نقد موسیقی

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 24 بار

Re: نقد موسیقی

پست توسط Ahmad16 »

godlover نوشته شده::lol:
اي كاش خود امام زمان يا حضرت خضر يه روزي بيان به اين سوالات جواب بدند

ای کاش ...
ولی الان که نیستن ما موظف به تبعیت از مراجع خودمون هستیم . خود امام زمان(عج) هم گفته که در زمان غيبت ما به راويان حديث ما رجوع کنید . پس حرفها و گفته های مراجع برای ما حجت هستن .
موفق باشید
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 39 بار
سپاس‌های دریافتی: 51 بار

پست توسط godlover »

[

((اما یک نتیجه گیری کلی : ببینید همیشه یادتون باشه: هدف، وسیله را توجیه نمی کند. یعنی شما نمی توانید بگویید ، فلان موسیقی چون محتوای عرفانی دارد من را به خدا نزدیک می کند . اگر هدف وسیله را توجیه می کرد حضرت علی علیه السلام در سقیفه به دروغ می فرمودند که من از سنت ابابکر و عمر پیروی می کنم و با این دروغ بلا شک حضرت به خلافت می رسیدند و می توانستند زیر گفته ی خود هم بزنند و به سنت آن دو ملعون عمل نکنند. پس فعل حضرت به ما نشان می دهد هدف ، وسیله را توجیه نمی کند. ما نمی توانیم به بهانه ی آرامش و تقرب به خدا موسیقی را بر خود حلال کنیم. اینها مکر های شیطان است . شیطان می داند از چه راهی برای هرکس وارد شود. حتی آن شعرهایی که انسان را به گریه می اندازد ، حتی اگر راجع به خود حضرات معصومین باشد.)) 
   دوست عزيز اولا كليه ي مراجع موسيقي قرآن يا پرندگان يا اشعار مكتوب (البته در اين مورد كمي بحث هست)    را حرام نمي دانند و بلكه مخصوصا در مورد شعر هاي عرفاني مثل شعر حافظ شكي نيست كه به هيچ وجه حرام نيست ولي در مورد موسيقي هايي كه توسط آلات موسيقي ايجاد ميشود كمي بحث وجود دارد    كه نمي توان گفت اين دو نوع موسيقي را كاملا بي ارتباط دانست    در ضمن كساني كه در مورد موسيقي خيلي نظرات مساعد تري داشتند انسان هاي كم ارزشي نبودند    همين آيت الله سيستاني يا آقاي ازغدي و از همه مهمتر شهيد مطهري مي دانيد كه شهيد مطهري در زماني     اين نظر مساعد راداشتند كه خيلي هم در آن زمان بابت اين مساله سخت گيري مي شد و ايشان با اين همه    روي نظر خود تا كيد داشتند دوست عزيز شهيد مطهري كسيست كه حرف آن براي همه معتبر است  

راستي دوست عزيز  
 اگر امامان در مورد موسيقي توسيه اي نكردند در مورد ساختن سايت هاي مفيدي مثل سايت حاضر هم توصيه اي نكردند بهتر نيست اين سايت بسته شود 
 در مورد كشاورزي با تراكتور هم توصيه اي نكردند  
 بهتر نيست كشاورزي به شيوه ي 100 سال پيش انجام شود تصویر

شما فكر نمي كنيد اين كه امامان با صوت زيبا قرآن مي خواندند به چه معناست
يا اين كه كساني را كه شعر هاي خوب مي سرودند را تشويق مي كردند(اين مورد يكي از درس هاي كتاب عربي سال دوم دبيرستان است كه پيامبر شاعره اي را مورد لطف خود قرار دادند)

((اما تقوا یعنی انجام ندادن حرام ومعصیت و انجام دادن فعل واجب. ولی دوستانی که می خواهند سیر الی الله داشته باشند ، از آن چیزهایی که شبهه ی گناه آن می رود هم دوری میکنند و این را ورع می گویند یعنی مرتبه ی بالاتر تقوا . و اگر قرار باشد ما به همه ی خواسته های نفس جواب مثبت دهیم ، پس در مورد چه چیزهایی باید جلوی نفس را بگیریم. هر کسی می خواهد بجایی برسد باید کارهای بزرگتر و سختری انجام دهد. و این با دور کردن و سایل گناه آسان تر می شود و می توان گام به گام خود را محدودتر کرد . مثلا دوستانی که نعوذ بالله صدای زن گوش می دهند ابتدا از آن اجتناب کنند و ... به ترتیب . فراموش نکنیم کمک خواستن از ائمه ی طاهرین بیشترین کمک را به ما خواهد کرد.))

عزيز من موسيقي خواسته ي نفس نيست يكي از زيبايي هاي طبيعت است آيا حرام كردن يكي ازآيات خداوند    يا بهتر بگويم حرام كردن حلال خدا خود حرامي بزرگ نيست كه در قرآن به آن اشاره شده   

در آخر معذرت مي خواهم چون من درست بلد نيستم نقل قول بگيرم 
 مطالب داخل گيومه گفته ي شماست تصویر

[HIGHLIGHT=#b8cce4] اسئلک الدعا

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)  [/quote]
ای مرغ سحر عشق ز پروانه بیاموز
کان سوخته را جان شد و آواز نیامد

این مدعیان در طلبش بیخبرانند
آن را که خبر شد خبری باز نیاند

[url=http://www.navay_baran.mihanblog.com]www.navay_baran.mihanblog.com[/url]
Bronze
Bronze
سپاس‌های ارسالی: 71 بار
سپاس‌های دریافتی: 353 بار

پست توسط tartil »

سلام

در ضمن كساني كه در مورد موسيقي خيلي نظرات مساعد تري داشتند انسان هاي كم ارزشي نبودند
همين آيت الله سيستاني يا آقاي ازغدي و از همه مهمتر شهيد مطهري مي دانيد كه شهيد مطهري در زماني
اين نظر مساعد راداشتند كه خيلي هم در آن زمان بابت اين مساله سخت گيري مي شد و ايشان با اين همه
روي نظر خود تا كيد داشتند دوست عزيز شهيد مطهري كسيست كه حرف آن براي همه معتبر است

نظر مساعدی داشتند یعنی چه ؟

یعنی میگفتند یا می گن موسیقی گوش بدهید؟

لطفا اگر میخواهید نظری از قول کس دیگری بدهید متن کامل آن را بگذارید که خدای نکرده تفسیر به رای نشود

راستي دوست عزيز
اگر امامان در مورد موسيقي توسيه اي نكردند در مورد ساختن سايت هاي مفيدي مثل سايت حاضر هم توصيه اي نكردند بهتر نيست اين سايت بسته شود
در مورد كشاورزي با تراكتور هم توصيه اي نكردند
بهتر نيست كشاورزي به شيوه ي 100 سال پيش انجام شود

درست است ،در مورد احکام موشک و فضا پیما هم چیزی نداریم چون اون زمان نبوده ولی دوست من به نظر شما آن زمان ساز نبوده؟

بعد هم شما مطمئن هستید صحبتی نشده در این رابطه؟

عزيز من موسيقي خواسته ي نفس نيست يكي از زيبايي هاي طبيعت است آيا حرام كردن يكي ازآيات خداوند
يا بهتر بگويم حرام كردن حلال خدا خود حرامي بزرگ نيست كه در قرآن به آن اشاره شده

حرام کردن کدام حلال؟

شما مطمئن شدید موسیقی حلال است که میگید حرام کردن حلال خدا؟

دوست عزیز اگر میخواهی احادیثی در مورد موسیقی و ... بدانب به کتاب گناهان کبیره شهید دستغیب مراجعه کن

اگر من اشتباه میکنم دلیل محکم بیاورید
. تالارهای گفتگوی توبه توبه کردن فقط برای آدمهای بد نیست [External Link Removed for Guests]
وبسایت قرآنی ترتیل [External Link Removed for Guests]
خبر خوان قرآنی مبین [External Link Removed for Guests]
Junior Member
Junior Member

پست توسط godlover »

:D
خيلي خوب فرض كنيم موسيقي به هر شكل و به هرنحو حرام باشد
پس اين كارها هم با فرض ما حرام است
1-گوش دادن به صداي پرندگان
2- خواندن قرآن
3- خواندن شعر هاي حافظ و مولاناو...
4-گوش دادن به راديو و ديدن تلوزيون
5......
اي كاش اصلا كر به دنيا مي آمديم ::mo

Administrator
Administrator
سپاس‌های ارسالی: 10691 بار
سپاس‌های دریافتی: 5476 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

,

دوست محترم لطفاً حدود بحث را رعایت کنید و با منطق و استدلال دلایلتون را مطرح کنید. :D

اگر توصیه نشده بخاطر اینه که نهی شده ! :shock:

مطالبی که عرضه شد جامع و کامل هست .

لطفا اگر ردی در مورد گفته های دوستان دارید بفرمایید وگرنه از ارسال پست بیهوده خودداری کنید. :D

موفق باشید :razz:
Junior Member
Junior Member

پست توسط godlover »

موسيقي نمي تواند حرام باشد چون جزئي از طبيعت است
آنچه كه در اسلام حرام است غنا و مصاديق آن است
:-(
اگر شما مي توانيد من را قانع كنيد كه در اسلام زيبايي هاي طبيعت حرام است
در اسلا م بد ترين مصاديق طبيعت كه غريزه ي جنسي باشد نعمت شمرده شده و براي آن برنامه اي دارد
چون ازدواج در اسلام پسنديده است

Bronze
Bronze

پست توسط tartil »

آیا اسراری وجود دارد که صدای طبیعت، آیات قرآن، صدای آب و پرندگان را با صدایی که از ساز می آید همه را صدای طبیعت بدانیم؟

صدای ساز صدای طبیعت است از نظر شما؟

اگر شما مي توانيد من را قانع كنيد كه در اسلام زيبايي هاي طبيعت حرام است

خوب این دو چه ربطی به هم دارند
خوب تازه اگر هم هر زیبایی رو از طبیعت بدونید آیا هر زیبایی حلال است؟
. تالارهای گفتگوی توبه توبه کردن فقط برای آدمهای بد نیست [External Link Removed for Guests]
Junior Member
Junior Member

پست توسط godlover »

شما با اين حرفتون نشون داديد كه درمورد موسيقي هيچ اطلا عاتي نداريد
اگر از در كتاب هاي ساده ي ابتدايي رشته ي هنر نگاه كنيد به سادگي متوجه مي شويد كه موسيقي
متشكل از اجزايي است كه با نظم خاصي كنار هم قرار مي گيرند
اين اجزا را(( نت)) مي گويند
اين اجزا سازنده ي هر آواي موزوني هست
چه آن آوا صداي پرندگان باشد چه قرآن باشد چه شعر باشد يا هر چيز ديگري
در واقع بشر موسيقي را از طبيعت ياد گرفته و يا بهتر بگوييم الهم گرفته
مثلا انساني كه از ني زاري مي گذشته صدايي كه وزش باد در ني ها ايجاد مي كرده را به خاطر آورده و بعد ني را ساخته

Old-Moderator
Old-Moderator
سپاس‌های ارسالی: 973 بار
سپاس‌های دریافتی: 1783 بار
تماس:

پست توسط سعید منتظر »

من الان با توجه به نظر مراجع برای خودم یه تقسیم بندی انجام دادم که به استحظار میرساند: :grin:

1.صدای زن که کلا حرامه (اصلا بحث نداره , انقدر با من چونه نزنید ::ns )
2.آهنگ هایی که انسان رو تحریک میکنن و به محض شنیدن باعث تحرک انسان میشن (اصطلاحاً میگیم کله میزنیم , یا آهنگ کوب داره :grin: )

3.آهنگ هایی که حس غم بیخودی رو به آدم منتقل میکنه, آهنگ هایی که در مدح اهل بیت و یا موضوعاتی از این دست هستند از این بند مستثنا هستن (مثلا تو یه آهنگ طرف عشقشتصویر ترکش کرده یه جوری با غصه میخونه آدم داغون میشه :grin:
یا آهنگ های این داریوش لعنتی که داغون میکنن اعصاب رو , اه حالم از این یارو معتاد به هم میخوره :-? )

4.آهنگ هایی که شعر هجو و بی معنی دارن (مثل این خواننده های رپ ((البته بعضی هاشون)) یا حتی بعضی آهنگ های پاپ که سر و تهش رو جمع کنی مذخرف در مذخرف)
 روزگاری‌ست که شیطان میگوید: انسان پیدا کنید ، سجده خواهم   [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+     [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+     [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests] 
Bronze
Bronze

پست توسط tartil »

شما با اين حرفتون نشون داديد كه درمورد موسيقي هيچ اطلا عاتي نداريد
اگر از در كتاب هاي ساده ي ابتدايي رشته ي هنر نگاه كنيد به سادگي متوجه مي شويد كه موسيقي
متشكل از اجزايي است كه با نظم خاصي كنار هم قرار مي گيرند
اين اجزا را(( نت)) مي گويند
اين اجزا سازنده ي هر آواي موزوني هست
چه آن آوا صداي پرندگان باشد چه قرآن باشد چه شعر باشد يا هر چيز ديگري

اگر واقعا دلیلتون این باشه که چون اجزای تشکیل دهنده قرآن و موسیقی یکی هست موسیقی هم مثل قرآن است کاملا در اشتباه هستید

درسته که جز تشکیل دهنده پاکه و شده یک چیز پاک را باهاش درست کنند(صدای قرآن) ولی دلیلی نداریم بگوییم هر چیزی که نت داره حلال است

مگر حرف که می زنیم از واج درست نشده؟
این واجها کنار هم قرار میگیرند یکبار حمد خدا را بجا می آورند و یک وقت هم فحش می شوند
یا حروف الفبا یک بار نامه ای زیبا می شوند و یک وقت ...

اگر من دستم را تکان بدهم کارم حلال است؟
پایم را تکان بدهم کارم حلال است؟
نماز بخونم کارم حلال است؟

خوب حالا می بینیم تکان دادن دست و مشکلی ندارد ولی اگر برقصم کارم حلال است؟

دوست عزیز خوب شما به نظر مرجع اعلم عمل کنید
ارسال پست

بازگشت به “دیگر گفتگو ها”