سوال در مورد تعبير خواب

مدیر انجمن: شورای نظارت

قفل شده
New Member
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

Re: سوال در مورد تعبير خواب

پست توسط sanam_s »

سلام
من توی یک اداره شاغلم و یکی از همکاران که خیلی هم آدم مومنی است این خواب را در مورد من دیده است.
ایشان خواب دیده اند که من دو گونی که یکی برنج و یکی شکر بوده از اداره دارم می برم .ظاهرا این دو گونی برای من سنگین بوده و ایشان به من می گویند که بذار کمکت کنم ولی من می گویم سنگین است خودم می برم ایشان اصرار می کنند و من گونی شکر را به ایشان می دهم و وی گونی را می برد . تعبیر این خواب چیست ؟
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 20 بار
سپاس‌های دریافتی: 44 بار

پست توسط Jamshid2100 »

توی یک اداره شاغلم و یکی از همکاران که خیلی هم آدم مومنی است این خواب را در مورد من دیده است.
ایشان خواب دیده اند که من دو گونی که یکی برنج و یکی شکر بوده از اداره دارم می برم .ظاهرا این دو گونی برای من سنگین بوده و ایشان به من می گویند که بذار کمکت کنم ولی من می گویم سنگین است خودم می برم ایشان اصرار می کنند و من گونی شکر را به ایشان می دهم و وی گونی را می برد . تعبیر این خواب چیست ؟

سلام
من ادعای معبری نمی کنم و فقط آنچه را که به نظرم می آید را برایتان بیان می کنم شاید کاملا تعبیرم اشتباه باشد :
1. آینده در اداره ای که کار می کنید رشوه ای می گیرید که دوستتان سبب گرفتن آن است .
2. در آینده در اداره ای که کار می کنید به مقام و ریاستی می رسید که دوستتان سبب شده است .
به نظر من یکی از این دو تعبیر خواب شماست !!!!
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 20 بار
سپاس‌های دریافتی: 44 بار

پست توسط Jamshid2100 »

تعبیر خوابم را بگویی چون برام خیلی مهمه
خواب دیدم که بالای پشت بام هستم ماه کامل و مهتابی بودم بعد کم کم به تعداد ماهها اضافه شد همه جای آسمان میشد ماهها را دید همگی ماهها کامل و درخشان بودند ولی اندازه آنها فرق می کرد حتی فیلم آنها را هم با گوشی گرفتم بعد دیدم ماهها ناپدید میشن یواش یواش همگی محو شدند تا اینکه دو تا از ماهها ماند یکی به صورت خندان بود و دیگری معمولی بود اولی نیز در حالی که می خندید ناپدید شد تا اینکه فقط همان ماه ماند و آسمان هم صاف شد.

سلام
من ادعای معبری نمی کنم و فقط آنچه را که به نظرم می آید را برایتان بیان می کنم شاید کاملا تعبیرم اشتباه باشد :
آن ماها هر کدام نشانی از ائمه بوده اند که در تاریکی روشن کننده ی زمین انند و آخرین ماه نیز نشانی از امام زمان است.

ببخشید تعبیر خواب بالا را اشتباها گفته ام :
تعبیر خواب شما ماه محرم است که قبل از آن در ماه ذی القعده عید های اسلامی وجود دارد .
آخرین ويرايش توسط 1 on Jamshid2100, ويرايش شده در 0.
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 14 بار
سپاس‌های دریافتی: 18 بار

پست توسط باوران »

سلام
لطفا خوابم را تعبیر کنید
خواب دیدم که یکی از پسرهای کلاسمون مثل گربه ها رفتار می کنه من هم تعجب کردم که چرا اینطوری می کنه بعدا دیدم که به شکل گربه در اومد البته فقط سرش مثل گربه شده بود و به همه چنگ می انداخت من با خودم گفتم بهتره دیده نشم چون اگه منو ببینه به منم چنگ می اندازه و چون نا محرمه دستش به من میخوره ولی اون منو دید به طرفم اومد و من پشتم رو بهش کردم ولی اون به سرم و کمرم چنگ می زد ( در ضمن این شخص یکی از دانشجویان سر به زیر و مومن و نماز خوانی هست و تا به حال کسی رو ناراحت نکرده)
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 14 بار
سپاس‌های دریافتی: 18 بار

خوابم

پست توسط باوران »

سلام
لطفا خوابم را تعبیر کنید
خواب دیدم که یکی از پسرهای کلاسمون مثل گربه ها رفتار می کنه من هم تعجب کردم که چرا اینطوری می کنه بعدا دیدم که به شکل گربه در اومد البته فقط سرش مثل گربه شده بود و به همه چنگ می انداخت من با خودم گفتم بهتره دیده نشم چون اگه منو ببینه به منم چنگ می اندازه و چون نا محرمه دستش به من میخوره ولی اون منو دید به طرفم اومد و من پشتم رو بهش کردم ولی اون به سرم و کمرم چنگ می زد ( در ضمن این شخص یکی از دانشجویان سر به زیر و مومن و نماز خوانی هست و تا به حال کسی رو ناراحت نکرده)
 گفتم که خدا مرادی بفرست 
 طوفان زده ام راه نجاتی بفرست 
 فرمود که با زمزمه یا مهدی 
 نذر گل نرگس صلواتی بفرست 
New Member
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

درخواست تعبیر خواب

پست توسط Parham888 »

با سلام خدمت دوستان داشمند  دیشب خوابی دیدم که با توجه به اینکه تقریبا نزدیک اذان صبح شنبه بود مایلم اگر امکان دارد تعبیر بفرمائید  در خواب دیدم تلویزیون مسجدالحرام را نشان میدهد و ناگهان من توانستم بداخل مسجدالحرام بروم بطوریکه کعبه را میدیدم و شروع کردم در محوطه دور کعبه به سجده کردن  و برایم جالب بود که چقدر راحت داخل مسجدالحرام شدم و توانستم در آنجا سجده کنم  ممنون میشوم اگر تعبیر این خواب را بفرمائید. تصویر

با تقدیم احترام و تشکر
حسین م
چهل ساله

New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 2 بار

پست توسط مادرم »

سلام.درعرض یک ماه 3 چهاربارخواب گربه دیدم که آمده داخل خانه مان من گربه رااز خانه با کمی کیش کردن انداختمش بیرون.ظاهرش معمولی بود تنهاکاری که کرده بودبرای خودش جای خواب درست کرده بود تعبیرش رابه من بگویید.تشکر تصویر
Member
Member
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 93 بار
سپاس‌های دریافتی: 63 بار

پست توسط یا ثارالله »

عزیزان چرا کسی به حرف M_N00 گوش نمیده ؟؟
"دوست عزيز اگر خوابي رو ديديد به كسي به جزء اهل تعبير خواب نقل نكنيد، و يا قبل از مراجعه به كتابهاي تعبير خواب،چرا كه اولين تعبيري كه براي شما هر كسي بكنه همون محقق ميشه.
اين سخن طبق حديثي از امام صادق (ع) ميباشد.
پس دقت كنيد هر خوابي رو هر جايي نگيد."
دوستان چرا انقدر به خواب هاتون بها می دین ؟اون قضیه رویاهای صادقه برای انسان های عادی مثل من و شما خیلی خیلی کم پیش میاد و بیشتر خواب هایی که ما می بینیم تاثیر افکاریه که در طول روز داریم و یا شیطانیه.پس بهتره عمر مفیدمونو (یعنی وقتایی که بیداریم) به جای فکر کردن در مورد ساعاتی که خواب بودیم(!) صرف عبادت یا کسب علم :shock: کنیم .
نيست يک دم شکند خواب به چشم کس و ليک
غم اين خفته ی چند
خواب در چشم ترم می شکند...
New Member
New Member

گرفتن استخوان انگشت فرد دیکر

پست توسط jellyfish595 »

سلام.
در حدود ساعت 4 صبح روز هفتم دی ماه 1388 ( 11 محرم الحرام) به آرامی از خواب بیدار شدم.
خواب:
آخر شب بود برای تخلیه ی زباله به میدان 7تیر رفتم (محل زندگی ام خ طالقانی است) بعد خواستم سوار اتوبوس بشم ولی اتوبوس طرح شبانه حرکت کرد و بهش نرسیدم. راننده ی یک اتوبوس دیگه که خواست کمکم کنه هم موفق نشد. بعد احساس گرسنگی کردم و خواستم به زیرگذری که در اون حوالی بود برم ولی در آن بسته بود. منصرف شدم بعد دیدم یک نفر که به نظر گدا و ضعیف می آمد، به سمت آن در رفت و زنگ زد. بعد از صحبتش در باز شد من هم دنبالش از پله ها رفتم پایین و ورود من به اونجا یک رفتار هنجار به حساب میومد. انگار اونجا میعادگاه گدایانی بود که برای هیئت پول جمع می کردند ولی آدماش درب و داغون بودند و فقط کیسه هاشون کمی نو بود. بعد از اظهار گرسنگی چند تکه نون آغشته به غذا جلومون انداختن. بعد دیدم همه ی افراد اطرافم شبیه مرده های پوسیده یا جزامیان هستن و صداشون شبیه بیماران خیلی ضعیفه ولی من ازشون نمی ترسم و اونا هم زیاد به من اعتنا نمیکنن. یه هو یکی از آنها که از شکم به پایین قطع بود شروع به افشاگری کرد و جریان قتل فردی را توسط یکی از حضار( با پاهای چوبی و صورت وحشتناک) لو داد. آنهم عصبانی شد و به سمت او حمله کرد(به علت ضعف و ناتوانی جسمانی حرکتش آرام بود). من و دیگران مانع می شدیم. یک آدم ضعیف وحشت ناک دیگه هم با یک چوب که روی سینه ی قاتله میگذاشت هولش می داد عقب. بعد من از استخوان بند دوم انگشت سبابه اش (که انگشتش در اثر خوره یا یه چیزی شبیه این تحلیل رفته واستخوانش بیرون زده) گرفتم و به دلیل ضعف و سبکی اون فرد از همون پله ها آروم عقب روندمش تا با هم از پله ها بالا اومدیمو از اونجا خارج شدیم و جالبه از من حساب میبرد و به من اعتراضی نمیکرد فقط میخواست از بقیه انتقام بگیره.. بالای پله ها توی خیابون چندتا جوون با لباس های ژیگولی بودن(مپلا برای اغتشاش) یه سرباز پلیس هم بود. یکی از جوون ها که لباس اسکلت تنش بود و اسکیت داشت به محض دیدن این آدم ضعیف و زشت و پوسیده ی همراه من فریاد زد و فرار کرد بعد من آدم ضعیفه رو فرستادم رفت که بقیه نبیننش. بقیه به من نگاه کردن و رفتند.و سربازه با رضایت به من نگاه کرد .
بعد آروم از خواب بیدار شدم و کمی تعجب کردم و توکل کردم به خدا و دیدم ساعت حدودا 4 صبحه.
ممنون میشم اگه تعبیرشو برام بگین!ایمیل من mailto:?subject=&body=
من شیعه ی 12 امامی محب اهل بیت و ملتزم به ولایت (مطلقه) فقیه میباشم.
و من الله التوفیقتصویر
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار

تعبیر خواب

پست توسط 0803 »

سلام
خسته نباشید

خواب دیدم که در جلسه تودیع ومعارفه یکی از مسئولان مکانی که در آن فعالیت میکنه هستم(که البته بر اساس عدل روی کار نیومده چون اکثریت گروه با اومدن ایشون مخالف بودن چون صلاحیت اجرایی نداشتن ویه عضو جدیدالورود هستند) و فقط من و یکی دیگر از اعضا مخالف ایشون در جلسه حضور داشتیم وبقیه موافق ایشون بودند
من گریه میکردم وبه دوستم مگفتم : امام حسین با یزید صلح نکرد و باهاش جنگید ولی ما داریم باهاش صلح میکنیم
ممنون میشم تعبیر خوابم روبدونم
قفل شده

بازگشت به “دیگر گفتگو ها”