بسم الله الرحمن الرحيماحاديثي را از حضرت ختمي مرتبت (ص) جمع اوري كرده ام اميدوارم نظرهاتون يادتون نرهرسول اكرم ميفرمايند:خداوند متعال وحي كرد به من ,حبيب من خاتم الانبيا 2جيز خيليبايد به ان ببالند وبنازند 1-حسن جمال2-فصاحت وبلاغتخاتم الانبياء(ص) ميفرمايند:مسلمان ان ادمي است كه مردم از زبان و دستش راحتباشند يعني اكَر كسي با زبانش مردم را اذيت كرد از نظر من كه بيغمبر اسلامم اين مسلمان نيست مسلمان كه مؤذي نيست, اذيت كن نيست.بيغمبر اسلام ميفرمايند:هر صفت خوبي را از يكي ياد بكَيريد ,وفا را از سكَه ياد بكَيريد ,غيرت را از خروس ياد بكَير.بيغمبر اسلام (ص)ميفرمايند:هيج ملتي دردنيا به اندازه يهود من رااذيت نكردند.حضرت رسول اكرم (ص):جيزي بافضيلت تر ازحسن اخلاق در ميزان اعمال نيست.حضرت محمد(ص):هيج بنائي در اسلام,محبوبتر نزد خداوند از امر ازدواج نيست.حضرت محمد(ص):بيروان علي(ع)همان رستكَاران در روز رستاخيزند.والسلام عليكمویرایش شد
ثلاثةٌ مَن كُنَّ فيهِ يَسْتَكمِلُ إيمانُهُ : رجُلٌ لا يَخافُ في اللَّهِ لَوْمةَ لائمٍ ، ولا يُرائي بشَيءٍ مِن عَمَلِهِ ، وإذا عَرَضَ علَيهِ أمْرانِ أحدُهُما للدُّنيا والآخَرُ للآخِرَةِ ، اخْتارَ أمرَ الآخِرَةِ على الدُّنيا .
سه چيز است كه هر كه داشته باشد ايمانش كامل است :
مردى كه در راه خدا از سرزنش هيچ نكوهش گرى نهراسد و در هيچ كار خود ريا و خودنمايى نكند و هرگاه دو چيز بر او عرضه شود كه يكى دنيايى است و ديگر آخرتى كار آخرت را بر دنيا ترجيح دهد .