1سوال:

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 50 بار
سپاس‌های دریافتی: 78 بار

Re: 1سوال:

پست توسط hagh joo »

به نام خدا

با سلام

بعضي از مسائل امتحان الهي بوده و بعضي از مسائل وسوسه هاي شيطاني

عاشق شدن هم از اين قاعده بيرون نيست . عشق واقعي ، عشق به خدا مي باشد ولي عشق به مخلوقات الهي نيز اگه درست صورت بگيره به عشق الهي منجر ميشه

عشق بين مرد و زن ريشه در عشق الهي داره ، ولي در اين راه نبايد از نفس اماره و وسوسه هاي شيطاني غافل بود .

بايد از هر نيتي و هر عملي كه عمل حرامي را در پي داشته باشد و گناه محسوب شود ، اجتناب كرد و هيچگونه توجيهي ندارد .

همانطور كه دوستان فرمودند بهترين راه توكل به خدا بوده و خود را به او سپردن ، توكل بر خدا امنيت زندگي اين دنيا و آن دنيا را تضمين ميكند

داستان كوتاهي از شيخ رجبعلي خياط يراتون نقل كنم . كه در كتاب زندگي نامه ي جناب شيخ به نام " كيمياي محبت " آمده .

در ايام جواني جناب شيخ ، يكي از دختران آشنايان عاشق جناب شيخ ميشود و يك روز آن دختر جناب شيخ را در خانه اي تنها گير مي اندازد تا به هدفش برسد

و بقيه ي داستان از زبان خود شيخ : با خودم گفتم رجبعلي بيا تو هم يكبار خدا رو آزمايش كن و به خاطر خدا از اين لذت چشم بپوشان بنابراين در دلم به خدا گفتم : خدايا به خاطر تو از اين لذت چشم پوشيدم خودت منو نجات بده و مرا براي خودت تربيت كن .

همان شد بعد از اين ماجرا چشم باطني شيخ با عنايت پروردگار باز شده و از آن به بعد سير صعودي شيخ در مسير قرب الهي سرعت فوق العاده اي پيدا كرد تا كه رجبعلي خياط شد جناب شيخ رجبعلي خياط و به عوالم بالا راه پيدا كرد .

سرتونو درد نيارم از اين ماجراها براي عبرت گيري ما ها زياد هستش مثل عاشق شدن زليخا و حضرت يوسف و شيخ صنعان و يا داستان ابن سيرين و ....

سخن آخر ايتدا مرد خلق شد و سپس زن و آن دو براي يكديگر آفريده شده اند . هدفي جز رسيدن عشق الهي از طريق يكديگر نبوده جناب ابن عربي در اين باره موضوعاتي را بيان نموده كه اگه عمري باقي بود به قوه الهي در تاپيك مستقلي خدمتتان عرض خواهم كرد

پس فقط و فقط به ياد خدا و توكل به خدا در تمامي امور دنيوي و اخروي چه مادي و چه معنوي و پيش به سوي رستگاري

اللهم عجل لوليك الفرج
[External Link Removed for Guests]

اللهم عجل لوليك الفرج
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 26 بار
سپاس‌های دریافتی: 10 بار

پست توسط alone_biema »

راستش همه حرفاتون رو قبول دارم اما ميترسم الان1ساله اما هرقدر زمان طي ميشه فاصله ي ماهم بيشتر ميشه تصویربرام دعا كنين تصویر-ازهمتون ممنونم تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
تصویر [HIGHLIGHT=#f2f2f2]alone_biema تصویر
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 106 بار
سپاس‌های دریافتی: 213 بار

پست توسط fizikdan3000 »

انسان در زندگیش دو حرکت می تواند داشته باشد:

1) عقلانی: این حرکت باعث میشه که اغلب انسان تا پایان کار به نتیجه اش لبخند رضایت بزند...

2) نفسانی : از ابتدا تا انتهای این حرکت استرسی در وجود انسان می تپد که هر چه به هدف نزدیکتر میشود به واقعیت نتیجه آگاهتر می شود...

و در آخر به پوچی میخورد وآنجاست که میگه:

It Is All Ower With Him (آب که از سر گذشت چه یک نی چه صد نی)

و این نتایج نا مطلوبی را بدنبال خواهد داشت...

میدانم خودت هم این حرکتت را نفسانی تلقی خواهی کرد؛

چرا که این کار بوی التماس میدهد و میدونی که؛

1)التماس به بنده خدا ذلت است

2)اگر برآورده شود منت است

3)اگر برآورده نشود خفت است

و یادت باشه که ؛

1)التماس به خدا عزت است

2)اگر برآورده شود رحمت است

3)اگر برآورده نشود حکمت است

اما در بعضی مواقع انسان به خاطر شرایط زمانی ، احساسی حرکت میکند و این حرکت بدور از شانش است.

حال خودت خودت را به سمت و سوی مثبت بینهایت سوق بده...

فقط کافیست به نفست بگی نههههههههههههههههههههههههههه

و این کار انسانهای با شخصیت است... تصویر تصویر
حرفهای خنده ام را میشود در سکوت برکه نا امید از بارش باران ترجمه کرد ،

که با قاصدکی تنها و بی ریا، در راه بودن، خبری را خبر می دهد ...

New Member
New Member

پست توسط alone_biema »

اخه مشكل اينه كه من از روي نفس نميخوامش كاملا عقلانيهزهربا ميبينمش بيشتر عاشق خدا ميشم :o
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 106 بار
سپاس‌های دریافتی: 213 بار

پست توسط fizikdan3000 »

هر قدر اونو میبینی بیشتر عاشق خدا میشی؟؟؟!!!

یعنی چی؟؟؟

تصویر
حرفهای خنده ام را میشود در سکوت برکه نا امید از بارش باران ترجمه کرد ،

که با قاصدکی تنها و بی ریا، در راه بودن، خبری را خبر می دهد ...

New Member
New Member

پست توسط alone_biema »

يعني هربار ميبينمش 1جورايي خدا تو قلبم بيشتر جا باز ميكنه-نميدونم-عاشق خدا ميشم-واسه همينه كه دوسش دارم ::ns :) :razz:
Senior Member
Senior Member
محل اقامت: قم
سپاس‌های ارسالی: 102 بار
سپاس‌های دریافتی: 283 بار
تماس:

پست توسط Hamed_53 »

نظرتون از نظر فقهی ، اصولی ، لغوی "سلام کردن" با "دلبری کردن" یه خورده فرق نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تصویر تصویر تصویر

بحثعلمیش به عهده علمای سایت اما من با توجه به تجربه ای که از سوابق تقریباسیاهم دارم عرض می کنم که هر چی دو دو تا چهار تا میکنم میبینم نمی صرفه.نه که عشق و عاشقی کشک باشه ولی بعضی چیزا به قول حاج اسماعیل دولابی مالانسان نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من در حد و اندازه های این بحث های فقهی و عرفانی نیستم امابه نظرم میاد دلبری به شیوه مرسومه امروزی با متانت و ادب واخلاق زیاد هم خونی نداره.

ولی اگه می خوایم به چیزی برسیم در خواست را به چه کسی غیر از او باید گفت که علی کل شیء قدیر است و رحمان و رحیم است و رزاق و کریم.

یه دو بیتی هم میزارم برداشت آزاد از شما

دلبر ما مباش بی دل بر ما
یک دل بر ما به ز دو صد دلبر ما

نه دل بر ماست نه دلبر اندر بر ما
یا دل برما فرست یا دلبر ما... 
یا  

چون گفتی بنده ای به بندگی اش پایبند و چون خواندی به خداوندی اش به احکامش محکم...

ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”