سلام
من با کسی دشمنی ندارم
بعضی از تعبیرات اقتضای بحث است نه نشانه غرض مندی
لزومی نمی بینم از ابتدا آخر بحث را بگویم
ای کا ش مغلطه را دقیق تر توضیح می دادید تا من متوجه اشکال می شدم (حد وسط تکرار نشده --قیدی در صغری و کبری حذف شده )
آیا شما عقل را قبول دارید یا ندارید اگر دارید دیگر چرا متهم به افراطی گری می کنید
من هم نفیا و اثبا تا در مورد عقل چیزی نگفتم عرض کردم عقل را چرا مورد بحث قرار ندادید
به نظر می رسد بعضی از دوستان توقع ندارند بر خلاف نظر آنه مطلبی گفته شود
اندکی صبر !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عرضه دين چيست ؟
مدیر انجمن: شورای نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 52 بار
- سپاسهای دریافتی: 137 بار
Re: عرضه دين چيست ؟
قرآن
دوستان اصرار دارند که قرآن می تواند منبع باشد برای عرضه به دین اما به این نکات توجه ندارند که این نکات انصافا مغلطه نیست اشکالات جدی می باشد :
1- قرآن فقط از حیث صدور قطعی است ولی از حیث دلالت و جهت ظنی می باشد
همین تعبیر ظواهر قرآن دلالت بر ظنی بودن دلالت قرآن می کند هر جا که تعبیر از ظواهر است دلالت ظنی است این مطلب برای کسی که اندکی در اصول کار کرده باشد جای تردید ندارد
2- از این اشکال که بگذریم قرآن خود می گوید که من دارای دو قسمت متشابه و محکم هستم که شما حق عمل به متشابهات را ندارید
پس شبهه محصوره می شود و مردد بین جایز العمل و محرم العمل در این حالت چگونه می توان به قرآن تمسک کرد که هر آیه ای را که بخواهیم به آن عمل کنیم شبهه متشابه بودن را دارد و قابل عمل نیست
3- بر این اساس عرضه روایات یا عقاید یا هر چیز دیگر به قرآن منتفی است
تاپیک هایی که ارجاع داده بودید خواندم ولی اشکال را تقویت کرد
دوستان اصرار دارند که قرآن می تواند منبع باشد برای عرضه به دین اما به این نکات توجه ندارند که این نکات انصافا مغلطه نیست اشکالات جدی می باشد :
1- قرآن فقط از حیث صدور قطعی است ولی از حیث دلالت و جهت ظنی می باشد
همین تعبیر ظواهر قرآن دلالت بر ظنی بودن دلالت قرآن می کند هر جا که تعبیر از ظواهر است دلالت ظنی است این مطلب برای کسی که اندکی در اصول کار کرده باشد جای تردید ندارد
2- از این اشکال که بگذریم قرآن خود می گوید که من دارای دو قسمت متشابه و محکم هستم که شما حق عمل به متشابهات را ندارید
پس شبهه محصوره می شود و مردد بین جایز العمل و محرم العمل در این حالت چگونه می توان به قرآن تمسک کرد که هر آیه ای را که بخواهیم به آن عمل کنیم شبهه متشابه بودن را دارد و قابل عمل نیست
3- بر این اساس عرضه روایات یا عقاید یا هر چیز دیگر به قرآن منتفی است
تاپیک هایی که ارجاع داده بودید خواندم ولی اشکال را تقویت کرد