سب و لعن علنی - شبهات و ردود

مدیر انجمن: شورای نظارت

قفل شده
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 135 بار

Re: سب و لعن علنی - شبهات و ردود

پست توسط عبدالحسین2 »

بسمه تعالی شانه

سلام علیکم

کاربر یاس من ،

از ابتدا مشخص بود که نیت مناظره را ندارید . این مطلب در آنچه نوشته اید به همه ثابت شده است .

لطفا پاسخ بدهید :

1 - اگر بحث شما در خصوص روایات است ، که روایات را بیاوریم و بررسی کنیم ؟ البته چنین نیست چون این تخصص در شما موجود نمی باشد .

2 - اگر بحث شما آراء مراجع است ، شما مدعی حرمت هستید و باید آراء تمام مراجع شیعه را در این زمینه ذکر کنید . چون ادعای شما این بوده که تمام مراجع این عقیده را دارند .
تنها به عنوان یک مثال از شما خواسته شد نظر آیت الله خویی را بیاورید ، که نیاورده اید ! وقتی شما از ذکر رای یکی از اعاظم فقها در این خصوص عاجز هستید ، ادعایتان درباره " تمام مراجع شیعه " باطل خواهد بود . البته جهت اطلاعتان عرض شود آیت الله خویی اهل خلاف را مشرک می دانستند و قائل بودند که هیچ شبهه ای در کفر آنها وجود ندارد و این مطلب را اعلام هم کرده اند .

3 - در خصوص تعظیم عایشه توسط شما ( به قول شما حضرت ام المومنین بی بی عایشة الصدیقة رضی الله عنها ! ) در تالار ایران کلابز عین پست شما را نقل قول کرده ام . به آنجا رجوع کنید . به سوالات دیگرتان نیز تا زمانی که به اصل مناظره برنگردید پاسخی داده نخواهد شد .

خانم دکتر عضو هیئت علمی !!

اگر توان بحث را ندارید نیازی نیست اصرار بیجا داشته باشید و شرایط خودتان را زیر پا بگذارید و تهمت زده و توهین بکنید . اگر هم خواهان بحث هستید لطفا به سوالات پاسخ بدهید . شما ادعا کردید مراجع حرا می دانند و اکنون که از شما درخواست شده ادعایتان ( اعتقاد تمام مراجع به حرمت !! ) را ثابت کنید از بحث فرار می کنید . چنانچه به همین رویه خود ادامه بدهید در موضوعی مستقل تک تک شبهات شما را بررسی کرده و پاسخ خواهم داد و وقت خود و دوستان عزیز را با کسی که از گفتگو و اثبات ادعایش ترس دارد تلف نخواهم کرد .
Member
Member
سپاس‌های ارسالی: 31 بار
سپاس‌های دریافتی: 25 بار

پست توسط ياس من »

[quote="عبدالحسین2"]بسمه تعالی شانه

سلام علیکم

کاربر یاس من ،

عليكم السلام

از ابتدا مشخص بود که نیت مناظره را ندارید . این مطلب در آنچه نوشته اید به همه ثابت شده است

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
يك : منظور از همه

همان كاربران سايت هواداران جنابعالي است وبس
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

لطفا پاسخ بدهید :

1 - اگر بحث شما در خصوص روایات است ، که روایات را بیاوریم و بررسی کنیم ؟ البته چنین نیست چون این تخصص در شما موجود نمی باشد .

دو - چرا مبحث را دائماً تكرار ميكنيد .......من كه گفتم شيوه اخباريون حديث وروايت است وحديث وروايت ..........

وكمتر از اجماع وقران واجتهاد وعقل استفاده ميكنند ودر اينجا چنين جوي حاكم است

اجماع مراجع تقليد امروزه بر عدم ابراز علني (((ونه تحريم))) برائت از دشمنان دين است

2 - اگر بحث شما آراء مراجع است ، شما مدعی حرمت هستید و باید آراء تمام مراجع شیعه را در این زمینه ذکر کنید . چون ادعای شما این بوده که تمام مراجع این عقیده را دارند .   ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ  ايها الناس اسمعوا   عبد الحسين ؛ عبد الحسين ؛ عبدالحسينتصویر أسمع وأفهم وأجب      3 - كداميك از مراجع تقليد زير مجوز سب ولعن وبيزاري  علني وبا اسم به ابوبكر وعمروعثمان وعايشه دادند كه شماها در اين جا اين بساط را به راه انداختيد ؟   دستم خسته شد از بسكه اين سخن را نوشتم     [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests](به لقاء الله پیوستند)  
[External Link Removed for Guests]   [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests](به لقاءالله پیوستند)  [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests]  
[External Link Removed for Guests]   [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests]سید علی محمد دستغیب  
[External Link Removed for Guests]   [External Link Removed for Guests]   [External Link Removed for Guests]   [External Link Removed for Guests]   [External Link Removed for Guests]   [External Link Removed for Guests]   [External Link Removed for Guests]   [External Link Removed for Guests]   [External Link Removed for Guests]   [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests]   [External Link Removed for Guests]   [External Link Removed for Guests]   [External Link Removed for Guests]   ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ          
تنها به عنوان یک مثال از شما خواسته شد نظر آیت الله خویی را بیاورید ، که نیاورده اید !        ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ   4 - اين شماها هستيد كه سب ولعن وفحش وهتاكي علني وبا اسم در اين سايت كه منظره عمومي وهمگاني دارد........به راه انداختيد    اين شماها هستيد كه نام مراجع تقليد تاييد كننده فحاشي هاي شماها را نشان دهيد نه من   ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ         شما از ذکر رای یکی از اعاظم فقها در این خصوص عاجز هستید ، ادعایتان درباره " تمام مراجع شیعه " باطل خواهد بود . البته جهت اطلاعتان عرض شود آیت الله خویی اهل خلاف را مشرک می دانستند و قائل بودند که هیچ شبهه ای در کفر آنها وجود ندارد و این مطلب را اعلام هم کرده اند .         ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ    - ايه الله خويي به زعم شما فرموده است كه ان سه نفر مشرك هستند ...........فرضاً چنين چيزي فرموده باشند      [COLOR=#c00000]آيامجوز فحاشي وسب ولعن وتهمت زدن ناموسي به اهل خلاف دادند يا خير؟  عبد الحسين ؛ عبد الحسين ؛ عبدالحسينتصویر أسمع وأفهم وأجب      ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ        
3 - در خصوص تعظیم عایشه توسط شما ( به قول شما حضرت ام المومنین بی بی عایشة الصدیقة رضی الله عنها ! ) در تالار ایران کلابز عین پست شما را نقل قول کرده ام . به آنجا رجوع کنید . به سوالات دیگرتان نیز تا زمانی که به اصل مناظره برنگردید پاسخی داده نخواهد شد .            ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
  - در تاپيك پستي كه من در ان گفته باشم عايشه بي بي است در اين جا ؛ جلو من بعنوان پاسخ مناظره اي قرار    ؛ چرا مرا دنبال نخود سياه مي فرسيد  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ        
اگر توان بحث را ندارید نیازی نیست اصرار بیجا داشته باشید و شرایط خودتان را زیر پا بگذارید و تهمت زده و توهین بکنید .   هم خواهان بحث هستید لطفا به سوالات پاسخ بدهید . شما ادعا کردید مراجع حرا می دانند و اکنون که از شما درخواست شده ادعایتان ( اعتقاد تمام مراجع به حرمت !! ) را ثابت کنید از بحث فرار می کنید .        ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ    - چندين بار اين جمله را تكرار ميكنيدفوق كه من توان بحث را ندارم ............اشتباه ميكنيد كه با اين طرفند رواني بخواهيد در من القا    كه من قادر نيستم كه با شما مناظره كنم ..............خير ...............  كار شماها ( سب علني وبا اسم از اهل تسنن) مورد تاييد هيچ يك از مراجع تقليد نيست   در نتيجه چون كار تان باطل وهباء مثورا ............هركس كمترين اطلاع مذهبي كه دارد ميتواند همه شماها را مجاب كند      ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ    - من ادعا كردم كه مراجع تقليد بيزاري از دشمنان دين ( تبري = فروع دين ) را حرام مي دانند    واقعاً با اين سخنت من به صداقت وايمان تو صد در صد شك ميكنم  آدم حسابي چرا دروغ ميگويي تو از عدالت ساقط هستي چون دروغگو وفراموشكار هستي   كدام احمقي در عالم تشيع وجود دارد كه فروع دين را حرام كرده باشد ...............  مگر چندين مرتبه نگفتم كه مراجع تقليد ناچاراً وبطور مؤقت اجراي عملي فروع دين ( تبري از دشمنان دين ) نبايد علني وبا اسم باشد   ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ         به همین رویه خود ادامه بدهید در موضوعی مستقل تک تک شبهات شما را بررسی کرده و پاسخ خواهم داد و وقت خود و دوستان عزیز را با کسی که از گفتگو و اثبات ادعایش ترس دارد تلف نخواهم کرد            ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ  9 - من از احدي ترس ندارم ...............  من تاحالا دو مرتبه به سازمان اطلاعات جمهوري اسلامي بعلت انتقادم از اشتباهات مسئولين نظام فرا خوانده شدم  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ  
Member
Member

پست توسط ياس من »

خلاصه كل مناظره در دو سوال تمام ميشود :

سؤال اول : كداميك از ائمه اطهار عليهم السلام

الف : چنين كردند

ب : ونيز فرمودند

اي شيعيان ما :

بر شما تكليف است :

الف : علناً ودر ملاء عام..............

ب: با اسم عمر و ابابكر وعثمان و عايشه و.و.و.............

ج : واين صداي سب ولعن وتوهين وبيزاري شماها ؛ به گوش اهل سنت برسد

سؤال دوم :

كداميك از مراجع تقليد عظام نيز به تبعيت از ائمه اطهار عليه السلام چنين چيزي از مقلدينشان خواسته اند

يعني :

خود مراجع تقليد چنين كردند

وبه همگان اعلام كردند

اي     :

امروزه

الف : علناً ودر ملاء عام..............
ب: با اسم عمر و ابابكر وعثمان و عايشه و.و.و.............

ج : واين صداي سب ولعن وتوهين وبيزاري شماها ؛ ........ به گوش اهل سنت برسد
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 135 بار

پست توسط عبدالحسین2 »

بسمه تعالی شانه

سلام علیکم

خانم یاس من ،

برای آخرین بار شما را دعوت به پاسخگویی می کنم . در صورت عدم پاسخ ، بنده در این بحث - که شما قصد فرار از جواب را دارید - شرکتی نخواهم کرد و در تاپیکی مستقل پیرامون شبهات مخالفان ، به تک تک مطالب شما پاسخ خواهم گفت ؛ از ادعایتان در خصوص خطبه شقشقیه گرفته تا مطالب مربوط به عایشه و فتاوای فقها درباره سب و لعن و...

خانم دکتر عضو هیئت علمی ؛ توجه بفرمایید :

الف - ابتدا حقیر خواستم این مناظره بر اساس سخنان اهل بیت علیهم السلام باشد تا نظر این بزرگواران برای آنان که نمی دانند روشن شود ؛ لذا سوالی از شما کردم ، چون شما مدعی حرمت بوده و هستید . لطفا سخن را منحرف نكرده و نگویید من فروع دین را حرام نمی دانم چون سخن بنده و همچنین ادعای شما درباره غیر مجاز بودن و...روشن است و آنچه تکرارش می کنید تنها برای فرار از جواب است .
این را نپذیرفتید ، و خواستید به نظرات مراجع رو بیاورید ؛ به این پندار که مراجع چنین اعمالی را قبول ندارند ، لذا با این توجیه می توانید از نظرات باطل خویش دفاع کنید . از طرفی چون تخصصی نیز در خصوص مباحثی این چنینی نداشته و ندارید ، توان چنین بحثی نیز در شما موجود نمی باشد . ( قطعا از یاد نبرده اید که حتی نمی دانستید زیارت عاشورا توسط کدام امام معصوم علیه السلام روایت شده است ! ) در هر حال ...پرونده این مورد بسته شد و پیشنهادی دیگر ارائه گردید .

ب - گفته شد شما چنان " ادعایی " در خصوص مراجع دارید ؛ اکنون نیز لازم است ادعایتان را ثابت کنید . به عنوان مثال تنها یک نمونه از شما خواسته شد ! اما از همان نیز عاجز بودید . مرا به سایت های علما ارجاع ندهید ، چون شما مسوول هستید نه سائل ! شما ادعا کرده اید " همه مراجع شیعه " اینگونه اعمال را قبول ندارند ، خب این را نشانمان بدهید ! فان لم تفعلوا و لن تفعلوا فاتقوا النار التی وقودها الناس والحجارة اعدت للکافرین .
صحبت از فحش و سب و تهمت زدن ناموسی و...کردید ...چرا همین بحث آراء فقها را اختیار نمی فرمایید تا هم شما نظرات را بیاورید ، هم حقیر بیاورم و برای دوستان نشان دهیم که چگونه برخی از اعاظم فقه شیعه فرموده اند " جواز سب اهل خلاف از ضروریات است " ؟؟
از طرف دیگر برخی ****

ج - نظر به امتناع شما از بحث و اختیار راه های مذکور ، راه دیگری پیشنهاد گشت ؛ طریقی که هم دروغ شما را پیرامون اخباری بودن اینجانب ! بیش از پیش زیر سوال می برد ، و هم راه مناسبی جهت به نتیجه رسیدن بحث بوده است . عرض حقیر چنین بوده است :

آیا حاضرید همین بحث را بدون استناد به حدیث انجام بدهیم ، تا ببینید با چنین روشی شما زودتر از استناد به احادیث محکوم خواهید شد ؟ لطفا نظرتان را اعلام بفرمایید تا مطالب در مسیر مشخصی قرار بگیرند .

اما پاسخی از شما ندیدیم ، و همچنان نیز در این زمینه نمی خواهید اظهار نظر کنید .
شما تنها یکی از این سه راه را برای مناظره باید انتخاب کنید . یا بحث با استناد به قواعد علم اصول ( و عدم استناد به روایات جهت اثبات مشروعیت یا عدم مشروعیت ) ؛ گمان هم نمی کنم از این مورد بدتان بیاید ، خصوصا که ادعای اصولی بودن دارید !! ، گرچه نه تنها فرق اخباری و اصولی را نمی دانید ، بلکه شیوه رفتار شما شیوه اخباریون است !
یا اینکه با ذکر روایات بحث کنیم ؛ یا فقط آراء مراجع و بزرگان قدیم و جدید شیعه را بیاوریم و قضاوت را به دوستان بسپاریم . پرواضح است که ادعای دروغین شما حتی با یک مثال نقض نیز نقض خواهد شد . لذا نیاز به ذکر دهها فتوا و نظر نیست ، گرچه اگر نیاز باشد ، به همان مقدار نیز نزد اینجانب موجود است .

اکنون برای آخرین بار از شما می خواهم که یکی از این سه راه را انتخاب کرده و گفتگو را بر اساس آن - و بدون انتشار مطالب بی ربط و خارج از موضوع - آغاز نمایید . بی تردید چنانچه مجددا خودداری بفرمایید ، اینجانب همانطور که عرض کرده ام به اتلاف بیشتر وقت در این بحث نخواهم پرداخت و در موضوعی مستقل رد شبهات شما را آغاز خواهم نمود . اگر یکی از آن سه راه را اختیار می فرمایید فأهلا و سهلا ، و إلا فسلاما سلاما .
Administrator
Administrator
سپاس‌های ارسالی: 10691 بار
سپاس‌های دریافتی: 5476 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

amoonaser عزیز

تمام پستها به تاپیک دیگری منتقل شد و منتظر خاتمه این بحث و نتیجه هستیم.

و برای ادامه مناظره و مناظرات بعدی چند نکته را گوشزد می کنم که حتماً باید رعایت شود.

1- به هیچ وجه وارد مسائل سیاسی نشوید و بحثهای سیاسی انجام ندهید که منجر به حذف شدن پست و تاپیک خواهد شد.

2- در مناظره رعایت کامل احترام به طرف مقابل الزامی است و بکار بردن الفاظ قبیح و ناشایست ممنوع است.

در چند پست دیدم متاسفانه اصلاً احترام بحث رعایت نشده بود که این خود باعث بی نتیجه موندن بحث میشه و از مسیر اصلی خارج شده

و غرض بحث به کل کل و اظهارات شخصی تبدیل می شود.

3- در بحث پله پله جلو بروید و با اتمام یک مرحله به مرحله بعد مراجعه کنید.

اگر این نکات رعایت نشود ناچار به جلوگیری از ادامه بحث خواهم بود.

موفق باشید تصویر
Member
Member

پست توسط ياس من »

[FONT=Tahoma,sans-serif]گوینده  [FONT=Tahoma,sans-serif]Mohsen1001

[FONT=Tahoma,sans-serif]و اما در مورد این تاپیک بنظر بنده

باید تفصیل قائل شد
مسائل اطلاق میشه لعن و سب علنی مراتب مختلف داره یعنی علنی به خیلی
همونطور که میدانیم افراط و تفریط در هر مساله ای موجب
تباهی میشه
در مورد لعن هم باید بدقت رفتار کرد نه به گونه ای عمل کنیم که
بچه مان هم ندونه لعن چیه و اصلا چرا باید لعن کرد
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
   [FONT=Tahoma,sans-serif]و نه اینکه بیاییم مثلا
در مسجد النبی به خلفا لعن کنیم
برای نمونه بنده برای تصمیم گیری درمورد
مساله لعن در سایت کمی دچار سردرگمی شدم البته مباحث لعن که بطور مفصل
در سایت وجود داشت اعم از اثبات لعن ، جایگاه مهم لعن و مطاعن خلفاء و
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
اما
درمورد تاپیکهای ثبت لعن که افراد می آمدند و در تاپیک فقط لعن می کردند کمی مردد
بودم که آیا درست است یا خیر آن هم در فضایی مثل نت
کما اینکه یک سری سنی
هم اعتراض کردند و برخی هم بی احترامی کردند
   [FONT=Tahoma,sans-serif]   [FONT=Tahoma,sans-serif]تا اینکه با یکی از  
صحبت کردم و ایشان هم فرمودند که   همچین محیطی صلاح نیست

[FONT=Tahoma,sans-serif]   [FONT=Tahoma,sans-serif]لذا در اینگونه محیط ها مثل ماهواره ، اینترنت و... درست نیست

اما مثلا در حرم حضرت
معصومه علیهاسلام یا جاهایی که مختص شیعیان است مشکلی نیست چون لعن باید فرهنگ ما
باشد
   [FONT=Tahoma,sans-serif]   [FONT=Tahoma,sans-serif]لعن در واقع یعنی دعاء برای اینکه خدا رحمت و لطفش را از شخصی بردارد که قطعا از اصول است   [FONT=Tahoma,sans-serif]ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
   [FONT=Tahoma,sans-serif]و اما در مورد عایشه فقط بنده یک نکته را مطرح میکنم
همیشه به کسانی که خیلی تاکید بر این دارند که عایشه فحشا مرتکب شده میگویم که چرا اینقدر اصرار روی این مساله دارید ؟؟

آیا اگر عایشه این امکان را داشت که صدهاهزار فاحشه مرتکب شود ،

این گناهش بیشتر است یا اینکه یک لحظه در مقابل امیرالمومنین علیه السلام به مخالفت برخیزد و حتی دست به جنگ با امام زمانش زند ؟ [FONT=Tahoma,sans-serif]

[FONT=Tahoma,sans-serif]
 [FONT=Tahoma,sans-serif]اگر کسی منصف باشد به نوشته های بنده (یاس من ) از اول مناظره تاکنون    [FONT=Tahoma,sans-serif]   [FONT=Tahoma,sans-serif]کند ؛...................... خواهد دید که :  
[FONT=Tahoma,sans-serif] 

تمام نوشته های آدمینین این سایت که در بالا نگاشته شده است ؛ من قبلاً ذکر کردم  وحتی کامل تر از آن ولی چه کنم که............ 
آخرین ويرايش توسط 2 on ياس من, ويرايش شده در 0.
Member
Member

پست توسط ياس من »

عبد الحسین  

پست   [FONT=Tahoma, sans-serif]Mohsen1001   دهید که پست من نیز می   تصویرتصویرتصویر
Administrator
Administrator
سپاس‌های ارسالی: 10691 بار
سپاس‌های دریافتی: 5476 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

,

سلام

کاربر محترم درمورد پست بنده میتونید در تاپیک جدید "نظراتی پیرامون لعن علنی" بحث کنید

تذکر خوبی جناب عموناصر دادند که اینجا مختص مناظره شماست با آقای عبدالحسین

لذا پستهای غیر از شما دو نفر به تاپیک دیگر منتقل شد الان شما باید جواب ایشون را بدهید تا روال درست مناظره پیش بره

لطفا بعد از این پست ، پستی ارسال نکنید ، این چند نوشته اخیر هم بزودی حذف خواهند شد

شما الان باید به این پست پاسخ دهید : forum-f22/topic-t10519-20.html#p41260

موفق باشید
Member
Member

پست توسط ياس من »

Mohsen1001 نوشته شده:ياس من,

سلام

کاربر محترم درمورد پست بنده میتونید در تاپیک جدید "نظراتی پیرامون لعن علنی" بحث کنید

تذکر خوبی جناب عموناصر دادند که اینجا مختص مناظره شماست با آقای عبدالحسین

لذا پستهای غیر از شما دو نفر به تاپیک دیگر منتقل شد الان شما باید جواب ایشون را بدهید تا روال درست مناظره پیش بره

لطفا بعد از این پست ، پستی ارسال نکنید ، این چند نوشته اخیر هم بزودی حذف خواهند شد

شما الان باید به این پست پاسخ دهید : forum-f22/topic-t10519-20.html#p41260

موفق باشید

وقتی خودتان به آنچه می گوید عمل نمی کنید ونقض قانون می نماید..................

چه توقعی دارید که دیگران به آن قانون عمل کنند...............یک

جواب شما به هر دو (من وعبد الحسین ).............مورد قبول من است ومن هم آن را بعنوان پاسخ به عبد الحسین دادم .....................دو
Member
Member

پست توسط ياس من »

اگر عبدالحسین استاد معظم شماها ؛ پاسخ پست اقا محسن را داد ......................فبها

من بلافاصله جوابش را خواهم داد ...............

اگر از پاسخ دادن به آن عاجز ماند ویا طرفه رفت  ..................

معلومست ؛ که هوا آبری است ..................تصویر

در نتیجه ...................

ما نیز مثل خودشان رفتار خواهیم کرد تصویر

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
اقا محسن , پاسخ خوب وجامع ومنصفانه وکافی ..................دادند تصویر

سبحان الله وقتی رئیس سایت که دل در گرو عشق استاد عبد الحسین داده است واز روی عقل وشعور ودرک وفهم ودرایت جواب منصفانه دادند...............

چنین پاسخ قانع کننده ...............باید توسط اهل فن وتخصص وانصاف .................مورد قبول واقع شود

بعبارتی اگر سخن محسن اقا حق است ................که حق است ..............پاسخ دیگران چه خواهد بود تصویر
قفل شده

بازگشت به “دیگر گفتگو ها”