طلوع فجر

مدیران انجمن: [EHSAN], MAYAPOWER, شورای نظارت

ارسال پست
Moderator
Moderator
محل اقامت: Tehran
سپاس‌های ارسالی: 2377 بار
سپاس‌های دریافتی: 1893 بار

Re: طلوع فجر

پست توسط [EHSAN] »

عليك سلام
خب يعني شما هيچ پيشنهادي و يا نظري براي اين طرح نداريد؟ تصویر (به غير از تاريخش البته تصویر)
نابرده رنچ گنج بدست نمیاد تصویر
Bronze
Bronze
سپاس‌های ارسالی: 3603 بار
سپاس‌های دریافتی: 1144 بار

پست توسط 110 »

با عرض سلام و ادب و احترام و تبريک و تشکر از زحمات بسيار بسيار بسيار مفيد و مستمر شما تصویر

و با عرض معذرت از شما گراميان به اين جهت که شايد در ارسال پست کوتاهي کرده باشم تصویر اما خيلي هم غير موجه نبود

ابتدا يک نکته ديگر را خدمت شما دوستان عزيز عرض کنم:

معمولا شروع بسيار يا شايد هر فعاليتي با شيوع آن همان زمان نيست اگر در اين امر شک داريد که نداريد از خود آقا محسن بپرسيد

که وضعيت ابتداي شروع فعاليت سايت نسبت به وضعيت کنووني چگونه بوده و آيا با وضعيت فعلي قابل مقايسه است.

مخصوصا فعاليتهايي که به نوعي براي خود يک ابتکار عمل است و استحکام آن زمان ميبرد.

البته هرگز همت، سعي و تلاش دوستان و کمک خداي متعال در آن بي تاثير نبوده و نخواهد بود.

لذا بنده از همه شما دوستان مخصوصا اشخاصي که در راس کار هستند تقاضا دارم که

به فعاليت خود با همان شور و حال ابتدايي ادامه داده و استمرار بخشيد

و فقط عمل به وظيفه مد نظر باشد، به اميد خدا و ياري اهل بيت عليهم السلام به مقصود خواهيد رسيد.

ببخشيد تصویر شايد اينجا جاي مناسبي براي اينجور صحبتها نبود اما همه اين صحبتها را از باب مقدمه عرض کردم.

حالا بريم سراغ موضوع اين تاپيک: قالب «طلوع فجر»

محاسن قالب به نظر بنده:

1. اسم جذاب در نظر گرفته شده براي قالب

2. ترکيب دو رنگ تيره و روشن در قالب

اما رنگ پر ماجراي مشکي:

به نظر بنده اينکه آيا اين رنگ بر جذابيت قالب افزوده و يا محيط قالب را دلگير کرده امري سليقه اي است

و بستگي به روحييات شخصي فرد دارد همانطور که ديديم جناب لبيک پسنديدند و چنگي بر دل آقا محسن نزد.

اما روي هم رفته زيبا است و جاي تقدير دارد اما سعي کنيد روي قالبهاي شاد و همه پسند هم کار بفرماييد.

متشکرم تصویر
 تصویر  .  .:: الإنسان هو شيعة علي بن أبي طالب عليه أفضل الصلاة و السلام إن عرفه حق معرفته ::.  .  تصویر 
Moderator
Moderator

پست توسط [EHSAN] »

110 نوشته شده: حالا بريم سراغ موضوع اين تاپيک: قالب «طلوع فجر»

محاسن قالب به نظر بنده:

1. اسم جذاب در نظر گرفته شده براي قالب

2. ترکيب دو رنگ تيره و روشن در قالب

اما رنگ پر ماجراي مشکي:

به نظر بنده اينکه آيا اين رنگ بر جذابيت قالب افزوده و يا محيط قالب را دلگير کرده امري سليقه اي است

و بستگي به روحييات شخصي فرد دارد همانطور که ديديم جناب لبيک پسنديدند و چنگي بر دل آقا محسن نزد.

اما روي هم رفته زيبا است و جاي تقدير دارد اما سعي کنيد روي قالبهاي شاد و همه پسند هم کار بفرماييد.

متشکرم تصویر
خب شما هم مثل جناب لبيك نظر اصلي و شخصي خودتونو ابراز نكردين چرا؟ تصویر
در مورد قالب شاد هم اگر ايده‌ي خوبي به ذهنم بياد سعي ميكنم اجراش كنم.

ممنونم از لطفتون هم بخاطر نظر و هم بخاطر مقدمه تصویر

التماس دعا
ياعلي(ع) مدد
Bronze
Bronze
سپاس‌های ارسالی: 3603 بار
سپاس‌های دریافتی: 1144 بار

پست توسط 110 »

سلام آقا احسان تصویر

بنده عرض کردم که:

اما روي هم رفته زيبا است و جاي تقدير دارد
اما من اگه بخواهم در آينده وبلاگ بزنم از اينجور قالبها استفاده نميکنم به همان دليلي که عرض کردم همه پسند نيست تصویر

وليکن باز تاکيد ميکنم که اين به معناي عدم جذابيت قالب نيست بلکه شايد براي بعضي موضوعات بسيار مناسب باشه تصویر

مثلا مرگ و اينجور موضوعات (مزاح بود) تصویر

يک پيشنهاد:

اگر از رنگ تيره قالب کاسته بشه و طلوع فجر نمود بيشتري داشته باشه احتمالا جذابتر و حماسي تر بشه.

منظورم اين که انسان به مجرد نظر به قالب متوجه طلوع فجر و شکوفايي بشه.

يک پيشنها ديگه:

اگر بر روحانيت تصاوير افزوده بشه خيلي بهتره منظورم تصويري هست که در مکان طلوع قرار گرفته است تصویر

البته اين پيشنهاداتي عرض ميکنم فقط يک تئوري است و آيا در عمل امکان داشته باشد و يا مطابق حدسم باشد نميدانمتصویر

اينم بگم که اگه هيچ تغييري هم پيدا نکنه هيچ ايرادي نداره.

وليکن از اين جهت که هر بهي بهتري دارد. تصویر

البته من شرمنده ام تصویر که در مقابل شما استاد بزرگوار اصلا در اين موضوعات نظر ميدهم، خلاصه جسارت تلقي نشه.

خدا بر توفيقات شما بيفزايد تصویر
 تصویر  .  .:: الإنسان هو شيعة علي بن أبي طالب عليه أفضل الصلاة و السلام إن عرفه حق معرفته ::.  .  تصویر 
Moderator
Moderator

پست توسط [EHSAN] »

ممنونم از اينكه حرفم رو زمين نزديد و ممنونم از نكات خوبي كه درمورد طرح فرمودين تصویر تصویر

و مي بخشيد كه جسارت كردم و گفتم نظر اصليتونو درج كنيد.. راستش نميخواستم اينجوري فكر كنيد كه چون طراحي نميكنيد (كه البته بعيد ميدونم چون تا الان هيچ نمونه كاري از شما نديدم) نبايد نظر بدين و از اين حرفها ميخواستم راحت و برادرانه نظرتونو بفرمائيد و فكر كنيد كار براي خودتونه..

در ضمن من استاد نيستم و هنوز در حال شاگردي بسر ميبرم و اگر الان اينجا مديرمون كردن همه اش بخاطر لطف آقا محسن هست.

باز هم ممنونم از لطفتون تصویر

ياعلي(ع) مدد تصویر
ارسال پست

بازگشت به “طرح و ایده”