داش حمید عاضق شعرت شدم...
نمیدونم کی گفته!؟!؟!
طرحت هم قشنگ شده...
السلام عليك يا بقيه الله
مدیران انجمن: [EHSAN], MAYAPOWER, شورای نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 973 بار
- سپاسهای دریافتی: 1783 بار
- تماس:
Re: السلام عليك يا بقيه الله
روزگاریست که شیطان میگوید: انسان پیدا کنید ، سجده خواهم [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]

-
- محل اقامت: مشهد مقدس
- سپاسهای ارسالی: 845 بار
- سپاسهای دریافتی: 856 بار
- تماس:
سلام محسن جانحمید جان طرح دوم بهتر شد مخصوصاً ماهش اما من هنوزم معتقدم اون نوشته یا صاحب الزمان برداشته بشه بهتر میشه چون لزومی به بودنش نیست یکبار اسم حضرت با عبارت یا بقیة الله برده شده و حالت غم رو خود فضایی که ایجاد کردید مخصوصاً اون ابرها ایجاد کرده. بد نیست یه امتحانی بکنید
یه سوال دیگه : اون بالی که به نوشته یا بقیة الله اضافه کردید منظورتون ازش چی بوده ؟
موفق باشی و در پناه خداوند![]()
خوبي عزيز ؟ ^.^
من ايده شما رو هم پياده كردم
عكس رو در پست اول قرار ميدم
در مورد اون بال هم : ميخواستم هم طرح زيبا تر بشه و هم يه حالت آسماني پيدا كنه نوشته ( اگر مشكل داره بگيد )
سلام سعيد جان ^.^داش حمید عاضق شعرت شدم...
نمیدونم کی گفته!؟!؟!
طرحت هم قشنگ شده...
خوبي؟
ممنون از نظرت
راستش من هم از روي شعري كه خوندم طرح رو زدم
موفق باشي
ياعلي

-
- سپاسهای ارسالی: 10691 بار
- سپاسهای دریافتی: 5476 بار
- تماس:
سلام
حمید جان بنظرم خیلی بهتر شد و دیگه نقصی نداره فقط اگه اون بال برداشته بشه (اشکالی نداره) نوشته بقیة الله بهتر نمایان میشه.
ممنون
حمید جان بنظرم خیلی بهتر شد و دیگه نقصی نداره فقط اگه اون بال برداشته بشه (اشکالی نداره) نوشته بقیة الله بهتر نمایان میشه.
ممنون

-
- محل اقامت: همين نزديکي ها جنب دلهاي شما
- سپاسهای ارسالی: 139 بار
- سپاسهای دریافتی: 424 بار
با سلام و ادب
جسارت این حقیر را ببخشید!
مواردی که در طرح شما دیدم :
1- ماه درسمت راست و یا بالای سر امام قرار گیرد و حالت هلال پر داشته باشد.(اگر ماه در راست باشد باید بقیه موارد را به چپ ببرید)
2- شکل بال فضای زیادی گرفته و مفهوم خاصی ندارد.
3- فونت شعر را عوض نموده و اگر دو خط از شعر که بیشتر به چشم میخورد(مثلا دو خط آخر) را بزرگتر و شکسته باشد بهتر است.
4- رنگ کلمه بقیه الله بهتر است با رنگ زرد مخلوط شود( مخلوط دو رنگ سبز و زرد / ویا دو رنگ زرد و نارنجی رنگهای جذابی هستند)
5- رنگ و حالت آسمان خیلی مایوس کننده و دلگیر میباشد، بهتر است به بیننده امید و رجاء القاء شود.
6- تصویر امام کمی کوچکتر شود نمای بهتری خواهد داشت.
7- سیزه های زیر پای امام سایه روشن شود(بعلت تاریکی شب).
السلام عليك يا بقيه الله*************************السلام عليك يا بقيه الله***********************السلام عليك يا بقيه الله
جسارت این حقیر را ببخشید!
مواردی که در طرح شما دیدم :
1- ماه درسمت راست و یا بالای سر امام قرار گیرد و حالت هلال پر داشته باشد.(اگر ماه در راست باشد باید بقیه موارد را به چپ ببرید)
2- شکل بال فضای زیادی گرفته و مفهوم خاصی ندارد.
3- فونت شعر را عوض نموده و اگر دو خط از شعر که بیشتر به چشم میخورد(مثلا دو خط آخر) را بزرگتر و شکسته باشد بهتر است.
4- رنگ کلمه بقیه الله بهتر است با رنگ زرد مخلوط شود( مخلوط دو رنگ سبز و زرد / ویا دو رنگ زرد و نارنجی رنگهای جذابی هستند)
5- رنگ و حالت آسمان خیلی مایوس کننده و دلگیر میباشد، بهتر است به بیننده امید و رجاء القاء شود.
6- تصویر امام کمی کوچکتر شود نمای بهتری خواهد داشت.
7- سیزه های زیر پای امام سایه روشن شود(بعلت تاریکی شب).
السلام عليك يا بقيه الله*************************السلام عليك يا بقيه الله***********************السلام عليك يا بقيه الله

-
- محل اقامت: مشهد مقدس
- سپاسهای ارسالی: 845 بار
- سپاسهای دریافتی: 856 بار
- تماس:
سلام
خوبيد؟ ^.^
ممنون از اشكالات و چيزايي كه فرموديد
راستش يه سري كار دارم كه فكر نكنم وقت بشه اين رو ويرايش كنم
انشاء الله در طرح هاي بعدي اصلاح خواهد شد
موفق باشيد