موسیقی شاد در ایام محرم

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 2 بار

Re: موسیقی شاد در ایام محرم

پست توسط hamtin »

Mohsen1001 نوشته شده:  ,

(فقط با تیغ زدن آن هم به دلیل آسیب رساندن به پوست صورت اشکال دارد که اگر منظورتون این بود باید توضیح میدادید.)

کی همچین حرف خنده داری رو زده لطفا با مدرک و دلیل صحبت کنید.

ضمناً در بحث لطفاً حدود خود را رعایت کنید و به دیگران خصوصاً مدیران سایت توهین نفرمایید.

اتفاقا ایشون با دلیل صحبت کردن ، شمایی که داری بدون دلیل و از روی تعصب خشک حرف میزنی! (توهین نکردم)

اون موقع همه با شمشیر ریششون رو میزدن و پوستشون داغون میشد که پیامبر اکرم فرمودند اینکارو نکنین. ای کاش کمی بیشتر مطالعه داشتید و معلومات خودتون را بالا میبردین. تصویر

بخدا قسم شما با تک تک کلمه هایی که اینجا مینویسین و به خورد مردم میدین باید اون دنیا جواب بدین. یا حرفی نزنین که موجب دین زدایی بشه یا مطالعه خودتون رو بیشتر کنید...
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 7581 بار
سپاس‌های دریافتی: 6236 بار
تماس:

پست توسط مائده آسمانی »

به نام خدا

سلام علیکم

hamtin نوشته شده:
Mohsen1001 نوشته شده:  ,

(فقط با تیغ زدن آن هم به دلیل آسیب رساندن به پوست صورت اشکال دارد که اگر منظورتون این بود باید توضیح میدادید.)

کی همچین حرف خنده داری رو زده لطفا با مدرک و دلیل صحبت کنید.

ضمناً در بحث لطفاً حدود خود را رعایت کنید و به دیگران خصوصاً مدیران سایت توهین نفرمایید.

اتفاقا ایشون با دلیل صحبت کردن ، شمایی که داری بدون دلیل و از روی تعصب خشک حرف میزنی! (توهین نکردم)

اون موقع همه با شمشیر ریششون رو میزدن و پوستشون داغون میشد که پیامبر اکرم فرمودند اینکارو نکنین. ای کاش کمی بیشتر مطالعه داشتید و معلومات خودتون را بالا میبردین. تصویر

بخدا قسم شما با تک تک کلمه هایی که اینجا مینویسین و به خورد مردم میدین باید اون دنیا جواب بدین. یا حرفی نزنین که موجب دین زدایی بشه یا مطالعه خودتون رو بیشتر کنید...

کجا نوشته شده که با شمشیر ریش رو میتراشیدن ؟

شما این تاپیک رو بخونید : http://www.eteghadat.com/forum/forum-f14/topic-t2743.html

حرفایی که میزنیم هم بهش اعتماد داریم و میدونیم که باعث انحراف نمیشه . دین زدایی هم ایجاد نشده . حکم همین هست . اگه کسی بخواد به احکام شرعیش عمل نکنه و دیگران هم احکام رو اونطوری که هست بازگو نکنند به خاطر اینکه موجب دین زدایی میشه ، این که نشد . باید احکام شرعی همونطوری که هست به دیگران رسانده بشه .

موفق و موید باشید .
تصویر
New Member
New Member

پست توسط hamtin »

صحیح! من نمیدونستم احکام شرعی رو آدمی مثل من و شما در میاره! فکر میکردم خدا حکم کرده. اگه حکم خدا باشه من عمل میکنم ولی غیر خدا نه

به کارتون برسین ... نباید میومدم اینجا مزاحم میشدم
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 7581 بار
سپاس‌های دریافتی: 6236 بار
تماس:

پست توسط مائده آسمانی »

به نام خدا

سلام علیکم

hamtin نوشته شده:صحیح! من نمیدونستم احکام شرعی رو آدمی مثل من و شما در میاره! فکر میکردم خدا حکم کرده. اگه حکم خدا باشه من عمل میکنم ولی غیر خدا نه

به کارتون برسین ... نباید میومدم اینجا مزاحم میشدم

شما چطوری میتونید بفهمید حکم خدا چیه ؟

به همه ما وحی نمیشه که احکام الهی گفته بشه ، با توجه به قرآن و حدیث و عقل و اجماع احکام شرعی صادر میشن .

اینجا کسی حکم غیر خدا نگفت که شما بخوای عمل نکنی تصویر

موفق باشید
تصویر
New Member
New Member

پست توسط hamtin »

همین موسیقی و نزدن ریش یه نمونش هست که غیر خدا حکم کرده!!! اگه بخوام بقیه رو بگم اینجا جاش نیست چون موضوع تاپیک این نیست :-)
ارسال پست

بازگشت به “ساير احکام”