سوال پیرامون مبحث امامت

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
New Member
New Member

پست توسط yaser »

من ميخوام اگر براي شما ممكن باشه بحث كنيم راجب به مسئله امامت.اينكه اصلا امامت چيه و چرا در مورده اين مسئله اينقدر توي مسلمانان تفرقه افتاده.اگر دقت منيد اكثر فرقه ها در اين زمينه با هم مشكل دارن.ببينيم تعريف امامت چيه بعد معلوم ميشه طبق تعريف كي لايق امامت بوده؟
Administrator
Administrator
سپاس‌های ارسالی: 10691 بار
سپاس‌های دریافتی: 5476 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

yaser,
سلام دوست عزیز

امامت یکی از مهمترین مسائلی است که باید توجه ویژه ای به ان داشته باشیم. در هر برهه ای از زمان خداوند یکی از فرستاده های خود را در زمین قرار داد تا زمین از حجت خالی نباشی.
به همین گونه پس از پیامبر اکرم صلوات الله علیه نیز باید شخصی جانشین ان حضرت قرار میگرفت که این راه را ادامه دهد و این نکته مهمی است که در کلام شما هم وجود داشت ، اینکه اینگونه نیست که بخواهیم ببینیم چه شخصی لیاقت امامت را داشته و بیاییم بررسی کنیم بلکه امامت مساله ایست که از جانب خداوند تعیین میگردد و هیچ احدی حق تغییر در ان را ندارد.

در روایات بسیار وجود دارد که خداوند چه کسی را بر این مسند شایسته دانست و ان را برگزید که ان کسی نیست جزء امیرالمومنین علیه السلام ، از همان کودکی که پیامبر مجلسی برای خویشان ترتیب دادند تا دین اسلام رو معرفی کنند در اخر مجلس طی جریاناتی که پیش امد (مفصل قبلا بحث کردیم) امیرالمومنین علیه السلام را بعنوان جانشین و برادر و وصی خود انتخاب کردند ، همچنین در هنگام جنگها و جاهای گوناگون حضرت را معرفی کردند تا برسد به غدیر خم که بیش از صد هزار نفر نیز ان را نقل کردند و حتی تمام صحابه به حضرت تبریک گفتند این موضوع را همان افرادی که بعداٌ خلافت را غصب کردند.

«من کنت مولاه فهذا علی مولاه»
یعنی هر کسی تا کنون من مولا و پیشوایش بودم از این به بعد علی پیشوا و مولای او خواهد بود.

حتی خداوند هم فرد شایسته این مسند را علی علیه السلام معرفی کرده است.

پیرامون این موضوع مقالاتی در بخش امامت و تاریخ همین سایت موجو است که مطالعه فرمایید ، باز هم اگر سوالی بود درخدمتم.

موفق باشید :D
New Member
New Member

پست توسط yaser »

از توضيحاتتون ممنونم.من كاملابا شما هم عقيده هستم ولي شما نمي تونيد منكر اين شويد كه در اين زمينه اختلاف وجود دارد.من ميخوام بيشتر براي خودم و ديگران مشخص شود چه كساني اشتباه ميكنند.از نظر من و خيلي از دوستاني كه با اونها صحبت كردم نميشه قبول كردكه سني و شيعه وجود داشته باشه.فقط يكي از ما راست و درست فكر ميكنه اون يكي كافره طبق حديث پيامبر و آيه قرآن.من فكر ميكنم موضوع به اين روشني كه شما گفتين و همه مي دونن در ظاهر نباشه چون اگر اينقدر واضح بود كه سني و شيعه نداشتيم و اختلافي نبود.من ميخوام روشن كنيم كه واقعا چه منطقي پشت حرف سني و شيعه وجود داره بدون اينكه بخوايم توهين كنيم يا روي عقيده خودمون حساسيت بي خود نشون بديم.از نظر سني ها اصول دين 3 تاست.توحيد و معاد و نبوت.ولي شيعه به اصوله 5گانه معتقده.يعني امامت و عدل هم به 3 تاي قبلي اضافه شده.اختلاف همين جاست.چرا سني ها اين 2 اصل و قبول ندارن؟
Administrator
Administrator
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

yaser جان
دوست عزیز ظاهر و باطن نداره این صحبتهایی که بنده کردم همه مستدل هست و دارای مدرک که در تاپیکهای مربوطه ذکر شده ، ضمناً باور کنید به همین وضوح هست این مساله اما وقتی کج سلیقگی وجو داشته باشه و دین اباء و اجداد دیگه زیر بار حق نمیره.
از یکی از مفتی های خودشون پرسیدند که ایا واقعا شما نمیدونید که شیعه بر حق هست ؟
ایشون گفت که چرا میدانم اما اگر بخواهم قبول کنم این منافعی که الان دارم را ازم میگیرن ، خیلی از این افراد وجود دارند.

جالب اینجاست که ما در بحث شیعه و سنی تمام حرفهایمان را از کتب خودشان ذکر میکنیم مثل تاریخ طبری و سنن و... ، با صراحت کامل حقانیت شیعه را میتوان از انجا ثابت کرد.

اگر بحث اختلافات ما با عامه مد نظرتون هست که بحث مفصل میطلبه و انشاالله در تاپیک جداگانه ای حتماً به ان خواهیم پرداخت.

اما در مورد امامت :

به این جمله خوب دقت کنید : امامت مساله ای نیست که مردم ان فرد را تشخیص داده و انتخاب کنند بلکه چیزی است که از جانب خداوند تعیین شده و احدی نمیتواند انرا از بین ببرد ، همانطور که در طول سیره اهل بیت علیهم السلام بسیار بوده که حکام قصد داشتند فرد دیگری را جانشین امام کنند بعد از و حتی او را برای نماز خواندن به پیکر امام اوردند اما به دستور خدا در تمام این موارد پسر امام به او نماز میخواند و جانشین میشد.

لطفا این تاپیکها را بخوبی مطالعه نمایید :

http://www.eteghadat.com/forum/viewtopic.php?t=173
http://www.eteghadat.com/forum/viewtopic.php?t=236

مخصوصا این
http://www.eteghadat.com/forum/viewtopic.php?t=186

این سایت هم مناظرات جالبی دارد که با مفتی های سنی ها انجام شده و حتی مفتی اعظم که بالاترین مقام سنی ها در حال حاضر میباشد و شکست خورده :

[External Link Removed for Guests]

باز هم سوالی بود در خدمتم :)
آخرین ويرايش توسط 1 on Mohsen1001, ويرايش شده در 0.
New Member
New Member

پست توسط yaser »

ممنون از جوابتون ولي شايد من منظورم و درست نميرسونم.اگر واقعا اين جوري باشه كه شما ميگوييد چرا امام علي با ابوبكر و عمر بيعت كرد.بيعت با كافر حكم خدا رو نقض نميكنه؟چرا امام حسن با معاويه صلح كرد ولي امام حسين با معاويه و يزيد بيعت نكرد.دلايلي بياريد در كه مربوط به بحث امامت بشه نه دلايله كلي كه همه ميدونن.در ضمن از سايت خوبي كه معرفي كردين خيلي ممنونم خلي جالبه.
Administrator
Administrator
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

yaser,

دوست عزیز این دلایلی که ذکر شد همه مربوط به امامت بود و منظورتون از کلی بودن را متوجه نمیشم.

این مطلب را باید مورد نظر قرار بدید که هر زمانی موقعیت خودش رو میطلبه اگر امیرالمومنین با انها بیعت کرد چون دستور خداوند بود و برای از بین نرفتن اسلام و راه افتادن جنگهای داخلی بین مسلمونها مجبور بودند که سکوت کنند چون این جنگها مسلمانان را ضعیف میکرد و رومیان هم منتظر همچین فرصتی بودند تا حمله کنند و اونجوری دیگه کل نسل مسلمانها از میان برداشته میشد و همچنین در زمان اما حسن علیه السلام اما به فرموده خودشان که من اگر تعدادی یار با وفا و مقاوم داشتم هیچگاه سکوت نمیکردم. همین سکوت یود که باعث شد تا کمی خشم معاویه فروکش کند و دست از سر مسلمانان بردارد و گرنه او اتفاقا منتظر قیام امام بود تا همه را براحتی نابود کند ، این تدبیر امام بود.

امام حسین علیه السلام هم در 10 سال امامتشون 9 سال و نیم بر همان صلح امام حسن باقی بودند ولی در ان 6 ماه اخر دستور این بود که باید با سپاه دشمن بجنگند تا اینگونه اسم اسلام و شیعه از میان نرود.
New Member
New Member

پست توسط yaser »

دوست عزيز من فكر ميكنم يا شيعه كافره يا سني چون اختلاف در اصول دينه يعني مسئله امامت جز اصول دينه و اونها اينو قبول ندارن به نظر من ميشه گفت كه يكي راست ميگه اون يكي به خدا دروغ ميبنده.ميشه در اين مورد هم توضيح بدين.ممنون ميشم
Administrator
Administrator
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

yaser جان

تمام بحثی که کردیم نتیجه اش همین میشه و فکر کنم با مشاهدات ، توضیحات و مطالبی که ارائه شد این موضوع کاملاً واضح باشه و احتیاج به توضیح بیشتر نداشته باشه ، فکر میکنم خود شما هم بتونید قضاوت و نتیجه گیری کنید. :-)

موفق باشید
New Member
New Member

پست توسط yaser »

دوست عزيز ميشه لطف كنيد آيه هايي كه در قرآن در مورد لزوم وجود امام هست و براي من بگين.ممنون
Administrator
Administrator
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

yaser جان

این تاپیک را مطالعه نمایید :
http://www.eteghadat.com/forum/viewtopi ... =1081#1081

موفق باشید :razz:
آخرین ويرايش توسط 1 on Mohsen1001, ويرايش شده در 0.
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”