چگونه با موسيقي برخورد كنيم ؟

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 4 بار
تماس:

چگونه با موسيقي برخورد كنيم ؟

پست توسط Homa_MIR »

با سلام خدمت اهالي سايت اعتقادات

فرارسيدن ماه شعبان و اعياد شعبانيه رو خدمت همه دوستان تبريك ميگم

راستش بعد از بحث هايي در مورد موسيقي و حرام بودن موسيقي و فلسفه ي حرام بودن اون ، به اين فكر افتادم كه يه موضوع خيلي مهم در اين زمينه رو مطرح كنم كه همونطور كه از عنوان پيام پيداست درباره ي اينه كه ما چطور بايد با موسيقي برخورد كنيم ؟

هم در جامعه و هم در خانواده

و اون بخش مهم بحث من در خانواده است

بعضا در خانواده هايي والدين بسيار معتقد به اصول اسلامي و مرجعيت هستند كه فرزندانشون به موسيقي ( از هر نوعش ) گرايش دارند ... فكر ميكنيد بايد برخورد با اين موضوع در خانواده ها چطور باشه ؟

طوريكه موجب تنش و التهاب در بين اعضاي خانواده نشه و به دنبالش شاهد مفاسد بدتري نباشيم ؟

خوشحال ميشم در اين زمينه گفتگويي داشته باشيم

متشكرم
Iron
Iron
محل اقامت: london
سپاس‌های ارسالی: 281 بار
سپاس‌های دریافتی: 334 بار
تماس:

Re: چگونه با موسيقي برخورد كنيم ؟

پست توسط mohammad.moein »

به نظر من باید با موسیقی‌ مثل شکلات برخورد کرد!! تصویر

من از اون نوع آدم‌ها نیستم که موسیقی‌ رو حرام میدونن، ولی‌ زیاده رویدر گوش کردن به موسیقی‌ باعث اعتیاد به موسیق
ی
میشه... تجربه شخصی‌ من نشونداده که اگه همینجوری وارد موسیقی‌ بشیم بیرون اومدن ازش سخت میشه تصویر. بایدانقدری گوش داد که به روح صدمه نزنه.... البته سرود‌های مذهبی‌، قرائتقرآن، مداحی و ... فرق داره....هر چه قدر بیشتر گوش کنی‌ بهتره تصویر!!!

برای همینه که میگم با موسیقی‌ مثل شکل
ا
ت برخورد کرد... چون اگر در موسیقی‌ زیاده روی شه آدم رو می‌‌تونه به راه‌های بد هم بکشه.

برای مثل:
شما می‌‌دونید که فعلا خواننده شعر‌هایی‌ که می‌‌خونه با معناست، به قول معروف بند تنبونی نیست!! چرت و پرت نیست. تصویر
شما از اون خواننده یک آلبوم موسیقی‌ می‌‌خرید، یکی‌ از شعر‌های آلبوم بسیار تند و مناسب مجلس فساد و ... هست. تصویر

ولی‌ به صورت عادی برای شما خیلی‌ سخت خواهد بود که به بقیه ی آلبومگوش کنید اما به اون شعر گوش نکنید، پس شما اون شعر رو گوش می‌‌کنید، و هربار به اون آلبوم گوش می‌‌کنید اون شعر هم با بقیه ی آلبوم بهش گوشمی‌‌کنید.

خطر وارد شدن به موسیقی‌ اینه!!! در کلی باید مثل شکلات با موسیقی‌ برخورد کرد، اگر چه شیرینه....ولی‌ زیاد رویش به شما ضرر می‌‌زنه.

این‌ها فقط نظر منه....اگر درست بودنش رو قبول ندارین من هیچ کاری راجع بهش نمی‌‌تونم بکنم! تصویر!!!

التماس دعا تصویر
یا علی‌
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “دیگر گفتگو ها”