سلام اين يه كليپ تصويري كه محمود كريمي و حسين سيب سرخي با هم هستند وآقاي محمود كريمي يه روضه ميخونه خيلي قشنگه ولي خيلي كوتاه و ناقص هستش مي خاستم ببينم كسي داره اين روضه رو؟
با سلام پیشاپیش عید غدیر را بر همه ی دوستداران خاندان عصمت و طهارت تبریک میگم من یه سری مداحی،شعر،روضه ،مناجات هست که پس زمینه اهنگ دارن میخواستم مثل همین روضه حضرت عباس که آقای کریمی و حدادیان خوندن،یا همین شعر خوانی مرحوم ذاکر که میگه خواب دیدم ....... هر قدر باشه مشکلی نداره لینک مستقیم یا غیر مستقیم
سلام دوستان. من حدودا یکسال هست که دنبال یه نوحه از آقای قطری میگردم. دستم به دامنتون. این نوحه که میخوام اسمشو نمیدونم اما آدرسش اینه که این کلیپ واسه اربعین دو سال قبل و همینجور پارسال از تلویزیون پخش شد. این نوحه رو با آهنگ خونده بود و آقای قطری به همراه چند نفر دیگه رو توی یه بیابون نشون میداد که زبان حال امام سجاد بود که برگشته بود کربلا و واسه زینب شرح حالش رو میخوند که من رفتم بالای سر تمام شهدا و اسم تک تک شهیدا رو میگه و اینکه اون لخظه هر کدوم توی چه وضعیتی بودند. کلیپ فوق العاده ایه. من که تمام وجودم میسوخت وقتی گوش میدادم. میشه خواهش کنم اگه دوستان امکانش هست واسه دانلود بذارن؟؟ یک دنیا ممنون
signor نوشته شده:سلام دوستان. من حدودا یکسال هست که دنبال یه نوحه از آقای قطری میگردم. دستم به دامنتون. این نوحه که میخوام اسمشو نمیدونم اما آدرسش اینه که این کلیپ واسه اربعین دو سال قبل و همینجور پارسال از تلویزیون پخش شد. این نوحه رو با آهنگ خونده بود و آقای قطری به همراه چند نفر دیگه رو توی یه بیابون نشون میداد که زبان حال امام سجاد بود که برگشته بود کربلا و واسه زینب شرح حالش رو میخوند که من رفتم بالای سر تمام شهدا و اسم تک تک شهیدا رو میگه و اینکه اون لخظه هر کدوم توی چه وضعیتی بودند. کلیپ فوق العاده ایه. من که تمام وجودم میسوخت وقتی گوش میدادم. میشه خواهش کنم اگه دوستان امکانش هست واسه دانلود بذارن؟؟ یک دنیا ممنون