طرحي براي تبليغ حجاب

مدیران انجمن: [EHSAN], MAYAPOWER, شورای نظارت

ارسال پست
Old-Moderator
Old-Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2988 بار
سپاس‌های دریافتی: 5531 بار
تماس:

Re: طرحي براي تبليغ حجاب

پست توسط محدثه »

.

« بسم الله الرحمن الرحیم » 

با سلام خدمت همکاران محترم

این طرح رو ، چندین وقت بود که آماده کرده بودم یعنی تقریبا از همون اوایلی که این تاپیک ایجاد شد ؛ ولی هر زمانی که می خواستم این طرح رو ارائه بدم ، یکی دیگه از همکاران گرامی طرحشون رو ارائه می دادند و من هم به دلیل اینکه دوستان محترم در حال بررسی و نظر دادن طرح ایشون بودند صبر می کردم تا چند روز از ارائه طرح قبل بگذره و نظراتی که اعضاء محترم در مورد یک طرح دارند ، به صورت منسجم و در کنار هم ذیل همون طرح قرار بگیره و از پراکندگی جلوگیری شود .

به نظر من ایجاد چنین تاپیکی جرقه ای بود در اذهان همه کسانی که به نوعی در کار گرافیک دست اندر کار هستند و یه سَری هم به این سایت می زنند . البته روند کار تا به اینجا خوب پیش رفته و فکر نمی کنم گرمی خوب این تاپیک به سردی گراییده باشه و طرح ها همچنان ادامه دار باقی بمونه(ان شاء الله) . در طی این مدت کم ارائه چنین طرح هایی که فقط با موضوع حجاب بود ، به نظر من کار بزرگی بود ؛

این طرحی هم که ارائه می کنم فکر می کنم کاملا گویای ایده و مفهومی که در ذهن بنده هست ، باشد:

تصویر 

برای مشاهده طرح کامل ، بر روی تصویر کلیک کنید . 

یا علی (ع)
آخرین ويرايش توسط 2 on محدثه, ويرايش شده در 0.

تصویر 
Old-Moderator
Old-Moderator
سپاس‌های ارسالی: 3099 بار
سپاس‌های دریافتی: 5474 بار

پست توسط Labbaik »

به نام خدا

با جایزه کاملا موافقمتصویر

بقیه دوستان مخصوصا اعضای افتخاری هم طرح بزنن خیلی خوبه
ایده هم زیاده فقط باید کمی دقت کنیم در کارکردها و چرایی حجاب تصویر

یا حق
زندگی بافتن یک قالی است

نه همان نقش و نگاری که خودت می خواهی

نقشه را اوست که تعیین کرده است

تو در این بین فقط میبافی

نقشه را خوب ببین !!!

نکند آخر کار قالی زندگیت را نخرند

تصویر 
Bronze
Bronze
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 238 بار
سپاس‌های دریافتی: 565 بار

پست توسط abde abbas »

سلام

آخ جون شنیده ام که آقا محسن میخواد جایزه بده !

از شوخی گذشته من فکر نمی کنم که تاپیک سرد شده باشه ، هر چند که به قول شما بیشتر دوستان از گذاشتن طرح دریغ می کنند، مگر این که محدثه خانم به فکر باشند. تازه بگذریم که کسی درباره تغییرات طرح ما نظر نداد.

اما دو سه تا نکته درباره طرح محدثه خانم. ( ببخشید که من بدون ذکر زیبایی های طرح فقط ایرادها رو میگم)

1- به نظر من برای نماد حجاب از طرز پوشش هایی مطابق با فرهنگ خودمون استفاده بشه بهتره(این خانم با پوشیه معمولاکمتر در فرهنگ ما دیده می شود)

2- کلا کیفیت طرح کمی پایین است (احتمالا هنگام ذخیره کردن با کیفیت پایین ذخیره شده)

3- رنگ ها می توانند جذاب تر شوند.

4- فونت ها و محل قرار گیری آن ها و حصوصا افکت هایشان می تواند بهتر شود.

5- طرح دریا در زمینه کار می تواند جلوه بیشتر و بهتری داشته باشد.

منتظر طرح های سایر دوستان هم هستیم.

( راستی محدثه خانم بهتر نیست به جای همکاران از دوستان استفاده کنید، چون اینجا که کسی کارمند انجمن نیست، همه به واسطه علاقه شان به نشر فرهنگ اسلامی دور هم جمع شده اند.)

یاعلی
یـــــــادش بــــــــه خیــــــــــر:

[External Link Removed for Guests]
Administrator
Administrator
سپاس‌های ارسالی: 10691 بار
سپاس‌های دریافتی: 5476 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

سلام

متاسفانه تا حالا چندین بار مشاهده شده که عباراتی نظیر "دلسرد شدیم" ، "مشارکتی نیست" و از این قبیل کلمات ، از جانب دوستان مطرح میشه که قصدشون هم خیر هست.

اما بنده هیچ اعتقادی به این گونه مسائل ندارم هر قدر ادم انرژی منفی القا کنه نتیجه عکس میده و برعکس این روحیه توی بقیه نفرات هم ایجاد میشه.

این دید در گروههای جمعی و تشکل ها میتونی خیلی مخرب باشه بصورتیکه باعث از بین بردن شادابی و انگیزه اولیه افراد میشه.

درمورد اینجا هم همینطوره ، من تعجب میکنم به مشارکت بچه ها انتقاد میشه درصورتیکه در طول مدت ایجاد بخش گرافیک شاهد استقبال بینظیر تمام اعضاء بودیم بگونه ای که پی.ام های زیادی به ما ارسال میشد مبنی بر اینکه واقعا جای تحسین داره افتتاح این بخش و همچنین شگفت زده شدن از مشاکتی که بچه ها کردن.

و حتی چندین بار هم توسط دوستان در برخی تاپیکها این مشارکت مورد تحسین قرار گرفت پس تا اینجا از این نظر هیچ مشکلی وجود نداره.

حالا اگر بدبینانه هم نگاه کنیم که هیچ استقبالی نشده !

این بر میگرده به روحیه خود ما که چطور برنامه ریزی کنیم و جو را سوق بدیم به سوی پیشرفت اون قسمت و دستیابی به هدفمون. و تلاش در اون راه و داشتن برنامه ای دقیق رو میطلبه.

باید دائماً درحال تزریق انرژی مثبت باشیم که این امر توسط دوستان همچنین مدیر محترم بخش به کرات دیده شده که جای تشکر داره.

همیشه شروع یک کار با موانع زیادی روبرو میشه ، استقامت و پشتکار ماست که اونها رو کنار میزنه و باعث رسیدن به هدفمون میشه (اگه واقعاً به هدف متصور ایمان داشته باشیم!)

به هر حال ...

پیشرفتی که این بخش تاکنون داشته غیرقابل تصور هست و من مطمئن هستم با این سرعتی که درحال پیشروی است راهی که جاهای دیگه 6 ساله طی کردند ما میتونیم 1 ساله بپیماییم تا یک مرجع بینظیر گرافیک مذهبی ایجاد شود بشرط اینکه به کارمون اعتقاد داشته باشیم.

ضمناً از تمامی دوستانی هم که در پیشبرد این هدف تلاش میکنند سپاسگزارم. :smile:

موفق باشید و در پناه خداوند :razz:
Bronze
Bronze

پست توسط abde abbas »

سلام

اولا با حرف های حاج محسن موافقم. ( اما دلیل نمیشه که جایزه نذاره تصویر)

دوم این که یه پیشنهاد دارم، بعد از این که بخش گرافیک مذهبی در یک اقدام عالی راه اندازی شد و سپس زیر مجموعه هاش به خوبی شکل گرفت و الان هم داره خوب پیش میره، فکر می کنم جای یک جرقه بزرگ دیگه خالیه:

برگزاری نخستین مسابقه گرافیکی سایت اعتقادات با موضوع تبلیغات حجاب

تونید تبلیغات خیلی خوبی هم روش انجام بدهید در سراسر وب و این طوری هم برای بخش گرافیک تبلیغ خوبی میشه ، هم برای سایت و هم این که طراحان مذهبی جذب میشن و هم طرح های نویی در این زمینه زده میشه...

چه طور بود؟ پس مامنتظریم...

( راستی نظر درباره طرح اصلاحی تصویرسازی بنده و همچنین طرح محدثه خانم فراموش نشه)

یاعلی

New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط naissim »

سلام به همه ی دوستان.

من هم یه طرح پیدا کرده بودم راجع به همین موضوع که چون کیفیتش پایین بود، اونو باز سازی کردم و براتون اینجا میذارم. امیدوارم خوشتون بیاد و اگه طراحش رو میشناسید یا میتونید پیداش کنید حتماً به من بگید. باید مشهدی باشه.

تقدیم شما:

پوستر اصلی

تصویر

بازسازی توسط بنده:

موفق باشید.
Moderator
Moderator
محل اقامت: Tehran
سپاس‌های ارسالی: 2377 بار
سپاس‌های دریافتی: 1893 بار

پست توسط [EHSAN] »

آقا محسن ميبينم كه انگاري ايده‌ي جايزه خوب داره جواب ميده ها

اما در مورد طرح محدثه خانم بايد بگم كه عبدعباس عزيز به همه‌ي موارد اشاره كردن و به نظرم نكته‌ي ديگري باقي نمونده. اما فقط تاكيد بيشتر دارم كه حتما افكت نوشته هاتونو عوض كنين اين افكتها خيلي خيلي قديمي شدن.سعي كنيد دنبال افكتهاي نو باشيد به غير از اينكه توي هر طرحتون بايد پيامي جديد داشته باشيد بايد توي سبك كارتون هم يك ايده‌ي جديد داشته باشيد.
(هر طرح جديد = يك ايده‌ي جديد + يك پيغام جديد)

و تنها استثنايي كه ميتونه تكراري باشه پيغام هست ولي ايده بايد تغيير كنه هميشه!! (منظور از ايده روشهاي اجرا و افكتها و سبك كاره)

ميدونم كار آسوني نيست و خيلي خيلي سخته اما اگر بخوايم پيشرفتي حاصل بشه حتما بايد انجام بشه.
(عبدعباس حسابي توي اين زمينه منو تحت فشار گذاشته!! و اگر الان بجايي رسيدم ميتونم بگم بخاطر سخت گيري‌هاي ايشون بوده وگرنه منو چه به ايده‌ي نو!!)

اينو براي اين گفتم چون كارهاي اخيرتون رو كه توي سايت ديدم اكثرشون با يك اجراي مشترك كار شدن. راستش اولش روم نشد چيزي بگم براي همين هم نظري ندادم اما اميدوارم به دل نگرفته باشيد و اگر جسارتي كردم اميدوارم اين حقير رو ببخشيد.

خب پس منتظر طرح جديدتون هستيم

دعا بفرمائيد
ياعلي(ع) مدد تصویر
نابرده رنچ گنج بدست نمیاد تصویر
Moderator
Moderator
محل اقامت: Tehran
سپاس‌های ارسالی: 2377 بار
سپاس‌های دریافتی: 1893 بار

پست توسط [EHSAN] »

naissim نوشته شده:سلام به همه ی دوستان.

من هم یه طرح پیدا کرده بودم راجع به همین موضوع که چون کیفیتش پایین بود، اونو باز سازی کردم و براتون اینجا میذارم. امیدوارم خوشتون بیاد و اگه طراحش رو میشناسید یا میتونید پیداش کنید حتماً به من بگید. باید مشهدی باشه.

موفق باشید.

سلام آقا مهدي گل تصویر تصویر

چه عجب از اين طرفا؟ خيلي خيلي خوش اومدي
آقا طرحو خيلي عالي پياده كردي و هم اينكه طرح خوبي هم انتخاب كردي.. راستش بين طرحهاي حجابي كه تا بحال ديده بودم از اين طرح بخاطر پيامهاش خيلي خوشم اومد.. ايده‌ي نوي كار هم كه جاي خود دارد. و مخصوصا بازسازي شما
نميدونم اينو از كجا پيدا كردي اما من هرچي نت رو زير پا گذاشتم به چنين طرحهاي نابي نرسيدم
بازم خودت

آقا راستي با اجازه‌ات طرحو كوچيك كردم و لينك دادم به طرح اصلي شما
ياعلي(ع) مدد تصویر
نابرده رنچ گنج بدست نمیاد تصویر
Bronze
Bronze

پست توسط abde abbas »

به به ببین کی اینجاست ...

سلام بر مهدی نِیسی پور عزیزم! تصویر

خیل خیلی خوش اومدی... حسابی شرمنده کردی و واقعا ممنون که روم رو زمین ننداختی...

آقا همون طور که گفته بودم حرف نداره طرحت... عالی شده.

درسته که اصل ایده کار شما نیست، اما اولا پیدا کردنش و دوم بازسازی اش با این دقت و زیبایی خیلی زیبا انجام شده. وصیت شهید که خودش نقشه راه ماست و این رنگ بندی و این نشانه نوشته و این فضای آرام بخش... چه کرده...

اما یه پیشنهاد: حالا که شما اصل کار رو معرفی کرده ای - و به طراحش دسترسی نداری - به نظرم با استفاده از همین نشانه نوشته، می تونی طرح های فوق العاده زیادی بزنی و دیگه نیازی به ذکر نام اون نهاد یا مواردی از این دست هم نیست.

پس منتظریم، یاعلی

Old-Moderator
Old-Moderator
سپاس‌های ارسالی: 3099 بار
سپاس‌های دریافتی: 5474 بار

پست توسط Labbaik »

عکس زیر از وب سایت؟؟؟؟؟ با اندکی تصرفتصویرتصویر

تصویر 
زندگی بافتن یک قالی است