قسمتی از وصیت نامه شهدا

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Moderator
Moderator
محل اقامت: آذربایجان
سپاس‌های ارسالی: 2903 بار
سپاس‌های دریافتی: 3754 بار

Re: قسمتی از وصیت نامه شهدا

پست توسط قهرمان علقمه »

وصيت نامه: شهيد محسن عينعلي

[COLOR=#1f497d]بسم الله الرحمن الرحیم  

پروردگارا، در اين برهه از زمان در زير آسمان عظمتت همراه با ارواح مقدس شهدا به سرپرستي امام (ره) وصيت نامه اي مي نويسم، هرچه فكر مي كنم به جز گناه و معصيت باقي نگذاشته ام، و هرچه غير از اين بيان كنم ريا مي شود، چرا كه ندارم و اظهار مي كنم، اما رحمت خدا مرا اميدوار نمود. آنطور كه سعادت شركت در رزم با كفر را پيدا كردم، اصل وصيت من همين شهادتم است كه انشا ءالله خدا مرا مي آمرزد تا بتوانم با خونم از ارزش هاي والاي اسلام حراست كنم، با خونم از ولايت فقيه حمايت نمايم، با خونم از روحانيت هميشه مبارز و از قرآن و اهل بيت (ع) حمايت كنم، دنياي پست را بفروشم و به ارواح مقدس شهدا بپيوندم. 

ان شاء الله...
Moderator
Moderator

پست توسط قهرمان علقمه »

وصيت نامه: شهيد عبدالله غلامي

بسم الله الرحمن الرحیم  

شهادت همچون ميوه اي است كه نمي توان آن را نارس از درخت چيد و سعادتي است كه خداوند نصيب بندگان خاص و مقربان درگاهش مي نمايد. نصيب كساني مي كند كه توانسته باشند از همه وابستگيها دل كنده و قلبشان فقط و فقط از عشق خدا مالامال گشته باشد. عاشقاني رنج مي برند كه خداوند آنان را زودتر به لقاء خويش نمي رساند زيرا آنان با تك تك سلولهاي بدن خود باور دارند كه مهمترين بهره برداري از اين دنيا، پرواز به سوي لقاء الله است.

كوتاهترين راه جهاد، شهادت است و جبهه ميدان مبارزه است. شما ملت، پاسدار اين سرزمين سرخ و نگهبان راستين خط شهادت هستيد.

Moderator
Moderator

پست توسط قهرمان علقمه »

وصيتنامه : علمدار خيبر شهيد همت

بسم الله الرحمن الرحیم

مادرجان ! مي داني تورا بسيار دوست دارم و مي داني كه فرزندت چقدر عاشق شهادت و عشق به شهيدان داشت .
مادر! جهل حاكم بر يك جامعه ، انسانها را به تباهي مي كشد و حكومتهاي طاغوت مكمل اين جهلند و شايد قرنها طول بكشد و انساني از سلاله پاكان زاييده شود و بتواند رهبري يك جامعه سر در گم را و سر در لاك خود فرو برده را در دست گيرد و امام تبلور سلاله ادامه دهندگان راه امامت و شهادت و شهامت است .
مادرجان ! به خاطر داري كه من براي يك اعلاميه امام حاضر بودم بميرم كلام او الهام بخش روح پر فتوح اسلام در سينه و وجود گنديده من بود و هست اگر من افتخار شهادت داشتم از امام بخواهيد برايم دعا كند تا شايد خدا من روسياه را در درگاه با عظمتش به عنوان يك شهيد بپذيرد .
مادرجان ! من متنفر بوده وهستم از انسانهاي سازشكار و بي تفاوت و متاسفانه جواناني كه شناخت كافي از اسلام ندارند و نمي دانند براي چه زندگي مي كنند و چه اهدافي دارند و اصلا اسلام چه مي گويد بسيارند ، اي كاش به خود مي آمدند .
از طرف من به جوانان بگوئيد چشم شهيدان و تبلور خونشان به شما دوخته شده است به پا خيزيد اسلام را و خود را دريابيد .

اللهم ارزقنا توفيق الشهاده في سبيلك

دين مبارزه و جهاد است و در اين راه احتياج به ايمان و ايثار و صبر و استقامت است .
خواهران و برادرانم و همچنين پدرم ! مرا ببخشيد و از شما مي خواهم كه راهم را ادامه دهيد .

Moderator
Moderator

پست توسط قهرمان علقمه »

وصیتنامه : شهید قدرت الله خنداني

بسم الله الرحمن الرحیم 

بدانيد اگر توفيق پيروزي جهاد ، شهادت در راه خداوند تبارک و تعالي را يافتم درآن دنيا براي شما افتخاري بزرگ و براي خود نيز سعادي در نزد خداوند تبارک و تعالي داريم. زيرا امانتي ناقابل که از خداوند نزد شما بوده را در راه معبود به او بازگردانديد؛

که همه از او هستيم و به او باز مي گرديم، پدر و مادرگرامي و خانواده ام ، صبر را خيلي به ياد داشته باشيدتا دراين امتحان نيز سرافراز باشيد!

و تو اي مادر گرامي، حال امانتي را که نزد تو و پدرم بود و تو آن را با رضايت خود در اين راه فرستادي، بدان که اجري عظيم در آن دنيا نيز داري و آن اين است که اول رضايت خداي خود و همچنين رضايت حضرت زينب و فاطمه زهرا(س) را جلب کرده اي .
Moderator
Moderator

پست توسط قهرمان علقمه »

وصیت نامه :شهید تقی اجاقی

بسم الله الرحمن ارحیم  

با ياد يگانه خالق انسان‌ها و ائمه‌ي‌اطهار و انبيا و امامان معصوم و حسين فاطمه (س) که درس چگونه زيستن و چگونه شهيد شدن را به سربازان خميني آموخت و عشق او همه را به اين وادي کشاند.

و عشق به اوست که همه‌ي ما شهادت را مانند شير مادر دوست داريم و هريک از ما دوست داريم که در رکاب حسين (ع) در عاشورا و حسين زمان 70 بار کشته شويم و باز زنده شويم.

سلام بر زينب زمان،‌ بازماندگان شهدا که با صبر خودشان آمريکا و ابرقدرت‌ها را به زانو درآوردند و با پيمودن راه شهدايشان دوباره ياد و نام زينب و زين‌العابدين (ع) را زنده گردانيدند و اسلام را سرافراز کردند.

اي ملت قهرمان !  

من راه خودم را انتخاب کردم؛

راهي که راه حسين (ع) و عباس (ع) است و از پروردگار متعال مي‌خواهيم زماني‌که تمامي کفر در برابر اسلام بسيج شده‌اند و تمايم روزهايمان عاشورا و زمين‌هايمان کربلا و ماه‌هايمان محرم و محراب‌هايمان قتل‌گاه شهداي بزرگ و کودکاني که مانند علي‌اصغر حسين (ع) به شهادت مي‌رسند و تمامي جبهه‌هايمان چون جبهه‌هاي کربلاست.
Moderator
Moderator

پست توسط قهرمان علقمه »

وصيت نامه : شهيد بهرام حق نجات

بسم الله الرحمن ارحیم  

خدايا از تو مي خواهم كه مرا ياري كني تا در راه تو قدم بردارم همانطور كه خداوند مي فرمايد هركسي در امور بر خداوند توكل نمايد.او برايش كافي است

و حال اگر بنده گام در راه جهاد با كفار گذاشت هرگونه سرنوشتي كه پروردگارش براي او تعيين نمايد تفاوتي ندارد ما مي رويم تا وظيفه خود را انجام دهيم

و نتيجه آن براي ما مهم نيست كه چه بر سر ما خواهد آمد انشاالله كه خداوند قبول نمايد.
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 23 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار
تماس:

پست توسط Seyyed Ali »

باسمه تعالی
درود بر دوستان :razz:

در سخنرانی از امام خمینی(ره) در جمکران شنیدم اخیرا که ایشان فرمودند تقریبا با چنین مضمونی:

پنجاه سال نماز خواندید خدا قبول کند وصیت نامه شهدا را هم مطالعه کنید.
قسم به جان خودم آن کس که فهم مطالب تمهید القواعد و شرح قیصری بر فصوص الحکم و فتوحات مکیه (اثر محی الدین ابن عربی) و مصباح الانس و اشارات و تنبیهات و شفاء (اثر ابن سینا) و اسفار (اثر ملاصدرا) روزی​اش نشده فهم تفسیر انفسی آیات قرانی و جوامع روایی روزی​اش نشده است.

فرازی از فرمایشات استاد علامه حسن زادهٔ آملی
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 782 بار
سپاس‌های دریافتی: 1346 بار

پست توسط MAYAPOWER »

سلام
درسته سید علی آقا گمونم یکی از سفارشهای امام به آقا همین خوندن وصیتنامه ها بوده

آخر کتاب "دا" یه چند سطر وصیتنامه ی سید علی حسینیست توصیه اکید دارم بچه ها بخونن :-o

یا علی
 [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] 
Moderator
Moderator

پست توسط قهرمان علقمه »

وصيت نامه : شهيد سيد جمال دربان فلك

بسم الله الرحمن ارحیم  

اي امت حزب اللهي! اسلام مكتب انسان سازي است و انقلاب اسلامي با رهنمودها و رهبري صحيح امام امت (خميني بت شكن) مي رود تا جهاني شود

و تمامي ابرقدرت ها را نابود كند و انقلاب را به صاحب اصلي اش امام زمان (عج) تحويل دهد پس بر همه شما وظيفه شرعي است

كه در هركجا كه باشيد از اسلام و جمهوري اسلامي دفاع كنيد.....

از ولايت فقيه و روحانيت مبارز اطاعت و پشتيباني كنيد كه هردو ضامن پيروزي و پشتوانه اسلام هستند".
Moderator
Moderator

پست توسط قهرمان علقمه »

وصيت نامه : شهید پرويز خياميان

بسم الله الرحمن الرحیم  

درود به رهبر عزيز ،قلب ملت ايران به نام الله در هم كوبنده ظلم و ستم. به نام خدائي كه به ما شعور داد تا خوب را از بد و زشت و پليد را از زيبا تميز داده و

يكي را انتخاب كنيم. تقاضا دارم دخترم (صفورا) تا كلاس ششم ابتدايي فقط و فقط درس اسلامي خوانده و بعد قرآن ياد بگيرد و كاملاً اسلامي تربيت شود

كه اين بزرگترين آرزوي من است. از همسرم و خانواده ام تقاضا دارم اگر در راه شهيد شدم در مرگ من گريه نكنند بلكه شادي بكنند تا روح من شاد گردد،

اگر شهيد شدم جنازه مرا در اصفهان دفن كنيد. فرزند مرا نزد امام امت رهبر كبير انقلاب، پدر عزيزم خميني بت شكن ببريد تا دست بركتش را به صورت

او كشيده و براي آنها دعا نمايند، والسلام ،پايدار ارتش جمهوري اسلامي ايران، پاينده ايران، و برقرار باد جمهوري اسلامي ايران.
ارسال پست

بازگشت به “دیگر گفتگو ها”