سلام به همه دوستان عزیز
من خودم همیشه تلاشم براین بوده که همه ی تاپیکام تازه وبدیع وجالب باشه از مطالب تکراری واقعا دوری می کنم مگر اینکه بخام نکته ی جدیدی رو ازش بیرون بکشم
ونکته ای دیگه که با یدبه بچه ها یاد آوری کنم اینه که عنوان مناسب تاپیک هم برای جذب مخاطب خیلی موثره موفق باشید
یک گله از بعضی بچه های مذهبی ~.~
مدیر انجمن: شورای نظارت

-
- محل اقامت: کرمانشاه
- سپاسهای ارسالی: 26 بار
- سپاسهای دریافتی: 20 بار
Re: یک گله از بعضی بچه های مذهبی ~.~
حافظ اسرار الهی کس نمی داند خموش
از که می پرسی دور روزگاران را چه شد
از که می پرسی دور روزگاران را چه شد

-
- سپاسهای ارسالی: 7581 بار
- سپاسهای دریافتی: 6236 بار
- تماس:
به نام خدا
سلام
تا به حال این فکر کردید که بعضی پستها و تاپیکها بی روح هستن ... اصلا رغبتی نداری بخونی ... فقط یه نگاه سطحی میندازی
برای منم پیش اومده ولی امروز یه دقتی کردم که چرا اینطوری میشه ... میتونم تو چند مورد خلاصه بگم که دلیلش چیه
اولیش اینه که تو هم تو هم نوشته میشه . فاصله خطوط نداره .
بعد یه دفعه پنج شش خط شاید بیشتر یه رنگ نوشته میشه . ( حالا باز اگه فاصله باشه یه رنگ هم باشه چشم اذیت نمیشه رغبت
هم پیدا میش )
از اون طرف اینه که یه دفعه یه حجم زیادی مطلب رو یه کاربر میزاره روی سایت ... اسکروول رو که نگاه میکنی همش اسم یه نفر هست
این خوبه که کاربرای فعال داریم ولی اینکه یه دفعه حجم زیادی مطلب میاد واقعا خوندنش سخته و دلسرد میشی
بعد اینکه چی میشه از این بسم الله خوشگل سایت استفاده بشه . هم کار قشنگی هست هم اینکه بهتره هر مطلب با نام خدا شروع بشه .
بازم هست بعدا میگم
سلام
تا به حال این فکر کردید که بعضی پستها و تاپیکها بی روح هستن ... اصلا رغبتی نداری بخونی ... فقط یه نگاه سطحی میندازی
برای منم پیش اومده ولی امروز یه دقتی کردم که چرا اینطوری میشه ... میتونم تو چند مورد خلاصه بگم که دلیلش چیه
اولیش اینه که تو هم تو هم نوشته میشه . فاصله خطوط نداره .
بعد یه دفعه پنج شش خط شاید بیشتر یه رنگ نوشته میشه . ( حالا باز اگه فاصله باشه یه رنگ هم باشه چشم اذیت نمیشه رغبت
هم پیدا میش )
از اون طرف اینه که یه دفعه یه حجم زیادی مطلب رو یه کاربر میزاره روی سایت ... اسکروول رو که نگاه میکنی همش اسم یه نفر هست
این خوبه که کاربرای فعال داریم ولی اینکه یه دفعه حجم زیادی مطلب میاد واقعا خوندنش سخته و دلسرد میشی
بعد اینکه چی میشه از این بسم الله خوشگل سایت استفاده بشه . هم کار قشنگی هست هم اینکه بهتره هر مطلب با نام خدا شروع بشه .
بازم هست بعدا میگم

-
- محل اقامت: اندیشگاه
- سپاسهای ارسالی: 14 بار
- سپاسهای دریافتی: 69 بار
- تماس:
فکر کنم امضاء من در مورد همین موضوع باشه!
[HIGHLIGHT=#548DD4][HIGHLIGHT=#BFBFBF][HIGHLIGHT=#F2F2F2][HIGHLIGHT=#7F7F7F]جوانان امروز حال و حوصله مطالعه ندارند!!!
کم بگوییم، خوب بگوییم!
امضاهايي كه به اختلاف شيعه و سني دامن بزنند، حرام شرعي و خلاف قانوني است...
سخناني از مقام معظم رهبري، امام خامنه اي و امام خميني(ره) در رابطه با وحدت شيعه و سني
http://www.eteghadat.com/forum/forum-f22/topic-t8121.html
کم بگوییم، خوب بگوییم!
امضاهايي كه به اختلاف شيعه و سني دامن بزنند، حرام شرعي و خلاف قانوني است...
سخناني از مقام معظم رهبري، امام خامنه اي و امام خميني(ره) در رابطه با وحدت شيعه و سني
http://www.eteghadat.com/forum/forum-f22/topic-t8121.html

-
- محل اقامت: آذربایجان
- سپاسهای ارسالی: 2903 بار
- سپاسهای دریافتی: 3754 بار
مائده آسمانی نوشته شده:
بسم رب الحسین
سلام
ضمن تشکر از خانم مائده آسمانی
ولی باید یه نکته واسه این موردی که فرمودن اشاره کنم که بنده یکی از اون کاربرایی هستم که تقریبا اسکروول سایت بنام
قهرمان علقمه پر میشه ولی اصلا از روی قصد و غرض نیست .
من مطالبم رو اگه بخوام هر روز 2تا بذارم باز هم اسمم پشت سر هم میفته و ..... اسکروول پر میشه و این هم
تقصیر بقیه دوستان هست که سری به سایت نمی زنن و و وقتی میان به قول آقا حمید به یه سپاس اکتفا میکنن و میرن
حالا دوست خوبمون جناب دموع الانتظار مگه میتونه یه مداحی رو امروز بذاره و یکی رو فردا
مجبوره همه پستهاشو پشت سر هم بفرسته .
اوایل ثبت نامم بود که آقا محسن گفتن که چرا ما وقتی میاییم اینترنت استفاده بهینه نکنیم (هم هزینه و هم وقت )
واقعا خیلی خوشم اومد از حرفشون من هم از صبح اینترنت هستم و خودتون هم درجریان هستید که اکثر مطالبم رو تایپ میکنم
حتی اگه قبلا بوده باشه .
( بلا تشبیه) وقتی که مسجد هست چرا از عبادت غفلت کنم .
یه فکر اساسی در این مورد بشه
التماس د عا

-
- تماس:
به نام خدا
سلام
این خوبه که شما فعالیت خوبی دارید . بهتره که بقیه دوستان هم فعال بشن
فقط میدونید مشکل اینجاست که مطالب شما هم طولانی هست . من خودم شخصا همه مطالب سایت رو میخونم .
همین که مطالب طولانی هست خیلی وقت میگیره از یه طرف هم اینکه شما فاصله میان خطوط رو رعایت نمیکنید .
یعنی میشه گفت علنا چشم درد میگیره مخاطب پست های شما .
مطالب خوبی میزارید و ما هم از شما سپاسگزاریم ، ولی به فکر ما هم باشید
یه کم با فاصله و رنگ بندی رو هم تنظیمش رو بهتر کنید . کوتاه کوتاه هم باشه پستاتون عالی میشه
موفق باشید

سلام
این خوبه که شما فعالیت خوبی دارید . بهتره که بقیه دوستان هم فعال بشن

فقط میدونید مشکل اینجاست که مطالب شما هم طولانی هست . من خودم شخصا همه مطالب سایت رو میخونم .
همین که مطالب طولانی هست خیلی وقت میگیره از یه طرف هم اینکه شما فاصله میان خطوط رو رعایت نمیکنید .
یعنی میشه گفت علنا چشم درد میگیره مخاطب پست های شما .
مطالب خوبی میزارید و ما هم از شما سپاسگزاریم ، ولی به فکر ما هم باشید
یه کم با فاصله و رنگ بندی رو هم تنظیمش رو بهتر کنید . کوتاه کوتاه هم باشه پستاتون عالی میشه
موفق باشید

-
- محل اقامت: آذربایجان
- سپاسهای ارسالی: 2903 بار
- سپاسهای دریافتی: 3754 بار
رب الحسین
سلام
خانم آسمانی اولین مطلبی که براتون فرستادم مثل هرکس کینه ابوطالب را در دل داشته باشد کافر است
تا شما تایید کند شما از لحاظ رنگ بندی و فونت و فاصله خطوط تایید کردید و از اون موقع تا به حال همه نوشته های من
به همین رویه است
ودر مورد طولانی بودن مطلب هم باید عرض کنم تا جایی که مفهوم رو برسونه حتما قیچی کردم .
خوبه شما به فکر مانیستید که از مشکل سایت عینک ته استکانی زدم
یامهدی
التماس دعا
سلام

خانم آسمانی اولین مطلبی که براتون فرستادم مثل هرکس کینه ابوطالب را در دل داشته باشد کافر است
تا شما تایید کند شما از لحاظ رنگ بندی و فونت و فاصله خطوط تایید کردید و از اون موقع تا به حال همه نوشته های من
به همین رویه است

ودر مورد طولانی بودن مطلب هم باید عرض کنم تا جایی که مفهوم رو برسونه حتما قیچی کردم .
خوبه شما به فکر مانیستید که از مشکل سایت عینک ته استکانی زدم

یامهدی
التماس دعا

-
- تماس:
به نام خدا
سلام
تاجایی که یادمه در مورد سایز فونتش بود که بررسی کردم .
ولی خب از این به بعد چند تا اینتر بزنید بهتره
حالا باز نظر کاربرای دیگه هم مهمه
ولی بابت زحماتی که برای سایت خودتون میکشید خیلی ممنونم ...
من الله توفیق
سلام
تاجایی که یادمه در مورد سایز فونتش بود که بررسی کردم .
ولی خب از این به بعد چند تا اینتر بزنید بهتره

حالا باز نظر کاربرای دیگه هم مهمه
ولی بابت زحماتی که برای سایت خودتون میکشید خیلی ممنونم ...
من الله توفیق