از اول باید این تاپیک کلی رو میزدین و توش پیشنهاد و انتقادات میگفتین و برای هر موضوع زدن تاپیک اجباری نیست
خودم شروع میکنم
اول از همه تشکر میکنم بابت این فضائی که درست کردین.من خودم مدیر سایت کامپیوتر و اینترنت و شبکم و خوشحالم توی یه فضای معنوی عضو شدم
اولین انتقادم فعلا اینه کاش یکی از ادمینای عزیز بخشی با عنوان گفتگوی آزاد و مباحثی که در سایر انجمن ها ذکر نشدند رو بزنه تا سلیقه های دیگه هم پا به انجمن بذارن و یه تنوعی هم باشه
دقیق مقصودتون را از مطالبی که مد نظرتونه تا در بخش آزاد مطرح بشه متوجه نشدم ، مثلا چه بحثهای آزادی قراره بشه و چه نوع تنوعی ؟
چون سایت ما یک فوروم تخصصی مذهبی هست و قطعاً تمام بخشها جوابگوی تمام موضوعات نیستند بهمین منظور بخش " دیگر گفتگو ها " ایجاد شده تا مسائل مذهبی که بخشی برای اونها وحود نداره در این بخش مطرح بشه.
ببین محسن جان مثلا بخش هائی نظیر صندلی داغ-درددل- کافی شاپ-کتابخوانی-عکس دوستان و. . . خیلی مطالب دیگه که میشه گفت.
این بخش معمولا توی تمام فروم ها هست و همیشه هم پربازدید ترین بخش انجمن هاست. ضمنا میتونین یه بخش آموزشی هم توی همون بخش بزنین و مثلا نرم افزار و حتی زبان های خارجی رو آموزش بدین.چه اشکال داره مگه؟
دین و مذهب که فقط به قرآن ختم نشده.مگه کم از علم و . . . صحبت شده؟ به نظرم آزمایشی هم که شده یه امتحانی بکنید.قول میدم نتیجه خوبی میگیرید
سلام علیکم . بنده پیشنهاد میکنم به جای اینکه ویژه نامه ها در قسمت قوانین و اخبار سایت قرار بگیرد یه قسمتی ساخته بشه به نام فرهنگی و در اون هم قسمتی تشکلیل بشه به نام مناسبت ها . اون وقت اون ویژه نامه ها و تبریک ها و تسلیت ها برای مناسبتها اونجا قرار داده شود .
البته این قسمت فرهنگی واقعا در سایت جاش خالیه ها .
[HIGHLIGHT=#f2dcdb] * دين اگر شـش دانگ باشد در مَثَل*
*نصف آن باشـد عقيــده بـي جَـدَل * * بُعـد اخلاقــي دو دانـگ ديـن مـن* [HIGHLIGHT=#f2dcdb] * مـايــه ي آرامـش و تـسـكيـن مـن* *اين رساله كوچك ويك دانگي است* [HIGHLIGHT=#f2dcdb]دين من كاملترو شش دانگي است.
دوستان یه پیشنهاد داشتم اونم اینه که به سایر انجمنهای فارسی بیایید و سوالات و شبهاتی که در اون سایتها می پرسند رو جواب بدهید تا دوستان با جوابهای ساده و غیر قابل قبول گمراه نشوند
پیشنهاد می کنم در قسمت اخبار مذهبی خبرهایی را که تاریخ شون گذشته حذف بشن. چون نیازی به موندن شون نیست و اینجا هم یه سایت خبری نیست که بایگانی بشن
البته نظر مدیریت هرچی باشه همون میشه
همیشه یک ذره حقیقت پشت هر"فقط یه شوخی بود "- یک کم کنجکاوی پشت" همین طوری پرسیدم " - قدری احساسات پشت"به من چه اصلا " - مقداری خرد پشت " چه بدونم " -و اندکی درد پشت " اشکالی نداره" هست.
سایت بسیار خوبی دارید من واقعا راضی ام که تو همچین گروهی عضو شدم [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]