شبهات مرا پاسخ گوئید (خیلی مهم و فوری)

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

شبهات مرا پاسخ گوئید (خیلی مهم و فوری)

پست توسط ازاد »

با سلام
به عنوان مقدمه عرض کنم که من در چند سایت دیگر در تالار های گفتگو بحث میکنم و در بعضی تالار ها مدیر هستم.
از انجا که علاقه ی بسیاری به اسلام دارم همیشه به دفاع از اسلام می پردازم.
اما خب اطلاعات من به اندازه ای نیست که بتوانم به همه ی شبهات پاسخ گویم.
این است که الان که به صورت خیلی اتفاقی(حقیقتش من به دنبال سخنی از امام رضا بودم که در یک مناظره به یک اهل کلام درباره ی خدا میگوید . و میخواستم ان را پیدا کنم که به اینجا راه یافتم) اینجا را پیدا کرده ام میخواهم اینجا را منبع کن برای شبهاتی که مطرح میشود و من پاسخی درخور نمیابم.
دوستان همت کنند و پاسخ را به صورت کاملاً تشریحی و تیتر وار بیان کنند. ضمن ای که همین جا حاضرم قسم بخورم که هیچ قصد اذیت ندارم. و هرگونه شائبه ای مبنی بر این که از این طریق میخواهم شبهه افکنی کنم را از خود دور سازید، من حتی میتوانم جاهایی که در ان عضو هستم را بگویم که از این بابت اعتماد سازی نمایم
بنا براین از دوستان میخواهم که در کمال اطمینان و ارامش به سوالات بنده پاسخ گویند.
والسلام علی من التبع الهدی
New Member
New Member

Re: شبهات مرا پاسخ گوئید (خیلی مهم و فوری)

پست توسط ازاد »

3. آیا قران زن و مرد را مساوی معرفی میکند؟

پ.ن.
برای سخنانتان دلیل و مدرک بیاورید.(ایه قران یا حدیث)
برای دسترسی به متن قرآن به این آدرس مراجعه کنید.
برای دسترسی به احادیث به این آدرس مراجعه کنید.

لرِّجَالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّسَاء بِمَا فَضَّلَ اللّهُ بَعْضَهُمْ عَلَى بَعْضٍ وَبِمَا أَنفَقُواْ مِنْ أَمْوَالِهِمْ فَالصَّالِحَاتُ قَانِتَاتٌ حَافِظَاتٌ لِّلْغَيْبِ بِمَا حَفِظَ اللّهُ وَاللاَّتِي تَخَافُونَ نُشُوزَهُنَّ فَعِظُوهُنَّ وَاهْجُرُوهُنَّ فِي الْمَضَاجِعِ وَاضْرِبُوهُنَّ فَإِنْ أَطَعْنَكُمْ فَلاَ تَبْغُواْ عَلَيْهِنَّ سَبِيلاً إِنَّ اللّهَ كَانَ عَلِيًّا كَبِيرًا«34»
مردان ، كارگزاران و تدبيركنندگانِ [ زندگى ] زنانند ، به خاطر آنكه خدا مردان را [ از جهت توان جسمي ، تحمل مشكلات و قدرت روحى و فكرى ] بر زنان برترى داده ، و به خاطر آنكه [ مردان ] از اموالشان هزينه زندگى زنان را [ به عنوان حقّى واجب ] مي پردازند ; پس زنان شايسته و درست كار [ با رعايت قوانين حق ] فرمانبردار [ و مطيع شوهر ]ند [ و ] در برابر حقوقى كه خدا [ به نفع آنان برعهده شوهرانشان ] نهاده است ، در غياب شوهر [ حقوق و اسرار و اموال او را ] حفظ مي كنند . و زنانى كه از سركشى و نافرمانى آنان بيم داريد [ در مرحله اول ] پندشان دهيد ، و [ در مرحله بعد ] در خوابگاه ها از آنان دورى كنيد ، و [ اگر اثر نبخشيد ] آنان را [ به گونه اى كه احساس آزار به دنبال نداشته باشد ] تنبيه كنيد ; پس اگر از شما اطاعت كردند براى آزار دادن آنان هيچ راهى مي وييد ; يقيناً خدا بلند مرتبه و بزرگ است
(ایه 34 سوره ی نساء)
با اینکه در ترجمه ی ان سعی شده بر بی عدالتی ان پوشش قرار دهد، بازهم معنای بی عدالتی و پایین اوردن جایگاه زن است.
حتی اگر این را دال بر بی عدالتی ندانیم با توجه به قسمت"به خاطر آنكه خدا مردان را [ از جهت توان جسمي ، تحمل مشكلات و قدرت روحى و فكرى ] بر زنان برترى داده ،" بحث آن مطرح میشود که الله مسلمان ها مردان را برتر میداند...

يوصيكم الله في اولادكم للذكر مثل حظ الانثيين فان كن نساء فوق اثنتين فلهن ثلثا ما ترك و ان كانت واحدة فلها النصف و لابويه لكل واحد منهما السدس مما ترك ان كان له ولد فان لم يكن له ولد و ورثه ابواه فلامه الثلث فان كان له اخوة فلامه السدس من بعد وصية يوصي بها او دين آباؤكم و ابناؤكم لا تدرون ايهم اقرب لكم نفعا فريضة من الله ان الله كان عليما حكيما (11)

خداوند در باره فرزندانتان به شما سفارش مى‏كند كه سهم (ميراث) پسر، به اندازه سهم دو دختر باشد; و اگر فرزندان شما، (دو دختر و) بيش از دو دختر باشند، دو سوم ميراث از آن آنهاست; و اگر يكى باشد، نيمى (از ميراث،) از آن اوست. و براى هر يك از پدر و مادر او، يك ششم ميراث است، اگر (ميت) فرزندى داشته باشد; و اگر فرزندى نداشته باشد، و (تنها) پدر و مادر از او ارث برند، براى مادر او يك سوم است (و بقيه از آن پدر است); و اگر او برادرانى داشته باشد، مادرش يك ششم مى‏برد (و پنج ششم باقيمانده، براى پدر است). (همه اينها،) بعد از انجام وصيتى است كه او كرده، و بعد از اداى دين است -شما نمى‏دانيد پدران و مادران و فرزندانتان، كداميك براى شما سودمندترند!- اين فريضه الهى است; و خداوند، دانا و حكيم است. (11)

و لكم نصف ما ترك ازواجكم ان لم يكن لهن ولد فان كان لهن ولد فلكم الربع مما تركن من بعد وصية يوصين بها او دين و لهن الربع مما تركتم ان لم يكن لكم ولد فان كان لكم ولد فلهن الثمن مما تركتم من بعد وصية توصون بها او دين و ان كان رجل يورث كلالة او امراة و له اخ او اخت فلكل واحد منهما السدس فان كانوا اكثر من ذلك فهم شركاء في الثلث من بعد وصية يوصى بها او دين غير مضار وصية من الله و الله عليم حليم (12)

و براى شما، نصف ميراث زنانتان است، اگر آنها فرزندى نداشته باشند; و اگر فرزندى داشته باشند، يك چهارم از آن شماست; پس از انجام وصيتى كه كرده‏اند، و اداى دين (آنها). و براى زنان شما، يك چهارم ميراث شماست، اگر فرزندى نداشته باشيد; و اگر براى شما فرزندى باشد، يك هشتم از آن آنهاست; بعد از انجام وصيتى كه كرده‏ايد، و اداى دين. و اگر مردى بوده باشد كه كلاله ( خواهر يا برادر) از او ارث مى‏برد، يا زنى كه برادر يا خواهرى دارد، سهم هر كدام، يك ششم است (اگر برادران و خواهران مادرى باشند); و اگر بيش از يك نفر باشند، آنها در يك سوم شريكند; پس از انجام وصيتى كه شده، و اداى دين; بشرط آنكه (از طريق وصيت و اقرار به دين،) به آنها ضرر نزند. اين سفارش خداست; و خدا دانا و بردبار است. (12)

الرجال قوامون على النساء بما فضل الله بعضهم على بعض و بما انفقوا من اموالهم فالصالحات قانتات حافظات للغيب بما حفظ الله و اللاتي تخافون نشوزهن فعظوهن و اهجروهن في المضاجع و اضربوهن فان اطعنكم فلا تبغوا عليهن سبيلا ان الله كان عليا كبيرا (34)
مردان، سرپرست و نگهبان زنانند، بخاطر برتريهايى كه خداوند (از نظر نظام اجتماع) براى بعضى نسبت به بعضى ديگر قرار داده است، و بخاطر انفاقهايى كه از اموالشان (در مورد زنان) مى‏كنند. و زنان صالح، زنانى هستند كه متواضعند، و در غياب (همسر خود،) اسرار و حقوق او را، در مقابل حقوقى كه خدا براى آنان قرار داده، حفظ مى‏كنند. و (اما) آن دسته از زنان را كه از سركشى و مخالفتشان بيم داريد، پند و اندرز دهيد! (و اگر مؤثر واقع نشد،) در بستر از آنها دورى نماييد! و (اگر هيچ راهى جز شدت عمل، براى وادار كردن آنها به انجام وظايفشان نبود،) آنها را تنبيه كنيد! و اگر از شما پيروى كردند، راهى براى تعدى بر آنها نجوييد! (بدانيد) خداوند، بلندمرتبه و بزرگ است. (و قدرت او، بالاترين قدرتهاست.) (34)
اینها آیاتی از سوره نسا است!
Member
Member
سپاس‌های ارسالی: 26 بار
سپاس‌های دریافتی: 76 بار

پست توسط reza141414 »

سلام
دوست عزیز ! خوب جایی اومدی.خوب شبههاتون رو بفرمایید. تا با کمک دوستان با هم شبهات رو جواب بدیم
New Member
New Member

پست توسط ازاد »

چنان که میبینیم در ایات بالا میگوید مرد بر زن برتر است!! و یا ارث زن نصف مرد است!! و یا شهادت دو زن برابر شهادت یک زن است!!
New Member
New Member

پست توسط ازاد »

چرا در قران عنوان شده از انها (زنان) یک یک و دو دو و سه سه و چهار چهار بگیرید .

دلیل اینکه به زنان اجازه داده نشده یک یک و دو دو شوهر کنند چیست؟
New Member
New Member

پست توسط ازاد »

چرا زنان نمیتوانند حق طلاق و حق حضانت فرزند را داشته باشند؟
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 7581 بار
سپاس‌های دریافتی: 6236 بار
تماس:

پست توسط مائده آسمانی »

به نام خدا

با سلام و خوشامد به شما تصویر

ازاد نوشته شده:چرا در قران عنوان شده از انها (زنان) یک یک و دو دو و سه سه و چهار چهار بگیرید .

اگه دقیق و کامل آیه رو بخونید این آیه سوم سوره نساء هست که در آیه آمده :

وَإِنْ خِفْتُمْ أَلاَّ تُقْسِطُواْ فِي الْيَتَامَى فَانكِحُواْ مَا طَابَ لَكُم مِّنَ النِّسَاء مَثْنَى وَثُلاَثَ وَرُبَاعَ فَإِنْ خِفْتُمْ

أَلاَّ تَعْدِلُواْ فَوَاحِدَةً أَوْ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُكُمْ ذَلِكَ أَدْنَى أَلاَّ تَعُولُواْ.

و اگر در اجراى عدالت ميان دختران يتيم بيمناكيد هر چه از زنان [ديگر] كه شما را پسند افتاد دو دو سه سه چهار چهار به زنى گيريد

پس اگر بيم داريد كه به عدالت رفتار نكنيد به يك [زن آزاد] يا به آنچه [از كنيزان] مالك شده‏ايد [اكتفا كنيد] اين [خوددارى] نزديكتر است

تا به ستم گراييد [و بيهوده عيال‏وار گرديد] .

اگر دقت کنید می بینید که در قرآن دستور نداده شده که یک یک و دو دو و سه سه و چهار چهار زن داشته باشید .

بلکه حد معین کرده که میتونید تا چهار تا زن داشته باشید . بعد در ادامه اومده یه شرط هم گذاشته برای تعدد زوجات .

اونم اینکه اگه میتونید عدالت رو رعایت کنید . و از اونجایی که خدا میدونسته نمیتونن عدالت رو رعایت کنن میگه

است همان یکی را بگیرید

حالا سوال من از شما :

اگه یه خانمی چند تا همسر داشته باشه و بعد این خانم باردار بشه ، بچه برای کدوم آقا هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟

و از آنجایی که قرآن برای همه زمانها نازل شده و زنان امروزی حاضر نیستن با مردی زندگی کنن که چند همسر داشته باشه ،

مردها حاضر بودن با زنی زندگی کنن که چند همسر داره ؟؟؟؟؟؟

در راه کسب معارف و حقایق شیعی موفق و پیروز باشید . تصویرتصویر
تصویر
New Member
New Member

پست توسط ازاد »

مائده آسمانی نوشته شده:به نام خدا

با سلام و خوشامد به شما تصویر

ازاد نوشته شده:چرا در قران عنوان شده از انها (زنان) یک یک و دو دو و سه سه و چهار چهار بگیرید .

اگه دقیق و کامل آیه رو بخونید این آیه سوم سوره نساء هست که در آیه آمده :

وَإِنْ خِفْتُمْ أَلاَّ تُقْسِطُواْ فِي الْيَتَامَى فَانكِحُواْ مَا طَابَ لَكُم مِّنَ النِّسَاء مَثْنَى وَثُلاَثَ وَرُبَاعَ فَإِنْ خِفْتُمْ

أَلاَّ تَعْدِلُواْ فَوَاحِدَةً أَوْ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُكُمْ ذَلِكَ أَدْنَى أَلاَّ تَعُولُواْ.

و اگر در اجراى عدالت ميان دختران يتيم بيمناكيد هر چه از زنان [ديگر] كه شما را پسند افتاد دو دو سه سه چهار چهار به زنى گيريد

پس اگر بيم داريد كه به عدالت رفتار نكنيد به يك [زن آزاد] يا به آنچه [از كنيزان] مالك شده‏ايد [اكتفا كنيد] اين [خوددارى] نزديكتر است

تا به ستم گراييد [و بيهوده عيال‏وار گرديد] .

اگر دقت کنید می بینید که در قرآن دستور نداده شده که یک یک و دو دو و سه سه و چهار چهار زن داشته باشید .

بلکه حد معین کرده که میتونید تا چهار تا زن داشته باشید . بعد در ادامه اومده یه شرط هم گذاشته برای تعدد زوجات .

اونم اینکه اگه میتونید عدالت رو رعایت کنید . و از اونجایی که خدا میدونسته نمیتونن عدالت رو رعایت کنن میگه

است همان یکی را بگیرید

فوق العاده بود. ممنون از جواب بجاتون

حالا سوال من از شما :

اگه یه خانمی چند تا همسر داشته باشه و بعد این خانم باردار بشه ، بچه برای کدوم آقا هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟

البته این مورد رو ژنتیک معلوم میکنه، پس از این جهت مشکلی نیست

و از آنجایی که قرآن برای همه زمانها نازل شده و زنان امروزی حاضر نیستن با مردی زندگی کنن که چند همسر داشته باشه ،

این بهتره، اره این عالیه

ممنوم، همچنین شما هم موفق باشید و التماس دعا
New Member
New Member

پست توسط ازاد »

منتظر جواب دیگر سوالات هستم، تا سوالات بعدی رو مطرح کنم
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 7581 بار
سپاس‌های دریافتی: 6236 بار
تماس:

پست توسط مائده آسمانی »

ازاد نوشته شده:
مائده آسمانی نوشته شده:
  است همان یکی را بگیرید

فوق العاده بود. ممنون از جواب بجاتون

حالا سوال من از شما :

البته این مورد رو ژنتیک معلوم میکنه، پس از این جهت مشکلی نیست

این بهتره، اره این عالیه

ممنوم، همچنین شما هم موفق باشید و التماس دعا

اول اینکه این جواب من نبود ، جوابی بود که خدا در قرآن ادامه آیه به شما داده ...

در مورد ژنتیک هم الان میشه قدیم هم میشد ......

در مورد سوال دومم هم مطمئن باشید که الان یه چیزی میگید ....

در ضمن در ادامه همین سوره آیه 129 سوره نساء چه زیبا خداوند منان و بلند مرتبه گفته که :

وَلَن تَسْتَطِيعُواْ أَن تَعْدِلُواْ بَيْنَ النِّسَاء وَلَوْ حَرَصْتُمْ فَلاَ تَمِيلُواْ كُلَّ الْمَيْلِ فَتَذَرُوهَا كَالْمُعَلَّقَةِ وَإِن تُصْلِحُواْ

وَتَتَّقُواْ فَإِنَّ اللّهَ كَانَ غَفُورًا رَّحِيمًا ﴿129﴾

و شما هرگز نمى‏توانيد ميان زنان عدالت كنيد هر چند [بر عدالت] حريص باشيد پس به يك طرف يكسره تمايل نورزيد

تا آن [زن ديگر] را سرگشته [=بلا تكليف] رها كنيد و اگر سازش نماييد و پرهيزگارى كنيد يقينا خدا آمرزنده مهربان

است (129)

یه سوال دیگه دارم ؟ اونم اینه که :

اگه از نظر مادی عدالت رو مردان رعایت کنن از نظر عاطفی هم رعایت میکنن ؟؟؟؟

شما در پست بعدی نوشتید که منتظر جواب سوالای دیگران هستم ولی منم منتظر جواب قانع کننده شما هستم .

دوست دارم این بحث ادامه پیدا کنه در صورت تمایل .

موفق باشید . تصویر
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”