سوال در مورد تعبير خواب

مدیر انجمن: شورای نظارت

قفل شده
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

Re: سوال در مورد تعبير خواب

پست توسط aftabe shargh »

سلام
من و همسرم يكساله ازدواج كرديم. اون زنشو تو حادثه رانندگي از دست داده بود و يك بچه داشت و منم شوهرمو بر اثر تومورمغزي فوت شده بود. از همون موقع تا حالا چندين نفر از اقوام همسرم خواب زن اولشو مي بينن كه ناراحته و ازش كه مي پرسن ميگه چرا محسن ازدواج كرده؟ خودمم يكبار خواب زنشو ديدم كه ناراحت بود ولي چيزي نگفت و من تو خواب ميترسيدم كه بفهمه من زن جديد شوهرشم . شوهرم ازين قضيه خيلي ناراحته چون ميگه بخاطر بچه و بخاطر اينكه گرفتار گناه نشه ازدواج كرده . اولا ميخوام ببينم اين خواب ها چه معنايي ممكنه داشته باشه و آيا درسته؟ چه دليلي داره كه يكي كه رفته نخواد شوهرش ازدواج كنه. ضمنا زن اول همسرم خيلي خوب و مهربان و مومن بوده و خواب بيننده ها هم انسانهاي خوبي هستند. ميخوام بدونم تكليف من چيه؟ شوهرم ميگه عذاب وجدان داره و... اينكه ميگن با كمك اجنه ميشه خوابهاي افراد رو تحت كنترل گرفت درسته؟ آخه تو فاميلشون يه عده اي هستند كه شديدا اهل اين كاران و از اول با ازدواج مجدد شوهرم مخالف بودن .
خواهش ميكنم كمكم كنين .
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 88 بار
سپاس‌های دریافتی: 557 بار

Re: تعبير خواب فوري فوري خواهش ميكنم

پست توسط پاسخ جو »

به نام خدا

سلام و عرض خوشامد خدمت شما دوست گرامی

ببینید خواب ها عوالم گوناگونی دارند . و اکثرا هم غیر مستقیم منظورو میگن نه واضح .

خواب های مستقیم هم ، اگر بگویند چرا اینجور کردی معمولا نفع و ضرر شخصی توش نیست بلکه معمولا

یه چیزی به خواب بیننده می رسه نه اونیکه خوابشو دیدند!!

تازه اینها همه در مورد خواب های صحیح هست .

اما خوابهایی که ممکنه با جادو و جنبل (شخصی رو به شکل همسر مرحومه) در بیارن و طرف تصور کنه که

خود اونو توی خواب دیده ، در صورتی که مشابهش رو دیده اعتباری ندارند .

مخصوصا وقتی دیگرانی که ممکنه به همسر شما حسادت می کنند و دوست ندارن شما زنش باشید

ممکنه از اینکارا زیاد بکنند تا باعث جدایی بشند .

بعدشم به حرف های مردم که نمیشه اعتماد کرد .

خواب رو خودتون باید ببینید ! (تازه بر فرض اینکه اولا خودتون ببینید و دوم اینکه خودشو ببینید نه شبیهشو)

اونیم که شما دیدید ، طرف علت ناراحتیشو به شما نگفته .

ممکنه یکی از بچه هاش یه مشکلی داره و یا مثلا نماز و روزه قضا داره یا اینکه[HIGHLIGHT=#ffff00] حج واجبش   نرفته باشه که اکثر ناراحتی رفتگان

از همین اموری است که مربوط به اون دنیاست و اونجاپاشون گیره . باید به فکر برطرف کردن مسائلشون بود با جبران کاراشون (طبق احکام)

نه اینکه ناراحتیشونو به این مسائل تفسیر کرد .

در هر صورت پیشنهاد می کنم به حرف مردم اهمیت ندید و مهم براتون رضایت خداوند باشه که به خاطرش ازدواج کردید

و زندگی تونو به خاطر حسادت مردم و حرف های بی اساس به خطر نیندازید .

خواب ها هرچقدر هم که صحیح باشند هیچ حجیت عملی و التزام به انجامش وجود نداره (مخصوصا وقتی گوینده اش یک انسان یا شبیهش باشه)

دست مردگان از این دنیا کوتاهه و دیگه هیچ اختیاری در نظر دادن به امور اینور ندارن (مگر افراد خاص با شرایطی خاص که توی همه نیست)

که هرکی بیاد بگه اره منم همین خوابو دیدم ...تصویر

با توکل به خداوند متعال و توسل به ائمه اطهار(علیهم السلام) موفق و خوشبخت باشیدتصویر
چو مي بيني که نابينا و چاه است ... اگر خاموش بنشيني گناه است !
New Member
New Member

درخواست تعبير يك خواب

پست توسط فرزانه »

با سلام و عرض خسته نباشيد خدمت شما بزرگان

خوابي ديده ام كه نگران كرده است.خواهشمندم برايم تعبير كنيد

خواب ديده ام با يكي از همكاران مرد بهمراه همسرش در ساحلي بسيار زيبا و كه شن هاي اون بسيار تميز بودن از پلي چوبي به رنگ سفيد عبور ميكرديم/. همسر ايشان چادري مشكي به سر داشتند و نظر قد بسيار كوتاه و قيافه ايشان مانند بچه ها بود و پر از چين و چروك. همكارم در عوض قدي بلند و لباس به رنگ روشن به تن داشتند من هم همينطور لباسي كه به تن داشتم سفيد بود. در حين عبور از پل با من دعوا كرد و گفت نبايد به انجا مي رفتيم همه ما را ميبينند . من هم در جواب گفتم كه خودتان مرا آورديد من كه نميخواستم به آنجا بيايم. در اين حين همسر همكارم با صداي ضعيفي به من سلام كرد و يكي از دوستانم در ساحل مرا ديد و همكارم به من گفت كه زود ا دوستم صحبت كنم و پيش او برگردم بعد دست همسر خود را چون كودكان گرفت و به طرف ديگر ساحل رفتند
-
سپاس‌های ارسالی: 350 بار
سپاس‌های دریافتی: 389 بار

Re: درخواست تعبير يك خواب

پست توسط HRG »

البته با توجه به اینکه هر خوابی تعبیر ندارد و فقط رویاهای صادقه حامل پیام قابلیت تعبیر دارند به عرض جنابعالی برسانم که تعبیر این خواب در صورت صادقه بودن به این صورت است که ممکن است پیامی حمل بر اینکه ممکن است همکار مورد خواب شما به شما خدای ناکرده نظری داشته باشد (البته تشخیص این مطلب باید هوشیارانه باشد چرا که خدای نا کرده با رفتاری نامناسب یا قضاوتی نا عادلانه ممکن است مرتکب گناه تهمت شوید که این امر مستلزم تحقیق محتاطانه شما یا بهتر از ان تجدید نظر در بر خوردهای شما با همکار مورد خواب شما می باشد).

البته لازم به ذکر است که خیلی سعی کردم تا این تعبیر را مطرح نکنم چرا که ممکن است خدای ناکرده من محرک گناه بشوم اما با توجه به اینکه این سایت مکانی مذهبی است و مسلما افرادی مذهبی جذب این سایت می شوند و این خود گزینه ای مثبت است که امید وار باشم تا باز دیدکننگان این تعبیر علی الخصوص شخص شما با تفکر و تعقل و احتیاطی لازم تعبیر مورد نظر را مورد بررسی قرار داده سپس عکس العمل نشان دهید .

تذکر :اگر این خواب برای شما دارای اهمیت ویژه ای شده است حتما با اهل فن این موضوع را در میان گذاشته تا موضوع بیشتر موشکافی شود .
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 747 بار
سپاس‌های دریافتی: 635 بار

پست توسط MAHDIYAR »

با سلام

در مورد تعبير خواب آنچه كه به ما رسيده اين است كه خوابها را چه خوب و چه بد حمل به خوبي كنيد.

هيچگاه خواب بد را براي كسي بازگو نكنيد چون برخي موارد تعبير نادرست اثري مخرب مي گذارد.

بنابر نقلي در آن دو زنداني كه به حضرت يوسف (ع)براي تعبير مراجعه كردند بعد از تعبير توسط حضرت يوسف (ع) گفتند كه ما اصلا خوابي

نديديم. حضرت فرمود : اما آنچه تعبير شد محقق مي شود . كه محقق هم شد.

بسياري از خواب ها مربوط به حال و هواي افراد است و نشانه اي از قسمتي از وجودشان برخي دچار مشغلالتي مي شوند و گرفتاري ها

در خواب آنان تاثير مي كند نه اينكه تعبير خاصي داشته باشد(اضغاث و احلام) كه در سوره يوسف آيه 44 و انبياء آيه 5 به آن اشاره شده.

ولي اينكه تعبير دقيق خواب چه باشد حتما بايد به اهل فن مراجعه كرد : معروف است زمان آيت الله بروجردي (ره) شخصي از متدينين به

خدمت ايشان رسيد و گفت خواب ديده ام دو قرآن بزرگ در خانه ام آتش گرفته و يك قرآن كوچك گوشه اش سوخت ولي با عرقچين آن را

خاموش كردم .ايشان اين فرد را به يك تعبير كننده اهل فن ارجاع داد و او اينگونه تعبير كرد كه شما دو دختر بزرگ بي حجاب داريد و دختر

كوچكتري هم داريد كه مي خواست بي حجاب شود ولي شما عصباني شده عرقچينتان را زمين زديد و او منصرف شد . او هم تاييد كرد.

حالا قرآن چه ربطي به دختر انسان دارد و يا آتش به بي حجابي اينها كار اهل فن است نه كار فروم و انجمن و ...

خواب خود را به خير و خوبي تعبير كنيد و از خداوند طلب خير كنيد حتما براي شما خوب است لباس سفيد بر تن داشتن نشانه خوبيست

هر چه باشد سعادت است و خير انشاءالله.
فَمَنْ اتبَعَ هُدايَ فَلايَضِلُ وَ لا يَشقَي( طه/123)
New Member
New Member

پست توسط فرزانه »

HRG نوشته شده:البته با توجه به اینکه هر خوابی تعبیر ندارد و فقط رویاهای صادقه حامل پیام قابلیت تعبیر دارند به عرض جنابعالی برسانم که تعبیر این خواب در صورت صادقه بودن به این صورت است که ممکن است پیامی حمل بر اینکه ممکن است همکار مورد خواب شما به شما خدای ناکرده نظری داشته باشد (البته تشخیص این مطلب باید هوشیارانه باشد چرا که خدای نا کرده با رفتاری نامناسب یا قضاوتی نا عادلانه ممکن است مرتکب گناه تهمت شوید که این امر مستلزم تحقیق محتاطانه شما یا بهتر از ان تجدید نظر در بر خوردهای شما با همکار مورد خواب شما می باشد).

البته لازم به ذکر است که خیلی سعی کردم تا این تعبیر را مطرح نکنم چرا که ممکن است خدای ناکرده من محرک گناه بشوم اما با توجه به اینکه این سایت مکانی مذهبی است و مسلما افرادی مذهبی جذب این سایت می شوند و این خود گزینه ای مثبت است که امید وار باشم تا باز دیدکننگان این تعبیر علی الخصوص شخص شما با تفکر و تعقل و احتیاطی لازم تعبیر مورد نظر را مورد بررسی قرار داده سپس عکس العمل نشان دهید .

تذکر :اگر این خواب برای شما دارای اهمیت ویژه ای شده است حتما با اهل فن این موضوع را در میان گذاشته تا موضوع بیشتر موشکافی شود .

سلام
با تشكر از تعبير شما . خواهش ميكنم راهنمايي بفرماييد از كجا ميتوانم تعبير اين خواب را دقيقا" داشته باشم. در اين خواب آن خانم و چادر مشكي كه بر سر داشته اند برايم بسيار مهم مي باشد.
-
سپاس‌های ارسالی: 350 بار
سپاس‌های دریافتی: 389 بار

پست توسط HRG »

فرزانه نوشته شده: خواهش ميكنم راهنمايي بفرماييد از كجا ميتوانم تعبير اين خواب را دقيقا" داشته باشم. در اين خواب آن خانم و چادر مشكي كه بر سر داشته اند برايم بسيار مهم مي باشد.

با سلام خدمت شما دوست عزیز

کافیست کمی در اطرافیان خود جستجو منطقی داشته باشید تا افراد ذیصلاح این امر را بیابید.در صورتی که کسی را نیافتید می توانید به کتب تعبیر خواب (که زیاد هم نمی توان روی انها حساب باز کرد به دلیل اینکه ممکن است قبل از چاپ تحریفی صورت گرفته باشد)مراجعه کرده و یا به طریقی با یکی از مراجع تقلید ارتباط پیدا کرده و موضوع را با انها در میان بگذارید(ترجیحا مرجعی که از او تقلید می کنید).

البته این نکته را هم فراموش نکنید که چه چیز باعث شده تا شما ان خواب را ببینید (مثلا ممکن است مربوط به افکار روزجاری ان خواب باشدکه معمولا فاقد تعبیر است ).

البته این راه را خودم معمولا استفاده می کنم و ان این است که از خداوند می خواهم وسیله ای برایم قرار دهد که مسیر پیام را متوجه شوم حتی اگر باز هم توسط خواب باشد.البته صرفا این روش شخصی من است و ممکن است برای دیگر افراد به دلیل تفاوت روحیه و شخصیتی با من کاربرد کمتر یا حتی فاقد کارایی و شاید در نظر عده ای بی معنی جلوه کند .به هر تقدیر سعی نمایید از طریق منابع معتبر به جواب خود برسید. تصویر تصویر
New Member
New Member

درخواست تعبير خواب

پست توسط فرزانه »

با سلام مجدد خدمت شما

اگه ممكن باشه ميخوام اين خواب رو واسم تعبير كنيد.
خواب ديدم خونه يكي از دوستان هستم. دوستم مشغول جمع كردن لباس هاش و وسايلش بود. شوهرش هم با مادرش تو اتاق بودن. شوهرش از من خواست كه عكس هاي عروسي اونا رو بدم به دوستم و منم اينكار رو كردم. دوستم هم يه عكس قاب گرفته تو دستش بود و داشت نگاش ميكرد و گريه ميكرد. انگار كه صاحب عكس فوت كرده بود و اونم داشت ميرفت خونه خودشون. تو خواب احساس كردم كه شوهرش خيلي از دست دوستم ناراحته و دارن از هم جدا ميشن. توي آشپزخونه ادوستم منو بغل كرد و گفت كه خيلي دوستم داره و ميدونه كه من ميتونم آدم مناسبي واسه همسرش باشم و بايد از اون مراقبت كنم. مادر شوهرش هم منو بغل كرد و مثل حرفاي دوستم رو تكرار كرد. يكمي نگران هستم و راجع به اين خواب به دوستم چيزي نگفتم.

ممنون ميشم تعبير بفرمائيد.
Administrator
Administrator
سپاس‌های ارسالی: 10691 بار
سپاس‌های دریافتی: 5476 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

فرزانه خانم هنومنطور که قبلاً هم اشاره شد تعبیر یک خواب شرایط خاصی داره.

اول اینکه نباید برای کسی اون رو تعریف کنید چون هرطور که برداشت بشه تعبیرش هم به همان سو متمایل خواهد شد و عملاً تعبیر خواب شما اشتباه خواهد بود.

کتابهایی هم که در این راه استفاده میشوند غالباً نمیتونه کمکی شایانی بکنه.

تنها راهش اینه که به اشخاصی که در تعبیر خواب تبهر دارند رجوع کنید و از اونها کمک بگیرید.

پس لطفاً دیگه توی تاپیک خوابهایی رو که میبینید تعریف نکنید. :-o

موفق باشید :razz: :D
New Member
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

تعبیر ویرانی خانه خدا توسط باران وسیل در خواب

پست توسط abbasi_abbas »

تصویربا سلام وخسته نباشید

چند شب پیش من در خواب دیدم که در مکه هستم وباران شدیدی می آمد به طوریکه که سیل هم توسط باران آمد و دیدم که خانه خدا

توسط باران و سیل خراب شد وچیزی از خانه خدا باقی نماندتصویر از شما اساتید محترم تقاضا دارم که خواب مرا تعبیر کنید

با تشکر تصویر
قفل شده

بازگشت به “دیگر گفتگو ها”