سلام به شما سرکار Labbaik
چند وقته نبودین
خلوت گزیده بودین

عدالتی که باید مرد برقرار کنه بین زنهاش از نظر امکانات و مادیاته
محبت انسان ها به یکدیگر متفاوته نمیشه به طور یکسان تقسیم بشه و لزومی هم نداره

راستی این تیکه رو حضرت باری تعالی ذکر کرده بعد از همون آیه ثلاث و رباع بعد میگن که به عدالتاگر بعد میگن که نمیتونین

نکته مهمی رو ذکر کردین

اصلا من نمیدونم چرا حتما باید زندگی با عشق شروع بشه؟
در مورد عشق کلی حرف دارم اما خلاصه میکنم
دو(2)نیم خط عشقی داریم یعنی یه طرف بسته یه طرف بینهایته توجه داشته باشین
شما که اون آخر صحبت میکنین

اگر شما فرض کنین که نقطه ازدواج باشه
1-اول نیم خط قبل از ازدواج عشق شروع میشه ولی هر چند هم قوی باشه در ازدواج عشق دفن خواهد شد
حرف افلاطون تو گوشمه اون روز بهم گفت که ازدواج گورستان عشقه!
2-خوب قسمت اشتها بر انگیزش اینجاست عشقی که از نقطه ازدواج شروع میشه حالا این عشقه تا بینهایت ادامه داره
بدون این که زوالی در پی باشه
بهاریست بی خزان
(این نکته رو باید سرکار ترنم و پریای محترم توجه داشته باشن و خودم حتی و دیگران که عشقی که بخواد قبل مراسم مزدوجینگ شکل
بگیره یعنی با تمام ملزوماتش (نه صرفاً یه حس ماست مالی شده دوست داشتن)حتی اگه ازواجی بخواد صورت بگیره ولو مدتش 5 یا ده سال باشه
پایدار نیست جالبه که عشق مثل دانه یا گیاهه هر روز رشد میکنه
شما پیرمرد پیر زن های ناز نازی رو نیگا کن چخده قربون صدقه هم میرن
اونا که نه همدیگه رو دیده بودن نه اوایل ازدواجشون از هم خوششون میومده حالا جونشون برا هم در میره
یادمه یه پیر زنی مرده بود خدا بیامرزدش
شب که شده بود بچه ها دیده بودن بابا یی داره یه کارایی میکنه تو اتاق رفته بودن تو دیده بودن کفن و ...
گفته چی شده فته بوده که منو مادرتون عهد کردیم هر کدوم زودتر عروج کرد بعدی 24 ساعت بعد
بیشتر تو این دنیا نمونه اینو میگن عشق غرض اینه که نگین ما عاشق شدیم بریم واسطه کنیم یکی رو ....
عشق بعد ازواج پاکتر ارزشمند تر پایدار تر و روم به دیوار عاقلانه تر هست

پیشنهاد میدم پسرها هم یکم ظزفیتشون را ببرن بالا
که اگر احیانا دختر یا خانوادش ازشون خواستگاری کردن
جوگیر نشن, مسائل را بسنجن و بعد جواب بدن
میگم این که خیلی با حاله

نکته خوبی بود ممنون

لازمه بگم که خواستگاری توسط دختر خانم ها (اون هم اگر واسطه نبود و شناخت داشت از پسره و ...و... و... )
به شرطی درسته که خودش را از قبل بسنجه ببینه اگر جواب اون آقا منفی بود چه اتفاقی میفته؟ به زندگیش ادامه میده؟ یا قراره...؟
MAYAPOWERخودم یه مورد خودکشی شنیدم یه دختر خانوم تماس میگیره با همکلاسیدانشگاهش و بعد کلی سرخ و سفید شدن میگه که این ا اینا یعنیهواخواهتیم چاکترتیم عاشقتیم لاو ینگتیم![]()
![]()
پسرم خورده شیشه داشته پخش میشه بعدش فوقع ما وقع
دخت خانومه هم یه نامه سوزناک خودکشی و اینا اشک و....
خوبه همينطور الكي به خودتون امتياز ميدين مطمئنم اگه شما داور بازيهايجام جهاني بودين همون تيمي كه اول از رده خارج شد با داوريه داغون شماقهرمان جام جهاني ميشد!!!
نظر لطفتونه

اون خواستگاري هم كه گفتم منظور روال عادي بود نه اينكه دختري بخواد كهپسر مورد نظر با واسطه بياد خواستگاري اونوقت هم نه بگه. يه كم فسفر ميسوزوندين متوجه مي شدين و نيازي به تمسخر نبود.
مار بزنه اون زبونی که خواسته باشه تمسخر کنه خوب منظور تون هم بگید آدم اشتباه نکنه دیگه

در ضمن اول بهتره حرف شوخيتونو از حرفهاي جدي جدا كنيد كه اگه جوابي نداشتين نگيد شوخي بود.
سخت میگیرین

در ضمن من اصلا اهل فيلم ديدن نيستم اونم فيلمهاي بي محتوايي كه مي سازندمثل دخترايروني ويا هرچيه ديگه ... فيلــــــــم فيلـــــــــــمه همين ..به جاش بر اين باورم آدم 2ساعتي كه فيلم مي بينه رو بشينه به خدا فكر كنهباهاش حرف بزنه به غربت و غيبت امامش فكر كنه بهتره تا اينكه اونطوري وقتتلف كنه.
شما منظور منو متوجه نشدین که تمسخر کردین فهمیدم خودم

منظور منو از
که البته یه جور تحریکات قضیه داره
منظورم فیلمهایی با انگیزه های فمنیستی هست در کل یعنی فیلمهای کمدی سخیف
که نه تنها شما من هم و دیگران هم حاضر نیستن وقتشون رو تلف کنن درسته

در ضمن بحث باعث حل شدن گره های ذهنی میشه
حکمت را فراگیر ولو ز دهان منافق

اگر حرفی زدم ناراحت شدین منو ببخشین سرکار ترنم سکوت محترم

یا حق
ان شا الله تمام دختر پسرا ازدواج موفق و آگاهانه و عاشقانه داشته باشن

احسانم بیاد نظرشو بگه

یا علی علیه السلام