آیا کسانی که مسلمان نیستند ولی خدمات بزرگی انجام داده اند به

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 103 بار
سپاس‌های دریافتی: 194 بار

Re: آیا کسانی که مسلمان نیستند ولی خدمات بزرگی انجام داده اند به

پست توسط مطهره »

به نام خدا

اصل موضوع، خيلي مهم هست اما هميشه جزييات و فروعي هم هستن كه بايد مورد توجه قرار بگيرن.

يادم هست كه در حديثي خوندم كه فرد مشرك و گستاخي رو به دستور پيامبر قرار بود گردن بزنند كه وحي رسيد كه او فردي بسيار خوش اخلاق در اهل خويش

است و خداوند به اين دليل از گردن زدن او گذشته است. وقتي رسول الله صلوات الله عليه و آله مرد را از اين پيام مطلع كردند، فرد ايمان آورد و مسلمان شد.

ما نمي دونيم كه اگه او آن لحظه ايمان نمي آورد بعدا چه مي شد اما اين مشخص مي كنه كه داشتن فضايل اخلاقي تا چه حدي در درگاه الاهي موضوعيت داره.

من با حرف غزالي و ... كاملا مخالفم اما يادمون نره كه ما براي خدا تعيين تكليف نمي كنيم بل كه داريم با اين سخنان مي گيم كه سنت الاهي بر چه بوده و بنابر

سنت او نتيجه چه خواهد شد.

اسلام ديني ست كه پيامبر خاتمش، رحمة للعالمين است و اسوه ي حسنه اي در اخلاق و ... ؛ هيچ كدام از مذاهب امروزي به اخلاق به اندازه ي اسلام نپرداخته

اند اما افسوس كه تبليغات درباره ي اين موضوع بسيار اندك و شايد هيچ است!

اصل ايمان به جاي خود، بكوشيم متخلّقين به اخلاق نيكو را با آييني كه به منش آنان الفتي ديرين دارد، پيوندي هميشگي دهيم.
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 21 بار
سپاس‌های دریافتی: 88 بار
تماس:

پست توسط vorojax »

سلام دوستان
مطلب را تا حدودی خواندم!
یک فامیل مومن یزدی داریم در چندین سال پیش که دیدمش به من گفت فقط شیعیان به بهشت می روند یادم نیست چه گونه اما هم من و هم پدرم را قانع کرد!!
اما در حال حاضر نظر من این است که خدا برای هر کس حد و میزانی دارد به هر دینی که باشند(کافر و مشرک نباشند!)و مسئله حب حضرت علی هم که جداست که اگر کسی دشمنی با حضرت علی داشته باشد از 100% در دوزخ جایگاه دارد.
یا علی
نورآسمانwww.noas.ir
آن کیست از روی کرم ، با ما وفاداری کند#بر جای بدکاران چو من ، یک دم نکوکاری کند
_ _ _ _ _
در جهان چون حُسن یوسف کس ندیــــــد# حُسن آن دید که یوسف افریــــــــــــــــــــد
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 23 بار
سپاس‌های دریافتی: 27 بار

پست توسط aminjo0n »

شما چه کار به کاره بقیه داری؟یعنی چیز دیگه ای نبود که بهش فکر کنی؟وقتی رفتی اون دنیا (بعد از 200 سال) میفهمی. ::ss
یا سخنی داشته باش دل پذیر یا دلی داشته باش سخن پذیر
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 59 بار
سپاس‌های دریافتی: 42 بار

پست توسط zahra sadeghpoor »

سلام دوستان

سلام به شما :D :razz:
فرمود پيامبر اكرم (صلي الله عليه وآله) كه: جواب نامه مانند جواب سلام واجب است .

چه جالب.
اما جواب من به شما آقا وروجک : :D
در مورد
خدا برای هر کس حد و میزانی دارد به هر دینی که باشند(کافر و مشرک نباشند!)

به نظرم خوبه که ببينيد چه کساني در حوزه ي کفر قرار ميگيرند که شايد توي رساله هم باشه ولي همون طور که قبلا اين کتابي رو معرفي کردم در اين کتاب اثبات ميشه ( هم طبق آيات و روايات و هم با اثبات عقلي) که همه ي افراد جز شيعيان کافر محسوب ميشن. و اين که مثلا شنيديم اکه کسي شيعه نباشه ولي دلش پاک باشه يا . . . خدا تو جهنم نميبرتش فقط يه "وهمه" چون هم چنين چيزي در خارج محاله هم اگه واقعا چنين شخصي باشه اگر فطرت رو در درون خودش نکشته باشه و قابليت هدايت رو داشته باشه خدا هدايتش ميکنه همون طور که از مصاديقشو به عينه ديديم منظورم خانوم آريان هستند که خداي درونشون رو پيدا کردند به گونه اي که به قيمت تا جايي که من شنيدن ترد شدن از خانواده و . . . به سرزمين اسلامي پناه آوردن.

التماس دعا آقا وروجک :razz:
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”