ایا انسان اخرین مخلوق خداست

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

ایا انسان اخرین مخلوق خداست

پست توسط ahmadgh »

اگر نیست پس چرا در خیلی از مقالات از انسان به این عنوان یاد میشه
من در سایت دیگری هم این سوال رو مطرح کردم ولی جواب قابل قبولی نگرفتم از اساتید ممنون میشم کمک بفرمایند
New Member
New Member

Re: ایا انسان اخرین مخلوق خداست

پست توسط ahmadgh »

واقعا کسی جوابی نداره
Old-Moderator
Old-Moderator
سپاس‌های ارسالی: 3099 بار
سپاس‌های دریافتی: 5474 بار

پست توسط Labbaik »

گر صبر کنیتصویر
زندگی بافتن یک قالی است

نه همان نقش و نگاری که خودت می خواهی

نقشه را اوست که تعیین کرده است

تو در این بین فقط میبافی

نقشه را خوب ببین !!!

نکند آخر کار قالی زندگیت را نخرند

تصویر 
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 3085 بار
سپاس‌های دریافتی: 5884 بار
تماس:

پست توسط محمد علي »

به نام خدا

سلام و عرض خوشامد .

تا جایی که بنده دیده ام در نوشته ها ، از انسان به عنوان اشرف مخلوقات یاد شده است .

واقعا دلیلی بر این داریم که انسان آخرین مخلوق است ، چرا که خلق خدا تمام شدنی نیست .

و بکاربردن "آخرین" برای هر مخلوقی ، کاری است ناصحیح ، چرا که او خالق است و این خالقیت(صفت فاعلی) همیشگی است

و مداوم ، چرا که صفات مشبهه بر ثبوت دلالت دارند و تمام شدنی نیستند .

موفق باشیدتصویر
[External Link Removed for Guests]

New Member
New Member

پست توسط ahmadgh »

با سلام و ممنون از اینکه جوابی داده شد من زود تر از اینها منتظر جواب شما بودم جناب محمد علی و در مورد اینکه (واقعا دلیلی بر این داریم که انسان آخرین مخلوق است ، چرا که خلق خدا تمام شدنی نیست .)
دلیل که چه عرض کنم شما دلیلی دارید که در حال حاضر انسان اشرف مخلوقات نیست در زمانی که قران به محمد (ص) نازل شد از عمر انسانهایی که روی زمین زندگی میکردند هزاران سال میگذشت شاید هم بیشتر الله علم و از زمانی که قران نازل شده تا به حال حدود 1400 سال میگذره بعد از هزاران سال که انسان یعنی ادم و هوا خلق شده اند قرانی نازل میشه و میگه انسان اشرف مخلوقاته حالا سوال من در اینجاست اینهمه سال و قرن و .... گذشته و انسان هنوز اشرف مخلوقات مونده حالا فکر میکنید انسان اخرین مخلوق باشه خیلی عجیبه ؟..........
باید عرض کنم که این مساله رو یکی از دوستان عنوان کردند و روی حرفشون مسر بودند که انسان اخرین مخلوق است و خداوند گفته که بعد از انسان هیچ چیز خلق نخواهد کرد و از این حرفها که واقعا هیچ جوابی نتونستم بدم چون تا حالا به یه همچین موضوعی برخورد نکرده بودم و برام جالب بود و تو شبکه سرچ کردم فقط تو بعضی از سایتها به همین موضوع بسنده کرده بودند که انسان اخرین مخلوق و بعد در مورد های دیگری توضیح داده شده بود این بود که سوالم رو اینجا مطرح کردم و این رو بگم که خودم هم مثل شما فکر میکنم ولی...................یه مقدار انسان رو به تفکر وادار میکنه
-
سپاس‌های ارسالی: 350 بار
سپاس‌های دریافتی: 389 بار

پست توسط HRG »

ahmadgh نوشته شده:باید عرض کنم که این مساله رو یکی از دوستان عنوان کردند و روی حرفشون مسر بودند که انسان اخرین مخلوق است و خداوند گفته که بعد از انسان هیچ چیز خلق نخواهد کرد و ...

با سلام

اول اینکه دوست شما این مطلب را با توجه به چه منبعی عنوان کرده ؟
دوم اینکه مگر غیر از این است که خداوند بیکران بوده و از ازل بوده و تا ابد خواهد بود ؟
سوم اینکه مطلب ادعا شده مبنی بر اینکه خداوند گفته که بعد از انسان هیچ چیز را خلق نخواهد کرد دقیقا بیکران بودن خداوند را زیر سوال می برد که به هیچ عنوان قابل قبول نیست چرا که این ادعا یه جورایی به خاتمیت خدا دامنه زده که چنین نیست .

در مورد اینکه انسان اشرف مخلوقات است منظور تا به این زمان می باشد و تا این لحظه برتر از انسان نیافریده شده و دلیل بر این نیست که بعد از انسان مخلوقی افریده نشده باشد و در اینده هم افریده نشود. تصویر
Old-Moderator
Old-Moderator
سپاس‌های ارسالی: 3099 بار
سپاس‌های دریافتی: 5474 بار

پست توسط Labbaik »

HRG نوشته شده:در مورد اینکه انسان اشرف مخلوقات است منظور تا به این زمان می باشد و تا این لحظه برتر از انسان نیافریده شده و دلیل بر این نیست که بعد از انسان مخلوقی افریده نشده باشد و در اینده هم افریده نشود. تصویر

به نام خدا

البته اشرف مخلوقات بودن انسان منحصر به زمان نیست که بگیم تا این لحظه اشرف بوده!
انسان اشرف مخلوقات در این عالمه ،میشه در عوالمی دیگر موجودی دیگر اشرف مخلوقات باشه
زندگی بافتن یک قالی است

نه همان نقش و نگاری که خودت می خواهی

نقشه را اوست که تعیین کرده است

تو در این بین فقط میبافی

نقشه را خوب ببین !!!

نکند آخر کار قالی زندگیت را نخرند

تصویر 
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 3085 بار
سپاس‌های دریافتی: 5884 بار
تماس:

پست توسط محمد علي »

با سلام و ممنون از اینکه جوابی داده شد من زود تر از اینها منتظر جواب شما بودم جناب محمد علی و در مورد اینکه (واقعا دلیلی بر این داریم که انسان آخرین مخلوق است ، چرا که خلق خدا تمام شدنی نیست .)
دلیل که چه عرض کنم شما دلیلی دارید که در حال حاضر انسان اشرف مخلوقات نیست در زمانی که قران به محمد (ص) نازل شد از عمر انسانهایی که روی زمین زندگی میکردند هزاران سال میگذشت شاید هم بیشتر الله علم و از زمانی که قران نازل شده تا به حال حدود 1400 سال میگذره بعد از هزاران سال که انسان یعنی ادم و هوا خلق شده اند قرانی نازل میشه و میگه انسان اشرف مخلوقاته حالا سوال من در اینجاست اینهمه سال و قرن و .... گذشته و انسان هنوز اشرف مخلوقات مونده حالا فکر میکنید انسان اخرین مخلوق باشه خیلی عجیبه ؟..........
باید عرض کنم که این مساله رو یکی از دوستان عنوان کردند و روی حرفشون مسر بودند که انسان اخرین مخلوق است و خداوند گفته که بعد از انسان هیچ چیز خلق نخواهد کرد و از این حرفها که واقعا هیچ جوابی نتونستم بدم چون تا حالا به یه همچین موضوعی برخورد نکرده بودم و برام جالب بود و تو شبکه سرچ کردم فقط تو بعضی از سایتها به همین موضوع بسنده کرده بودند که انسان اخرین مخلوق و بعد در مورد های دیگری توضیح داده شده بود این بود که سوالم رو اینجا مطرح کردم و این رو بگم که خودم هم مثل شما فکر میکنم ولی...................یه مقدار انسان رو به تفکر وادار میکنه

به نام خدا

سلام مجدد

منظور شما رو متوجه شدم و با یک مثال سعی می کنم این سوء تفاهم رو برطرف کنم .

ما معمولا در زندگیمون با این اصطلاح زیاد سروکار داریم که فلان چیز ، آخرین ورژنش هم اومد ؛

و این در ذهن ما مساویست با کامل ترین نوع اون چیز . (آخرین=کامل ترین)

برای همین هست که دوست شما ممکنه اشرف مخلوقات بودن انسان رو با کامل ترین بودن او همسان فرض کرده .

چون تصور ما اینه که انسان چون اشرف مخلوقات هست ، حتما کاملترینه(=آخرینه) و بعدشم دیگه مخلوقی نخواهد بود .

اما هیچ دلیلی بر این مسئله نداریم !

چون ممکنه خداوند ، هزاران سال پیش کامل ترین مخلوقش رو آفریده باشه ، و منافاتی با این نداره که الان هم یک نوع حشرۀ جدید

رو خلق کنه . مسلما این حشره در نوع خودش کامل هست ، اما نسبت به انسان شاید اون شرافت و تکامل رو نداشته باشه

اما بعد از انسان خلق شده باشه !

لذا اشرف بودن ، با آخرین (به معنی کاملترین) ارتباط مستقیم ندارند . و ممکنه تقدم و تاخر زمانی هم وجود داشته باشه .

موفق باشیدتصویر

New Member
New Member

پست توسط ahmadgh »

لذا اشرف بودن ، با آخرین (به معنی کاملترین) ارتباط مستقیم ندارند . و ممکنه تقدم و تاخر زمانی هم وجود داشته باشه .

موفق باشیدتصویر[/quote]

فرمایش شما رو قبول دارم و منطقی و عقلانی به نظر میرسه و باید جستجو کنم ببینم ریشه این انسان اخرین مخلوق از کجا سرچشمه گرفته چون این فقط حرف دوست من نبوده و از خودش هم مطمئنا در نیاورده من تو چند تا سایت دقیقا همین جمله رو دیدم (انسان اخرین مخلوق)
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 4 بار
تماس:

پست توسط sepehrmohamadi »

با سلام

متاسفانه اینطور معمول است که گفته می شود که انسان اشرف مخلوقات است. اما این اصطلاح هیچ گونه جایگاه دینی ندارد.

در هیچ آیه ای از قرآن انسان اشرف مخلوقات دانسته نشده است و در هیچ حدیث در ادبیات تشیع چنین حدیثی( تا جایی Search نرم افزار بنده اجازه می داد) یافت نشد.

تنها آیه ای که در این زمینه وجود دارد آیه 70 سوره 17 اسراء است:

وَ لَقَدْ كَرَّمْنا بَني‏ آدَمَ وَ حَمَلْناهُمْ فِي الْبَرِّ وَ الْبَحْرِ وَ رَزَقْناهُمْ مِنَ الطَّيِّباتِ وَ فَضَّلْناهُمْ عَلى‏ كَثيرٍ مِمَّنْ خَلَقْنا تَفْضيلاً

ترجمه: و به راستى ما فرزندان آدم را گرامى داشتيم، و آنان را در خشكى و دريا [بر مركبها] برنشانديم، و از چيزهاى پاكيزه به ايشان روزى داديم، و آنها را بر بسيارى از آفريده‏هاى خود برترى آشكار داديم.

لذا نهایت نتیجه ای که از قرآن می توان گرفت، این است که بنی آدم بر بسیاری از مخلوقات خداوند برتری دارد و نه همه آنها.

لذا اصلا ادعای اشرف مخلوقات بودن انسان هیچ جایگاه قرآنی ندارد!

علاوه بر این احادیث بسیاری وجود دارد که از مخلوقات دیگری در کرات دیگر یاد کرده است.

علاقه مندان را به خواندن کتاب "ستارگان از دیدگاه قرآن" تالیف آقای صادقی تهرانی دعوت می کنم.

با احترام

سپهر محمدی
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”