از ایراد گرفتن خوشم نمیاد ولی این کار رو برای پیشرفت سطح کارهای اعتقادات میکنم!

من قصدم فقط کمک هستش!
..................................
این مستند اول با صدای ضرب و تصاویر اتش زدن در شروع میشه! خوب به نظر من این مقدمه ی خوبی میتونه باشه چون فضای مستند (که راجع به فاطمیه هستش) رو معرفی میکنه ولی بعدش یوهویی اوا و دکلمه شروع میشه که به نظر من با صدای ضرب که شنیده میشد هیچ همخونیای نداشت و صدای ضرب بسیار بد محو شد! سریع قطع شد و اوا شروع شد که شاید زیاد حرفهای نبود!

و این اشتباه دوباره بد دکلمه تکرار میشه وقتی از یک اوا به آوایی دیگر تغییر میکنه صداها قاطی میشه و لحظات گوش خراشی رو برای شنونده درست میکنه!

ستون اصلی این مستند سخنرانیست! که در دکوری سیاه انجام میشه! به نظر من سخنان زیبا بودند ولی دکور میشد بهتر هم باشه...

یه اشکال دیگهای هم که بود استفاد زیاد از حد از اوا ی تکراری بود!

به نظر فیلمبرداری خیلی خوب بود، اگرچه کمی تا حدودی محدود بود ولی میشه گفت بسیار خوب کار شده بود!

شاید با صدا گذاری این مجموعه موافق نبودام، ولی صدا برداری بسیار عالی بود.

چرا با صدا گذاری موافق نیستم؟

ولی برخلاف تدوین صوتی به نظر من تدوین تصویری این مستند خیلی خوب کار شده بود

سرودهایی که استفاده شده بود به خوبی انتخاب شده بود. مخصوصاً سرود آخر من از این خاک بی خاطره سیرم...چون با اسم مستند جور بود

واقعا از سخرنیها لذت بردم، بصار دلنشین بودند و اکثر نکات مربوط به ایام فاطمیه رو پوشش میداد.

در کل متشکرم از گروه اعتقادات برای تهیه ی این مجموعه

....................
از دوستان هم معذرت میخوام اگه حرف زیادی زدم ایراد اضافی گرفتم قصدم فقط کمک به بهتر کردن کارهای بعدی هستش!