یک پیشنهاد برای معرفی سایت

سوالهای خود را پيرامون مسائل فنی و عمومی انجمن در اين قسمت مطرح نماييد.

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Iron
Iron
محل اقامت: خیلی دور ، خیلی نزدیک
سپاس‌های ارسالی: 3080 بار
سپاس‌های دریافتی: 1425 بار

یک پیشنهاد برای معرفی سایت

پست توسط hasan21 »

سلام به همه ی دوستان عزیز می خواستم بگویم که سایت اعتقادات با وجود افراد بسیاری که در آن فعالیت می کنند ولی باز هم باید بیشتر معرفی شود اگر با حرف من موافقید همین الآن ایمیلتان را باز کنید و به تمام addlist خود این محیط فرهنگی و مذهبی را معرفی کنید .
[External Link Removed for Guests]
جنبش مبارزه با صهیونیزم ، اومانیسم و فراماسونری
Bronze
Bronze
سپاس‌های ارسالی: 3603 بار
سپاس‌های دریافتی: 1144 بار

Re: یک پیشنهاد

پست توسط 110 »

با سلام و تشکر از اين ايده بسيار زيباي شما تصویر

بله کاملا درست است سايت اعتقادات آنطور که بايد و شايد معرفي نشده است.

و بايستي همه در اين امر دست به دست هم داده تا اينگونه سايتها به جهان معرفي شود.

بنده يک پيشنهاد به مسئولين محترم دارم:

لطف بفرماييد براي اين سايت يک معرفي نامه کاملي البته به صورتي جذاب تهيه بفرماييد که فائده آن بسيار است.

از جمله اينکه در هنگام معرفي اين سايت به ديگر دوستانمان لازم نباشد براي آنها سايت و فعاليتها و امکانات آن را تشريح کنيم.

و همچنين اين معرفي نامه به کار تازه کاربران خواهد آمد و آشنايي بيشتر و بهتري با سايت پيدا خواهند کرد.

موفق باشيد تصویر
 تصویر  .  .:: الإنسان هو شيعة علي بن أبي طالب عليه أفضل الصلاة و السلام إن عرفه حق معرفته ::.  .  تصویر 
Old-Moderator
Old-Moderator
سپاس‌های ارسالی: 973 بار
سپاس‌های دریافتی: 1783 بار
تماس:

پست توسط سعید منتظر »

آره باید بریم تو کار تبلیغات خفن ناک!!!!

خیلی ها دنبال این سایت هستن ...
Administrator
Administrator
سپاس‌های ارسالی: 10691 بار
سپاس‌های دریافتی: 5476 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

بنام خدا :D

سلام

با نظر دوستان کاملاً موافقم ، البته ما در حد توانمون فعالیت تبلیغاتی انجام دادیم .

اما متاسفانه اکثراً تبلیغات در سایتهای دیگه هزینه های هنگفتی میطلبه که در مقاطعی هم این کار صورت گرفته.

تیم مدیریت راهکارهای زیادی برای تبلیغ سایت که همان نشر مطالب باشه ، درنظر گرفته.

نمونش راه اندازی کلوب اعتقادات در سایت "کلوب" است که بیشتر زحمتش گردن مدیر محترم بهاره خانم است که جا داره ازشون تشکر کنم.

و کارهایی از این قبیل.

اما مشتاقانه منتظر نظرات و راهکارهای شما کاربران محترم هستیم تا از انها برای پیشبرد این هدف استفاده کنیم. :D

موفق باشید :razz:
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 7581 بار
سپاس‌های دریافتی: 6236 بار
تماس:

Re: یک پیشنهاد برای معرفی سایت

پست توسط مائده آسمانی »

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام علیکم

با تشکر از کاربر گرامی hasan21 که به فکر تبلیغ برای سایت خودشون هستند .

مدیر محترم سایت آقا سید که زحمات زیادی برای سایت میکشند که جای تقدیر و تشکر ویژه داره . همچنین در زمینه معرفی

سایت نیز تلاشهای قابل توجهی دارند و داشتند.

همکار گرامی ما آقا محمدعلی هم که زحمات زیادی برای سایت میکشند و اجرشان با صاحبان سایت انشالله راههایی را برای

تبلیغ سایت به استحضار دوستان رساندند. از جمله:

««»» تبليغات سايت ««»»   
1- کارت. 2- فلش. 3- بلوتوث.

بنده خودم هم از کارت استفاده کردم هم از بلوتوث که خیلی هم جواب داده . مخصوصا در مکان های فرهنگی .

لزومی هم نداره که حتما از کارت و فلش استفاده کنیم ، بهترین راه بولوتوث هست در عصر تکنولوژی.

مانند نمایشگاه قرآن . دانشگاه . حوزه. نمایشگاه رسانه های دیجیتال . ...

دیگه اگه باید بگم خیلی جاها میشه که فرصت نیست.

از همه مهمتر در این دنیای مجازی اعتقادات در کلوب نیز فعالیت خودش رو داره .

میتونید یه سر هم به کلوب اعتقادات بزنید .

کلیک کنید:

از همه اینا که بگذریم یه کار دیگه هم میتونید داشته باشید اونم این هست که در مکانهای فرهنگی و مذهبی مثل :  
  مسجد محله و دانشگاه و حوزه ، پایگاههای بسیج ، مراکز و کانونهایی که جوانان و نوجوانان بیشترین مراجعه را دارند از مطالب سایت  
  استفاده کرده و به برد بزنید ( قبلش حتما هماهنگ کنید.) البته نکته قابل توجه اینه که با ذکر نام و آدرس سایت باشه. تصویر  
  اینم جواب داده برای دوستانی که برای دسترسی به اینترنت با مشکل مواجه هستند. (اینم امتحان کردم)

[HIGHLIGHT=#ffff00]در راه کسب معارف و حقایق شیعی موفق و پیروز باشید.تصویر  
تصویر
Old-Moderator
Old-Moderator
سپاس‌های ارسالی: 973 بار
سپاس‌های دریافتی: 1783 بار
تماس:

پست توسط سعید منتظر »

خدا خیرتون بده بهاره خانم

من این جریان بلوتوث رو نگرفتم...

آخه کی میاد بنر سایت اعتقادات رو بریزه تو گوشی؟!؟!

الان همه دنبال عکس خواننده هستن...بچه مذهبی ها هم از این چیزا به کلاسشون نمیخوره
 روزگاری‌ست که شیطان میگوید: انسان پیدا کنید ، سجده خواهم   [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+     [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+     [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests] 
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 7581 بار
سپاس‌های دریافتی: 6236 بار
تماس:

پست توسط مائده آسمانی »

به نام خدا 

سلام علیکم

جریان بلوتوث اینه که وقتی چند نفر با هم جمع میشن عکسها و فایل هایی که قشنگه رو برای هم میفرستن.

شما میتونید به جای اینکه عکسها و فایلهای ... بفرستید یا اینکه اهلش نیستید و نفرسیتید. از عکسهای منظره و قبور ائمه استفاده

کنید و در بین اینها بنر اعتقادات هم بفرستید. ( نکته قابل توجه اینه که اکثر گوشی ها عکسها و موسیقیهاشون مثل هم هست ولی

گوشی من با همه فرق داره برای همین جذب میشن که از عکسها و نواهای منم داشته باشند . )

البته به شرط اینکه شما روابط عمومی بالا داشته باشید و با افرادی هم که از نظر اعتقادی با شما سنخیت ندارند رابطه خیلی خوبی

داشته باشید به طوری که هم برای شما احترام قائل باشند و هم شما رو دوست صمیمی خودشون بدونن و اگه چند روزی هم از شما

خبری نبود حتما دنبالتون بگردن. (وقتی تمامی این موارد رو داشته باشید اون موقع هست که حرفهای شما کم کم اثر میزاره.)

من شخصی رو میشناسم که یه فایل داره به نام من که تمام عکسها و نواهایی را که من براش بلوتوث میکنم را نگه داشته .

گه گاهی هم این فایلها رو برای دوستاش ارسال میکنه .

تا حالا هم میدونم از طریق بنر اعتقادات به سایت هم سر زدند و آشنا شدند.

نمونه کاری هم که گفتم میتونید پرینت بگیرید بزنید به بردها من از همین تبلیغ حجاب هم استفاده کردم و تصاویر رو به نمایش گذاشتم و

به چشم دیدم که وقتی این تصاویر رو دیدند اولش خندیدند ولی کم کم میومدن و سراغم رو میگرفتن و میگفتن خوب بود متن هم

می نوشتید ، اونجا بود که از فلسفه حجاب شروع کردم .

اولین قدمش هم این بود که دیگه انقدر زننده لباس نپوشیدن و به فکر فرو رفتن ، تفکر و فکر کردن درباره این مدل لباس پوشیدن و

درست کردن مو و آرایش صورت خودش میتونه راهی باشه برای حجاب کامل داشتن .

[HIGHLIGHT=#ffff00]اعتقاداتتون رو حفظ کنید در حین حال طوری رفتار کنید که محبوب دلهایی باشید که با اعتقادات شما سنخیت ندارند.تصویر  

[HIGHLIGHT=#ffff00]اون موقع هست که اگه شما بخواهید ارتباطتون رو باهاشون قطع کنید مخالفت میکنند.   

[HIGHLIGHT=#ffff00]تمایل به دوستی باشما دارند.   

[HIGHLIGHT=#ffff00]این خودش جای شکر دارد.  

[HIGHLIGHT=#ffff00]اولین قدم هم برای خودتون بردارید.  

[HIGHLIGHT=#ffff00]رابطه خود را با خدای خود اصلاح کنید تا خدا رابطه شما را با بنده هایش اصلاح کند.  

[HIGHLIGHT=#ffff00]به امید روزی که همه قلبها برای مولا و صاحبمان حضرت بقیة الله ارواحناه فداه بتپد. تصویر 
تصویر
Member
Member
سپاس‌های ارسالی: 217 بار
سپاس‌های دریافتی: 91 بار

پست توسط Reza1370 »

بهاره نوشته شده:در بین اینها بنر اعتقادات هم بفرستید.

به جای فرستادن بنر سایت، عکس های دیگه رو واتر مارک کنین!

برای این کار میشه از یک قالب واتر مارک مشخص که هم آرم سایت و هم آدرسش رو داشته باشه استفاده کرد و اعضا همه عکس ها و طرح هایی رو که آپلود می کنن رو واتر مارک کنن؛ با پخش شدن عکس ها و طرح ها خود به خود سایت هم تبلیع میشه! تصویر

تصویر
Administrator
Administrator
سپاس‌های ارسالی: 10691 بار
سپاس‌های دریافتی: 5476 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

بله همونطور که V.I.T.O عزیز هم گفت ، واترمارک کردن عکسها بیشتر جواب میده اما بنر هم در فضاهای خاصی جایگاه خودش رو داره. :D

به هر حال منتظر پیشنهادات قشنگتون هستیم.

البته من به یه مساله معتقدم که ما اگه خودمون خوب کار کنیم ، مطالب ناب و مفید تو سایتمون قرار بدیم ناخودآگاه دیگران میان سراغمون.

مثلا دیشب توی سایت پربازدید و معروف shia-news.com رفتم دیدم خودشون ارم سایت رو برداشتن و توی صفحه اصلی بعنوان سایت برتر شیعی ما رو معرفی کردن. البته با ادرس قبلی سایت معرفی کردن.

پس این خودش میتونه یه انگیزه بشه برای اینکه بتونیم خوب کار کنیم و در راه رضای خداوند متعال ..... همه چی دست اونه :-o

موفق باشید :razz:
Iron
Iron
محل اقامت: خیلی دور ، خیلی نزدیک
سپاس‌های ارسالی: 3080 بار
سپاس‌های دریافتی: 1425 بار

پست توسط hasan21 »

البته یک کار دیگر هم میشه کرد : این که با چند سایت مذهبی دیگه توافق کنیم که ما تبلیغ سایت اونارو بکنیم به جاش او نا هم برای ما تبلیغ کنن مثلا [External Link Removed for Guests] که خودش هم اعلام کرده که آگهی می پذیره با این کار هم پولی خرج نمی شه هم این که ثواب هم داره چون هم سایت خودمون معرفی می شه وهم یک سایت دیگه . تصویر
جنبش مبارزه با صهیونیزم ، اومانیسم و فراماسونری
ارسال پست

بازگشت به “سوال ، پيشنهاد و انتقادها”