سلام علیکم
به نظر من عنوان تاپیک پرده از آنچه قرار است در این تاپیک به ياري حق تعالي اتفاق بیفتد، کنار میزند.
حتما برای شما هم اتفاق افتاده که از ورود به برخي تاپيکي بسيار لذت برده و خدا را شکر ميکنيد که شما را به سوي اين تاپيک راهنمايي کرد.
[COLOR=#0000bf]از صاحب پست سپاس گذاري ميکنيد اما احساس ميکنيد حق سپاس را هنوز بجا نياورده ايد...!
و شايد در ضمير ناخود آگاه آرزو میکنید که ای کاش همه کاربران سایت مرکز نشر اعتقادات این تاپیک را مشاهده مینمودند.
به امید خدا و ياري اهل بيت اطهار عليهم السلام و همياري شما عزيزان، این تاپیک آرزوي شايد ديرينه شما را برآورده خواهد کرد.
شما میتوانید بهترین تاپیکهایی که مشاهده میفرمایید را در معرض نگاه منتظر دوستان اعتقادی خود نيز قرار دهید.
با اجازه شما بنده به عنوان اولین نفر چند گوهر از میان این همه جواهرات را برمیگزینم.
.
البته إن شاء الله اين پست اولين و آخرين پست من نخواهد بود.
تا حالا به قصر جواهرات تشريف برديد ؟!
نرفتید ؟!
منم نرفتم ...
بين الحرمين چطور ؟!!!
.
اللهم ارزقنا جميعا ...
لطفا براي باز شدن تاپيک ها،
بر روي عناوين کليک بفرماييد.
اعتراف قيصر روم به نبوت پيامبر (صلي الله عليه و آله) Mohsen1001
آيا امام خود را مي شناسي ؟ محمد علي
سير زندگي پس از مرگ ... ( قبر) محدثه
ختم جمعی صلوات جهت سلامتی و فرج امام زمان (عج) [COLOR=#000000]mahdieh
يك جمعه ي دلگير// دلم گفت ... مطهره
تبليغات جالب مصري براي حجاب !! (عكس) !! راوي
»«»« صلوات بر محمد(ص) وآلش ، سنت رسول الله (ص) ... Labbaik
پيامبر اسلام -صلي الله عليه و اله وسلم محب فاطمه
*-*-* مناظره ائـمـه(ع) با منکران خـدا *-*-* مائده آسمانی
... يـک سوال ؛؛ يک گفتگوي شيرين ... پاسخ جو
توجه:
1. شما کاربر محترم سايت اعتقادات در معرفي هرگونه تاپيک شايسته اي به ديگر اعضاء اختيار تمام داريد، حتي اگر صاحب تاپيک و يا پست، خود شما باشيد.
[COLOR=#eeece1].
2. تاپيکهاي مفيد، ارزنده، جذاب و شايسته به هيچ وجه منحصر در تاپيکهايي که به اميد خدا در اين تاپيک توسط دوستان معرفي خواهد شد، نمي باشد.
3. در حال حاضر شما دوست محترم و ارجمند روزانه ميتوانيد يک يا چند تاپيک از بهترین ها را معرفي نموده و هيچگونه محدوديتي وجود ندارد.
لطفا مرا از نظرات ويژه خود در مورد اين تاپيک محروم نفرماييد.
باسپاس فراوان از زحمات ارزنده همه شما دوستان.