سلام علیکم
خودارضایی در دختران که در فقه آنرا " استشهاء " می نامند نیز غسل جنابت بر آن واجب است و فرد جنب میشود .
به امید آنکه مورد غفران الهی قرار بگیریم
مدیر انجمن: شورای نظارت

حنادی نوشته شده:
سلام
ضمن تشکر از شما به خاطر این تاپیک ارزشمند... به واقع ارزشمنده ! آدم خجالت میکشه این سوالات رو از کسی بپرسه ...دفتر مراجع هم که میپرسی خجالت میکشی خیلی موضوع رو باز کنی...به هرحال ممنون
اما سوالات من
1.دختر ها هم ممکنه در خواب جنب بشن؟ این مسئله نادره یا اینکه همون اندازه که برای آقایون ممکنه برای خانوم ها هم طبیعیه و به وفور اتفاق می افته؟
حنادی نوشته شده:
2.مسئله ی دیگه راجع به این جمله ی بالاست که من توی رساله ها زیاد دیدم و به نظرم اصلا گویا نیست... حداقل در مورد خانومها... آخه اگه یه خانوم در خواب ازش مایعی خارج بشه بدون شهوت! از کجا بدونه این ترشحات زنانه است یا منی ؟ اصلا چه فرقی بین این دوتا هست؟
حنادی نوشته شده:
3.یا اینکه وقتی یه خانوم نوشته ی ناجور یا یه عکس ناجور می بینه و یه مایعی ازش خارج میشه اینجا از کجا باید بدونه این مایع منی است یا ترشح زنانه؟![]()
حنادی نوشته شده:
4.آیا در خانوم ها هم علائم جنب شدن مثل آقایونه؟ یعنی باید بدن سست بشه و با جستن بیرون بیاد؟
حنادی نوشته شده:
5.احکام این مسائل بین مراجع یکسانن؟ در ضمن من مرجعم حضرت آقای وحید خراسانی حفظه الله هستند

aligon نوشته شده:من پسری 15 ساله هستم.
ببخشید من بادیدن تصاویر شهوانی مایعی از بدنم خارج شد که حالت سستی در من ایجاد نشد و جهش نداشت.
آیامیتوتنم نمازم را بخوانم وآیا نیازی به غسل کردن دارد؟

kapata نوشته شده:سلام
آیا دیدن منی در ادرا ، بدون احساس سستی ، نیاز به قسل دارد ؟