سوال از امنتاع كنندگان لعن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مدیر انجمن: شورای نظارت

قفل شده
Member
Member
سپاس‌های ارسالی: 31 بار
سپاس‌های دریافتی: 25 بار

Re: سوال از امنتاع كنندگان لعن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پست توسط ياس من »

اخباریون، گروهى ازعلماى شیعه اند كه در مقابل اصولیین از استفاده ى عملیات عقلى در اصول و فروع پرهیز مى كردند و آن را موجب انحراف از صراط مستقیم و سقوط در ضلالت و حیرت مى دانستند.
به اعتقاد مجلسى ـ كه از اخباریون معتدل به شمار مى رود ـ بهره گیرى از عقل به جز در طریق اثبات امامت، كارى نادرست است; زیرا باب عقل بعد از شناخت امام، توسط خود امام مسدود گردیده است;

پس انسان باید معارف دین را از امامان اخذ كند و از عقل ناقص خود كه سبب كج فهمى ها و انحرافات است پرهیز نماید;

علاوه بر این كه تعصبات و جاه طلبى ها و غیره بر صرافت ادراك عقلى اثر مى گذارد و از صحت آن مى كاهد اخباریون، علت اختلاف آرا و تكثر گرایى در عرصه ى اصول دین را به كارگیرى بى جهت عقل و تأویل عقلى متون و منابع شرعى معرفى مى كنند .سید نعمت الله جزائرى نیز ضمن بیان اقسام لذات حسّى و خیالى و عقلى و شرافت علوم عقلى مى گوید: «دست یابى بشر به علوم عقلى محال است; زیرا عقول آلوده ى انسان، تنها به وهم و گمان دست مى یابد.البته اخباریون در شیعه مانند ظاهرگرایان اهل سنت با عقل مطلقاً مخالف نیستند، بدیهیات عقلى را به عنوان احكام عقلى فطرى مى پذیرند و عمل بر اساس آن را ضرورى مى دانند و احكام غیر بدیهى را كه از راه استدلال و تفكّر عقلى به دست مى آیند در صورت عدم تعارض با شرع مى پذیرند و در صورت تعارض، دلیل شرعى مقدم بر دلیل عقلى است.
بر روى كرد درون دینى، نقدهاى فراوانى وارد شده است كه به عنوان نمونه مى توان به موارد ذیل اشاره كرد:
- اخباریون شیعه گرفتار انحراف معرفت شناختى شده اند; براى این كه اولا، با پذیرش احكام فطرى به ناچار باید احكام غیر فطرى كه مستند به فطریات و بدیهیات باشند نیز پذیرفته شوند; زیرا احكام یقینى حتّى اگر ـ با صد واسطه ـ به بدیهیات منتهى شوند، معتبرند; ثانیاً، چگونه اخباریون در مقام اثبات امامت از عقل بهره مى برند و احكام آن را معتبر مى شمارند ولى در به كارگیرى عقل در مراحل بعدى امتناع مىورزند و اگر ائمه ى اطهار(علیهم السلام) از مذمت عقل سخن گفته اند، در مقام منسد ساختن عقل یقینى و قطعى نبوده اند; بلكه مراد آن ها از عقل، عقل ظنى مانند قیاس و استحسان است. شایان ذكر است كه احتیاط اخباریون از عقل گرایى افراطى و تأویل گرایى بسیار ارزش مند و مبارك است.
- بى اعتنایى افراطى به استدلال عقلى در دین پژوهى، دین پذیرى عقلانى را متزلزل مى سازد; زیرا قبل از پذیرش حجیت كتاب و سنت ناچاریم به دلیل عقلى رو آوریم; البته راه فطرت بسته نیست ولى براى خصم تحقیق پذیر نخواهد بود.
- نكته ى قابل توجه دیگر این كه با استناد به گزارش هاى صحیح تاریخى، احادیث منقول از پیشوایان دین، از اعتبار یك سانى برخوردار نیستند و از نظر سند به صحیح و سقیم تقسیم شده اند. حضور اسرائیلیات و احادیث كذب و غیر واقع در منافع روایى اسلام، به ویژه اهل سنت، آدمى را به احتیاط در پذیرش روایات فرا مى خواند.
- خطاى دیگر ظاهر گرایان این است كه از میان معانى لغوى الفاظ، به معنایى دست زدند كه مستلزم تشبیه و تجسیم الهى مى گردید; در حالى كه با وجود قراین متفاوت درون دینى نباید این معانى گزینش شوند
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 217 بار
سپاس‌های دریافتی: 200 بار

پست توسط محی الدین14 »

ياس من نوشته شده:
محی الدین14 نوشته شده: بسم الله الرحمن الرحیم

پاسخ هایم با فونت آبی خواهم نوشت :
با سلام به کاربر محترم یاس من

لعن و سب علنی من هم عرض کردم خدمتتون که موافق نیستم ولی میتونم نظرتون رو راجع به این آیات و احادیث و شواهد تاریخی بپرسم:
من نمی دونم شما چه اصراری دارید که ما نمونه بیاریم که خود معصوم لعن و سب کرده باشند چراکه سخنان و افعال آنها برای ما حجت است و نه فقط افعال آنان.
البته من نمونه هایی برای شما هم از اوامر آن بزرگواران و هم از افعال خود آنان که اقدام به لعن و سب کرده اند ذکر میکنم: (اینها دلایلی است که مرا با کمی تردید با عقاید قبلی ام مواجه کرده)

دستور های آن بزرگواران بر لعن:

1.پیامبر اکرم صلی الله علیه فرمودند: «اذا رایتم البدع من بعدی فاظهروا البراءه منهم و اکثروا من سبهم والوقیعه فیهم» «هرگاه پس از من بدعت گذاری را مشاهده کردید از او اشکارا بیزاری بجویید و زیاد انها را دشنام دهیدو غیبت کنید.» (مکاسب شیخ انصاری ص 32 و مصباح الفقاهه (ایت الله خویی)

جواب : پیامبر.......فرمود .........قبو ل
پس چرا حتی یکنفر از معصومین ؛ علیهم سلام پس از وفات پیامبر گرامی به دستور پیامبر (ص)عمل نکردند
برای نمونه عمر دوتا سنت پیامبر را تحریم کرد (المتعه وحج النساء) ...........تنها چیزی که حضرت علی درباره این کار انحرافی عمر فرمود :
اینکه اگر عمر متعه را حرام نمیکرد جز انسان شقی أحدی زنا نمی کرد ........همین

ونیز درباره بدعه نماز مستحب بصورت جماعت خواندن نیز ؛ حضرت از مردم خواست که این کار نکنند ولی مردم قبول نکردند
پس ائمه اطهار هرگز به دستور پیامبر مبنی بر سب ولعن علنی وبا اسم به سه نفر بدعتگذار؛ عمل نکردند ...........که نکردند...........چرا؟
وتاریخ شاهد بر این مدعا

2.قال الصادق علیه السلام :«نحن معاشر بنی هاشم نامر کبارنا و صغارنا بسبهما و البراءه منهما» «ما گروه بنی هاشم بزرگ و کوچک خود را به سب و دشنام دادن و بیزاری جستن از ان دو (عمر و ابابکر) امر می کنیم.» (بحار الانوار ج 44 ص 304)
درهیچ جای تاریخ سب ولعن علنی وبا اسم توسط اولی الامر علیهم السلام یاد ویا ذکر نشده است
قل هاتوا برهانکم ان کنتم صادقین ..........قران کریم
لعن و سب از زبان خود معصومان علیهم السلام

3.در زیارت ناحیه مقدسه که از زبان مبارک امام زمان عجل الله تعالی فرجه شریف جاری شده می خوانیم :«السلام علی قتبل الادعیا» «سلام بر کشته شده به دست زنازادگان.»
عمر است که فاطمه زهراء را(س) شهید کرده است ..............یک
در این دعا قتیل الادعیا منظور کشته شده فرد مذکر است ونه مؤنث است.................دو
در اینجا نام چه کسی توسط امام زمان ذکر شده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینجا باز اسم کسی برده نشده است

1.عبدالرحمن بن عوف می گوید:وقتی مروان را نزد پیامبر اوردند حضرت فرمودند: «هو الوزغ ابن اوزغ المعلون بن المعلون» «او چلپاسه (سوسمار کوچک) پسر چلپاسه و ملعون پسر ملعون است.» (شفا ء الصدور فی شرح زیارت عاشورا ج1 ص 324)

همه میدانند که مروان توسط قران بعنوان فاسق معرفی شده است

قران :يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِن جَاءكُمْ فَاسِقٌ بِنَبَأٍ فَتَبَيَّنُوا أَن تُصِيبُوا قَوْمًا بِجَهَالَةٍ فَتُصْبِحُوا عَلَى مَا فَعَلْتُمْ نَادِمِينَ
در ضمن :
یک عده تروریسم در بازگشت از جنگ تبوک ؛ خواستند پیامبر اکرم را ترور کنند وتاریخ ذکر میکند که عمر نیز در این توطئه شریک بود
اینجا چرا پیامبر به عمر ویا به بقیه تروریسم ها فحش وناسزا نگفتند
2.امام حسین علیه السلام درباره ابن زیاد «لعنت الله علیه » فرمودند:« الا و ان الدعی بن الدعی قد رکزنی بین اثنتین بین السله و الذله » « ای مردم اگاه باشید این شخص که پدر او معلوم نیست-زنازاده است- مرا بین دو کار مخیر گذاشته است. (مستدرک السفینه البحار ج 3 ص 451)
اینجا امام حسین (ع) اصل ونسب ابن زیاد را اعلام میکند و اصل ونسب پاک ومطهرش را نیز اعلام میکند وبعد به دنیا وتاریخ اعلان میکند هیهات منا الذله .........است ...............
اینجا امام حسین از لعن وفحش وسب وهتاکی علیه ابن زیاد استفاده نکرد...........
عجب مغلطه کاری میکنید.............
3.در تفسیر عیاشی مروی است که امام صادق علیه السلام هرگاه اسم دو نفر را می شنیدند فورا می فرمودند:«ولد الزنا» یکی منصور دوانقی و یکی عمر بن خطاب.
اگر امام صادق چنین منطقی داشت ................امام صادق نبود امام فحاش بود
پس بشنوید این داستان راستان شهید مطهری :

یکنفر با امام صادق خیلی دوست بود ؛ این فرد روزی جلو امام صادق به نوکرش گفت :

ولد زنا ..............

امام صادق فرمود :

چرا فحش دادید

ان فرد گفت این مسلمان نیست .............

امام صادق فرمود : اگرچه این فرد مسلمان نیست ولی والدینش با سنتهای خودشان ازدواج کرده اند

از این زمان ببعدتاریخ می نویسد که امام صادق با این فرد تا آخر عمر با وی قهر نمود وصحبت نکرد

4.امیرالمومنین علیه السلام به معاویه فرمودند: «به زودی ...فرزندت یزید که خدا او را لعنت کند فرزندم حسین را می کشد اری این کار فقط از ان زنازاده ساخته است...یکی از فرزندان تو (سفیانی) بسیار شوم و ملعون احمق و ستمگر قلبش واونه و سرسخت و مرد غلیظی است که خداوند مهر و رحمت را از قلب وی کنده است .دائی های او از نسل سگ هستند!!!!!!!!گویی او را میبینم» (اسرار ال محمد علیهم السلام ص 174)

امیر المومنین در جنگ صفین به سربازان وی که در حال فحش وناسزا به معاویه وسربازانش ...........بودند ..............نهی نمود :
وفرمود:

لاتکونوا سبابین

این تناقضی است که من با آن مواجه شدم اگر لعن و سب نباید علنی باشد (که هنوز هم به آن اعتقاد دارم) پس این روایات بالا که لعن و سب علنی است آیا در شرایط خاصی بوده یا جواز آن فقط برای معصومین بوده ؟؟؟؟؟ و جمع آن با آیه 108 سوره ی انعام چگونه است؟

الله اعلم
میشه خواهش کنم جناب آقای عبدالحسین را بیشتر معرفی کنید تا ما هم با ایشان آشنا شویم.

همه عبدالحسین را می شناسند بروید به آن سایت که هک شده است
تصویرتصویرتصویر

با سلام و احترام خدمت شما

چند سوال از محضر شما داشتم که اگر منت بفرمائید پاسخ دهید متشکر می شوم:

1- آیا شما به لعن و سب غیر علنی (و نه در ملاء عام ) به دشمنان اهل بیت عصمت و طهارت اعتقاد دارید؟

2- من فکر میکنم اتفاقا یک مقدار رویه ای که شما پیش گرفته اید به اخباری گری می خوره و نه اصولی گری !!! چون شما خواهان اسناد و مدارکی هستید که به نص دقیق در آن ائمه اطهار به عمر و ابوبکر سب و لعن گفته باشند!!! حال آنکه نمونه هایی ذکر شد که در آن ائمه به سب و لعن دشمنان پرداخته اند و باز شما اصرار دارید که نص دقیق باید باشد ، آیا این همان شیوه ی اخباری گری که خودتان فرمودید نیست؟ آیا نمی توان در اینجا از عقل بهره گرفت و از نمونه ی سب و لعن ائمه به سایر دشمنان ، جواز سب و لعن بر سایر دشمنان من جمله عمر و ابوبکر را گرفت؟

3- در نمونه ی سومی که آوردم که حضرت صادق بعد از نام آن دو شخص می فرمودند : ولد الزنا ؛

اولا : این نمونه ، جواب نمونه ی اولی که شما فرمودید ، اهل بیت به سنت و حرف پیامبر (جهت دشنام دادن به دشمنان) عمل نکردند را رد می کند. (این هم نمونه تاریخی که خواستید ، یعنی این حدیث مصداق آن حدیث اول است)

دوما : اگر واقعا این حدیث صحیح باشد ، شما بالواقع امام صادق ع را امام فحاش می دانید؟ (نستجیر بالله)

4- اگر واقعا به این حرف خودتان درمورد رعایت نشدن سنت پیامبر ص توسط ائمه ع در دشنام دادن پس از بدعت گذاری دشمنان در مورد متعه و ... اعتقاد دارید پس آیا اعتقاد به عصمت آن ذوات مقدسه ندارید؟

ارادتمند
تصویر

قال مولانا حسن بن علی علیه السلام : استعدّ لسفرك و حصّل زادك قبل حلول أجلك، و اعلم أنّك تطلب الدّنيا و الموت يطلب
ك

مهياى مسافرت (آخرت) شو، و توشه آن را پيش از رسيدن اجل فراهم نما، و بدان كه تو دنيا را طلب نمايى و مرگ تو را مى‏طلبد
Senior Member
Senior Member

پست توسط محی الدین14 »

بسم الله الرحمن الرحیم 
قرار بود جملات حضرت آیت الله بهجت ره در مورد وحدت رو براتون بذارم. اول پیشنهاد می کنم به این آدرس برید و با کتابی که می خواهم ازش نقل قول صحبت های ایشون رو بکنم آشنا بشید ، بعد جملات زیر رو بخونید. من خودم کتاب رو کامل نخوندم ولی خیلی زیباست :razz:

نام کتاب : زمزم عرفان

http://www.eteghadat.com/forum/forum-f1 ... tml#p40985

.................................

کتاب زمزم عرفان. ص 206

در دیدار حجت الاسلام ری شهری با ایشان در تاریخ 84/12/4

کسی که وحدت مسلمانان را نخواهد ، مسلمان نیست. ائمه ی ما در نماز جماعت آنان شرکت می کردند به جهت اتحاد مسلمانان. 

در تاریخ 71/9/13
اختلاف شیعه و سنی یک مساله استعماری است. مساله مهم دوستی اهل بیت ع است که فریقین بر آن اتفاق دارند. مسلمین در حال حاضر در این باره اختلاف و مشکلی ندارند. گذشتگان آنان که در ابتدای کار بوده اند اگر دوست بوده اند ... ، والا حسابشان با خداوند متعال است. البته حساب وهابی ها و مبغضین اهل بیت ع جداست.

کتاب در محضر آیت ا... بهجت ج2 ص 44-45

خدا می داند که افراد بشر چه قدر در امر دفن مردگان خود مختلف اند. برخی مردگان خود را می سوزانند ، برخی دیگر آنان را با لباسهای فاخر و جواهرات دفن می کنند ، برخی آنرا مومیایی می کنند تا هزاران سال باقی بماند ، برخی دیگر در هوای آزاد می گذارند تا پرنده ای چشمانش را بیرون بیاورد.
آیا با وجود این همه اختلاف در یک امر جزئی توقع دارید افراد بشر ، در دین و مرام و اعتقادات اختلاف نداشته باشند؟ آیا با چنین اختلافی که طوایف گوناگون با هم دارند ، نباید در فکر باشند که خود را به اعتدال حقیقی برگردانند و نسبت به هم ، محبت و عطوفت داشته باشند و هر چه بیشتر به هم نزدیک شوند و این همه با یکدیگر بیگانه نباشند تا سرانجام با هم متحد و یکی شوند. البته منظور اتحاد در حق است ، نه در باطل ، اتحاد دو آقا با هم ، نه مانند نوکر و آقا و نه وحدت به این معنا که هر کدام از طوایف بگویند : تنها من بر حق هستم و طریقه ی من باید باشد!

قال مولانا حسن بن علی علیه السلام : استعدّ لسفرك و حصّل زادك قبل حلول أجلك، و اعلم أنّك تطلب الدّنيا و الموت يطلب
ك

مهياى مسافرت (آخرت) شو، و توشه آن را پيش از رسيدن اجل فراهم نما، و بدان كه تو دنيا را طلب نمايى و مرگ تو را مى‏طلبد
Senior Member
Senior Member

پست توسط محی الدین14 »

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام amoonaser

در مورد جمله ی زیر:

ولی این چه وحدتی می تواند باشد که شیعه از عقاید خود دست بکشد و آنها را تضعیف نماید ( آنهم توسط مشتی جاهل بیسواد ) و آنچنان عمل نماید که صحیح و سقیم هر دو یکسان باشند ؟؟؟؟

من فکر می کنم مطرح نکردن لعن بصورت علنی به معنای دست کشیدن از عقیده نیست ، بلکه محور وحدت می تواند مشترکات بیشمار بین دو مذهب باشد. و در فضایی با آرامش به نقد نظریات طرف مقابل بپردازیم.
یعنی در اینجا ما یکی از عقایدمان را مطرح نکرده ایم ، نه اینکه منکر آن باشیم ، فقط مطرح نکرده ایم.

خوشحال میشم نظرتون رو بدونم در مورد جملات بالا و نقل قول های آیت الله بهجت

ملتمس دعا

ك

Bronze
Bronze
سپاس‌های ارسالی: 303 بار
سپاس‌های دریافتی: 794 بار

پست توسط amoonaser »

بسم رب الحسین علیه السلام

سلام بر شما

جناب محیی الدین عزیز

در باب مشترکات شیعه با اهل خلاف اگر مایل باشید از همان توحید شروع می کنم تا ما بقی عقاید و برای شما اثبات می کنم که این مشترکات تنها در الفاظ است و از بیخ و بن ما با آنها اشتراکی نداریم بلکه ما فرقه ناجیه هستیم و هر فرقه ای غیر از شیعه امامیه در آتش می باشد ( این سخن حقیر بر اساس روایت افتراق امت از قول نبی اکرم صلی الله علیه و آله وسلم می باشد ) .....

مثلا یکی از فرازهای سخنان مرحوم آیت الله بهجت نیز با همین روایت در تعارض است ..... برای همین است که ما در کلام خود - در عقاید - تقلید نمی کنیم و تنها به قران و کلام اهل بیت علیهم السلام استناد می کنیم و سخنان بزرگان شیعه را یعنوان شاهد و مبیّن برخی از این مطالب بیان می کنیم ......

ان شاء الله در بحث میان استاد عبدالحسین عزیز و کاربر " یاس من " روشن کننده بسیاری از مواضع می باشد ....

التماس دعا

یا علی ع
جدا شده از خدا

جدا شده از رسول

جدا شده از کتاب

[COLOR=Blue]هر که ز حیدر جداست

Bronze
Bronze
سپاس‌های ارسالی: 303 بار
سپاس‌های دریافتی: 794 بار

پست توسط amoonaser »

بسم رب الحسين عليه السلام

سلام بر شما

کاربر ياس من :

موضع شما در سايت عقايد اسلامي کاملا براي همگان معلوم است و اين شانتاژها تاثيري در آن ندارد .....

کسي که بي پروا و بدون مطالعه حرفهايي را مي زند و ديگران را متهم به اخباري گري مي کند در حاليکه از الفباي اين امور جاهل است ، تکرار اين سخنان براي وي سخت مي نمايد !

البته شاید ندیدی که این حقیر در تاپیکی به نام " حجیت ظواهر قران " نظرات اخباریون را در قبول نداشتن این امر بیان کردم ولی هیچ اخباری حاظر به بحث نشد !!!!!

بنده خودم ديدم و خواندم که در يکي از تاپيکهايي که از آيت الله مکارم نقل قول مي کردي ، در مورد عايشه دقيقا از لفظ " بي بي عايشه " استفاده کردي و دقيقا در پست بعدي ، کاربر " فدک " براي شما آرزو کرد که خداوند تو را با همان " بي بي عايشه " ات ، محشور نمايد !!!

تناقض در کلامت موج مي زند و هنوز هم با بي حيايي ، سخن اميرالمومنين عليه السلام را تحريف شده بيان مي کني و " لا تکونوا سبابين " را تکرار مي کني !!!!!

(( بنده به کتاب " وقعه صفين " تاليف ابن مزاحم نيز مراجعه کردم و اصلا اثري از اين سخن تحريف شده پيدا نکردم .... اوج علمت براي همه آشکار مي باشد ))

در سيره آيت الله خميني نيز دقيقا لعن علني وجود دارد و اين در تعارض با مدعيات تو مي باشد .... اگر لعن به نام غلط است ، پس لعن معاويه هم غلط است ......

استاد عبدالحسين عزيز قرار است در تاپيکي جديد اين مناظره را انجام دهند ولي مطالبي فرمودند در جواب حرفهاي " ياس من " که عرض مي کنم :

1 - نظر عبدالحسين در مورد عقل و اجتهاد و غيره کاملا معلوم و مشخص است و همگان مي دانند که وي بر سيره اصوليون بوده و اين امر در نوشتار او مشخص است و درگيري هاي وي با اخباري هاي سايت عقايد اسلام ( همانند کاربر " فدک " ) گوياي اين منهج مي باشد .....

2 - اینکه عبدالحسین مقلد است و یا محتاط است و یا مجتهد - که برای کاربر یاس من هرگز روشن نیست - در اصل بحث تاثیری ندارد بلکه مطالبی که بیان می گردد بر اساس موازین علمی مورد قبول علما - به واژه علما دقت کنید - می باشد .

3 - منبع سخنان ما آن چيزي است که " حجيت شرعي " دارد ، چه کتاب خدا باشد ، چه قول معصوم چه فعل معصوم چه تقرير معصوم عليه السلام . لذا در هر موردي که يکي از اين موارد وجود داشت براي ما کفايت مي کند .

4- منظور از بحث علمي همانا استناد روشنمند است نه اينکه در مقابل 10 حديث بيان شده از معصوم عليه السلام ، بيايند و سخن يک عالم ( مثلا آيت الله خميني ) را بيان کنند و بخواهند با اين سخن رديه به کلام بزنند !!!!
و یا بیان ادله غیر علمی و مخالف سخنان معصومین علیهم السلام همانند : کمک کردن امیرالمومنین علیه السلام برای تداوم حکومت غاضبین ، در این مناظره اصلا جایی ندارد .

5 - حرفهایی که اصلا پایه علمی در شیعه ندارد همانند ادعای "یاس من " که بعد از قران ، دومین کتاب در نزد شیعه نهج البلاغه می باشد ( که معلوم نیست کدام عالمی این ادعا را کرده است ) ، در این مناظره راه ندارد .

6 - تضعیف و یا تصحیح روایات باید بر اساس اصول علمی آن باشد و تضعیف یک روایت به دلیل نخواندن با تمایلات افراد و تصحیح برخی دیگر بخاطر همسویی با هواهای نفسانی ایشان اصلا محلی از اعراب نداشته و مردود می باشد .

7 - آداب علمی مناظره در باب استناد به مدارک مشترک و همچنین الزام فرد به عقاید مقبول خودش و سخنان علمای مقبول خودش و غیره نیز باید رعایت شود .

تاپیکی به نام " سب و لعن علنی - شبهات و ردود " برای شروع این مناظره تاسیس می شود و نگارش ادله طرفین نیز می ماند بر عهده خود ایشان .....

forum-f22/topic-t10519.html

یا علی ع
جدا شده از خدا

جدا شده از رسول

جدا شده از کتاب

[COLOR=Blue]هر که ز حیدر جداست

Member
Member

پست توسط ياس من »

بسم الله الرحمن الرحیم

پاسخ بنده با فونت آبی است

با سلام و احترام خدمت شما

چند سوال از محضر شما داشتم که اگر منت بفرمائید پاسخ دهید متشکر می شوم:

1- آیا شما به لعن و سب غیر علنی (و نه در ملاء عام ) به دشمنان اهل بیت عصمت و طهارت اعتقاد دارید؟

آری اعتقاد دارم ونه به این غلظت که شماها دارید............امروزه دغدغه ما سب ولعن سران اهل تسنن نیست بلکه قران می فرمایند:

لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِّلَّذِينَ آمَنُواْ الْيَهُودَ وَالَّذِينَ أَشْرَكُواْ

دشمن تر از مشرکین به اهل ایمان ؛ یهود هستند ...........اینان در صدد انتقام از فاتح خیبر هستند

2- من فکر میکنم اتفاقا یک مقدار رویه ای که شما پیش گرفته اید به اخباری گری می خوره و نه اصولی گری !!! چون شما خواهان اسناد و مدارکی هستید که به نص دقیق در آن ائمه اطهار به عمر و ابوبکر سب و لعن گفته باشند!!! حال آنکه نمونه هایی ذکر شد که در آن ائمه به سب و لعن دشمنان پرداخته اند و باز شما اصرار دارید که نص دقیق باید باشد ، آیا این همان شیوه ی اخباری گری که خودتان فرمودید نیست؟ آیا نمی توان در اینجا از عقل بهره گرفت و از نمونه ی سب و لعن ائمه به سایر دشمنان ، جواز سب و لعن بر سایر دشمنان من جمله عمر و ابوبکر را گرفت؟

چون شما ها سنگ حدیث وروایت در اثبات حقانیت عقاید خودتان به سینه می زنید ؛ من هم با همان سلاح خودتان به مقابله با شماها ؛ پرداخته ام

کجای سیرت اهل البیت فحاشی وهتاکی وبی حیایی وتهمت وقذف ...........دارد

چطور شماها به عایشه نسبت زنا داده وفاحشه میدهید

عایشه با چه کسی

رابطه نامشروع داشته است که فاحشه شده است ؟

.
قران می فرماید خدا لعنت کند

إِنَّ الَّذِينَ يَرْمُونَ الْمُحْصَنَاتِ الْغَافِلَاتِ الْمُؤْمِنَاتِ لُعِنُوا فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ وَلَهُمْ عَذَابٌ عَظِيمٌ

ترجمه

بى‏گمان كسانى كه به زنان پاكدامن بى‏خبر [از همه جا] نسبت زنا

مى‏دهند در
دنيا و آخرت لعنت‏شده‏اند و براى آنها عذابى سخت‏خواهد بود
  در ضمن  در مثل مناقشه نیست
از عقل میتوان استفاده کرد وامروز عقل وتعقل بر ما حکم میکند که چون اندک جماعت شیعه امروزه همچون میش در محاصره ده ها گرگ وکفتار وروباه ولاش خور همچون سازمان های اطلاعاتي و جاسوسي آمريكا و اسرائيل واروپا واگر با تمام دنیا وحتی با اهل تسنن درگیر شویم ؛دیگر اثری از تشیع نخواهد ماند .............باید با درایت وکیاست وتدبیر با دشمنان خودی وغیر خودی برخورد کرد

3- در نمونه ی سومی که آوردم که حضرت صادق بعد از نام آن دو شخص می فرمودند : ولد الزنا ؛

من هم برایتان نمونه از کتاب داستان راستان شهید مطهری اوردم که حضرت صادق أهل فحش وهتاکی وبی ادبی نیست که نیست .........
     اولا : این نمونه ، جواب نمونه ی اولی که شما فرمودید ، اهل بیت به سنت و حرف پیامبر (جهت دشنام دادن به دشمنان) عمل نکردند را رد می کند. (این هم نمونه تاریخی که خواستید ، یعنی این حدیث مصداق آن حدیث اول است)

دوما : اگر واقعا این حدیث صحیح باشد ، شما بالواقع امام صادق ع را امام فحاش می دانید؟ (نستجیر بالله)

هم عقل وهم نقل در اینجا حکم میکند؛ امام اگر فحاش باشد........به درد لای جرز می خورد نه الگو واسوه مردم می باشد

باز عرض می کنم أهل البیت الرسول علیهم السلام فحاش وهتاک وبی حیا نیستند .................هم عقل حکم میکندوهم نقل

قران به پیامبر می فرماید :
وانک لعلی خلق عظیم

4- اگر واقعا به این حرف خودتان درمورد رعایت نشدن سنت پیامبر ص توسط ائمه ع در دشنام دادن پس از بدعت گذاری دشمنان در مورد متعه و ... اعتقاد دارید پس آیا اعتقاد به عصمت آن ذوات مقدسه ندارید؟

چرا حضرت علی علیه السلام حتی یکبار علناً وبا اسم وجلوی عامه مردم به عمر فحش وسب وهتاکی نکرد با اینکه عمر بدعتگذار است
ا رادتمند
تصویر

Member
Member

پست توسط ياس من »

[quote="amoonaser"]بسم رب الحسين عليه السلام

سلام بر شما

کاربر ياس من :

موضع شما در سايت عقايد اسلامي کاملا براي همگان معلوم است و اين شانتاژها تاثيري در آن ندارد .....

ياس من :به خاطر همین از آن سایت اخراجم کردید .............واگر لازم بود نیز از این سایت اخراجم خواهید کردتصویرتصویر

کسي که بي پروا و بدون مطالعه حرفهايي را مي زند و ديگران را متهم به اخباري گري مي کند در حاليکه از الفباي اين امور جاهل است ، تکرار اين سخنان براي وي سخت مي نمايد !

ياس من :من مدتها سایت عقاید اسلامی شماها را زیر نظر دارم ؛ تاپیک های که دائماً در حال دیدن وفعال هستند؛ تاپیکهای فحش وفحاشی وتوهین وهتاکی به به عایشه وعمر و.و...............است

ولی تاپیکی که از قران وآیات آن ؛ صحبت کند خیلی خیلی کم است

حتی من بعنوان اعتراض به این سایت شماها

درامضای من اینطور نوشتم :

البته شاید ندیدی که این حقیر در تاپیکی به نام " حجیت ظواهر قران " نظرات اخباریون را در قبول نداشتن این امر بیان کردم ولی هیچ اخباری حاظر به بحث نشد !!!!!

بنده خودم ديدم و خواندم که در يکي از تاپيکهايي که از آيت الله مکارم نقل قول مي کردي ، در مورد عايشه دقيقا از لفظ " بي بي عايشه " استفاده کردي و دقيقا در پست بعدي ، کاربر " فدک " براي شما آرزو کرد که خداوند تو را با همان " بي بي عايشه " ات ، محشور نمايد !!!

ياس من : دروغ میگویی ............یک
عایشه همسر پیامبر است و
خدا در قران اشاره فرموده است :

زنان پیامبر (ام المومنین ) هستند .................دو
در ضمن نظر ایه الله مکارم است ............نه نظر من است .............سه

تناقض در کلامت موج مي زند و هنوز هم با بي حيايي ، سخن اميرالمومنين عليه السلام را تحريف شده بيان مي کني و " لا تکونوا سبابين " را تکرار مي کني !!!!!

(( بنده به کتاب " وقعه صفين " تاليف ابن مزاحم نيز مراجعه کردم و اصلا اثري از اين سخن تحريف شده پيدا نکردم .... اوج علمت براي همه آشکار مي باشد ))

در سيره آيت الله خميني نيز دقيقا لعن علني وجود دارد و اين در تعارض با مدعيات تو مي باشد .... اگر لعن به نام غلط است ، پس لعن معاويه هم غلط است ......

ياس من : اماجواب من که نسبتامفصل در رد علنی وآشکارا کردن سب ولعن وهتاکی به اهل تسنن ودشمنان اهل البیت :

آيا امام صادق (عليه السلام) و امام باقر (عليه السلام) و ائمه (عليهم السلام) و ساير بزرگان و صحابهٔ ائمه...........

اين کار را کرده‌اند تا ما از آنها الگو برداري كنيم؟

بلکه عکس اين هم هست.

وقتي به امام صادق (عليه السلام) مي‌گويند:«
إنا نرى في المسجد رجلا يعلن بسبّ أعدائكم و يسمّيهم، فقال: ما له؟! لعنه الله! تعرض بنا! قال الله:
«
وَ لَا تَسُبُّوا الَّذِينَ يَدْعُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ فَيَسُبُّوا اللَّهَ عَدْوًا بِغَيْرِ عِلْمٍ
» ـ
سوره أنعام/آيه108
:
يکي از دوستان شما در مسجد نشسته و دشمنان شما را با ذكر نام، لعن مي‌كند.

(((((((( امام (عليه السلام) فرمود: او را چه شده است؟! خداوند او را لعنت کند كه ما را در معرض سبّ و شتم آنها قرار مي‌دهد )))))

منبع :
بحار الأنوار للعلامة المجلسي، ج71، ص217 ـ الإعتقادات في دين الإمامية للشيخ الصدوق، ص107<

امام باقر (عليه السلام) فرمود: «
و لا تتكلموا بالفحش، فإنه لا يليق بنا و لا بشيعتنا

: فحش دادن، نه زيبنده ما است و نه زيبنده شيعيان ما

مستدرك الوسائل للميرزا النوري، ج12، ص82 ـ جامع أحاديث الشيعة للسيد البروجردي، ج13، ص432<

ما تربيت شده اينها هستيم و بايد نشان بدهيم كه در مكتب چه كسي تربيت شده‌ايم. امام صادق (عليه السلام) مي‌فرمايد: «
اگر ادب شما خوب باشد، آنها ما را دعا مي‌كنند و مي‌گويند:

رحم الله جعفرا قد أدّب أصحابه، فأحسن تأديبهم

: خداوند جعفر بن محمد را رحمت كند كه أصحابش را چه خوب تربيت كرده است

». ولي اگر برخورد ما با اهل‌سنت بد باشد، به امام صادق (عليه السلام) بد مي‌گويند

وسائل الشيعة للعاملي، ج8، ص430 ـ من لا يحضره الفقيه للشيخ الصدوق، ج1، ص383 ـ جامع أحاديث الشيعة للسيد البروجردي، ج6، ص422

امير المومنين(عليه السلام) هم در خطبه 16 نهج البلاغه در مورد معاويه مي‌فرمايد: «
و الذي فلق الحبه و برأ النسمة! ما أسلموا و لکن إستسلموا
: اينها مسلمان واقعي هم نبودند و اظهار مسلماني مي‌كردند
». اما با اين وجود در [HIGHLIGHT=#ff0000]خطبه 206 نهج البلاغه  مي‌فرمايد:

إني أكره لكم أن تكونوا سبابين
:
من دوست ندارم شما جزء فحش‌دهندگان باشيد
».

فحش، منطق و دليل كسي است كه منطق و دليل ندارد. ما كه معتقديم مكتب شيعه، مملوّ از دليل برهان و استدلال است و تنها مذهب برگرفته از متن قرآن و منطبق با سنت راستين محمدي (صلي الله عليه و آله و سلم) است،
چرا بايد سراغ فحش و ناسزا برويم؟

بر فرض هيچ‌يک از ائمه (عليهم السلام) مطلبي را در نهي از اهانت نمي‌گفتند و فقهاء و بزرگان ما هم چيزي نمي‌گفتند،
عقل چه حکم مي‌کند؟

آيا اين فحش، به صلاح شيعه است يا به ضرر شيعه؟

استاد عبدالحسين عزيز قرار است در تاپيکي جديد اين مناظره را انجام دهند ولي مطالبي فرمودند در جواب حرفهاي " ياس من " که عرض مي کنم :

1 - نظر عبدالحسين در مورد عقل و اجتهاد و غيره کاملا معلوم و مشخص است و همگان مي دانند که وي بر سيره اصوليون بوده و اين امر در نوشتار او مشخص است و درگيري هاي وي با اخباري هاي سايت عقايد اسلام ( همانند کاربر " فدک " ) گوياي اين منهج مي باشد .....

ياس من : عقل حکم میکند که نباید به اهل تسنن علناً توهین وفحاشی وهتاکی کنیم (اگر مخفیانه هم حلال باشد)
2 - اینکه عبدالحسین مقلد است و یا محتاط است و یا مجتهد - که برای کاربر یاس من هرگز روشن نیست - در اصل بحث تاثیری ندارد بلکه مطالبی که بیان می گردد بر اساس موازین علمی مورد قبول علما - به واژه علما دقت کنید - می باشد .

(تبری از دشمنان دین) جزء فروع دین است ونه اصول دین است ( تمام علمای دین ومراجع تقلید در توضیح المسایل چنین فرمودند )
پس در فروع دین باید تقلید کرد ونه اجتهاد ..............

واقای عبد الحسین حتی اگر مجتهد هم باشد ؛ که نیست ؛ بر خلاف تمام مرجعیت شیعه امروزی ؛ بدعن فحاشی وهتاکی علنی به اهل سنت کرده ومی کند
3 - منبع سخنان ما آن چيزي است که " حجيت شرعي " دارد ، چه کتاب خدا باشد ، چه قول معصوم چه فعل معصوم چه تقرير معصوم عليه السلام . لذا در هر موردي که يکي از اين موارد وجود داشت براي ما کفايت مي کند .

ياس من : چه کسی " حجيت شرعي " را تشخیص میدهد؟...............
شماها هیچکدام تان مرجع ومجتهد نیستید ومن با خیلی از طلبه ها وحتی علمای قم واصفهان ومشهد درباره شما سوال کردم ؛ انان چنین فرمودند که امثال شماها در هیچ جای حوزه ای علمیه ایران وعراق ؛ جایگاه وپذیرش ندارید ............شما در حال حاضر خطر ی وحوشتناک برای شیعه هستید

4- منظور از بحث علمي همانا استناد روشنمند است نه اينکه در مقابل 10 حديث بيان شدهها
از معصوم عليه السلام ، بيايند و سخن يک عالم ( مثلا آيت الله خميني ) را بيان کنند و بخواهند با اين سخن رديه به کلام بزنند !!!!

ياس من : ناخن انگشت کوچک امام خمینی (ره) به تمام شماها شرف دارد ؛ ایشان مجتهد طراز اول ومرجع تقلید مسلمانان جهان هستند
او که فتوا ونظر میدهد استاد تمام عیار جهان تشیع است ؛ ایشان علم الرجال وعلم حدیث را خوانده است وانواع احادیث (صحیح، حسن، موثق، ضعیف)را خوب میداند ..................

او ولی فقیه است وولایت او مورد قبول ما است

و یا بیان ادله غیر علمی و مخالف سخنان معصومین علیهم السلام همانند : کمک کردن امیرالمومنین علیه السلام برای تداوم حکومت غاضبین ، در این مناظره اصلا جایی ندارد .

ادله که مراجع تقلید ورجال طراز اول تشیع میدهند علیم می باشد وشماها هستید که ..........
5 - حرفهایی که اصلا پایه علمی در شیعه ندارد همانند ادعای "یاس من " که بعد از قران ، دومین کتاب در نزد شیعه نهج البلاغه می باشد ( که معلوم نیست کدام عالمی این ادعا را کرده است ) ، در این مناظره راه ندارد .

ياس من : یاساده هستید یا خودتان به سادگی می زنید منظورم احادیثی که دران جمع اوری شدند ؛ موثق هستند
وما میدانیم

[COLOR=#NaNNaNNaN]که کتب احادیث تشیع :  [COLOR=#NaNNaNNaN]<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />    

[COLOR=#NaNNaNNaN]

. الکافی: گردآوری شده توسط محمد بن یعقوب كلینى (متوفاى 328 یا 329ق)، و

[COLOR=#NaNNaNNaN]۱۶۱۹۹ [COLOR=#NaNNaNNaN]  [COLOR=#NaNNaNNaN]حدیث دارد.  [COLOR=#NaNNaNNaN]    

[COLOR=#NaNNaNNaN]

۲.

[COLOR=#NaNNaNNaN]من لایحضره الفقیه: گردآوری شده توسط ابوجعفر محمد بن علی بن بابویه قمی ملقب به شیخ صدوق(متوفاى 381ق) و  [COLOR=#NaNNaNNaN]۵۹۶۳ [COLOR=#NaNNaNNaN]  [COLOR=#NaNNaNNaN]حدیث دارد.  [COLOR=#NaNNaNNaN]    

[COLOR=#NaNNaNNaN]

۳.

[COLOR=#NaNNaNNaN]تهذیب الاحكام: گردآوری شده توسط ابوجعفر محمد بن الحسن طوسی معروف به شیخ طوسی(متوفاى 460ق) و  [COLOR=#NaNNaNNaN]۱۳۵۹۰ [COLOR=#NaNNaNNaN]  [COLOR=#NaNNaNNaN]حدیث دارد.  [COLOR=#NaNNaNNaN]    

[COLOR=#NaNNaNNaN]

۴.

[COLOR=#NaNNaNNaN]الاستبصار فِیمَا اختُلف مِن الاخبار: گردآوری شده توسط شیخ طوسی است و  [COLOR=#NaNNaNNaN]۵۵۱۱ [COLOR=#NaNNaNNaN]  [COLOR=#NaNNaNNaN]حدیث دارد.    
 [COLOR=#NaNNaNNaN]     

6 - تضعیف و یا تصحیح روایات باید بر اساس اصول علمی آن باشد و تضعیف یک روایت به دلیل نخواندن با تمایلات افراد و تصحیح برخی دیگر بخاطر همسویی با هواهای نفسانی ایشان اصلا محلی از اعراب نداشته و مردود می باشد .

ياس من : ما علامه طباطبایی داریم ...........
امام خمینی داریم ............
علامه جعفری داریم ...............
علامه مصباح ..........
علامه جوادی آملی داریم و.و.و ............
ما علم الرجال وعلم الحدیث مورد تایید حوزه های علمیه داریم .......تصویرتصویر

7 - آداب علمی مناظره در باب استناد به مدارک مشترک و همچنین الزام فرد به عقاید مقبول خودش و سخنان علمای مقبول خودش و غیره نیز باید رعایت شود .

ياس من : شماها مورد طرد ودفع علماء ومراجع تقلید واساتید حوزه ها وو.و. هستید

تاپیکی به نام " سب و لعن علنی - شبهات و ردود " برای شروع این مناظره تاسیس می شود و نگارش ادله طرفین نیز می ماند بر عهده خود ایشان .....

یا علی ع
Member
Member

پست توسط ياس من »

شما اگر اهل منطق وعقل ودلیل واهل ادب هستید چرا به طرف مخالف فحش ناموسی می دهید ................
شما چطور به همسر پیامبراکرم نسبت زنا وفاحشه گری می دهید ؟

عایشه در زمان حیات پیامبر زنا داده است یا پس از وفات معظم له ؟
اگر در زمان حیات پیامبر است .................
پس حضرت محمد بن عبد الله ............پیامبر نیست ...........که نیست
ایا پیامبر اکرم از فاحشه بودن همسرش خبر داشت یا خیر؟
اگر خبر ندارد ................تصویر
واگر خبر داشت .................تصویر

چه کسی با زن پیامبر تصویرتصویرتصویر
Member
Member

پست توسط ياس من »

من دکتر .............می خواهم با اقای عبدا الحسین مناظره کنم
اقای عبد الحسین همان کسی که در سایت [External Link Removed for Guests]

این سخنان سخیف نوشته است :
1 - زن پیامبر فاحشه است ؛ ( بر عایشه فاحشه لعنت ) .........ده ها مرتبه این تهمت ناموسی رابه زن پیامبر در تاپیک های متعدد ذکر کرده است
2 - قاتل پیامبر ؛ عایشه زن ایشان است
3 - عایشه زن پیامبر نجس است
4 - خدا لعنت کند عایشه را

[External Link Removed for Guests]

و
و
و

من از نامبرده می خواهم برای همه ثابت کند که چگونه چهار نفر عادل بر زنا کردن زن پیامبر شهادت دادند ...........تصویرتصویرتصویرتصویرتصویر
تا ایشان به این راحتی به زن پیامبر اکرم می گوید : فاحشه است
کجای تاریخ چنین سندی ارائه داده است
قفل شده

بازگشت به “پرسش و پاسخ”