1سوال:

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 26 بار
سپاس‌های دریافتی: 10 بار

1سوال:

پست توسط alone_biema »

engilisi type mikonam fonte farsim kharab shode...agar ye dokhtar be ye pesar alaghemand she ama oon pesare hich alaghei neshoon nade ziad vase pesare loos shodano delbari kardan vase jalbe tavajohesh gonah dare تصویر

ببخشید انگلیسی تایپ میکنم فونت فارسیم خراب شده ... اگر یه دختر به یه پسر علاقه مند شه اما اون پسره هیچ علاقه ای نشون نده زیاد واسه پسره لوس شدن و دلبری کردن واسه جلب توجهش گناه داره ؟

به فارسی برگردانده شد...
لطفاً فارسی تایپ کنید.

Mohsen1001
تصویر [HIGHLIGHT=#f2f2f2]alone_biema تصویر
Senior Member
Senior Member
محل اقامت: قم
سپاس‌های ارسالی: 102 بار
سپاس‌های دریافتی: 283 بار
تماس:

Re: 1سوال:

پست توسط Hamed_53 »

دلبری کردن را توضیح دهید؟
با مثال

چون گفتی بنده ای به بندگی اش پایبند و چون خواندی به خداوندی اش به احکامش محکم...

[External Link Removed for Guests]
New Member
New Member

پست توسط alone_biema »

يعني كارهايي كه باعث جلب توجه بشن-هركاري كه بشه :grin:
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 2007 بار
سپاس‌های دریافتی: 991 بار

پست توسط مستور »

سلام

به نظر من باید همه چیز رو بسپری به خود خدا...

یه نصیحت:

هیچ گاه از خدا نخواهید که : ای خدا! فلانی بیاد خواستگاریم...ای خدا!...تصویر

همیشه اون ایده آل رو تو ذهن تون داشته باشید...بعدش از خدا بخواید : هرچی صلاح خودته...تصویر

شاید صلاح خدا این باشه که من اصلا ازدواج نکنم!!!تصویر

به اجبار که نمیشه! ... میشه؟

این نظر من بودتصویرتصویر

خدانگهدارتصویر
همیشه یک ذره حقیقت پشت هر"فقط یه شوخی بود "- یک کم کنجکاوی پشت" همین طوری پرسیدم " - قدری احساسات پشت"به من چه اصلا " - مقداری خرد پشت " چه بدونم " -و اندکی درد پشت " اشکالی نداره" هست.
Administrator
Administrator
سپاس‌های ارسالی: 10691 بار
سپاس‌های دریافتی: 5476 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

باسمه تعالی

امیرالمومنین (علیه السلام) به زنان جوان سلام نمی کردند تا مبادا صدای آنها بر ایشان تاثیری بگذارد !

خود بخوان حدیث مفصل را زین مجمل ...

:razz:
New Member
New Member

پست توسط alone_biema »

همش قبول اما اكه عاشق واقعي اون شخص باشه هيج راهي نداره؟ :o :) :razz:
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 40 بار
سپاس‌های دریافتی: 79 بار

پست توسط sms1989 »

alone_boema

حقیقتش اینکه بچه‌ها گفتن یعنی بسپرش دست خدا به ریسمان الهی چنگ بزن به حضرت مهدی توسل کن و یه چیز خوشگل می‌گم پیش خودمون بمونه به حضرت زهرا بگو بلاخره هرچی باشه آدم با مادرش راحت تره اما می‌دونم که این چیزا به این راحتی دلت رو آروم نمی‌کنه برای همینم پرسیدی

alone_biema نوشته شده:همش قبول اما اكه عاشق واقعي اون شخص باشه هيج راهي نداره؟ :o :) :razz:

برای همینم یک توصیه‌ی برادرانه بهت می‌کنم امیدوارم که مشکلت حل شه

به نظر تو
کی بهتر از همه‌ی آدما از احوال آدما با خبره؟
کی به دروازه‌ی قلوب دسترسی داره؟

مطمئن باش که امام زمان بر قلب شیعیانشون که هیچ بر قلب حتی دشمنانشون حکومت می‌کنند.

کلام آخر

فرض کن که بر شتری سواری و در بیابان بی‌خبری سرگردان در این میان از ته دل آقا را صدا می‌زنی یادت باشه وقتی افسار شترت رو سپردی به اقا و پشت سر ایشون راه افتادی یه وقت فکر نکنی مقصد رو دیدی و افسار رو بکشی و طرف دیگری بری هرچند انقدر امام زمان مهربونه که حتی اگر این کارم بکنی کمکت می‌کنه اما تو با این کارت حداقل چند فرسخی رو دور شدی پس کارت خودت رو با عشوه و ناز خراب نکن و به در خونه امام زمان برو

گفت پیغمبر که گر کوبی دری
عاقبت زان در برون آید سری

اینقدر در میزنم این خانه را
تا ببینم روی صاحب خانه را

گر گدا کاهل بود تقصیر صاحب خانه چیست؟

که به آرمش بررسی و با این راه به خواسته‌ات بررسی که تنها راه درست است    
 اللَّهُمَّإِنَّا نَشْكُو إِلَيْكَ غَيْبَةَ نَبِيِّنَا عَنَّا وَ شِدَّةَالزَّمَانِ عَلَيْنَا وَ وُقُوعَ الْفِتَنِ بِنَا وَ تَظَاهُرَالْأَعْدَاءِ عَلَيْنَا وَ كَثْرَةَ عَدُوِّنَا وَ قِلَّةَ عَدَدِنَافَرِّجْ ذَلِكَ يَا رَبِّ بِفَتْحٍ مِنْكَ تُعَجِّلُهُ وَ نَصْرٍ مِنْكَتُعِزُّهُ وَ إِمَامٍ عَدْلٍ تُظْهِرُهُ إِلَهَ الْحَقِّ رَبَّالْعَالَمِين‏ 
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 40 بار
سپاس‌های دریافتی: 79 بار

پست توسط sms1989 »

Mohsen1001 نوشته شده:باسمه تعالی

امیرالمومنین (علیه السلام) به زنان جوان سلام نمی کردند تا مبادا صدای آنها بر ایشان تاثیری بگذارد !

خود بخوان حدیث مفصل را زین مجمل ...

:razz:

آقا محسن دستت درد نکنه نکته‌ای خوبی بود باشه سلام نمی‌کنیم دیگه تصویر

شوخی کردم اما حدیث رو پایین میارم که حقیقت آشکار بشه:

کتاب کافی جلد 2 صفحه 678 حدیث 1

بَابُ التَّسْلِيمِ عَلَى النِّسَاءِ

1 عَلِيُّ بْنُ إِبْرَاهِيمَ عَنْ أَبِيهِ عَنْ حَمَّادِ بْنِ عِيسَى عَنْ رِبْعِيِّ بْنِ عَبْدِ اللَّهِ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ كَانَ رَسُولُ اللَّهِ ص يُسَلِّمُ عَلَى النِّسَاءِ وَ يَرْدُدْنَ عَلَيْهِ السَّلَامَ وَ كَانَ أَمِيرُ الْمُؤْمِنِينَ ع يُسَلِّمُ عَلَى النِّسَاءِ وَ كَانَ يَكْرَهُ أَنْ يُسَلِّمَ عَلَى الشَّابَّةِ مِنْهُنَّ وَ يَقُولُ أَتَخَوَّفُ أَنْ يُعْجِبَنِي صَوْتُهَا فَيَدْخُلَ عَلَيَّ أَكْثَرُ مِمَّا أَطْلُبُ مِنَ الْأَجْر

علی بن ابراهیم از پدرش از حماد بن عیسی از ربعی بن عبدالله از امام صادق (ع) : رسول خدا (ص) به زنها سلام مى‏كرد و جوابش را مى‏دادند، و شيوه امير المؤمنين (ع) هم بود كه به زنها سلام مى‏داد و خوش نداشت كه به زنهاى جوان سلام دهد و مى‏فرمود: مى‏ترسم آوازش مرا خوش آيد و بر من در آيد بيش از آنچه ثواب در سلام مى‏جويم.

این حدیث که همان اصل حدیثی است که شما نقل به مضمون کردید نشان می‌دهد که حدیث مفصل که شما دوست دارید را نمی‌توان از این مجمل خواند زیرا بحث چیز دیگری است. و بحث قربة الی الله بودن سلام است و نیت آن نه بحث کراهت آن

مؤید این حرف همین بس که محدث عاملى‏ در کتاب تفصيل وسائل الشيعة إلى تحصيل مسائل الشريعة این حدیث را در باب جواز سلام کردن مرد بر زن آورده

و کلام آخر

گاهی خوب است که طرف مقابل خود را درک کنیم اگر فردی گناهی کرد بر سرش نزنیم که بیچاره‌ی بدبخت میندازنت تو آتیش می‌برنت جهنم بد بختت می‌کنن نه به جاش از توبه براش بگیم از اینکه بهشت چقدر خوبه در بهشت چی هست و چی کار می‌کنن و غیره با دید مثبت افراد را ارشاد کنیم اما اگر دید مثبت افاقه(املاش رو مطمئن نیستم) نکرد اون وقت بگیم که خوب جهنم چنین است و چنان که در آن چاهی است که بر آن ملکی که وقتی بر فرق سر فرد می‌کوبد او در این چاه آتش سقوط می‌کند و فلان هزار سال طول می‌کشد که باز گردد و چون بازگشت دوباره آن ملک بر فرقش کوبد و ... الخ

در پناه حق باشید تصویر
 اللَّهُمَّإِنَّا نَشْكُو إِلَيْكَ غَيْبَةَ نَبِيِّنَا عَنَّا وَ شِدَّةَالزَّمَانِ عَلَيْنَا وَ وُقُوعَ الْفِتَنِ بِنَا وَ تَظَاهُرَالْأَعْدَاءِ عَلَيْنَا وَ كَثْرَةَ عَدُوِّنَا وَ قِلَّةَ عَدَدِنَافَرِّجْ ذَلِكَ يَا رَبِّ بِفَتْحٍ مِنْكَ تُعَجِّلُهُ وَ نَصْرٍ مِنْكَتُعِزُّهُ وَ إِمَامٍ عَدْلٍ تُظْهِرُهُ إِلَهَ الْحَقِّ رَبَّالْعَالَمِين‏ 
Old-Moderator
Old-Moderator
سپاس‌های ارسالی: 3099 بار
سپاس‌های دریافتی: 5474 بار

پست توسط Labbaik »

به نام يار

سلام ؛
بعلاوه چيزهايي كه دوستان متذكر شدن، بايد بگم كه در اين جور مواقع آدم ميدونه اين كار اشتباهه ولي از طرفي هم نفس و شيطون وسوسش ميكنن

اگر طبق نظر خدا عمل كنه هم خيالش ازخودش راحته و هم امكان رسيدن به حاجتش بيشتر ميشه (چون خدا روزي رسونه و شايد اينبار به پاس دوري تو از گناه خواستت را اجابت كنه، بدون اينكه خودت را به زحمت بندازي )تصویر
ولي اگه برخلاف نظر خدا عمل كني هميشه يه احساس ناخوشايندي شبيه به عذاب وجدان سراغت مياد و اون وقت اگه به حاجتت هم برسي ديگه به دلت نميچسبه، چون ميدوني پشت اين قضيه چي بوده

پس بسپر به خدا تا اگه صلاحته خودش جورش كنه
موفق باشيدتصویر
زندگی بافتن یک قالی است

نه همان نقش و نگاری که خودت می خواهی

نقشه را اوست که تعیین کرده است

تو در این بین فقط میبافی

نقشه را خوب ببین !!!

نکند آخر کار قالی زندگیت را نخرند

تصویر 
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 23 بار

پست توسط محسن خلیلی »

سلام
خوندم داشتم فکر می کردم که از کجا معلوم طرف از دلبری خوشش بیاد نکنه بدتر بشه.
من خودمم هم یه پا عاشقم همه چیزمو از خدا خواستم خدا هم چون خودش وعده داده که از من بخواهید تا اجابت کنم همه رو به بهترین وجه جواب داده.
اولش آدم خوب باورش نمیشه فکر می کنه حرفه خدا آدمو ببخشه ولی خودم داشتم دنبال کار می گشتم خودش شاهده برای من 3 تا کار جور کرد یکی از یکی بهتر طوری که حتی من یه قدم هم دنبال کار نرفتم باورتون نمیشه همسایمون اومده دم درمون پیشنهاد کار میداد. ::mo
یه داستان واقعی دیگه برات تعریف کنم که بیشتر باورت بشه
یکی از اقوام نزدیک ما توی دانشگاه از یه دختری خوشش اومده بود ولی چون شرایطشو نداشت نمی تونست پای پیش بذاره بنده خدا بعد از دانشگاه اون دخترو تا دوسال ندیده بود ولی دلش با اون بود حالا ببین خدا بخواهد جور کنه چه جوری جور می کنه :smile:
این فامیل ما در جایی مشغول به کار شد بعد از مدتی این دختره میاد اونجا برای کاری، نگو خواهر همکار این فامیل ما بوده، این فامیل ما هم فرصت رو غنیمت شمرد و زود خواهرشو فرستاد برای خواستگاری حالا خودت حساب کن احتمال اینکه یه نفر دختر مورد علاقشو بعد از 2 سال ببینه چقدر؟ :-D
شما هم انشاءالله از خدا بخواه خدا خودش جور میکنه
انشاءالله همه عاشق ها به یاروشون برسن البته اگر به صلاحشونه ها :::P
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”