطه اداره محل کارش بود در حرکت بود. دست دختري حدود سه ساله هم در دستش و آنجا حرکت ميکردند. در سمت چپ 7 سرويس بهداشتي تميز و مرتب قرار داشت و با تعجب از آنها عبور کرد. در انتهاي سالن نمازخانه ايي بود که تعداي از همکارانش در آنجا مشغول نماز بودن اما جدا جدا و در جماعت نبود. (روبه قبله و پشت به اون سرويسهاي بهداشتي) در آخرين صف يکي از دوستانش که برايش قابل شناسايي بود در حال سجده نماز بود و مرتب سجده ميکرد. در يکي از سجده هايش پيشاني سمت راست را بر روي مهر قرار داد بطوري که يک چشم او ديده شد.و در سجده بعدي بطوري عجيب از کمر چرخيده و پشت سر را بر روي مهر گذاشات اين وضعيت در حالي بود که حالت زانو و پاهايش مانند نماز گذاران عادي بوده و فقط از کمر بطور کامل چرخيده بود.در تعجب و ترس همراه کودک سه ساله نماز خانه رو ترک کرده و به زير زمين رفت. زير زمين تاريک خاک گرفته و خراب بود. و تپه هاي خاک در آن ديده ميشد. حالتي براش ايجاد شده بود که انگار در اين محل گم شده اند. دختر بچه سه ساله داشت از تپه ها بالا ميرفت تا از نور پنجره خارج بشه اما اون دستش رو گرفت تا بسمت در بروند و از در خارج بشوند. در اين زمان با حالتي از ترس از خواب بيدار شد. ( درضمن مطمئن بود که دختر بچه سه ساله دختر خودش نيست و نميشناختش)
اميدوارم تعبير اين خواب را بگوييد.
ممنون و موفق باشيد
يکشنبه خوابي ديد که براتون ميگم. اميدوارم تعبيري برايش باشد.
در راهرويي از ساختماني که در محوطه اداره محل کارش بود در حرکت بود. دست دختري حدود سه ساله هم در دستش و آنجا حرکت ميکردند. در سمت چپ 7 سرويس بهداشتي تميز و مرتب قرار داشت و با تعجب از آنها عبور کرد. در انتهاي سالن نمازخانه ايي بود که تعداي از همکارانش در آنجا مشغول نماز بودن اما جدا جدا و در جماعت نبود. (روبه قبله و پشت به اون سرويسهاي بهداشتي) در آخرين صف يکي از دوستانش که برايش قابل شناسايي بود در حال سجده نماز بود و مرتب سجده ميکرد. در يکي از سجده هايش پيشاني سمت راست را بر روي مهر قرار داد بطوري که يک چشم او ديده شد.و در سجده بعدي بطوري عجيب از کمر چرخيده و پشت سر را بر روي مهر گذاشات اين وضعيت در حالي بود که حالت زانو و پاهايش مانند نماز گذاران عادي بوده و فقط از کمر بطور کامل چرخيده بود.در تعجب و ترس همراه کودک سه ساله نماز خانه رو ترک کرده و به زير زمين رفت. زير زمين تاريک خاک گرفته و خراب بود. و تپه هاي خاک در آن ديده ميشد. حالتي براش ايجاد شده بود که انگار در اين محل گم شده اند. دختر بچه سه ساله داشت از تپه ها بالا ميرفت تا از نور پنجره خارج بشه اما اون دستش رو گرفت تا بسمت در بروند و از در خارج بشوند. در اين زمان با حالتي از ترس از خواب بيدار شد. ( درضمن مطمئن بود که دختر بچه سه ساله دختر خودش نيست و نميشناختش)
اميدوارم تعبير اين خواب را بگوييد.
ممنون و موفق باشيد

-
- سپاسهای ارسالی: 747 بار
- سپاسهای دریافتی: 635 بار
با سلام خدمت شما دوست عزيز
از اونجا كه فرقه هاي اهل حق زيادند و تفاوتهايي با هم دارند اول از همه بهتره بفرماييد جزو كدوم فرقه اند؟ مشعشعي ، مكتبي و ....
اين مسئله خيلي مهم است و در نحوه برخورد شما با مسئله و خود تعبير خواب تاثير دارد.
دوم اينكه خود شما چقدر با اهل حق آشنايي داريد؟
سوم تحصيلات اين خانم و ميزان وابستگيش به خانواده اش چقدر است؟
براي تعبير خواب هم فعلا به هيچ وجه عجله نكنيد و براي كسي هم نقل نكنيد.
از اونجا كه فرقه هاي اهل حق زيادند و تفاوتهايي با هم دارند اول از همه بهتره بفرماييد جزو كدوم فرقه اند؟ مشعشعي ، مكتبي و ....
اين مسئله خيلي مهم است و در نحوه برخورد شما با مسئله و خود تعبير خواب تاثير دارد.
فَمَنْ اتبَعَ هُدايَ فَلايَضِلُ وَ لا يَشقَي( طه/123)
MAHDIYAR نوشته شده:با سلام خدمت شما دوست عزيز
در مورد اينکه جزو کدوم فرقه هستند بايد بپرسم. و اينکه من هيچ شناختي نسبت به افکار دراويش اهل حق و اعمال و عقايدوشن ندارم.
تحصيلات دانشگاهي داره و اينکه رفتارش با خانوادش خوبه اما هيچ گونه تمايلات و اعتقادات مذهبي خانوادش رو نداره درست مثل خود من.
تعبيري براي اين خواب وجود داره؟

-
- سپاسهای ارسالی: 3085 بار
- سپاسهای دریافتی: 5884 بار
- تماس:
سلام دوست عزیز
ان شاء الله آقا مهدی یار مفصل براتون از عقاید این گروه خواهند گفت .
اما با تحقیق و پرسشی که انجام شد ، تعبیر این خواب اینگونه بود که یکی از شروط مهم برای ازدواج شما
این است که موجب هدایت همسر خود به اسلام ناب (مکتب اهل بیت.ع) شوید .
یعنی او را هدایت کنید و از تاریکی و ظلمتِ گمراهی ، به نور حقیقی اسلام راهنمایی کنید .
آموزه های آن فرقه دقیقاً وارونه اسلام و ضد راه سعادت حقیقی است .
لذا اگر مرد میدان هستید ، بسم الله ...
ان شاء الله آقا مهدی یار مفصل براتون از عقاید این گروه خواهند گفت .
اما با تحقیق و پرسشی که انجام شد ، تعبیر این خواب اینگونه بود که یکی از شروط مهم برای ازدواج شما
این است که موجب هدایت همسر خود به اسلام ناب (مکتب اهل بیت.ع) شوید .
یعنی او را هدایت کنید و از تاریکی و ظلمتِ گمراهی ، به نور حقیقی اسلام راهنمایی کنید .
آموزه های آن فرقه دقیقاً وارونه اسلام و ضد راه سعادت حقیقی است .
لذا اگر مرد میدان هستید ، بسم الله ...

[External Link Removed for Guests]

-
خواب
سلام
یه بار خواب دیدم یه نفر سینی بهم داد توش پر از استخوان بدن بود مثل جمجمه دست پا و .... در ضمن یه پیشانی بند سبز و پلاک هم بود. بهم گفت اینها رو به فلانی بده بگو منتظر پسرت نباش .البته اسم طرف رو گفت ولی من یادم نمیاد. این خواب تعبیری داره یا نه؟ اگه داره تعبیرش چیه؟
یه بار خواب دیدم یه نفر سینی بهم داد توش پر از استخوان بدن بود مثل جمجمه دست پا و .... در ضمن یه پیشانی بند سبز و پلاک هم بود. بهم گفت اینها رو به فلانی بده بگو منتظر پسرت نباش .البته اسم طرف رو گفت ولی من یادم نمیاد. این خواب تعبیری داره یا نه؟ اگه داره تعبیرش چیه؟

-
- سپاسهای ارسالی: 88 بار
- سپاسهای دریافتی: 557 بار
سلام
مهم همون نامی است که فراموش کرده اید ؛
اون فردی که شما نمی شناسیدش ، یا اسمش فراموشتون شده
احتمالا فرزندی داره که مفقود الاثر باشه ، یا خبری ازش نشده باشه (احتمالا بعد از جنگ)
و این پدرو مادر هنوز منتظرش هستند !
توی دوست و آشنا بگردید ببینید کسی این مشخصات رو داره ؟
اگر اینطور هست ، تعبیرش واضحه ، یعنی اون فرزند به شهادت رسیده و شما باید این خبر رو بدید و اونا رو از انتظار در بیارید
اما در مورد اینکه ، برای خود شما چه تعبیری داره ؟
در تعبیر استخوان ، خیر و مال آمده است ، که اگر گوشتی بر آن نباشد یعنی خیر اندکی به شما می رسد از آن کسی که این را به شما داد
و اگر شما استخوان را به کسی دادید ، از شما به او خیری می رسد .
اما فکر می کنم این خواب شما خیلی واضح باشه و به این معانی نیازی نباشه ، حامل خبری باشید که به آن امر شده اید .
موفق باشید
مهم همون نامی است که فراموش کرده اید ؛
اون فردی که شما نمی شناسیدش ، یا اسمش فراموشتون شده
احتمالا فرزندی داره که مفقود الاثر باشه ، یا خبری ازش نشده باشه (احتمالا بعد از جنگ)
و این پدرو مادر هنوز منتظرش هستند !
توی دوست و آشنا بگردید ببینید کسی این مشخصات رو داره ؟
اگر اینطور هست ، تعبیرش واضحه ، یعنی اون فرزند به شهادت رسیده و شما باید این خبر رو بدید و اونا رو از انتظار در بیارید
اما در مورد اینکه ، برای خود شما چه تعبیری داره ؟
در تعبیر استخوان ، خیر و مال آمده است ، که اگر گوشتی بر آن نباشد یعنی خیر اندکی به شما می رسد از آن کسی که این را به شما داد
و اگر شما استخوان را به کسی دادید ، از شما به او خیری می رسد .
اما فکر می کنم این خواب شما خیلی واضح باشه و به این معانی نیازی نباشه ، حامل خبری باشید که به آن امر شده اید .
موفق باشید
چو مي بيني که نابينا و چاه است ... اگر خاموش بنشيني گناه است !

-
- محل اقامت: خیلی دور ، خیلی نزدیک
- سپاسهای ارسالی: 3080 بار
- سپاسهای دریافتی: 1425 بار
در خواست تعبیر خواب
هواللّطیف امروز قبل از نماز صبح خواب دیدم که 12 نفر صهیونیست خونه ی ما رو محاصره کردن یکی از دوستانم به اسم نوید خونه ی ما بود و یکی دیگشون به اسم علی رضا توی خونه ی خودشون ( سر کوچه ) بود . من به نوید گفتم : من سر این ها رو گرم میکنم تو برو علی رضا رو صدا بزن یه کلت هم دستم بود به طور خیلی شگفت انگیز هر دوازده نفر رو هلاک کردم نوید هم رفت سراغ علی رضا و اونو آورد که یهو از خواب پریدم نماز صبح رو خوندم و دوباره خوابیدم همین که سرمو روی بالش گذاشتم روی قلبم احساس درد کردم انگار که به قلبم تیر خورده باشه به محض این که این درد رو حس کردم دیگه خوابم برد و هیچی نفهمیدم . به نظر خودم خواب بی معنی ای بود ولی از قسمت آخرش که احساس کردم تیر خوردم خوشم اومد . حالا خواهشا اگه تعبیر داره برام تعبیرش کنید .
جنبش مبارزه با صهیونیزم ، اومانیسم و فراماسونری
جنبش مبارزه با صهیونیزم ، اومانیسم و فراماسونری

-
- محل اقامت: مشهد مقدس
- سپاسهای ارسالی: 845 بار
- سپاسهای دریافتی: 856 بار
- تماس:
Re: در خواست تعبیر خواب
آقاجون آخرش شهيد ميشي شما
شايد هم ديشب فيلم جنگي نگاه ميكردي جو گرفتدت

شوخي كردم
من كه راستش رو بخواي زياد نميتونم به تعابيري كه در حال حاضر وجود داره بطور قطع اليقين اعتماد داشته باشم
به قول آيه الله بهجت : هر خوابي ميبيني صدقه بده ( چه خوب چه بد ) اگر خوب بود كه انشاءالله تعبير ميشه و اگر هم بد بود با صدقه اي كه دادي رفع ميشه
(انشاءالله )
موفق باشي
ياعلي
شايد هم ديشب فيلم جنگي نگاه ميكردي جو گرفتدت

شوخي كردم

من كه راستش رو بخواي زياد نميتونم به تعابيري كه در حال حاضر وجود داره بطور قطع اليقين اعتماد داشته باشم
به قول آيه الله بهجت : هر خوابي ميبيني صدقه بده ( چه خوب چه بد ) اگر خوب بود كه انشاءالله تعبير ميشه و اگر هم بد بود با صدقه اي كه دادي رفع ميشه
(انشاءالله )موفق باشي
ياعلي