با سپاس از استاد عزیز و مهربان جناب آقا محسن

مائده آسمانی نوشته:
شما پستتون رو ویرایش کرده بودید بعد از جواب من ، من متوجه نشدم و این قسمت رو اضافه کردید
خیر بنده قبل از ارسال پست شما مطلبم رو ویرایش کردم شاید شما حواستون نبوده. البته مهم نیست . شاید هم من اشتباه میکنم.
در همین قرآن هم ازدواج موقت رو جایز و حلال همیشگی معرفی کرده .
چی شد اینجا رو قبول داری ، اونو قبول نداری ؟؟؟؟
این شما هستید که از قرآن چنین تفسری دارید! شاید تفسیر من نوعی اینگونه نباشه! ضمنا" اینجا با اونجا فرق داره! اینجا گفته عفت پیشه کنید در حالی که اونجا از دیدگاه شما ازدواج موقت یک نوع عفت هست! بحث ما هم همین جاست! من عفت رو چیز دیگه ایی می دونم و شما اونو مثلا" ازدواج موقت.! پس باید قبول نکنم.
در همه زمینه ها مطالعه داشتن باعث میشه درست و دقیق پیش نرید .
در همه زمینه ها مطالعه داشتن باعث میشه درست پیش نریم یا بریم؟
عاشورايي نوشته است:
به نظر من انسان حق جو و كسي كه به دنبال حقيقت است نبايد اينجوري صحبت كنه.
آقا ما جسارتی نکردیم!
اكَر شما مي فرماييد كه ازدواج موقت زناست من هم مي كويم ازدواج دائم زناست. شما جه جوابي داري بدهي ؟
خب این صحبت شما کاملا" بی منطق هست. انسان در مقابل ازدواج دائم مسئول و موظف است. اما در مورد ازدواج موقت این چنین نیست! شاید بگویید نخیر مسئول هست.
اما من میگویم چطوریه/ ایا همانقدرکه برای ازدواج دائم مهریه تعیین میکنند برای ازدواج موقت هم تعیین میکنند؟ مسلم هست که خیر پس این جواب خوبی برای شماست واگر
میتوانید پاسخی مناسب بدهید.
دلایل من:
- ازدواج موقت توهین به حقوق و شخصیت زن هست. این را میتوایند آمار بگیرید و از زنان سوال کیند.
- ازدواج موقت فقط با زنان بی سرپرست و معمولا مسن و میانسال که از لحاظ مادی مشکل دارند انجام میشود. که این خود نوعی تضاد در زمینه ازدواج هست.
زمان ازدواج وقتی که به یک روز و دو روز و ... بی انجامد ایا جز هوسرانی چه چیزی هست؟ آیا در مورد ازدواج دائم چنین هست جناب عاشورایی؟
و مسائلی دیگر که اگر نیاز باشد بیان میکنم.