کار کردن برای شخص بهایی
مدیر انجمن: شورای نظارت

-
کار کردن برای شخص بهایی
کار کردن برای شخص بهایی که تعداد زیادی کارگر در کارگاه آلو منیوم سازی دارد در کانادا جایز است یا نه؟

-
- سپاسهای ارسالی: 28 بار
- سپاسهای دریافتی: 7 بار
Re: کار کردن برای شخص بهایی
فکرمیکنم
چون نخودریختن به اش انهاست نکنی بهتر است
ولی به طورکلی معامله با بهایی حرام است
چون نخودریختن به اش انهاست نکنی بهتر است
ولی به طورکلی معامله با بهایی حرام است
[External Link Removed for Guests]

-
- سپاسهای ارسالی: 7581 بار
- سپاسهای دریافتی: 6236 بار
- تماس:
به نام خدا
سلام علیکم
ابتدا عذر بنده رو بپذیرید که به علت مشغله زیاد یادم رفت پاسخ شما رو بدم .
کارکردن برای بهایی ها حرام نیست ولی بهتره انجام نشه . چون سود کاری که شما انجام میدید برای انها میشه .
موفق و موید باشید
سلام علیکم
ابتدا عذر بنده رو بپذیرید که به علت مشغله زیاد یادم رفت پاسخ شما رو بدم .
کارکردن برای بهایی ها حرام نیست ولی بهتره انجام نشه . چون سود کاری که شما انجام میدید برای انها میشه .
موفق و موید باشید

-
- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 48 بار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام از نظر من اگر کارتون را رها کنید قطعا روزی حلال تری نسیبتون می شود و مسلما خداپسندانه تر است . البته بس سخت و دشوار است چنین کاری و افراد مومن از این کارا بر می یان.
خدا حتما دارد شما را آزمایش میکند . گزینه ای را انتخاب کنید که از آن بهتر نمیشود عمل کرد . زیرا ما برای آزمایش وارد این دنیا شدیم و در اخرت هم بنا بر اعمال و ایمان ما در دنیا رتبه بندی میشویم.
امیدوارم انتخاب درست شما مایه ی تقلید من و دیگران از کار درست و خداپسندانه شما شود.
زنده باشید
سلام از نظر من اگر کارتون را رها کنید قطعا روزی حلال تری نسیبتون می شود و مسلما خداپسندانه تر است . البته بس سخت و دشوار است چنین کاری و افراد مومن از این کارا بر می یان.
خدا حتما دارد شما را آزمایش میکند . گزینه ای را انتخاب کنید که از آن بهتر نمیشود عمل کرد . زیرا ما برای آزمایش وارد این دنیا شدیم و در اخرت هم بنا بر اعمال و ایمان ما در دنیا رتبه بندی میشویم.
امیدوارم انتخاب درست شما مایه ی تقلید من و دیگران از کار درست و خداپسندانه شما شود.
زنده باشید