صدای آهنک تاکسی حکمش چیه؟؟

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Old-Moderator
Old-Moderator
سپاس‌های ارسالی: 973 بار
سپاس‌های دریافتی: 1783 بار
تماس:

صدای آهنک تاکسی حکمش چیه؟؟

پست توسط سعید منتظر »

سلام علیکم

حتما برای شما هم پیش اومده وقتی میشینید تو تاکسی یارو یه آهنگ بکوب بکوب میزاره تو هم مجبوری گوش کنی....

یه خاطره: یه روز نشسته بودم تو یه سواری بعد یارو یه آهنگ جواد گذاشت خواستم بگم دایی جان صدای ظبط کم کن...

گفتم داداش صدای یارو چپ چپ نگاه کرد با اون هیکل غول گفت بله؟؟؟

گفتم هیچی میخواستم بگم صدای ضبطت چه با کیفیته سامسونگه یا lG ???

میخواستم بدونم حکمش چیه؟؟ چاره ای هم نداری و باید گوشی کنی!!!

ممنون تصویر
 روزگاری‌ست که شیطان میگوید: انسان پیدا کنید ، سجده خواهم   [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+     [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+     [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests] 
Administrator
Administrator
سپاس‌های ارسالی: 10691 بار
سپاس‌های دریافتی: 5476 بار
تماس:

Re: صدای آهنک تاکسی حکمش چیه؟؟

پست توسط Mohsen1001 »

اهنک فرقی نداره کجا باشه تو تاکسی ، خونه ، باشگاه بدنسازی و ... حکمش یک چیز بیشتر نیست ، اگر حرامه پس همه جا حرامه.

شما راه که داری به همون راننده میگفتی اگه ممکنه خاموش کنید ، اگه تاکسی باشه که باید خاموش کنه چون مجاز به رادیو ضبط داشتن نیستند و کلاً چون کارشون به مردم مربوط میشه پس باید به خواسته مسافر گوش بدهند.
اگر تاکسی نباشه هم اخرین راه اینه که بگی من پیاده میشم.

موفق باشی :razz:
Old-Moderator
Old-Moderator
تماس:

پست توسط سعید منتظر »

Mohsen1001 نوشته شده:اهنک فرقی نداره کجا باشه تو تاکسی ، خونه ، باشگاه بدنسازی و ... حکمش یک چیز بیشتر نیست ، اگر حرامه پس همه جا حرامه.

شما راه که داری به همون راننده میگفتی اگه ممکنه خاموش کنید ، اگه تاکسی باشه که باید خاموش کنه چون مجاز به رادیو ضبط داشتن نیستند و کلاً چون کارشون به مردم مربوط میشه پس باید به خواسته مسافر گوش بدهند.

محسن جان

من مسیری که میام نمیشه وسط راه پیاده شد...
در ضمن مگه میشه به هز راننده ای بگی صدای ظبط رو کم کن؟؟؟!

بعضی وقت این جمله مصداق واقعی پیدا میکنه:

گوش  
 روزگاری‌ست که شیطان میگوید: انسان پیدا کنید ، سجده خواهم   [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+     [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+     [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests] 
Moderator
Moderator
محل اقامت: Tehran
سپاس‌های ارسالی: 2377 بار
سپاس‌های دریافتی: 1893 بار

پست توسط [EHSAN] »

سلام سعيد جان تصویر

دوست عزيز.. جوات درسته نه جواد تصویر

و اينكه مجبور نيستي گوش كني عزيز دل برادر. تصویر

بعد پيشنهاد ميكنم اينو بخون خاطره‌ي جالبيه: تصویر

[External Link Removed for Guests]
نابرده رنچ گنج بدست نمیاد تصویر
Old-Moderator
Old-Moderator
تماس:

پست توسط سعید منتظر »

[EHSAN] نوشته شده:سلام سعيد جان تصویر

دوست عزيز.. جوات درسته نه جواد تصویر

و اينكه مجبور هم نيستي گوش كني. تصویر

بعد پيشنهاد ميكنم اينو بخون خاطره‌ي جالبيه:

آره جوات

احسان جون این حاجیه چه باهاله!!!

آدرسش داری مُخشو بزنم؟؟
Moderator
Moderator
محل اقامت: Tehran
سپاس‌های ارسالی: 2377 بار
سپاس‌های دریافتی: 1893 بار

پست توسط [EHSAN] »

نه سعيد جان من آدرسي ازش ندارم اما فكر ميكنم بتوني از خودش بگيري.
نابرده رنچ گنج بدست نمیاد تصویر
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 46 بار
سپاس‌های دریافتی: 107 بار

پست توسط saber110 »

سلام عزیز دلم
اولا
البته ببخشید این نکته رو میگم ولی خوب باید فرهنگ سازی بشه
سعی کن کلا از این جوات استفاده نکنی چون نعوذا.. و زبانم لال توهین به اهل بیت (ع) بهتر بگی خز
دوما
ما یه استماع داریم (شنیدن) یه گوش دادن استماع یعنی که آهنگه داره برا خودش داره می خونه و اثری هم روی شما نداره ولی گوش دادن اینه که داری به
مضامین و لحن صوت دقت می کنی که در اون صورت باید یا از روش حاج آقا استفاده کنی یا بزنی تو کار خط 11 و پیاده گز کنی

موفق باشی
به امید ظهور مـــولا
تصویر

Old-Moderator
Old-Moderator
تماس:

پست توسط سعید منتظر »

saber110 نوشته شده:سلام عزیز دلم
اولا
البته ببخشید این نکته رو میگم ولی خوب باید فرهنگ سازی بشه
سعی کن کلا از این جوات استفاده نکنی چون نعوذا.. و زبانم لال توهین به اهل بیت (ع) بهتر بگی خز
دوما
ما یه استماع داریم (شنیدن) یه گوش دادن استماع یعنی که آهنگه داره برا خودش داره می خونه و اثری هم روی شما نداره ولی گوش دادن اینه که داری به
مضامین و لحن صوت دقت می کنی که در اون صورت باید یا از روش حاج آقا استفاده کنی یا بزنی تو کار خط 11 و پیاده گز کنی

موفق باشی
به امید ظهور مـــولا

اقا من گیج شدم..

یه بار محسن میاد میگه هر گوش دادنی گناهه یه بار داش صابر میاد میگه اگه اثر بزاره گناهه...

صابر جون من که نمیتونم از تنکابن تا چالوس(50 کیلومتر) پیاده گز کنم!!!

میتونم؟؟؟
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 7581 بار
سپاس‌های دریافتی: 6236 بار
تماس:

پست توسط مائده آسمانی »

Mohsen1001 نوشته شده:اهنک فرقی نداره کجا باشه تو تاکسی ، خونه ، باشگاه بدنسازی و ... حکمش یک چیز بیشتر نیست ، اگر حرامه پس همه جا حرامه.

saeedmontazer نوشته شده:اقا من گیج شدم..

یه بار محسن میاد میگه هر گوش دادنی گناهه یه بار داش صابر میاد میگه اگه اثر بزاره گناهه...

صابر جون من که نمیتونم از تنکابن تا چالوس(50 کیلومتر) پیاده گز کنم!!!

میتونم؟؟؟

آقای سعید و دوستانی که این مشکل رو دارید سلام علیکم

اول اینکه حرف آقا سید کاملا درست هست   خدا حرام هست و زمان و مکان نداره.  

ولی با توجه به شرایط شما تا جایی که میتونید ماشینی رو سوار بشید که ضبط روشن نکنه یا نداشته باشه.

یا اینکه پیشنهاد بدید که رادیو روشن کنه مثلا بگید: آقا اگه میشه رادیو روشن کنید ببینم چه خبره ؟؟؟

خلاصه ترفندهایی به کار ببرید که بتونید ضبط رو خاموش کنید بعد هم امر به معروف و نهی از منکر رو فراموش نکنید یا اینکه اگر

میدونید امر به معروف و نهی از منکر فایده ای نداره هندزفری بزارید و شما هم یه چیزی گوش کنید در این مدت صداش هم بلند کنید

تا اینکه صدای ضبط رو نشنوید .

دیگه اگر هیچ کاری از دست شما برنیامد حواستون رو پرت کنید و استغفار کنید در تمام مدتی که سوار ماشین هستید.

یه راهکار هم من همیشه انجام میدم اونم این هست که این آیات رو میخونم و جواب هم میگیرم خاموش میکنن .

شما هم با بسم الله شروع کنید بخونید. تصویربعد حرفتون رو بزنید. انشالله که خاموش میکنن. تصویر

رَبِّ اشْرَحْ لِي صَدْرِي وَيَسِّرْ لِي أَمْرِي وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِي يَفْقَهُوا قَوْلِي . 

پروردگارا سينه‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز و از زبانم گره بگشاى و تا] سخنم را بفهمند . 

آیات 25 تا 28 سوره طه می باشد که خدا به حضرت موسی (ع) گفت در برابر فرعون این را بخواند تا شرح صدر پیدا کند.

به امید روزی که همه نواها بگوید :

مهدیییییییییی آمدددددددددددددددددددددددد تصویرتصویرتصویر

[HIGHLIGHT=#ffff00]در راه کسب معارف و حقایق شیعی موفق و پیروز باشید. تصویر  
تصویر
Old-Moderator
Old-Moderator
تماس:

پست توسط سعید منتظر »

یه راهکار هم من همیشه انجام میدم اونم این هست که این آیات رو میخونم و جواب هم میگیرم خاموش میکنن .

شما هم با بسم الله شروع کنید بخونید. بعد حرفتون رو بزنید. انشالله که خاموش میکنن.

رَبِّ اشْرَحْ لِي صَدْرِي وَيَسِّرْ لِي أَمْرِي وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِي يَفْقَهُوا قَوْلِي .

پروردگارا سينه‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز و از زبانم گره بگشاى و تا] سخنم را بفهمند .

ان شاءالله جواب میده...
منم تجربه آیات قرآن رو دارم...اگه با ایمان کامل خونده بشه حتما جوا میده!

به امید روزی که همه نواها بگوید :

مهدیییییییییی آمدددددددددددددددددددددددد

آمین یا رب العالمین
ارسال پست

بازگشت به “ساير احکام”