از اینکه اسم تاپیک رو این گذاشتم معذرت میخوام ولی میخواستم یه مقدار بیشتر دوستان به این تاپیک دقت داشته باشند

1- ببینید دوستان ، توی این زمونه و دوره دیگه کمتر کسی به مطالعه علاقه داره ( اینطور که من دارم میبینم و برام روشن شده ) و اکثر افراد بیشتر دنبال یک روش ساده و قابل درک و زیبا هستند برای یادگیری ( حالا یادگیری درس باشه یا هر چیز دیگه )
ما هم باید با همین هدف ، در رنگ بندی متن ها ( هنگام پست گذاشتن ) خیلی دقت کنیم تا کسی که میخواد مطلبی رو بخونه از خوندن مطلب خسته نشه.

2- خواهش میکنم از گذاشتن مطالب طولانی در یک پست خودداری کنید و پست ها و مطالب طولانی رو تا جایی که میتونید کوتاه بگذارید تا خواننده از خوندن مطلب خسته نشه
. حقیقتا تا به حال شده که من شخصا خیلی از مطالب بدرد بخور رو بخاطر این موضوع نتونستم بخونم.
3- تا جایی که میتونید اول خودتون مطالب رو یک دور بخونید و بعدش با آراستگی ( در صورت نیاز با استفاده از شکلک های مرتبط ) اون رو پست کنید.
4- از استفاده کردن فونت های بسیار بزرگ و نامنظم و یا رنگ زننده چشم خودداری کنید . مثل این رنگ یا این رنگ
5- در پست هایی که میگذارید از عکس مرتبط استفاده کنید ( البته با حجم کم ) و عکس هایی که میگذارید عکس های زیبایی باشه که طرف بتونه با یک نظر دنبال نوشته شما رو بگیره و تا آخر مطالعه کنه.
6- در بعضی از پست ها دوستان با ذوق و شوق مطلب میذارن ( مثلا در بخش گرافیک مذهبی ) اما متاسفانه بجای نظر دادن فقط زیر مطلب تشکر میشه و بس که این یک نقطه ضعف بزرگه .

بیشتر از این مطلبی برای گفتن به ذهنم نمیرسه فعلا ولی این رو دلسوزانه گفتم که هرجایی که خواستید مطلب بزارید این مورد رو رعایت کنید تا انشاءالله مطالب بر حق شیعه که اینقدر با مشقت و سختی تهیه شده ، به دست جوون های ما برسه و استفاده کنند.

راستی فکر نکنید که من همیشه این موارد رو رعایت کردم اما خودم هم دارم سعی میکنم که خودم رو اصلاح کنم در این زمینه.

موفق باشید
یاعلی

یه کاریکاتور هم ببینید