سوالات من

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 205 بار
سپاس‌های دریافتی: 29 بار

سوالات من

پست توسط SAMAN2283 »

سلام دوستان :razz:
بنده شاید چندمین بار باشه که خودم رو معرفی میکنم میگم تا شاید فراموش اگر شده دوباره یادآوری شود.
سامان هستم

من چنید ن وچند سوال دارم که بهترین مکان همین جاست که بپرسم.

1- سوال اولم در مورد اتحاد دنیای اسلام است. ایا کسی هست که منکر شود که دین اسلام متلاشی شده هست؟ همین دو دسته گی شدید شیعه و سنی و فرقه ها نماز خواندن یا روزه گرفتن که تنها مسلمانی نیست .دین اسلام دین مهربانی است که متاسفانه به هیچ وجه وجود ندارد.(تنه دیروز نه امروز البته شاید فرداها) چرا با سنی ها کنار نیامده ایم؟؟

2-در مورد قرآن کریم هست. منظور از اینکه کسی نم تواند آیه ایی مثل قرآن بیاورد به چه معناست؟ ایا شیعیان و اهل سنت قرآن که کلام خداست را یک جور تفسیر میکنند؟ ایا ما به اشتباه تفاسیر را قبول نمیکنیم تا معنای اصل قرآن را؟ به عنوان مثال چرا ما تفاسیر اهل سنت یا آنها تفاسیر شیعه را قبول ندارند؟ این پذیرش تفاسیر یعنی پذیرس کلام آن مفسر به تعیبر خود هرچند شیعه یا سنی باشد (نه خود اصل قرآن)

3- چرا در قرآن از حقوق تساوی بین زن و مرد صحبت نشده که الان اروپایی ها و کشورهای پیشرفته و حتی ملحدان از ما خرده بگیرند؟

4-آیا شما و هر کسی که واژه ازدواج موقت را می پذیرد (چیزی که در قرآن هم نیست /آیاتی که هست مبنی بر ازدواج دائم هست) گناه کار نیست؟

آیا ازدواجی که به یک ساعت طول میکشد جز برای ارضای جنسی نیست؟ کیست که این مطلب من را انکار کند؟ چون میدانید که از 1 ساعت تا .... می شود ازدواج موقت کرد! و این حرام و ناشایست ترین کار و خود را گول زدن است!

5- آیا اسلام و یا در واقع دین و سیاست مکمل همدیگر هستند؟ پس چرا هیچ جای دنیا اینگونه نیست؟ آیا سکولارسیم را باید بپذیریم؟ زمان پیامبر چون ایشان عالم تر از همه بودند به عنوان رهبر دینی و سیاسی مسلمانان بود اما آیا الان هم باید اینگونه باشد؟

با تشکر
من باز هم سوالاتی دارم که به امید خدا خواهم پرسید :D :razz:
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 88 بار
سپاس‌های دریافتی: 557 بار

Re: سوالات من

پست توسط پاسخ جو »

به نام خدا

با سلام :D

Fishbed نوشته شده:سلام دوستان :razz:
بنده شاید چندمین بار باشه که خودم رو معرفی میکنم میگم تا شاید فراموش اگر شده دوباره یادآوری شود.
سامان هستم

من چنید ن وچند سوال دارم که بهترین مکان همین جاست که بپرسم.

1- سوال اولم در مورد اتحاد دنیای اسلام است. ایا کسی هست که منکر شود که دین اسلام متلاشی شده هست؟ همین دو دسته گی شدید شیعه و سنی و فرقه ها نماز خواندن یا روزه گرفتن که تنها مسلمانی نیست .دین اسلام دین مهربانی است که متاسفانه به هیچ وجه وجود ندارد.(تنه دیروز نه امروز البته شاید فرداها) چرا با سنی ها کنار نیامده ایم؟؟

اولا دين اسلام در مكتب خلفا متلاشي شده ، نه در مكتب اهل بيت (ع) چرا كه ما دين خود را از معصومين(ع) و ايشان نيز از پيامبر گرفته اند .

اما ساير پيروان مكتب خلفا دين خود را از هر بي سر و پايي كه حكم صحابي را به او بسته اند و قائل هستند كه همگي عادلند دريافت كرده اند .

ثانيا كه ما اختلاف ايجاد نكرده ايم كه بخواهيم كنار بياييم . اختلاف را خود خلفاي اهل تسنن بعد از رسول خدا (ص) ايجاد كردند كه جلوي تفسير قرآن را گرفتند

و نگذاشتند حديث پيامبر(ص) نشر پيدا كند در صورتيكه در مكتب اهل بيت(ع) حديث پيامبر (ص) نشر مي شد و دين حقيقي تبليغ مي شد .

طبيعي است كه وقتي 130 سال در مكتب خلفا جلوي دين گرفته شود و پاي تحريف و جعل به ميان ايد از مسير اصلي دور مي شوند

و بايد براي بازگشت به حق ، با دين حقيقي اتحاد ايجاد كنند . پس آنها بايد با مكتب اهل بيت(ع) كنار بيايند نه ما با انها .

براي اطلاع بيشتر به منابع زير مراجعه كنيد :

http://www.eteghadat.com/forum/viewtopic.php?t=3162

http://www.eteghadat.com/forum/viewtopic.php?t=2365

2-در مورد قرآن کریم هست. منظور از اینکه کسی نم تواند آیه ایی مثل قرآن بیاورد به چه معناست؟ ایا شیعیان و اهل سنت قرآن که کلام خداست را یک جور تفسیر میکنند؟ ایا ما به اشتباه تفاسیر را قبول نمیکنیم تا معنای اصل قرآن را؟ به عنوان مثال چرا ما تفاسیر اهل سنت یا آنها تفاسیر شیعه را قبول ندارند؟ این پذیرش تفاسیر یعنی پذیرس کلام آن مفسر به تعیبر خود هرچند شیعه یا سنی باشد (نه خود اصل قرآن)

يعني نمي تواند ايه اي بياورد كه مثل ايات قرآن داراي هماهنگي ادبي ، معجزه محتوايي و چند گونه اي موضوعات و همچنين هدايتگري ، به صورت همزمان باشد .
ضمنا علماي شيعه تفاسير اهل سنت را رد نمي كنند بلكه روايات آنها را يكي يكي بررسي مي كنند و در صورت صحت مي پذيرند .
اما اين علماي اهل تسنن هستند كه كتب تفسير شيعه را اهميت نمي دهند به علت تعصب .

3- چرا در قرآن از حقوق تساوی بین زن و مرد صحبت نشده که الان اروپایی ها و کشورهای پیشرفته و حتی ملحدان از ما خرده بگیرند؟

اولا خرده گرفتن ملحد و بي دين ، به فرد ديندار كاري احمقانه است . چرا كه او حق چنين كاري ندارد چون از دين سر رشته ندارد .

مثل اينكه يك بچه كه هنوز مدرسه نرفته به استاد دانشگاهي خرده بگيرد .

ثانيا خالق اين بشر بهتر مي داند كه حقوق افرادي كه خلق كرده چگونه تعيين نمايد و ان را به وضوح در قرآن اورده است :

http://www.eteghadat.com/forum/viewtopi ... =5636#5636

4-آیا شما و هر کسی که واژه ازدواج موقت را می پذیرد (چیزی که در قرآن هم نیست /آیاتی که هست مبنی بر ازدواج دائم هست) گناه کار نیست؟

آیا ازدواجی که به یک ساعت طول میکشد جز برای ارضای جنسی نیست؟ کیست که این مطلب من را انکار کند؟ چون میدانید که از 1 ساعت تا .... می شود ازدواج موقت کرد! و این حرام و ناشایست ترین کار و خود را گول زدن است!

گناه كار كسي است كه دستور خداوند و احكام ان را نپذيرد . وقتي در قرآن چنين دستوري بر اساس خلقت انسان داده شده ، چه جاي انكار است ؟!

فطرت او چنين اقتضا مي كند . خواه يك ساعت خواه يك عمر . خود شما كه دم از دنياي مدرن مي زنيد سري به كشورهاي ديگر زده ايد كه فحشا چه كرده ؟

پس انسان را رها كني همه كار مي كند . خداوند حكيم بر اساس خلقتي كه خودش كرده قوانين هم گذاشته . ارتباط را مرزبندي و قانونمند كرده است .

ازدواج تعهد مي آورد . چه موقت چه دائم . فرزندي كه از زنا به وجود مي آيد ميل به گناه دارد ، اما فرزند ازدواج (موقت يا دائم) اولا پاك است و ثانيا

بر پدر او حقوقي همچون ارث و نگهداري و تامين حقوق مادر وجود دارد حتي در موقت .

كودكان بي سرپرستي كه در دنيا بدون پدر و با مادر خود زندگي مي كنند و بر اثر همان يك ساعت شهوت طلبي پاي به اين دنيا گذاشته اند چه گناهي كرده اند ؟

پس وقتي خداوند حكمي مي گذارد دليل دارد . كه امار زنا اينقدر بالا نرود .

خود را گول نزنيد ، واقعيت را بپذريد .

مسئله بعدي علاوه بر فرزند ، خود اين عمل است كه وقتي با ايه و صيغه ان انجام شود يك رابطه خدايي پديد مي آيد و گويي بدن هاي اين دو نيز با يكديگر

سازگاري پيدا مي كند و ديگر اثرات مخرب گناه را بر روح و بدن ندارد (كه پي بردن به همه حكمت هاي آن از عهده ما خارج است ) و چون به خدا ايمان داريم

به دستورات او نيز بدون كم و كاست ايمان داريم .

ازدواج موقت در قرآن و حديث :

http://www.eteghadat.com/forum/viewtopic.php?t=3152

http://www.eteghadat.com/forum/viewtopic.php?t=1626

مطلب بعد در مورد قسمت دوم سوال است ؛ مگر ارضاي جنسي چيز بدي است كه به اين شكل از آن ياد مي كنيد ؟؟؟‌

نيرويي كه خداوند در درون بشر نهاده و راه استفاده از آن را نشان داده است ، شايسته اين گونه تعابير نيست !

5- آیا اسلام و یا در واقع دین و سیاست مکمل همدیگر هستند؟ پس چرا هیچ جای دنیا اینگونه نیست؟ آیا سکولارسیم را باید بپذیریم؟

رابطه دين و سياست تكامل نيست بلكه تداخل است . يعني سياست داخل دين و جزئي از دين است . اينكه چرا هيچ جاي دنيا اينگونه نيست نيازمند مطالعه دقيق تر شماست

وقتي بعد از رنسانس ، پيروان مسيحيت نتوانستند آموزه هاي تحريف شده مسيحيت را با استدلال هاي عقلاني ثابت كننند ، روي آوردند به جدا سازي

علم و دين ، سياست و دين و ... ؛ يعني دين را فقط پديده اي شخصي انگاشتند و حضور ان را در جامعه منكر شدند ، آن هم بخاطر مسائل

داخلي دين مسيحيت . و اين حركت ادامه يافت تا در قرن هاي 17 و 18 كسني امثال اسپينوزا و هيوم و و كانت و فرويد و داروين ، نظريه هايي ارائه كردند تا

دين را هر چه بيشتر در جامعه كم رنگ كنند .

پس هرچيزي در دنيا اتفاق مي افتد لزوما صحيح نيست ، چه بسا برخي حركت ها مربوط به ديني تحريف شده و ناقص باشد و بر ضد ان .

و سكولاريسم نيز زاييده همين حركت است . و اصالتي ندارد ؛

زمان پیامبر چون ایشان عالم تر از همه بودند به عنوان رهبر دینی و سیاسی مسلمانان بود اما آیا الان هم باید اینگونه باشد؟

عرض كرديم كه اولا سياست جزوي از دين است كه رفتار شما را با ديگران معنا و جهت مي دهد .

ثانيا پيامبر (ص) ما بنابر روايات قدسي ، عقل كل و كامل ترين عاقل و عالم است از ابتداي خلقت تا انتها ؛ پس او را به دليل تكاملش در خلقت

و فرماني كه خداوند به پيروي بدون چون و چرا و مطلق در همه زمان ها و مكان ها داده است ، پيروي مي كنيم .

موفق باشيد :razz: :D
چو مي بيني که نابينا و چاه است ... اگر خاموش بنشيني گناه است !
Junior Member
Junior Member

پست توسط SAMAN2283 »

پاسخ جو نوشته شده:
اولا دين اسلام در مكتب خلفا متلاشي شده ،

در مکتب خلفا متلاشی شدن یعنی چه؟ چرا تعداد اهل سنت از ما شیعیان بیشتر است؟ آیا بعضی رفتار ما شیعیان اهل سنت را در اعتقاداتشاش استوار تر نمی کند؟؟

پاسخ جو نوشته شده:
اولا خرده گرفتن ملحد و بي دين ، به فرد ديندار كاري احمقانه است . چرا كه او حق چنين كاري ندارد چون از دين سر رشته ندارد .

به هر حال میپرسند و باید جواب قانع کننده ایی بدهیم.

پاسخ جو نوشته شده:
گناه كار كسي است كه دستور خداوند و احكام ان را نپذيرد . وقتي در قرآن چنين دستوري بر اساس خلقت انسان داده شده ، چه جاي انكار است ؟!

فطرت او چنين اقتضا مي كند . خواه يك ساعت خواه يك عمر . خود شما كه دم از دنياي مدرن مي زنيد سري به كشورهاي ديگر زده ايد كه فحشا چه كرده ؟

مسئله بعدي علاوه بر فرزند ، خود اين عمل است كه وقتي با ايه و صيغه ان انجام شود يك رابطه خدايي پديد مي آيد و گويي بدن هاي اين دو نيز با يكديگر

سازگاري پيدا مي كند و ديگر اثرات مخرب گناه را بر روح و بدن ندارد (كه پي بردن به همه حكمت هاي آن از عهده ما خارج است ) و چون به خدا ايمان داريم

به دستورات او نيز بدون كم و كاست ايمان داريم .

مطلب بعد در مورد قسمت دوم سوال است ؛ مگر ارضاي جنسي چيز بدي است كه به اين شكل از آن ياد مي كنيد ؟؟؟‌

نيرويي كه خداوند در درون بشر نهاده و راه استفاده از آن را نشان داده است ، شايسته اين گونه تعابير نيست !

جمله ایی را که با خط قرمز مشخص کرده ام اصلا توجیهی ندارد. نمیدانم شما چطور قبول می کنید!! متاسفانه بعضی مسائل با هم تداخل پیدا میکنند.

ارضای جنسی چیز بدی نیست اما ازدواج برای مرد یا زن تنها یعنی ازدواج دائم چیزی به عنوان موقت و صیغه و .... مردود است. چون هیچ دلیلی وجود ندارد که این امر ناشایست مقبول شود.

این حقیقت را بخوانید:

در یکی از آپارتمان های تهران شخصی متشخص و به ظاهر متدین و خلاصه با سرو وضع خاص زندگی میکرد.این فرد از لحاظ مالی هم اوضاش خوب بود یکروز فرد مذکور با یک خانمی که تیپش 180 درجه با خودش فرق میکرد به خانه برد. فردای اون روز که نه چند روز بعد یکی دیگه و بعد یکی دیگه و... یکروز دیگه داد همسایه ها در اومده بود که اقا جان ما اینجا زن و بچه داریم شما که نمیشه هر روز با یکی بیایی و بری و خلاصه ...

طرف برگشت و با کمال خونسردی گفته بود صیغه ام هست!!!

آیا این هوسرانی توجیحی دارد؟ هر کسی ازدواج موقت را بذیرد تنها به خاطر هوسرانی آن بوده است. در واقع زنایی است که خود را با چیزی بنام مهریه گول میزند.آیا مردی هست که برای ازدواج موقتش 1000 سکه طلا بدهد؟ همیشه با چه کسی ازدواج موقت میکند؟ با زنان بی خانمان با کسی که فقیر است و محتاج پول ولاغیر که انکار نمی توانید کنید.

ایا تفسیر قرآن را باید همیشه از هر کسی پذیرفت؟ شما پذیرفته اید اما امثال من به شما باید عرض کنم که فراوانند و فراوان که این عمل را ناشایست میدانند و این در صورتی هست که ما شیعیان امیرالمونین علی(ع) هستیم. نه سنی و ...

من شاید جایگاهم در جهنم باشد, شاید هیچ وقت موفق به ازدواج دائم هم نشوم ولی هیچ وقت تن به این عمل ناشایست در نخواهم داد. مطمن هستم که در روز قیامت آن کسانی که چنین چیزی را اشاعه دادند بازخواست خواهند شد.
اصلا این مساله از لحاظ پزشکی هم مترود ( ترد شده) هست.
New Member
New Member
محل اقامت: masoudkhj@yahoo.com
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

پست توسط مسعود247 »

اگر هر سوال را در يک موضوع بپرسيد بهتر است و انسجام مطالب و جوابها حفظ مي شود . براي هر يک از سوالات شما جوابهايي در ذهن دارم که به علت خلط مباحث مختلف نگفتن آنرا ترجيح ميدهم

انشا الله اگر هر سوال را در يک موضوع به صورت ويژه طرح کريد بنده هم در پاسخ مشارکت ميکنم
Junior Member
Junior Member

پست توسط SAMAN2283 »

مسعود247 نوشته شده:اگر هر سوال را در يک موضوع بپرسيد بهتر است و انسجام مطالب و جوابها حفظ مي شود . براي هر يک از سوالات شما جوابهايي در ذهن دارم که به علت خلط مباحث مختلف نگفتن آنرا ترجيح ميدهم

انشا الله اگر هر سوال را در يک موضوع به صورت ويژه طرح کريد بنده هم در پاسخ مشارکت ميکنم

مسعود247

جواب بدهید به عنوان فردی بالغ و آگاه و تصمیم گیری عقل خود در مورد ازدواج موقت!

با تشکر :razz:
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 88 بار
سپاس‌های دریافتی: 557 بار

پست توسط پاسخ جو »

سلام دوباره به اقا سامان پر حرارت :D

در مکتب خلفا متلاشی شدن یعنی چه؟ چرا تعداد اهل سنت از ما شیعیان بیشتر است؟ آیا بعضی رفتار ما شیعیان اهل سنت را در اعتقاداتشاش استوار تر نمی کند؟؟

يعني قاطي كردن تفاسيري كه غلطه داخل دين توسط افراد نا اشنا به دين .

خداوند در قرآن فرمود (نحل44) اي پيامبر ما اين قرآن را بر تو نازل كرديم تا براي مردم توضيح وتبيين كني . (پس حديث پيامبر جزو دين است )

ما حديث پيامبر و تفسير قرآن را از اهل بيت ايشان گرفتيم و اهل تسنن از امثال كعب الاحبار يهودي و تميم داري مسيحي كه خلفا بر سركار اورده بودند :

http://www.eteghadat.com/forum/viewtopic.php?t=347

بعدشم كثرت هر چيزي به معني حق بودن اون نيست . خيلي نامعقوله كه بگيم چون مگس ها زيادن پس كثيفي خوبه !!!

چیزی به عنوان موقت و صیغه و .... مردود است. چون هیچ دلیلی وجود ندارد که این امر ناشایست مقبول شود.

ظاهرا معني آيه و حديثي كه نمونه آوردم متوجه نشديد . معني خود آيات را بخوانيد . درست هم بخوانيد نه با عجله . من كلي لينك معرفي كرده بودم

انتظار اين شتابزدگي رو نداشتم

بعدشم بنده كي تفسير كردم . معني خود ايات رو بخونيد

يكمي عربيتون خوب باشه بهتر قرآن رو مي فهميد .

اصلا این مساله از لحاظ پزشکی هم مترود ( ترد شده) هست.

1- دليل مطرود بودنش ؟

2- بر فرض خوردن شراب از نظر پزشكي خاصيت درماني هم داشته باشه ، كلي هم فايده داشته باشه . شما ميذاريش جاي دين !!؟

بعدشم عزيز من ببين من هيچ اصراري به انجام اين عمل ندارم ولي اصرار دارم به شما بفهمانم كه تحقيق نكرده نياي بگي اين دليل نداره .

وقتي قران و حديث رو نپذيري يعني در دينت مشكل داري و در عقل ...

حالا نميتونم زور كنم كه :x دلت نخواست نپذير . هميني است كه هست .

حالا يك ادمي مياد افراط مي كنه و هزاران كار ديگه ، دليل نميشه كه شما اصل اون عمل رو نفي كني.

بحث من سر اينه كه اعمال انسان هاي جاهل رو معياري براي خوب يا بد بودن دين نگيريم .

دين يك چيزي رو بر اساس خلقت مجاز دونسته . اما هر چيز مجازي به اين معني نيست كه صبح تا شب باهاش سر كني عمرت رو .

:razz: :D
چو مي بيني که نابينا و چاه است ... اگر خاموش بنشيني گناه است !
Member
Member
سپاس‌های ارسالی: 252 بار
سپاس‌های دریافتی: 125 بار

پست توسط حسن2568 »

Fishbed, سلام
در مورد مطرود بودن ازدواج موقت از نظر پزشكي واينكه همون زنا كاري به اسم دين محسوب ميشه بايد گفت دين اسلام براي زني كه به هر شكل ازدواج انجام ميده (چه دائم وچه موقت)بين 45 روز تا 6 ماه عده تعئين كرده .يعني اينكه خانمي كه اين كار رو حتي به مدت 1 ساعت انجام ميده بايد 45 روز عده نگهداره (به دلايل پزشكي)اما اين مساله گاها مورد سوءاستفاده قرار ميگيره واين سوءاستفاده به هيچ وجه مورد تاييد دين نيست
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]
Junior Member
Junior Member

پست توسط SAMAN2283 »

سلام مجدد :razz:

من حکمت خداوند بزرگ را قبول دارم و می پذیرم, اما

چگونه من حکمت خداوند را در مورد خود درک کنم, چگونه بفهمم که مسیری رو که خواستم بروم و نشد ودر این مسیری که الان افتادم به صلاح من هست؟

چگونه بفهمم که خداوند مرا امتحان میکند؟

من تنها خواسته ایی که در زندگی ام داشتم خیلی کوچک بود که شاید همتون بخنید! البته خیلی از دوستان و خانواده ام بارها جوابم را داده اند!
باید به نظرن برای درک حکمت خداوند فکر بلند داشت اما متاسفانه ....
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 747 بار
سپاس‌های دریافتی: 635 بار

پست توسط MAHDIYAR »

با سلام خدمت شما دوست عزيز :razz:

در مورد حکمت خداوند باید عرض کنم که فهم کاملش برای ما بسیار سخت است .

اما خدا راه را نشون داده در كتابش و بيانات پيامبر (ص) و ائمه (ع) ... اما برای اینکه بفهمیم چقدر مسیرمون درسته باید ببینیم

چقدر با اونها اعمالمون منطبقه ؟ :-x

هر چه قدر بيشتر در اين مسير حركت كنيم بيشتر به حكمت خدا از خلقتمون پي ميبريم و خدا ما را به سمت خودش هدايت مي كنه

مهم نيست كه چقدر از اين حكمت را بفهميم و درك كنيم مهم اينه كه چقدر در مسير خواست خدا حركت مي كنيم :razz:

چقدر از اين اختيار و ارادمون را در مسير او به كار مي اندازيم و يا خداي نكرده بر خلاف اون عمل كرده و مسير شقاوت را طي كنيم

قطعا هر چي آدم بزرگتر بشه فهمش عميق تر مي شه و بهتر حقايق رو درك مي كنه و اين بزرگي به سن نيست

این ایه دلگرمی خوبی میده :

الذین جاهدوا فینا لنهدینهم سبلنا (کسانی که در راه ما تلاش می کنند ، مسلما ایشان را به راه های خودمان هدایت خواهیم کرد)

پس مهمترین نکته : تلاش در مسیر خواسته های خداوند است .

اما در مورد امتحان :

فكر مي كنيد امتحان خدا چيه؟ امتحان خدا يك اتفاق عجيب و غريبه؟

يا اينكه تعداد امتحانها معلومه؟

نه دوست عزيز :D امتحان خدا هر لحظه اتفاق مي افته و ايمان هر آن سنجيده مي شه؛ با يك نگاه ؛ يك كلمه صحبت، يك اشاره و ...

همه امتحان خداست

با نعمتهاي مختلفش چه مي كنيم با چسم با دست با قلب و دل و ...

بخاطر همين هم از همشون سوال خواند كرد كه با اينها چه كرديد، كار خوب يا بد؟

ان السمع و البصر والفواد كل اولئك كان عنه مسئولا (اسرا/36)

اميدوارم اين حرفها كمكي كرده باشه ، من چيزي رو كه متوجه شدم خدمتتون عرض كردم

يا علي(ع) :razz:
فَمَنْ اتبَعَ هُدايَ فَلايَضِلُ وَ لا يَشقَي( طه/123)
Junior Member
Junior Member

پست توسط SAMAN2283 »

با سلام و سپاس فروان از همه عزیزان بزرگوار تصویر تصویر تصویر

بنده نیاز به یک سری کتب دارم که خواستم راهنمایی کنید که تهیه کنم و مطالعه کنم. شاید محتوای کتب مورد نظر در اینترنت موجود باشد اما چون هزینه استفاده از اینترنت نسبتا" بالا هست و گاهی اوقات مجبور می شوم سر سری مطالبی را بخوانم ترجیح میدهم که کنم.

- من می خوام در مورد دیدگاه های اهل سنت و شیعه بیشتر بدونم. اینکه حرفهای اهل سنت در مورد اسلام چیست؟ فرقه های اهل سنت چی هستند؟ دیدگاهشون (حرف حساب) چیه؟ و حرف های ما شیعیان چیست؟ و فرقه های شیعه چند دسته هستند و دیدگاهشون چیه؟ اگر مطالب در دو دو کتاب مجزا آمده باشند مشکلی نیست هر دو را برایم معرفی کنید.

لطفا" کتاب های مرجع و بالاترین کتابها از لحاظ قدمت زمانی و قدم و تاخر ( منظورم اینه که در این موارد اگر کسی مطلبی اول نوشته , کتاب اون رو می خوام به قول معروف رفرنس یا مرجع باشه)

- کتابی در مورد احادیث پیامبر(ص) و امامان شیعه (ع) می خوام. کتابی که همه احادیث توش باشه.

- یک کتاب هم در مورد احادیث روایت شده توسط اهل سنت بهم معرفی کنید.

- یک کتاب تاریخ کامل و زندگی نامه امامان شیعه(ع) احتیاج دارم. کتابی که در آن کسانی که زندگی نامه ها رو نقل قول می کنند هم شیعه باشند و هم سنی. نه فقط مورخان شیعه. آیا چنین کتابی در حال حاضر داریم؟ موجود هست؟

- کتابی که زندگی نامه خلفای اهل سنت هم در اون هست بهم معرفی کنید.

- یک کتاب جامع و کامل و بی نقص و بدون غرض و تعصب در مورد کل تاریخ اسلام از ابتدا تا آخر که وقایع و اتفاقات تاریخ اسلام در اون ثبت شده بهم معرفی کنید.

فقط خدا کنه که متن این کتاب ها( مثل تعبیر خواب های قدیمی ) سنگین نباشه تصویر

من دانش کمی در مورد این مسائل دارم می خوام حقایق رو بدونم, و نتیجه گیری کنم. اگر سوالی برایم پیش آمد می خواهم با سایت اعتقادات مطرح کنم. تصویر

متشکرم. تصویر
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”