یک پرسش

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Iron
Iron
محل اقامت: خیلی دور ، خیلی نزدیک
سپاس‌های ارسالی: 3080 بار
سپاس‌های دریافتی: 1425 بار

یک پرسش

پست توسط hasan21 »

سلام به همه ی دوستان کلاس دوم راهنمایی بودم که معلمم راجع به یکی از دوستانش که در دوران هشت سال دفاع مقدس شهید شده بود برایم خاطراتی تعریف کرد ومن خیلی خوشم آمد چند وقت گذشت روزی رسید که روی شانس نبودم وامتحانم را هم خراب کردم همان شب با خدا راز و نیاز کردم و از خدا پرسیدم چرا مرا افریدی حکمت به وجود آمدن این موجود بیخود چیست اما همان شب در خواب دیدم که بر سر مزار همان شهید رفته ام اما بر روی مزار به جای نام شهید نام خودم نوشته شده بود وقتی بیدار شدم به ذهنم رسید که درسته حکمت به وجود امدن من فدا شدن در راه خدا (شهادت) است برای کسی تعریف کردم گفت خواب مسخره ای بود خیلی ناراحت شدم اما شب دوباره خوابی دیدم که خواب شب قبل را تأیید میکرد حالا شما بگویید ایا من به مهم ترین ارزویم یعنی شهادت خواهم رسید یا نه .
[External Link Removed for Guests]
جنبش مبارزه با صهیونیزم ، اومانیسم و فراماسونری
Old-Moderator
Old-Moderator
سپاس‌های ارسالی: 973 بار
سپاس‌های دریافتی: 1783 بار
تماس:

Re: یک پرسش

پست توسط سعید منتظر »

ان شا الله
 روزگاری‌ست که شیطان میگوید: انسان پیدا کنید ، سجده خواهم   [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+     [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+     [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests] 
Old-Moderator
Old-Moderator
سپاس‌های ارسالی: 3099 بار
سپاس‌های دریافتی: 5474 بار

Re: یک پرسش

پست توسط Labbaik »

بهشت را به بها دهند نه به بهانه
اگر تلاش کردید برای شهادت و مجاهد شدی ،برای چی به شهادت نرسی؟!!
انشالله که محقق میشه
زندگی بافتن یک قالی است

نه همان نقش و نگاری که خودت می خواهی

نقشه را اوست که تعیین کرده است

تو در این بین فقط میبافی

نقشه را خوب ببین !!!

نکند آخر کار قالی زندگیت را نخرند

تصویر 
ارسال پست

بازگشت به “داستان”