آيكون امام علي (عليه السلام)

مدیران انجمن: [EHSAN], MAYAPOWER, شورای نظارت

ارسال پست
Moderator
Moderator
محل اقامت: Tehran
سپاس‌های ارسالی: 2377 بار
سپاس‌های دریافتی: 1893 بار

آيكون امام علي (عليه السلام)

پست توسط [EHSAN] »

سلام عليكم تصویر

راستش همين امشب براي اولين بار شروع كردم به آيكون سازي.. به نظر خودم و تاجايي كه گشتم تا بحال در زمينه مذهبي آيكون درست و حسابي‌اي نديده‌ام.

براي همين دست بكار شدم كه اگر واقعا نيست ياعلي رو گفته باشم شروع كنم تا انشا الله بقيه هم همت كنن و ادامه بدن.

خب اين هم از اولين آيكون ما: تصویر

تصویر تصویر

خب دوست دارم همين الان كه اول كار هستم ايراداتش رو بگيد تا انشاالله كارهاي بعدي بدون عيب و نقص باشن.

سپاسگزارم

ياعلي(ع) مدد تصویر
نابرده رنچ گنج بدست نمیاد تصویر
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 3085 بار
سپاس‌های دریافتی: 5884 بار
تماس:

Re: آيكون امام علي (عليه السلام)

پست توسط محمد علي »

به نام خدا

سلام احسان جان

تبریک میگم قشنگه

اما اگر دقت کنی ، زمینه سبزی که وجود داره ، به سمت داخل خم شده ، و اسم حضرت رو حالت ایستاده روی این زمینه دادی

که به نظرم یکم نا فرم شده .

اگر این زمینه برجسته بشه و نام حضرت هم به جای ایستاده ، روی همون سبز بچسبه شاید بهتر بشه :D

ولی در کل قشنگه و امیدوارم بهتر هم بشه مخصوصا فونتش :razz:
[External Link Removed for Guests]

Moderator
Moderator

پست توسط [EHSAN] »

سلام
ممنونم از لطفتون راستش فقط طراحي آيكون كار خودمه و طرحي هم كه ازش استفاده كردم اينه:

تصویر

و همونطور كه ملاحظه ميكنين هندسي نبودن كار باعث اين موارد شده.!!

هر چند كه عجله‌اي كار كردن هم بي تقصير نيست تصویر

ممنونم تصویر
Bronze
Bronze
محل اقامت: تهران
سپاس‌های دریافتی: 3 بار
تماس:

پست توسط bimarefat »

السلام علیک عزیز دل ما... آقا احسان!
الحمدلله رب العالمین... خدا رو شکر!
موج گرافیک مذهبی حرفه ای اینگار داره کم کم اگه خدا بخواد شکل می گیره.. مطمئن باشید بنده حقیر هم از هیچ کمکی فروگذار نمی کنم.

و اما در مورد آیکونی که ساختی...
می خوام دو تا اعتراف بکنم:

اعتراف اول:
برای اولین بار هر چی به آیکونت نگاه کردم که بفهمم چی نوشتی... نتونستم تصویر!!!! باید بگم لوگویی که انتخاب کردی زیباست ولی استفاده از اون توی آیکون به این شکل سه بعدی درست نیست... نمی تونه خودش رو نشون بده! تصویر تازه این نکته رو هم توجه داشته باش که الآن عکسی که گذاشتی سایز خیلی بزرگی داره.. ولی اندازه تصویر اصلی یک آیکون خیلی کوچکتره!! باید طرح رو جوری بزنی که حتی 16*16 اون هم حرفی برای گفتن داشته باشه!

اعتراف دوم:
مثل همیشه افکت های دیجیتال رو عالی پیاده کردی.. نور و برجستگی و بازتاب ها و ... تصویر

اجرت با اميرالمومنین
« خدایتان را آنگونه که باید قدر ندانستید...» سوره زمر، آیه 67

دست نوشته ها و طرح های مذهبی در [External Link Removed for Guests]
Moderator
Moderator

پست توسط [EHSAN] »

و عليكم السلام و رحمة الله جناب بي معرفت خودمون تصویر تصویر تصویر تصویر
آقا چه عجب از اين طرفا؟ تصویر
به قول عبدعباس می گفتی داري مياي یه گاوی ، گوسفندی چیزی سر راه شما سر ببریم، این طوری خشک و خالی نباشه... تصویر

اصلا فكر نميكردم شمارو هم اينجا بتونيم زيارت كنيم.. تصویر تصویر خيلي خيلي خيلي خوشحالمون كردي برادر تصویر تصویر

اما در مورد اعتراف اول بايد بگم كه كاملا درست ميگي بايد يه آيكون ديگه از اين بسازم من اصلا براي حالت 16*16 هيچ برنامه اي نريخته بودم!!! تصویر تصویر

نميدونم چرا؟ اما ميتونم بگم خيلي جوگير شده بودم.. تصویر همين كه اين احساس اول بودن بدجوري هلم كرد و باعث شد با سرعت هرچه تمامتر بزارمش روي اينترنت قول ميدم ورژن 2 اين آيكون رو بسازم. تصویر

راستي براي پروژه‌ي بعدي يك پك كامل از آيكون‌هاي 14 معصوم (ع) رو در نظر گرفتم و اين تنها ايرادش اينه كه اصلا نميتونم در حالت 16*16 چيزي بنويسم كه خوانا باشه تصویر
اما با اومدن ويندوز ويستا و آيكون هاي 256*256 خيلي عالي خودشونو نشون ميدن. تصویر
اگر پيشنهادي و يا ايده اي و يا فكر نويي داري(مثل هميشه) كه ميتونه كمكي كنه براي اين پك جديد ممنون ميشم ياري كني. تصویر

و اما در مورد اعتراف دوم هم بايد مثل هميشه بگم شما خيلي، خيلي، خيلي به اين حقير لطف دارين تصویر، در صورتيكه اينو بارها گفتم من شمارو به عنوان استاد خودم قبول دارم. تصویر تصویر

باز هم ممنونم تصویر تصویر

التماس دعا تصویر
Bronze
Bronze
سپاس‌های ارسالی: 238 بار
سپاس‌های دریافتی: 565 بار

پست توسط abde abbas »

سلام بی معرفت!!!

چه طوری برادر؟ چه عجب؟ فعالیت خودت رو آغاز کردی؟ خیلی خوش اومدی (تا حالا دیده بودی یه مهمون به یه مهمون دیگه خوش آمد بگه؟)

راستی دیدم که تو اون یکی انجمن هم دوباره یه سری زدی ، ولی باید بگم که اون تاپیکی توش مطلب نوشتی به شدت حال ما و بقیه بچه ها رو گرفته، چون مدیر کل محترمش!!!!!!!!! ییهو یک صفحه و نیمک مطالبمون رو حذف کرد!

یه چیز جالب دیگه... یادته دو سه روز پیش در خصوص آیکون مذهبی و اوتار مذهبی و این جور چیزها با هم صحبت کردیم؟ من چند بار خواستم این مطلب رو به احسان بگم ولی نشد، اما از اون جایی که دل به دل تونله (سه طرفه!) نمی دونم چه جوری به ذهن احسان افتاد - که کار ما رو ول کنه و - شروع کن به طراحی آیکون های مذهبی؟!

توی اون صحبتمون گفتی یه چیزهایی تو دوینت آرت پیدا کرده بودی... اگه می تونی دوباره پیداش کنی اینجا بذار... در ضمن گفتی میخوای تو سایتت هم یه همچین چیزهایی رو فراخوان بدی، اون رو هم لطفا اعلام کن.

ببخشید که کمی خارج از موضوع حرف زدم... یاعلی
یـــــــادش بــــــــه خیــــــــــر:

Bronze
Bronze
سپاس‌های ارسالی: 238 بار
سپاس‌های دریافتی: 565 بار

پست توسط abde abbas »

سلام

احسان جان... من تو فولدر عکس هام یه جایی دارم مخصوص طرح های مربوط به اهل بیت(ع) که به نام هر کدام از معصومین یک فولدر وجود داره و طرح ها داخلشه... الان آیکون شما رو برای فولدر امام علی ام قرار دادم، خیلی زیبا شد... ممنونم.

اما داشتم فکر می کردم تو این فولدر اهل بیتم اگه قرار باشه هر معصوم یه طرح جدا برای خودش داشته باشه - که هویت مشترکی بینشون نباشه - خیلی به هم ریخته میشه... بنابر این پیشنهاد می کنم تو اون پک جدیدت از 14 معصوم همه طرح ها رو با هویت مشترک قرار بده (مثلا از همون طرح دوار معصومین در فونت شیعه استفاده کن) که البته احتمالا خودت قبل از من بهش فکر کردی... یاعلی
یـــــــادش بــــــــه خیــــــــــر:

Moderator
Moderator

پست توسط [EHSAN] »

سلام عبدعباس عزيز تصویر تصویر

كي ميگه كاره شمارو ول كردم تصویر راستش وقتي داشتم كاره شمارو ميساختم و چون داشتم از اون طرحهاي خفن خفن ميزدم(به ايميلت يه سر بزن) يكدفعه اين ايده به ذهنم رسيد و اول با نام مبارك امام جواد(عليه السلام) شروع كردم بعد اومدم آيكونهاي پنج تن(ع) رو ساختم.. ولي كيفيت كار به دلم ننشست (خودت كه ميدوني سخت گيري و از اون حرفا).. خلاصه ديدم نميشه اينارو گذاشت روي اينترنت براي همين از اين لوگو استفاده كردم و با بيشترين سرعت ممكن ساختمش. تصویر

در مورد پك جديد كاملا قبول دارم.. و اتفاقا لوگوهاي تمريني رو با همونها ساخته بودم تصویر

دل به دل تونله و سه طرفه خيلي برام جالب بود نميدونستم شماها هم ميخواين يواشكي از اين كارا بكنين (هرچند كه شماها هميشه يواشكي كار ميكنين و ما هميشه آخر كار و مدتها بعد خبردار ميشم) تصویر.
پس خوب شد براي پك هاي جديد ميتونم ازتون ايده بگيرم.. شماها بگيد ما ميسازيم تصویر

منتظر طرحها و ايده هاي خوبتون هستيم.(اگه لوگويي سراغ داري كه بدرد آيكون ميخوره ممنون ميشم) تصویر

هميشه‌ي هميشه دعاگوي شماها بوده و هستيم تصویر

التماس دعا

ياعلي(ع) مدد تصویر
Old-Moderator
Old-Moderator
سپاس‌های ارسالی: 973 بار
سپاس‌های دریافتی: 1783 بار
تماس:

پست توسط سعید منتظر »

احسان جان خیلی خوشگل شده..

من که ایرادی به نظرم نرسید!!!
 روزگاری‌ست که شیطان میگوید: انسان پیدا کنید ، سجده خواهم   [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+     [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+     [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests] 
Administrator
Administrator
سپاس‌های ارسالی: 10691 بار
سپاس‌های دریافتی: 5476 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

احسان جان بنظرم خیلی قشنگ شده فقط چون زیاد خوابیده اونچنان پیدا نیست در نگاه اول.

ولی درکل خوبه .

حتماً ادامه بده که به یه جایی برسه کار.

آیکن مذهبی کم تا حالا کار شده که این حرکت شما شاید فتح بابی بشه در این زمینه.

موفق باشی :razz:
ارسال پست

بازگشت به “طرح و ایده”