خب تنها دليل اينكه اين جواب رو دادم بخاطر دو وجهه بودن مسئله بود هم بحث حجاب بود و هم بحث فتوشاپ براي همين بود كه جواب دادم و صحبت شما كاملا درسته و قبول دارم
اما براي اينكه دوباره برگرديم سر بحث خودمون، شما فرموديد كه:
Labbaik نوشته شده:به نام خدا
سلام خدمت دوستان عزیز
راستشنکته ای که خواستم متذکر بشم اینه که، با اینکه کار کردن در زمینه هایفرهنگی برای ترویج حجاب مخصوصا گرافیک و هنر امر خیلی مهمیه ولی نبایدفراموش کنیم که این امر زمانی محقق میشه که دختران ما از کودکی با اون انسبگیرند ،نه اینکه تا 9 سالش شد انتظار داشته باشیم به راحتی و با میل واشتیاق حجاب داشته باشه.
متاسفانه در این زمینه بیش از موارد دیگه کم توجهی شده که امیدوارم با وجود طراحانخبره سایت شاهد آثار ارزنده ای در زمینه حجاب برای تمام سنین باشیم.
این هم چند تا طرح برای کوچولوهامون
بايد بگم كه نظر شما كاملا درسته و بايد از كودكي شروع كرد.. حتي گفته اند دختر بچه رو ميخواين ببرين توي كوچه روسري سرش كنين تا كم كم عادت كنه حتي اگر لباس آستين كوتاه هم ميپوشه حداقل يك روسرياي سرش باشه هرچند كه بايد اينم به صورتي باشه كه خودش به اينكار علاقه نشون بده.. يعني بايد به جوري روسري رو بهش بديم كه از اين حجاب داشتن لذت ببره. ( كه الحمدلله مادران ما توي اين كار استادن)
خیلی خوشحالم که دوستان به خوبی وارد بحث شده اند و از جهتی هم با نظر لبیک برای ادامه بحث آموزشی در بخش خودش موافقم.
علت دیگه خوشحالی من از اینه که دامنه بحثمون داره توسط شما بزرگواران و سایر دوستان در سراسر دنیای مجازی و حتی حقیقی گسترش پیدا می کنه و نمونه هایی از اون هر روز به گوشم می رسه و مطمئن باشید که همین نشر مباحث سبب می شه کم کم افراد ذی ربط به فکر بیفنتند و در واقع به نوعی یک موج در کشور و حتی دنیا برای چنین تبلیغاتی ایجاد بشه... به امید اون روز.
از لبیک عزیز هم بابت طرح هاشون تشکر می کنم و قول میدم حالا که چنین موردی رو مطرح کردید به زودی یک طرح برای چنین سنینی طراحی کنم.
Labbaik نوشته شده:سلام
بهتر نیست گفتگوهایی که برای فتوشاپ صورت میگیره در تاپیک آموزشی بخش گرافیک مذهبی قرار بگیره و اینجا مختص موضوع حجاب باشه؟!
متشکر
بنده هم موافقم و امیدوارم که این چند پست هرچه سریعتر به بخش اموزش منتقل بشه .
abde abbas نوشته شده:خیلی خوشحالم که دوستان به خوبی وارد بحث شده اند و از جهتی هم با نظر لبیک برای ادامه بحث آموزشی در بخش خودش موافقم.
علت دیگه خوشحالی من از اینه که دامنه بحثمون داره توسط شما بزرگواران و سایر دوستان در سراسر دنیای مجازی و حتی حقیقی گسترش پیدا می کنه و نمونه هایی از اون هر روز به گوشم می رسه و مطمئن باشید که همین نشر مباحث سبب می شه کم کم افراد ذی ربط به فکر بیفنتند و در واقع به نوعی یک موج در کشور و حتی دنیا برای چنین تبلیغاتی ایجاد بشه... به امید اون روز.
به خاطر دید مثبتت به این مجموعه و کار در فضای نت صمیمانه تشکر می کنم و برات آرزوی موقیت دارم
واقعا که فقط با تفکر مثبت میشه موفق بود نه با ...
چو مي بيني که نابينا و چاه است ... اگر خاموش بنشيني گناه است !
برای این که بحث از انحراف خارج بشه و به مسیر اصلی اش برگرده و همون طوری که قول داده بودم، یه کار تصویر سازی مبتدی برای خانم کوچولوها انجام دادم که البته برای خواهران بزرگترشون هم بد نیست ببینندش!
[External Link Removed for Guests] : با توجه به نظرات شما بزرگواران طرح اصلاحی و تکمیل شده رو هم به همین پست اضافه می کنم: [External Link Removed for Guests]
هم ویرایش سوم طرح:
[External Link Removed for Guests]
منتظر نظراتتون هستم...
آخرین ويرايش توسط 2 on abde abbas, ويرايش شده در 0.
ولی به نظر من از نظر گرافیکی بیشتر روش کار کنید بهتره...
مخصوصا رنگ بندی قطرات باران...
موفق و پیروز باشید... یا علی
روزگاریست که شیطان میگوید: انسان پیدا کنید ، سجده خواهم [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]
اولا كه بحث وارد انحراف نشده بود كه خارج بشه و دوما اين سوال كه طرحهاتون رو باچي ميسازين يك سوال طبيعيه و سوما هم طرحت خيلي.. خيلي.. خيلي قشنگ شده و به نظر من اين نگاههارو خيلي خوب در آوردي مخصوصا اينكه به آدم يه حس بدي رو منتقل ميكنن(به قول معروف يه جوري نگاه ميكنن انگار ميخوان آدمو بخورن) و آدم ميخواد حتما يه چتر حجاب براي خودش داشته باشه
ماشاء الله چه سریع جواب می دن اینجا تازگی ها... خیلی خوبه.
خواهش می کنم بدون تعارف ایراد ها رو بگیرید (مخصوصا شما آقا احسان)، چون خودم الان چند تا ایراد تو این طرح سراغ دارم، که اگه بخوام گردن چیزی یا کسی بندازم باید بندازمش گردن وقت محدود و فرصت اندک و گرفتاری بسیار بسیار زیاد خودم.
در ضمن بیشتر هدفم این بود که بگم بچه ها با ایده های نوتری شروع کنند به طراحی ... یاعلی