طرحي براي تبليغ حجاب
مدیران انجمن: [EHSAN], MAYAPOWER, شورای نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 973 بار
- سپاسهای دریافتی: 1783 بار
- تماس:
Re: طرحي براي تبليغ حجاب
عبد عباس عزیز من عکس رو یه جا دیگه گذاشتم اونجا گفتن باید به جای قطرات بارون از تیر های آتشین(طبق روایت که نگاه به نامحرم تیری ز تیرهای شیطان است) استفاده میکردی...
میگفتن اصلا به نگاه نامحرم به قطرات بارون نمیخوره...(ولی من بدجوری خراب طرحت شدم!)
راستی عبد عباس این عکس رو نشستی با mouse کشیدی؟؟؟ یا با قلم نوری؟؟
مگه میشه با mouse اينقدر ظریف؟!؟!؟ راستی فوتوشاپه دیگه نه؟!؟
میگفتن اصلا به نگاه نامحرم به قطرات بارون نمیخوره...(ولی من بدجوری خراب طرحت شدم!)
روزگاریست که شیطان میگوید: انسان پیدا کنید ، سجده خواهم [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]

-
- سپاسهای ارسالی: 3099 بار
- سپاسهای دریافتی: 5474 بار
به نام خدا
خوب اگه بخوام پیشنهادی برای بهتر شدن طرح بدم اینه که، اگر رنگ مقنعه یا لباس دختره عوض بشه، یعنی شادتر و با تضاد رنگی با لباس باشه بهتر میشه
عینک هم نشون دهنده بزرگسالیه فرده ،البته اگر کار برای کودکان انجام شده
پیشنهادی هم که برای تمام طراحان داشتم اینه که دربین احادیث و آیه های قرآن میتونید ایده های خیلی خوبی که حتی خیلی از اونها به طور غیر مستقیم مطلبی را به مخاطب میرسونند پیدا کنید
پیروز باشید.یا حق
[/SIZE]
خوب اگه بخوام پیشنهادی برای بهتر شدن طرح بدم اینه که، اگر رنگ مقنعه یا لباس دختره عوض بشه، یعنی شادتر و با تضاد رنگی با لباس باشه بهتر میشه
پیشنهادی هم که برای تمام طراحان داشتم اینه که دربین احادیث و آیه های قرآن میتونید ایده های خیلی خوبی که حتی خیلی از اونها به طور غیر مستقیم مطلبی را به مخاطب میرسونند پیدا کنید
پیروز باشید.یا حق
[/SIZE]زندگی بافتن یک قالی است
نه همان نقش و نگاری که خودت می خواهی
نقشه را اوست که تعیین کرده است
تو در این بین فقط میبافی
نقشه را خوب ببین !!!
نکند آخر کار قالی زندگیت را نخرند
نه همان نقش و نگاری که خودت می خواهی
نقشه را اوست که تعیین کرده است
تو در این بین فقط میبافی
نقشه را خوب ببین !!!
نکند آخر کار قالی زندگیت را نخرند

-
- محل اقامت: مشهد مقدس
- سپاسهای ارسالی: 845 بار
- سپاسهای دریافتی: 856 بار
- تماس:
سلام عبد عباس جان
خوبي عزيز من ^.^ ؟
بابا صد آفرين به كارت
فقط يه چيزي رو بايد بگم :
قطرات بارون رو اگر راندوم ميذاشتي زيباتر ميشد
هم از لحاظ مكان و هم از لحاظ اندازه
جلوي جمله آخري كه با رنگ قرمز نوشتي ، اگر نقطه نميذاشتي بهتر بود
اگر حروف رو ديفيس ميكردي كارت رو خيلي خيلي زيباتر ميكرد
در مورد رنگ ها هم چيزي نميگم چون سليقه اي هست ولي اگر بخوام دراين مورد هم دخالت كنم
ميگم : رنگ قرمز رو با يك رنگ آرامش بخش عوض كني
در ضمن اين طرح ها رو آماده داري يا خودت با ايلاستريتور رسم ميكني؟
موفق باشي دوست گلم ( و همه دوستان عزيز ديگه ^.^ )
ديشب حرم بودم ؛ جات خالي براي تو و احسان و رفيق رفقا دعا كردم.
ياعلي
خوبي عزيز من ^.^ ؟
بابا صد آفرين به كارت
در مورد رنگ ها هم چيزي نميگم چون سليقه اي هست ولي اگر بخوام دراين مورد هم دخالت كنم
در ضمن اين طرح ها رو آماده داري يا خودت با ايلاستريتور رسم ميكني؟
موفق باشي دوست گلم ( و همه دوستان عزيز ديگه ^.^ )
ديشب حرم بودم ؛ جات خالي براي تو و احسان و رفيق رفقا دعا كردم.
ياعلي

-
- سپاسهای ارسالی: 10691 بار
- سپاسهای دریافتی: 5476 بار
- تماس:
سلام
عبدعباس جان الان طرحتون رو دیدم ، از نظر مفهوم و کار انجام شده روش خیلی جالب و عالی هست
فقط یه نکته :
این قطرات بارون که بصورت چشم دارن میبارن و بسوی این خانم هستند آیا فقط قصد نگاه به این خانم رو دارند ؟ یا حتی نظر به حمله هم دارند.
چون اگه قصد نگاه باشه این چتر یکسری رو منهدم کرده اما بقیه که از کنارش رد شدند کماکان امکان نگاه کردن رو دارند.
اگر خود لباس مانع دیدن میشه پس مساله چتر کمی نامفهوم میشه.
این تیکه اگر مشخص بشه طرح کم نظیری خواهد شد.
ضمناً سعید به نکته خوبی اشاره کرد ما در روایات داریم از نگاه به تیری از شیطان استفاده شده ، شاید بشه از این مساله هم استفاده کرد
موفق باشی

عبدعباس جان الان طرحتون رو دیدم ، از نظر مفهوم و کار انجام شده روش خیلی جالب و عالی هست
فقط یه نکته :
این قطرات بارون که بصورت چشم دارن میبارن و بسوی این خانم هستند آیا فقط قصد نگاه به این خانم رو دارند ؟ یا حتی نظر به حمله هم دارند.
چون اگه قصد نگاه باشه این چتر یکسری رو منهدم کرده اما بقیه که از کنارش رد شدند کماکان امکان نگاه کردن رو دارند.
ضمناً سعید به نکته خوبی اشاره کرد ما در روایات داریم از نگاه به تیری از شیطان استفاده شده ، شاید بشه از این مساله هم استفاده کرد
موفق باشی

-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 238 بار
- سپاسهای دریافتی: 565 بار
سلام
عید همگی مبارک، چند روز نبودم (یعنی هنوزم نیستم و الان تو یه کافی نتم ) ببین چقدر لطف و اظهار نظر و از این جور حرف ها... خیلی خیلی ممنونم از همه رفقا، اما اگه اجازه بدید یکی یکی پاسخ بدم:
سلام سعید جان
اولا ممنون که یه جای دیگه گذاشتی...
دوم این که کجا گذاشتی؟ لطفا رفقا اگه جای دیگه ای تو سایر انجمن ها هم بحث حجاب راه انداخته اند بگویند که بیاییم و پربارش کنیم.
سوم: خیلی ایده جالبیه... حتما ( دعا کنید فرصت کنم) روش کار می کنم.
چهرام: من خراب مرامتم
نه... طرح اون خانم رو یکی از طراحان مسلمان مشرق زمین نا ایدی مسلم مالتیمدیا (اگه اشتباه نکرده باشم) زده بود که خیلی وقت پیش تو دوینت آرتیداش کرده بودم و خیلی جالبه که اصلا یادم نبود، تا وقتی که ایده چتر به ذهنم رسید و دیدم که خدا قبلا بخشی از مواد خامش رو برام گذاشته!
قطرات، زمینه و سایر بخش ها رو هم که با pen tool طراحی کردم تو فوتوشاپ. (پیشنهاد می کنم حتما کار با این ابزار رو یاد بگیرید ، چون خیلی به دردتون میخوره)
یاعلی
عید همگی مبارک، چند روز نبودم (یعنی هنوزم نیستم و الان تو یه کافی نتم ) ببین چقدر لطف و اظهار نظر و از این جور حرف ها... خیلی خیلی ممنونم از همه رفقا، اما اگه اجازه بدید یکی یکی پاسخ بدم:
سلام سعید جان
saeedmontazer نوشته شده:عبد عباس عزیز من عکس رو یه جا دیگه گذاشتم اونجا گفتن باید به جای قطرات بارون از تیر های آتشین(طبق روایت که نگاه به نامحرم تیری ز تیرهای شیطان است) استفاده میکردی...
اولا ممنون که یه جای دیگه گذاشتی...
دوم این که کجا گذاشتی؟ لطفا رفقا اگه جای دیگه ای تو سایر انجمن ها هم بحث حجاب راه انداخته اند بگویند که بیاییم و پربارش کنیم.
سوم: خیلی ایده جالبیه... حتما ( دعا کنید فرصت کنم) روش کار می کنم.
چهرام: من خراب مرامتم
saeedmontazer نوشته شده:
نه... طرح اون خانم رو یکی از طراحان مسلمان مشرق زمین نا ایدی مسلم مالتیمدیا (اگه اشتباه نکرده باشم) زده بود که خیلی وقت پیش تو دوینت آرتیداش کرده بودم و خیلی جالبه که اصلا یادم نبود، تا وقتی که ایده چتر به ذهنم رسید و دیدم که خدا قبلا بخشی از مواد خامش رو برام گذاشته!
قطرات، زمینه و سایر بخش ها رو هم که با pen tool طراحی کردم تو فوتوشاپ. (پیشنهاد می کنم حتما کار با این ابزار رو یاد بگیرید ، چون خیلی به دردتون میخوره)
یاعلی
یـــــــادش بــــــــه خیــــــــــر:
[External Link Removed for Guests]

-
Labbaik نوشته شده:به نام خدا
[/SIZE]
سلام لبیک عزیز
با ایده ات برای تفاوت مقنعه با لباس موافقم و ممنونم از ایده تون. در مورد عینک هم (البته هر چند این خانتم کار من نیست) اما بعید می دونم منافاتی داشته باشه... چون هر چند این طرح یک تصویر سازیه و فضای کاریش بیشتر برای بچه ها مناسب تره، اما اشکالی نداره به بچه ها بگیم خانم های بزرگتر از شما ممکنه مورد هجوم نگاه های گناه آلود باشند( چون بعضی ها می گن خانم کوچولوها رو کسی با این دید نگاه نمی کنه)
باز هم ممنون
Labbaik نوشته شده:
پیروز باشید.یا حق[/SIZE]
این هم فکر خوبیه... قابل توجه طراحان عزیز... یاعلی

-
HamidSHS نوشته شده:سلام عبد عباس جان
خوبي عزيز من ^.^ ؟
سلام داداش... عیدت مبارک
HamidSHS نوشته شده: بابا صد آفرين به كارت![]()
در مورد رنگ ها هم چيزي نميگم چون سليقه اي هست ولي اگر بخوام دراين مورد هم دخالت كنمميگم : رنگ قرمز رو با يك رنگ آرامش بخش عوض كني
آخ جون صدآفرین گرفتم
ممنون...با رندوم بودن قطرات موافقم، هر چند که خیلی وقت میگیره ، ولی بهتر میشه.
حتما این نظر و سایر نظرات شما و دوستان رو روی طرحم اعمال می کنم و دوباره میذارمش.
HamidSHS نوشته شده: در ضمن اين طرح ها رو آماده داري يا خودت با ايلاستريتور رسم ميكني؟
اینو دو سه تا پیغام قبل جواب دادم.
HamidSHS نوشته شده: موفق باشي دوست گلم ( و همه دوستان عزيز ديگه ^.^ )
ديشب حرم بودم ؛ جات خالي براي تو و احسان و رفيق رفقا دعا كردم.![]()
ياعلي
خوش به حالت داداش... به یادتم، به یادم باش ... یاعلی

-
Mohsen1001 نوشته شده:سلام
عبدعباس جان الان طرحتون رو دیدم ، از نظر مفهوم و کار انجام شده روش خیلی جالب و عالی هست![]()
سلام حاج محسن... ممنونم، لطف داری
Mohsen1001 نوشته شده:
فقط یه نکته :
در واقع قطرات دارند حمله می کنن، اما اون چتر جلوشون رو میگیره... البته نظر شما هم تا حدودی درسته، اما اگه دقت کنید،:
اولا قطرات دارای جهت هستند، و نمی تونند در هر جهتی حرکت کنند، درست مثل رگبارهای سهمگین.
دوم این که به هر حال باید با قوانین طبیعی همخوانی داشته باشند و وقتی چتر بالای سرمان میگیریم تا یه حدی می تونند جلوی بارون رو بگیریم.
سوم این که اگه بانوان ما عفاف داشته باشند، اما مردان ما عفت و غیرت نداشته باشند، حجاب کامل هم نمی تونه کافی باشه، بنابراین این مسئله هم یه جورایی شبیه همین ماجراست.
Mohsen1001 نوشته شده: ضمناً سعید به نکته خوبی اشاره کرد ما در روایات داریم از نگاه به تیری از شیطان استفاده شده ، شاید بشه از این مساله هم استفاده کرد![]()
موفق باشی![]()
درسته ... حتما استفاده می کنم... بازهم ممنون... یاعلی

-
سلام
با توجه به لطف و عنایتی که شما رفقای عزیز داشتید و با در نظر گرفتن بخش عمده ای از تذکرات دقیق و مفید شما عزیزان، طرح « چتر حجاب » رو اصلاح و تکمیل کردم:
چادر خوشکل سر این خانم محترم کردم - که خودم خیلی از این چادر خوشم اومده ، رنگ لباس و مقنعه اش رو شاداب تر و رنگ چترش رو سبز کردم.
درستی که بیشتر دوستان اشاره کرده بودند در خصوص قطرات بارون بود که اون ها رو تبدیل به چشم هایی کردم با موقعیت های رندوم و اندازه های مختلف، یه کوچولو هم رو ترکیب بندی اش کار کردم.
حضرت زهرا (سلام الله علیها) از این طرح خوششون بیاد، منتظر نظراتتون برای ارتقاء کار هستم.
[/JUSTIFY]
با توجه به لطف و عنایتی که شما رفقای عزیز داشتید و با در نظر گرفتن بخش عمده ای از تذکرات دقیق و مفید شما عزیزان، طرح « چتر حجاب » رو اصلاح و تکمیل کردم:
چادر خوشکل سر این خانم محترم کردم - که خودم خیلی از این چادر خوشم اومده ، رنگ لباس و مقنعه اش رو شاداب تر و رنگ چترش رو سبز کردم.
درستی که بیشتر دوستان اشاره کرده بودند در خصوص قطرات بارون بود که اون ها رو تبدیل به چشم هایی کردم با موقعیت های رندوم و اندازه های مختلف، یه کوچولو هم رو ترکیب بندی اش کار کردم.
حضرت زهرا (سلام الله علیها) از این طرح خوششون بیاد، منتظر نظراتتون برای ارتقاء کار هستم.
[/JUSTIFY]

-
- محل اقامت: Tehran
- سپاسهای ارسالی: 2377 بار
- سپاسهای دریافتی: 1893 بار
خب عبدعباس عزيز 
ممنونم از بابت طرح جديدت
به نظر من كه خيلي خوب داري پيش ميري.. بنظرم گاهي وقتها لازمه آدم كليشه هارو بشكنه.. حتي اگر كسي ازش طرفداري نكنه.
الان اين تاپيك همه اش شما داري طرح ميزني.. منم كه ايده هام تموم شده فعلا (البته چون درگير كار بعضيام
)
ميگم اين تاپيك همينجوري بخواد پيش بره كار بجايي نميبره... شما يه جايزهاي يه چيزي تعيين كن بقيه مديران و كاربران هم آستين بالا بزنن شايد اينجوري يه فرجي بشه!!
قرار نيست كه همه اش خودمون طرح بزاريم.. از گوشه و كنار زياد شنيدم كه مديران و كاربرايي توي همين سايت هستند كه دستي توي گرافيك دارن ولي نميدونم چرا كسي پا پيش نميزاره.
اگه بخواد به همين روال پيش بره آدم كم كم دلسرد ميشه
خودت ببين چقدر تاپيك سوت و كور شده!!
نميدونم چي بگم فعلا
التماس دعا

ممنونم از بابت طرح جديدت
به نظر من كه خيلي خوب داري پيش ميري.. بنظرم گاهي وقتها لازمه آدم كليشه هارو بشكنه.. حتي اگر كسي ازش طرفداري نكنه.الان اين تاپيك همه اش شما داري طرح ميزني.. منم كه ايده هام تموم شده فعلا (البته چون درگير كار بعضيام
)ميگم اين تاپيك همينجوري بخواد پيش بره كار بجايي نميبره... شما يه جايزهاي يه چيزي تعيين كن بقيه مديران و كاربران هم آستين بالا بزنن شايد اينجوري يه فرجي بشه!!
قرار نيست كه همه اش خودمون طرح بزاريم.. از گوشه و كنار زياد شنيدم كه مديران و كاربرايي توي همين سايت هستند كه دستي توي گرافيك دارن ولي نميدونم چرا كسي پا پيش نميزاره.
اگه بخواد به همين روال پيش بره آدم كم كم دلسرد ميشه
خودت ببين چقدر تاپيك سوت و كور شده!!
نميدونم چي بگم فعلا
التماس دعا
نابرده رنچ گنج بدست نمیاد