يك سوال
مدیر انجمن: شورای نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 9 بار
يك سوال
با سلام در قرآن مي خوانيم كه ما ميان هيچيك از پيامبران خدا فرق نگذاريم(درآيه 285سوره بقره مي خوانيم) و سلامهايي را كه در مورد پيامبران در قرآن كريم مي خوانيم مي دانيم اين سوال براي من هست كه چرا ما شيعيان به تمام انبيا توسل نمي كنيم چرا در صلواتهايمان نام تمام انبيا را نمي آوريم آيا كسي هست كه عكس خانه خدا را ببيند و ياد حضرت ابراهيم نيفتد من افتخار مي كنم كه از امت حضرت محمد (ص) هستم و شيعه مولا علي اما برايم اين سوال هست كه چرا ما شيعيان در گفتارمان بقيه پيامبران را در اكثر مواقع فراموش مي كنيم با اينكه در قرآن مي آموزيم بين آنها تفاوتي نگذاريم
با تشكر
با تشكر

-
- محل اقامت: زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)
- سپاسهای ارسالی: 218 بار
- سپاسهای دریافتی: 311 بار
Re: يك سوال
سلام
با تشکر از سوال جالبتون
مسلمان اگر به رسالتِ همۀ پیامبران از آدم ع تا خاتم ص ایمان نداشته باشد اصلا مسلمان نیست . اما فراموش نکنید که پیامبرانِ خدا همگی مثل هم نبودند !!!!!
و رازِ جوابِ سوال شما هم در همین موضوع نهفته هست .
پیامبران همگی پیامبر بودند اما درجه و مقامشان در نزد خداوند هرگز یکسان نیست .
سوره البقرة آيه 253
تِلْكَ الرُّسُلُ فَضَّلْنَا بَعْضَهُمْ عَلَى بَعْضٍ مِّنْهُم مَّن كَلَّمَ اللّهُ وَرَفَعَ بَعْضَهُمْ دَرَجَاتٍ وَآتَيْنَا عِيسَى ابْنَ مَرْيَمَ الْبَيِّنَاتِ وَأَيَّدْنَاهُ بِرُوحِ الْقُدُسِ وَلَوْ شَاء اللّهُ
بعضى از آن رسولان را بر بعضى ديگر برترى داديم؛ برخى از آنها، خدا با او سخن مىگفت؛ و بعضى را درجاتى برتر داد؛ و به عيسى بن مريم، نشانههاى روشن داديم؛ و او را با (روح القدس) تأييد نموديم؛ [ولى فضيلت و مقام آن پيامبران، مانع اختلاف امتها نشد.}
===================================================================
پیامبران از نظر مقام و منزلت چند دسته اند :
الافضل = برترین = the best = خاتم الانبیاء ص
الولعزم = 5 پیامبرِ برتر = محمد حبیب الله ص - عیسی روح الله ع - موسی کلیم الله ع - ابراهیم خلیل الله ع - نوح نبی الله ع
==================================================
ذکر برترین پیامبر یا ذکرِ 5 پیامبرِ برتر دلیل بر بی احترامی به سلسلۀ پیامبران نیست .
تا وقتی که خورشید میدرخشد نورِ ستارگان دیگر نمایان نمیشود اما آنها هم وجود دارند و مقام و منزلتشان محفوظ هست .
اما شکی نیست که پیامبران صلوات الله علیهم ، همگی بدونِ استثناء ، برترینِ انسانها هستند .
===========================================
والله اعلم
وصد البته خدا دانا تر هست که جوابِ سوالِ شما دوستِ گرامی چی هست
والسلام تا دیگر سلام

با تشکر از سوال جالبتون
مسلمان اگر به رسالتِ همۀ پیامبران از آدم ع تا خاتم ص ایمان نداشته باشد اصلا مسلمان نیست . اما فراموش نکنید که پیامبرانِ خدا همگی مثل هم نبودند !!!!!
و رازِ جوابِ سوال شما هم در همین موضوع نهفته هست .
پیامبران همگی پیامبر بودند اما درجه و مقامشان در نزد خداوند هرگز یکسان نیست .
سوره البقرة آيه 253
تِلْكَ الرُّسُلُ فَضَّلْنَا بَعْضَهُمْ عَلَى بَعْضٍ مِّنْهُم مَّن كَلَّمَ اللّهُ وَرَفَعَ بَعْضَهُمْ دَرَجَاتٍ وَآتَيْنَا عِيسَى ابْنَ مَرْيَمَ الْبَيِّنَاتِ وَأَيَّدْنَاهُ بِرُوحِ الْقُدُسِ وَلَوْ شَاء اللّهُ
بعضى از آن رسولان را بر بعضى ديگر برترى داديم؛ برخى از آنها، خدا با او سخن مىگفت؛ و بعضى را درجاتى برتر داد؛ و به عيسى بن مريم، نشانههاى روشن داديم؛ و او را با (روح القدس) تأييد نموديم؛ [ولى فضيلت و مقام آن پيامبران، مانع اختلاف امتها نشد.}
===================================================================
پیامبران از نظر مقام و منزلت چند دسته اند :
الافضل = برترین = the best = خاتم الانبیاء ص
الولعزم = 5 پیامبرِ برتر = محمد حبیب الله ص - عیسی روح الله ع - موسی کلیم الله ع - ابراهیم خلیل الله ع - نوح نبی الله ع
==================================================
ذکر برترین پیامبر یا ذکرِ 5 پیامبرِ برتر دلیل بر بی احترامی به سلسلۀ پیامبران نیست .
تا وقتی که خورشید میدرخشد نورِ ستارگان دیگر نمایان نمیشود اما آنها هم وجود دارند و مقام و منزلتشان محفوظ هست .
اما شکی نیست که پیامبران صلوات الله علیهم ، همگی بدونِ استثناء ، برترینِ انسانها هستند .
===========================================
والله اعلم
وصد البته خدا دانا تر هست که جوابِ سوالِ شما دوستِ گرامی چی هست
والسلام تا دیگر سلام

دوستِ عزیز، چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد ،همه ما آسمونی هستیم وشمارش معکوس برای بازگشتمون ازهمون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده و حسابِ بسیار دقیقی هم در انتظارمونه.
یه آسمونیِ فعّال باش که آزمایشِ دنیا تکرارشدنی نیست.
باور نمیکنی؟ همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر تا مانعِ پرواز بشی.
قبول نداری؟
این شما واین هم دنیا
باور نمیکنی؟ همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر تا مانعِ پرواز بشی.
قبول نداری؟
این شما واین هم دنیا

-
به نام خدا
با تشكر از پاسخ شما اما منظور من اين است كه ما شيعيان چرا عملا زياد توجهي به زندگي ساير پيامبران نداريم كم شيعه اي را مي بينيم كه مهر پيامبران اولوالعزم را به دل داشته باشد و براي رنجهايي كه آنها كشيدنداشك بريزد صليب كشيدن حضرت عيسي مسيح آزارهايي كه حضرت موسي از بني اسرائيل كشيدرنجهاي حضرت نوح و آزمايشهاي بزرگ حضرت ابراهيم وقتي انسان در عمق آنها فكر كند در زندگي آنها نيز دنيايي درس و اندرز است و تامل در زندگي آنها و سلام برآنها مسلما باعث خشنودي خداوند و حضرت محمد (ص) خواهد شد
الهم صلي علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم و صل علي انبيا و مرسلين و شهداو صادقين و اوليائ الله
با تشكر از پاسخ شما اما منظور من اين است كه ما شيعيان چرا عملا زياد توجهي به زندگي ساير پيامبران نداريم كم شيعه اي را مي بينيم كه مهر پيامبران اولوالعزم را به دل داشته باشد و براي رنجهايي كه آنها كشيدنداشك بريزد صليب كشيدن حضرت عيسي مسيح آزارهايي كه حضرت موسي از بني اسرائيل كشيدرنجهاي حضرت نوح و آزمايشهاي بزرگ حضرت ابراهيم وقتي انسان در عمق آنها فكر كند در زندگي آنها نيز دنيايي درس و اندرز است و تامل در زندگي آنها و سلام برآنها مسلما باعث خشنودي خداوند و حضرت محمد (ص) خواهد شد
الهم صلي علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم و صل علي انبيا و مرسلين و شهداو صادقين و اوليائ الله

-
- سپاسهای ارسالی: 10691 بار
- سپاسهای دریافتی: 5476 بار
- تماس:
,
البته مستحضر هستید که حضرت مسیح (علی نبینا و آله و علیه السلام) هیچگاه به صلیب کشیده نشد و غایب شد و در آخرالزمان با حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه ، ظهور خواهندکرد.
البته مستحضر هستید که حضرت مسیح (علی نبینا و آله و علیه السلام) هیچگاه به صلیب کشیده نشد و غایب شد و در آخرالزمان با حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه ، ظهور خواهندکرد.

-
به نام خدا
با سلام از توضيح شما متشكرم مي دانستم كه ايشان غايب هستند(آيا برروي صليب روحشان به آسمان چهارم نرفت) در مورد اصل مسئله كه توجه بيشر به كل انبيا و بخصوص انبيا ئ اولوالعزم مي باشد دوست دارم دوستان راهنمايي نمايند من هر موقع شخصا مي خواهم دعايي كنم تربت امام حسين را در دستم مي گيرم و با نگاه به آن بر تمام انبيا درود مي فرستم هر موقع براي سلامتي آقا امام زمان دعا مي كنم براي حضرت عيسي مسيح سوره توحيد را مي خوانم دوست دارم با تمام آنها خودم را متصل كنم همه آنها را پلي مي بينم براي ارتباط با خداوند
سوال دوم ببينيد شما پس از بردن نام حضرت مسيح بر او درود نفرستاديد آيا اين تفاوت نيست
دستو العمل پنجم از يازده دستو العمل آيت الله بهجت را بخوانيد
دستورالعمل پنجم
بسمه تعالي
كسي كه به خالق و مخلوق، متيقن و معتقد باشد، و با انبياء و اوصياء صلوات الله عليهم، جميعاً مرتبط و معتقد باشد، و توسل اعتقادي و عملي به آنها داشته باشد، و مطابق دستور آنها حركت و سكون نمايد، و در عبادات، «قلب» را از غير خدا، خالي نمايد، و فارق القلب، نماز را كه همه چيز تابع آن است انجام دهد، و با مشكوك ها، تابع امام عصر عجل الله له الفرج باشد، و هر كه را امام، مخالف خود مي داند با او مخالف باشد، و هر كه را موافق مي داند با او موافق، [و] لعن نمايد ملعون او را، و ترحم نمايد بر مرحوم او و لو علي سبيل الاجمالي؛ هيچ كمالي را فاقد نخواهد بود و هيچ وِزر و بالي را واجد نخواهد بود.
والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته
العبد محمد تقي البهجة
با تشكر
با سلام از توضيح شما متشكرم مي دانستم كه ايشان غايب هستند(آيا برروي صليب روحشان به آسمان چهارم نرفت) در مورد اصل مسئله كه توجه بيشر به كل انبيا و بخصوص انبيا ئ اولوالعزم مي باشد دوست دارم دوستان راهنمايي نمايند من هر موقع شخصا مي خواهم دعايي كنم تربت امام حسين را در دستم مي گيرم و با نگاه به آن بر تمام انبيا درود مي فرستم هر موقع براي سلامتي آقا امام زمان دعا مي كنم براي حضرت عيسي مسيح سوره توحيد را مي خوانم دوست دارم با تمام آنها خودم را متصل كنم همه آنها را پلي مي بينم براي ارتباط با خداوند
سوال دوم ببينيد شما پس از بردن نام حضرت مسيح بر او درود نفرستاديد آيا اين تفاوت نيست
دستو العمل پنجم از يازده دستو العمل آيت الله بهجت را بخوانيد
دستورالعمل پنجم
بسمه تعالي
كسي كه به خالق و مخلوق، متيقن و معتقد باشد، و با انبياء و اوصياء صلوات الله عليهم، جميعاً مرتبط و معتقد باشد، و توسل اعتقادي و عملي به آنها داشته باشد، و مطابق دستور آنها حركت و سكون نمايد، و در عبادات، «قلب» را از غير خدا، خالي نمايد، و فارق القلب، نماز را كه همه چيز تابع آن است انجام دهد، و با مشكوك ها، تابع امام عصر عجل الله له الفرج باشد، و هر كه را امام، مخالف خود مي داند با او مخالف باشد، و هر كه را موافق مي داند با او موافق، [و] لعن نمايد ملعون او را، و ترحم نمايد بر مرحوم او و لو علي سبيل الاجمالي؛ هيچ كمالي را فاقد نخواهد بود و هيچ وِزر و بالي را واجد نخواهد بود.
والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته
العبد محمد تقي البهجة
با تشكر

-
شکیبا نوشته شده:
در مورد اصل مسئله كه توجه بيشر به كل انبيا و بخصوص انبيا ئ اولوالعزم مي باشد دوست دارم دوستان راهنمايي نمايند من هر موقع شخصا مي خواهم دعايي كنم تربت امام حسين را در دستم مي گيرم و با نگاه به آن بر تمام انبيا درود مي فرستم هر موقع براي سلامتي آقا امام زمان دعا مي كنم براي حضرت عيسي مسيح سوره توحيد را مي خوانم دوست دارم با تمام آنها خودم را متصل كنم همه آنها را پلي مي بينم براي ارتباط با خداوند
با سلام

راستش من مُفتی ( فتوی دهنده ) نیستم اما گمان نکنم کسی از مفتیان ، صلوات بر تمام پیامبران و ذکرِ نامشون در هنگامِ دعا رو منع کرده باشه .

اما نباید فراموش کنیم که هیچکدام از پیامبران ، فوقِ بشر نبود . آنها بشرهایِ فا فوق بودند .
شکیبا نوشته شده:
بله صحیح میفرمایین . پسندیده هست که بعد از بردنِ نام پیامبران بر او درود فرستاده شود

یه نکتۀ مهم رو خیلی خلاصه خدمتتون عرض کنم :
هیچ مخلوقی از مخلوقاتِ خداوند ، قادر به انجام کاری نیست جز به إذن و اجازۀ خداوند .
این یک قانونِ الهی هست و حتی فرشتگانِ خداوند و پیامبرانش از این قانونِ الهی مستثنی ( مستثنا غلطه ) نبودند .
این هم دلیلش از قرآنِ عزیز :
إِذْ قَالَ اللّهُ يَا عِيسى ابْنَ مَرْيَمَ اذْكُرْ نِعْمَتِي عَلَيْكَ وَعَلَى وَالِدَتِكَ إِذْ أَيَّدتُّكَ بِرُوحِ الْقُدُسِ تُكَلِّمُ النَّاسَ فِي الْمَهْدِ وَكَهْلاً وَإِذْ عَلَّمْتُكَ الْكِتَابَ وَالْحِكْمَةَ وَالتَّوْرَاةَ وَالإِنجِيلَ وَإِذْ تَخْلُقُ مِنَ الطِّينِ كَهَيْئَةِ الطَّيْرِ
بِإِذْنِي
فَتَنفُخُ فِيهَا فَتَكُونُ طَيْرًا
بِإِذْنِي
وَتُبْرِىءُ الأَكْمَهَ وَالأَبْرَصَ
بِإِذْنِي وَإِذْ تُخْرِجُ الْمَوتَى
بِإِذْنِي
[به خاطر بياور] هنگامى را كه خداوند به عيسى بن مريم گفت: (ياد كن نعمتى را كه به تو و مادرت بخشيدم! زمانى كه تو را با) روح القدس (تقويت كردم؛ كه در گاهواره و به هنگام بزرگى، با مردم سخن مىگفتى؛ و هنگامى كه كتاب و حكمت و تورات و انجيل را به تو آموختم؛ و هنگامى كه با اجازۀ من، از گل چيزى بصورت پرنده مىساختى، و در آن مىدميدى، با اجازۀ من، ، پرندهاى مىشد؛ و كور مادرزاد، و مبتلا به بيمارى پيسى را با اجازۀ من، ، شفا مىدادى؛ و مردگان را [نيز]با اجازۀ من، زنده مىكردى؛
قُلْ مَن كَانَ عَدُوًّا لِّجِبْرِيلَ فَإِنَّهُ نَزَّلَهُ عَلَى قَلْبِكَ
بِإِذْنِ اللّهِ
[آنها مىگويند: (چون فرشتهاى كه وحى را بر تو نازل مىكند، جبرئيل است، و ما با جبرئيل دشمن هستيم، به تو ايمان نمىآوريم!)] بگو: (كسى كه دشمن جبرئيل باشد [در حقيقت دشمن خداست] چرا كه او با اجازۀ خدا، قرآن را بر قلب تو نازل كرده است
وَرَسُولاً إِلَى بَنِي إِسْرَائِيلَ أَنِّي قَدْ جِئْتُكُم بِآيَةٍ مِّن رَّبِّكُمْ أَنِّي أَخْلُقُ لَكُم مِّنَ الطِّينِ كَهَيْئَةِ الطَّيْرِ فَأَنفُخُ فِيهِ فَيَكُونُ طَيْرًا
بِإِذْنِ اللّهِ
وَأُبْرِىءُ الأكْمَهَ والأَبْرَصَ وَأُحْيِـي الْمَوْتَى
بِإِذْنِ اللّهِ
و [او را به عنوان] رسول و فرستاده به سوى بنى اسرائيل [قرار داده، كه به آنها مىگويد:] من نشانهاى از طرف پروردگار شما، برايتان آوردهام؛ من از گِل، چيزى به شكل پرنده مىسازم؛ سپس در آن مىدمم و با اجازه خدا، پرندهاى مىگردد. و با اجازه خدا، كورِ مادرزاد و مبتلايان به برص [= پيسى] را بهبودى مىبخشم؛ و مردگان را به اذن خدا زنده مىكنم؛
وَمَا كَانَ لِنَفْسٍ أَنْ تَمُوتَ إِلاَّ
بِإِذْنِ الله هيچكس، جز به اذن و اجازۀ خدا، نمىميرد؛
وَمَا أَرْسَلْنَا مِن رَّسُولٍ إِلاَّ لِيُطَاعَ
بِإِذْنِ اللّهِ
ما هيچ پيامبرى را نفرستاديم مگر براى اين كه به اذن و اجازۀ خدا، از وى اطاعت شود
وَمَا كَانَ لِنَفْسٍ أَن تُؤْمِنَ إِلاَّ
بِإِذْنِ اللّهِ [اما] هيچ كس نمىتواند ايمان بياورد، جز به اذن خدا
گفتن جملاتی مثل شفاش با امام حسین ع ، بدون ذکر بإذنِ الله آیا جایز هست هنگامی که حتی فرشتگان و پیامبرانِ الوالعزم بدونِ اذن خداوندِ قادر مطلق قادر به انجامِ کاری نبودند ؟

دوستِ عزیز، چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد ،همه ما آسمونی هستیم وشمارش معکوس برای بازگشتمون ازهمون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده و حسابِ بسیار دقیقی هم در انتظارمونه.
قبول نداری؟
این شما واین هم دنیا
قبول نداری؟
این شما واین هم دنیا

-
به نام خدا
با سلام و تشكر من هم يقين دارم كه بدون اذن خداوند انبياقادر به انجام كاري نبودند اما آنها را پلي مي بينم براي ارتباط با خداوند ايا اين ايراد دارد اگر ايراد دارد پس دعاي توسل را كه مي خوانيم و به آن معتقديم بر همين اساس است
مسئله دوم من از تربت امام حسين طلب دعا نمي كنم من از پيامبران و معصومين مي خواهم برايم دعا كنند آنها آنقدر مقامشان بالاست كه اگر حكمت خداوند اقتضا كند دعايشان اجابت خواهد شد هميشه هنگام دعا پس از سلام بر آنها از آنها مي خواهم برايم دعا كنند در ضمن يقين دارم دعايي كه در ابتداي آن صلوات باشد و پس از دعا نيز صلوات باشد اجابت خواهد شد اگر هم اجابت نشود خداوند مهربان آرامش پذيرش حكمت آن را اگر چه بر ما نامعلوم است به ما عنايت مي كند و همين آرامش براي من كافيست
اينكه ابتداصلوات بفرستيم و دعا كنيم و در آخر صلوات بفرستيم مطلبي بود كه از شبكه قرآن سيما آموختم و عملا تجربه كردم براي من بسيار مفيد بود
با تشكر دوست دارم به مطلب اصلي برگرديم و در مورد انبيايي كه ما آنها را فراموش مي كنيم بنويسيم
ببينيد سريال حضرت يوسف چقدر روي مردم تاثير داشت و چقدر آموزنده بود نظر من اين است كه انبيا را با قرآن بشناسيم از آنها صحبت كنيم بنويسيم و از آنها بخواهيم براي ما دعا كنند و خودمان را به همه آ نها وصل كنيم
الهم صلي علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم و صلي علي انبيا و مرسلين و شهدا و صادقين و اوليائ الله
با سلام و تشكر من هم يقين دارم كه بدون اذن خداوند انبياقادر به انجام كاري نبودند اما آنها را پلي مي بينم براي ارتباط با خداوند ايا اين ايراد دارد اگر ايراد دارد پس دعاي توسل را كه مي خوانيم و به آن معتقديم بر همين اساس است
مسئله دوم من از تربت امام حسين طلب دعا نمي كنم من از پيامبران و معصومين مي خواهم برايم دعا كنند آنها آنقدر مقامشان بالاست كه اگر حكمت خداوند اقتضا كند دعايشان اجابت خواهد شد هميشه هنگام دعا پس از سلام بر آنها از آنها مي خواهم برايم دعا كنند در ضمن يقين دارم دعايي كه در ابتداي آن صلوات باشد و پس از دعا نيز صلوات باشد اجابت خواهد شد اگر هم اجابت نشود خداوند مهربان آرامش پذيرش حكمت آن را اگر چه بر ما نامعلوم است به ما عنايت مي كند و همين آرامش براي من كافيست
اينكه ابتداصلوات بفرستيم و دعا كنيم و در آخر صلوات بفرستيم مطلبي بود كه از شبكه قرآن سيما آموختم و عملا تجربه كردم براي من بسيار مفيد بود
با تشكر دوست دارم به مطلب اصلي برگرديم و در مورد انبيايي كه ما آنها را فراموش مي كنيم بنويسيم
ببينيد سريال حضرت يوسف چقدر روي مردم تاثير داشت و چقدر آموزنده بود نظر من اين است كه انبيا را با قرآن بشناسيم از آنها صحبت كنيم بنويسيم و از آنها بخواهيم براي ما دعا كنند و خودمان را به همه آ نها وصل كنيم
الهم صلي علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم و صلي علي انبيا و مرسلين و شهدا و صادقين و اوليائ الله
آخرین ويرايش توسط 1 on شکیبا, ويرايش شده در 0.

-
شکیبا,
سلام
بندۀ مخلص منظورم شما نبودین
سوء تفاهم نشه
من فقط اون موضوعِ " بإذنِ الله " رو به خاطر آوردم و اون رو مطرح کردم
إن شاء الله که دلخور نشده باشین .
شاد زید . رستگار شید
سلام
بندۀ مخلص منظورم شما نبودین
سوء تفاهم نشه
من فقط اون موضوعِ " بإذنِ الله " رو به خاطر آوردم و اون رو مطرح کردم
إن شاء الله که دلخور نشده باشین .
شاد زید . رستگار شید
قبول نداری؟
این شما واین هم دنیا
قبول نداری؟
این شما واین هم دنیا

-
- سپاسهای ارسالی: 10691 بار
- سپاسهای دریافتی: 5476 بار
- تماس:
سلام
دوست عزیز محمد
نیاز نیست برای هر دفعه که از ائمه درخواستی داریم متذکر بشیم که حتماً به اذن خدا.
مثلا میگیم برو کربلا از امام حسین شفا بگیر اما به اذن خدا !
ما همه برامون واضح است که ائمه تمام افعالی که انجام میدن یا شفاعت و شفا و... که عنایت میکنند از جانب خداوند است و به اذن اوست.
وگرنه اگر قائل باشیم که به خودی خود این کارها را انجام میدهند که جزء گروه غلو کننده ها میشیم و از دین خارج !!
پس تمام این حرفها با توجه به دانستن همان معنا است.
دوست عزیز محمد
نیاز نیست برای هر دفعه که از ائمه درخواستی داریم متذکر بشیم که حتماً به اذن خدا.
مثلا میگیم برو کربلا از امام حسین شفا بگیر اما به اذن خدا !
ما همه برامون واضح است که ائمه تمام افعالی که انجام میدن یا شفاعت و شفا و... که عنایت میکنند از جانب خداوند است و به اذن اوست.
وگرنه اگر قائل باشیم که به خودی خود این کارها را انجام میدهند که جزء گروه غلو کننده ها میشیم و از دین خارج !!
پس تمام این حرفها با توجه به دانستن همان معنا است.

-
به نام خدا
مگر از قرآن كريم نمي آموزيم بايد انشاء الله بگوييم
آيا لازم نيست بگوييم انشاء الله برو از تربت امام حسين شفا بگير (منظور من فقط سوال است)
مگر از قرآن كريم نمي آموزيم بايد انشاء الله بگوييم
آيا لازم نيست بگوييم انشاء الله برو از تربت امام حسين شفا بگير (منظور من فقط سوال است)