ويروس اسلامی از ديدن سايتهای غير اخلاقی جلوگيری می‌کند

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Administrator
Administrator
پست: 2244
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱ بهمن ۱۳۸۵, ۱۱:۵۲ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 10691 بار
سپاس‌های دریافتی: 5476 بار
تماس:

ويروس اسلامی از ديدن سايتهای غير اخلاقی جلوگيری می‌کند

پست توسط Mohsen1001 »

شرکت امنیتی سوفوس از انتشار اسب تروجان جدیدی به نام یوسف علی خبر داد که از مشاهده سایت‌های غیر اخلاقی بر روی کامپیوترهای آلوده جلوگیری کرده و در عوض آیه‌های قرآن را نشان کاربر می‌دهد.

به گزارش بخش خبر سایت تراشه از سایت سوفوس، ویروس یوسف علی پنجره‌های باز شده توسط کاربر را تحت نظر می‌گیرد تا آنکه پنجره‌ای پیدا کند که عنوان آن شامل کلمه‌های مستهجن باشد، در این صورت آن پنجره را minimize کرده و آیه‌ای از قرآن را به سه زبان عربی، انگلیسی و فارسی نشان می‌دهد.

به گفته محققان شرکت سوفوس این ویروس هیچ فعالیت مخربی انجام نمی‌دهد اما در عوض ممکن است در تشخیص پنجره‌ها دچار مشکل شود و پنجره‌هایی را ببندد که حاوی مطالب غیر اخلاقی نباشند.

پس از نشان دادن آیه، اگر کاربر پنجره را نبندد یک دکمه با عنوان "For Exit Click Here" ظاهر خواهد شد که پس از آنکه کاربر موس را تکان دهد پنجره جدیدی به شکل زیر ظاهر می شود که تنها سه دکمه دارد که هر سه کار logout را انجام می دهند و ضمنا کاربر نمی تواند موس را از روی پنجره خارج کند.

تصویر

[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “اخبار مذهبي”