زندگی در سختی برای مسلمانان ، چرا ؟

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
New Member
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

زندگی در سختی برای مسلمانان ، چرا ؟

پست توسط kenan »

salam va khaste nabashid
vaght bekheyro shadi

chera mosalmanan va hamchenin sheayan ba tamame in emkanat(quran aeme peyambar va....)in hame zaifan va dar sakhtarin sharaet zendeghi mikonan(bad bakhti va felakat)تصویرتصویر

سلام و خسته نباشید
وقت بخیر و شادی

چرا مسلمانان و همچنین شیعیان با تمام این امکانات (قران ائمه پیامبر و...) این همه ضعیفن و در سخت ترین شرایط زندگی میکنن (بدبختی و فلاکت)

عنوان و متن به فارسی برگردانده شدند ...
Mohsen1001
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 39 بار
سپاس‌های دریافتی: 51 بار

Re: salam

پست توسط godlover »

فينگليش نوشتن تو يكي از همين عللشه
تو كه به زباف فارسي احترام نمي زاري پس بيگانه آن را حفظ و نگهداري كند
اين اشكال مسلمانان است نه اشكال اسلام
ای مرغ سحر عشق ز پروانه بیاموز
کان سوخته را جان شد و آواز نیامد

این مدعیان در طلبش بیخبرانند
آن را که خبر شد خبری باز نیاند

[url=http://www.navay_baran.mihanblog.com]www.navay_baran.mihanblog.com[/url]
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 52 بار
سپاس‌های دریافتی: 137 بار

Re: salam

پست توسط حامد صارم »

salam
fekr mikonam manzooret az in porsesh dar haghighat naghsh qoran dar pish raft mosalmanan ast va yek eshkal be qoran

agar mosalmanan be qoran amal kardeh boodand va aghab mandeh boodand in porsesh dorost bood
vali soal eshtebah ast .
Member
Member
محل اقامت: تهران - تجریش
سپاس‌های ارسالی: 51 بار
سپاس‌های دریافتی: 94 بار
تماس:

Re: زندگی در سختی برای مسلمانان ، چرا ؟

پست توسط seraj33 »

سلام.
اول از همه من که با این مسئله که ما الان وضع فلاکت باری داریم به شدت مخالفم ، شما رو نمیدونم اما من که الان در آسایش کامل به راحتی پشت کامپیوتر نشستم و دارم تایپ می کنم. هیچ وضعیت بد بختی ای رو هم احساس نمی کنم. :-( :?
اما دوم از همه!!
دوم از همه این که واقعا هدف از این زندگی و دنیا اصلان خوشبختی نیست! :x
بله ، ما قرار نیست خودمان را در وضعیت سخت زندگی قرار دهیم همان طور که قرار ندادیم ، اما تلاش اصلی ما در این زندگی هم نباید بر پایه خوشبختی و رفاه باشد. :razz: :D
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 52 بار
سپاس‌های دریافتی: 137 بار

پست توسط حامد صارم »

سلام

منظور از ما شخص جنابعالی نیست فکر می کنم همه جهان اسلام باشد

هدف رفاه نیست اما رفاه در زندگی نقش مهمی داره
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

پست توسط ف.بيان »

با سلام

ما مسلمانان خوشبخت ترین انسانها می شویم اگر مسلمان واقعی باشیم کلید خوشبختی در دست ماست و آن قرآن کریم است اما افسوس که بسیاری از ما توجه لازم را به آن نداریم اگر قران را راهنمای هر روز و هر لحظه زندگیمان قرار دهیم زندگی ما زمین تا آسمان تفاوت می کند قرآن ما را به افزایش دانش داشتن صبر داشتن اخلاق نیکو و...دعوت میکندو اینها به ما آرامش می دهددر این صورت است که سختی ها نیز آسان می شوند من بیمارم شاید روزی چند قدم بیشتر نتوانم در خیابان راه بروم دختر کوچکی هم دارم با هزار آرزو برای او که شاید هرگز همراه لحظه های آینده او نباشم اما هر بار که به کلامی از قرآن نگاه می کنم و از جان و دل یقین مییابم که خداوند رئوف است آرامش می یابم با اینکه مورد سرزنش بسیاری قرار گرفته ام با اینکه از نگاه دیگران خیلی سختی می کشم ولی هر بار که به زندگی دیگران نزدیک می شوم می بینم که با وجود رفاه و سلامتی که دارند خو شبخت نیستند چون به ندای وجدانشان گوش نمی دهند دنیای آنها دنیای قبل از بیماری من است اما اکنون خدا را شکر می کنم که از پشت صندلیهای دانشگاه در یکی از بهترین رشته های مهندسی به بستر بیماری افتادم بیماری دنیای من را عوض کرد قرآن در تنهایی هایم و در بیقراری هایم آرامش عجیبی به من می دهد ما مسلمانان قوی ترین و خوشبخت ترین انسانها می شویم اگر مسلمان باشیم نه فقط در سخن و چون حضرت زینب شویم که در آن همه مصیبت زیبایی دید او عاشق خداوند بود و برای عاشق خداوند سختی آزمایش الهی است و او می خواهد بهترین پاسخ را بدهد

با آرزوی سلامتی هر کس که دل پیش خدا دارد برای بیماران دعا کندکه خداوند به آنها صبر و سلامتی بدهد و برای آنها که سالمند دعا کند که قدر سلامتی را بدانند و از لحظه لحظه آن در جهت رضای خدا استفاده کنند

به جهان خرم از آنم که جهان خرم از اوست عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست
Old-Moderator
Old-Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2988 بار
سپاس‌های دریافتی: 5531 بار
تماس:

پست توسط محدثه »

.
 تصویر 

با سلام خدمت کاربر محترم kenan

در ابتدا بیان چند نکته بسیار ضروری است :

1 - اینکه انسان چه چیزی را خوشبختی ببیند و چه چیزی را بدبختی ؟! باید ملاک خوشبختی و بد بختی را با معیارهایی که دین بیان کرده تطبیق دهیم . مسلما برخی ظواهر دنیایی را که دیگران برای خود خوشبختی می دانند ، برای مسلمین و مومنین شاید اصلا خوشبختی نباشد و بالعکس بدبختی هم محسوب شود .

[HR]
2 – مسئله دوم این است که چنانچه در روایات بسیار زیادی بیان شده ( که من فقط چند تا از آنها را نقل می کنم ) دنیا اصلا مکان آرامش و راحتی نیست ! بلکه همراه با بلاها و سختی هاست و این از ویژگی های دنیاست ، دقت کنید که گفتم همراه با سختی است و نه بدبختی ؛ سختی مثل این می ماند که من در دنیا بسیاری از کارها را که شاید برخی سخت باشد انجام می دهم تا به هدف اخروی برسم ولی بدبختی را می توان این طور بیان کرد که فرد سختی می کشد و رنج ها را تحمل می کند ولی هیچ هدف اخروی خوبی هم که امیدبخش وی باشد ندارد و در نهایت دست خالی این دنیا را به پایان می برد . ( لطفا تمام احادیث زیر را با دقت مطالعه بفرمایید چون حقایق بسیاری در انها نهفته است )

1 - امام علی (ع) :

« إنَّ الدُّنيا سَريعَةُ التَّحَوُّلِ ، كَثيرَةُ التَّنَقُّلِ . . . فَأَحوالُها تَتَنَزَّلُ ونَعيمُها يَتَبَدَّلُ ورَخاؤُها يَتَنَقَّصُ ولَذّاتُها تَتَنَغَّصُ »

« حقيقتا دنيا تحوّلى شتابان و انتقالى فراوان دارد ... احوال آن ، تنزّل مى يابد و نعمت هاى آن ، تبديل مى شود و خوشايند آن ناقص است و لذّت هاى آن ، به اندوه مى گرايد »

غرر الحكم ، ح2325 ؛ عيون الحكم والمواعظ، ص147 .

2 - امام علی (ع) :

« لا تدوم حبرتها و لا تومن فجعتها . »

« شادمانی و نعمت دنیا بر دوام نماند و از درد و اندوهش امان نتوان یافت . »

نهج البلاغه : خطبه 111 .

3 - امام علی (ع) :

« یا بنیّ ! انی قد أنباتک عن الدنیا و حالها و زوالها و انتقامها »

« ای فرزندم ! تو را آگاه کردم از دنیا و دگر گونیهایش و دست به دست گشتن هایش »

نهج البلاغه : نامه 31 .

4 - امام علی (ع) :

« دارٌ بِالبَلاءِ مَحفوفَةٌ وبِالغَدرِ مَعروفَةٌ ، لا تَدومُ أحوالُها ولا يَسلَمُ نُزّالُها . أحوالٌ مُختَلِفَةٌ وتاراتٌ مُتَصَرِّفَةٌ »

« ] دنيا] سرايى است به بلا آميخته و به نيرنگ ، شناخته شده . احوال آن ناپايدار است و ساكنان آن ، ايمن نيستند . احوالش گوناگون و حالاتش گذرنده است »

نهج البلاغة ، خطبه 226 ؛ ر . ك : عيون الحكم والمواعظ، ص91 .

5 - رسول الله (ص) :

« كونوا فِي الدُّنيا أضيافا . . . تَبنونَ ما لا تَسكُنونَ ، وتَجمَعونَ ما لا تَأكُلونَ ، وتَأمُلونَ ما لا تُدرِكونَ »

« در دنيا مهمان باشيد... مى سازيد آنچه را ساكن نمى شويد و جمع مى كنيد آنچه را نمى خوريد و آرزو مى كنيد آنچه را به دست نمى آوريد »

إرشاد القلوب ، ص94 ؛ بحار الأنوار ، ج73 ، ص81 ، ح43 .

6 - امام علی (ع) :

« فانها غدارة غرارة خدوع ، معطیة منوع ، ملبسة نزوع . »

« سخت بی وفا و فریبنده است . نیرنگ بازی است که به دستی می بخشد و به دستی منع می کند ، به دستی بر تن شما جامه می پوشد و به دستی جامه از تنتان در می کند . »

نهج البلاغه : خطبه 232 .

[HR]
3 - سومین نکته این است که ما انسانها برای این دنیا خلق نشده ایم ، بلکه دنیا برای ما خلق شده تا با اعمال خودمون در اینجا ، سرای جاویدان آخرت رو برای زندگی ابدیمون آماده کنیم و در این راه آزمایش های الهی بسیاری برای ما قرار داده شده :

1 - امام علی (ع) :

« الدُّنيا خُلِقَت لِغَيرِها ولَم تُخلَق لِنَفسِها »

« دنيا براى غير آن آفريده شده ، و براى خودش آفريده نشده است »

نهج البلاغة ، حكمت 463 ؛ بحار الأنوار ، ج73 ، ص133 ، ح136 .

2 - پيامبر خدا (ص) :

« إنَّكُم خُلِقتُم لِلآخِرَةِ وَالدُّنيا خُلِقَت لَكُم »

« به درستى كه شما براى آخرت آفريده شده ايد و دنيا براى شما آفريده شده است »

شعب الايمان ، ج7 ، ص360 ، ح10581 ؛ تنبيه الغافلين ، ص238 ، ح309

3 - امام علی (ع) :

« فَفِى الدُّنيا حُيّيتُم ولِلآخِرَةِ خُلِقتُم . »

« در دنيا حيات يافتيد و براى آخرت ، آفريده شديد »

عيون أخبار الرضا عليه السلام ، ج1 ، ص298 ، ح56 ؛ الأمالى ، صدوق ، ص110 ؛ مشكاة الأنوار ، ص269 .

4 - الامام علی (ع) :

« لا ينعم بنعيم الآخرة إلا من صبر على بلاء الدنيا »

« از نعمت آخرت بهره مند نمی شود مگر کسی که بر بلای دینا صبر کند . »

غررالحكم ص : 284

5 - امام علی (ع) :

« أخرِجوا مِنَ الدُّنيا قُلوبَكُم مِن قَبلِ أن تَخرُج مِنها أبدانُكُم فَفيهَا اختُبِرتُم ولِغَيرِها خُلِقتُم »

« دل هايتان را از اين دنيا خارج كنيد قبل از آن كه بدن هايتان از آن خارج شود. پس در دنيا آزمايش مى شويد و براى غير آن آفريده شده ايد »

الأمالى ، صدوق : ص 110

[HR]
ــ فکر می کنم حدیث زیر هم برای مومنین و شیعیان بسیار زیباست :

امام علی (ص) در سفارش خود به فرزندشان امام حسن (ع)می فرمایند :

« يا بُنَيَّ إنّي قَد أنبَأتُكَ عَنِ الدُّنيا وحالِها وزَوالِها وَانتِقالِها ، وأنبَأتُكَ عَنِ الآخِرَةِ وما اُعِدَّ لأَهلِها فيها ، وضَرَبتُ لَكَ فيهِمَا الأَمثالَ ، لِتَعتَبِرَ بِها ، وتَحذُوَ عَلَيها . إنَّما مَثَلُ مَن خَبَرَ الدُّنيا كَمَثَلِ قَومٍ سَفرٍ نَبا بِهِم مَنزِلٌ جَديبٌ فَأَمّوا مَنزِلاً خَصيبا وجَنابا مَريعا ، فَاحتَمِلوا وَعثاءَ الطَّريقِ ، وفِراقَ الصَّديقِ ، وخُشونَةَ السَّفَرِ ، وجُشوبَةَ المَطعَمِ ، لِيَأتوا سَعَةَ دارِهِم ، ومَنزِلَ قَرارِهِم ، فَلَيسَ يَجِدونَ لِشَيءٍ مِن ذلِكَ ألَما ، ولا يَرَونَ نَفَقَةً فيهِ مَغرَما ، ولا شَيءَ أحَبُّ إلَيهِم مِمّا قَرَّبَهُم مِن مَنزِلِهِم ، وأدناهُم مِن مَحَلَّتِهِم »

« اى فرزندم! همانا من تو را از دنيا و حالات آن و زوالش و دگرگونى اش آگاه ساختم، و از آخرت و آنچه براى اهلش در آن مهيّا شده ، با خبر نمودم و در باره اين دو ، برايت مثال هايى زدم تا از آنها عبرت بگيرى و در راه صحيح ، گام نهى . مَثَل كسانى كه دنيا را خوب آزموده اند ، همانند مسافرانى است كه در سرمنزلى بى آب و آبادى و پرمشقّت كه قابل ماندن نيست قرار گرفته اند و قصد دارند تا به منزلى پرنعمت و به ناحيه اى كه در آن آسايش و راحتى است كوچنمايند . پس مشقت هاى راه و دورى دوستان و سختى سفر و ناگوارى غذاها را تحمّل كردند تا به خانه وسيع خويش و سرمنزل قرار و آسايش خويش درآيند و از هيچ يك از اين مشكلات، احساس درد نمى كنند و هزينه هاى مصرف شده را خسارت نمى شمرند و هيچ چيز برايشان محبوب تر از آن چيزى نيست كه آنان را به منزلشان نزديك تر سازد و به محلشان برساند »

نهج البلاغة ، نامه 31 ؛ تحف العقول ، ص73 ؛ بحار الأنوار ، ج77 ، ص202 ، ح1 .

[HR]
ــ این حدیث را هم در پایان ذکر میکنم تا اگر یه موقع فکر کردیم کسانی که در این دنیا در رفاه و آسایش به سر می برند ، پس خیلی خوشبختند ، بدانیم آرامش آنها حقیقی نیست :

امام علی (ع) می فرمایند :

« المُستَمتِعونَ بِالدُّنيا تَبكي قُلوبُهُم وإن فَرِحوا ، ويَشتَدُّ مَقتُهُم لِأَنفُسِهِم وإنِ اغتُبِطوا بِبَعضِ ما منها رُزِقوا .

الدُّنيا فانِيَةٌ لا بَقاءَ لَها وَالآخِرَةُ باقِيَةٌ لا فَناءَ لَها»

« بهره جويان از دنيا ، دل هايشان مى گريد ، هر چند خوش حال باشند و دشمنى شَديد با خود دارند ،

هر چند به خاطر برخى از آنچه روزى شان شده است ، مورد غبطه واقع شوند! دنيا فانى است ؛

دوامى براى آن نيست ، و آخرت ، باقى است ؛ فنايى ندارد . »   

بحار الأنوار ، ج78 ص21 ح82 ؛ نهج البلاغة، خطبه 113 .  

موفق باشید

تصویر 
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 227 بار
سپاس‌های دریافتی: 154 بار

پست توسط kiuhnmgtrdcv »

منظور شما از سختی چیست؟
سختی و لذت نسبی است و با توجه به هدف تعیین میشود
مثلا اگر کسی هدفش لذت بردن از دنیا باشد در انصورت موانع لذت بردن میشه سختی! یا برعکس
اگر هدف کسی استفاده کردن از دنیا برای تکامل خود و رسیدن به خدا باشه میشه لذت بردن چون داره به هدفش نزدیک میشه

پس در واقع مسایل اصلی به جهان بینی ، خودشناسی ، چرایی زندگی کردن و ... برمیگرده
آخرین ويرايش توسط 2 on kiuhnmgtrdcv, ويرايش شده در 0.
------------چرا عده ای با سانسور چهره شیعه را زشت میکنند؟ ایا مولا علی هم چنین می کرد؟
اگر کسی اسم شیعه یدک میکشه ولی کار نادرستی انجام میده گناهش بیشتر است
(من در مورد صحت مطالبی که در این مدت نوشتم هیچ مسولیتی قبول نمیکنم اگر با نوشته های خودم هم باعث رنجش کسی شدم از او پوزش می طلبم)
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 20 بار
سپاس‌های دریافتی: 44 بار

پست توسط Jamshid2100 »

سلام و تسلست
مهم این است که بذبختی و خوشبختی را چه معنی کنیم ؟
اگر خوشبختی به معنی رفاه باشد پس باید بگوئیم اعوذو بالله ائمه ی ما در فلاکت بودند در حالی که رستگارترین انسان هایند و امام حسین در این ایام راه سختی را در پیش گرفت که هم برخود و هم بر اهل و او بسیار سخت گذشت پس خدایی نکرده امام حسین در فلاکت بود ؟؟؟؟
نه چون هدف زندگی بدون اضطراب و بی دردسر نیست .زندگی هدف غربی نیست که زندگی واقعی و ایده آل را در پول و آسایش تمام می بسنند هدف در اسلام خواسته و رضایت الهی است ومهم نیست که در این راه این همه هم سختی بکشیم و اذیت بشویم وگرنه همه ی انسان ها امروز مومن و خدایی بودند دین برای اصلاح امور آمده است و همه باید کمک کنند و اگر هم اوضاع دنیایی جالب نیست به معنی آن نیست که زندگی معنی ندارد . حضرت علی به نان و نمک در سفر ه اش راضی بوده و و به آن قانع و تماما شکر گذار حالا کدامی ما شام و نهارمان نان است !
خوشبختی زندگی مرفه نیست بلکه احساس رضایت از زندگی است که در بدترین حال باشد مانند پیامبر در سه سال که در دره ای تبعید شدند پسپیامبر باید رسالت خود را بر زمین می گذاشت و تبلیغ دین و گسترش آن را رها می کرد تا او را آزاد بگذارند تا در رفاه باشد !!!
حتی آنهایی که در کشور های غربی با تمامی امکانات و رفاه زندگی می کنند به اندازه ی ما در زندگی یشان دل خوشی ندارند احساس خوشبختی نمی کنند بلکه در ظاهر به انها خوش می گذرد ...

احساس خوشایندی در زندگی به امکانات مادی بستگی ندارد مثل حضرت یوسف در زندان بهترین دوران را سپری می کرد و ناراضی نبود چون خوشبختی رضایت وجود معنوی انسان از زندگی است نه باور های مادی /
پس امروز در جامعه ی غرب خوشبختی برایشان مادیات است و فقط آن را می طلبند چون مزه ی شکر را چشیده اند امام از عسل خبری ندارند پس همان را خوشبختی می دانند .
رضایت معنوی هزاران برابر رضایت مادی است یک مثال ساده می زنم
اگر خدای ناکرده یکی از اقوام شما تصادف کند و اتومبیل او اسیب ببیند و خودش سالم بماند مطمئنا بعد از شنیدن خبر می گوئید خدارا شکر که سالم است خسارت مادی مهم نیست
زندگی هم در رضایت بالاتری تعریف می شود نه در مادیات .

حالا در مورد زمان ما عواملی دست ه دست هم داده تا در زندگی دچار مشکل شویم با این وضعیت بد شاید هم تخصیر خودمان باشد باید جامعه اصلاح شود و فقط با اصلاح یک نفر مشکل حل نخواهد شد ..
التماس دعای فرج
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 227 بار
سپاس‌های دریافتی: 154 بار

پست توسط kiuhnmgtrdcv »

forum-f28/topic-t5316.html#p18383
دوستان این تاپیک مظالعه کنید نکات ارزشمندی دارد
------------چرا عده ای با سانسور چهره شیعه را زشت میکنند؟ ایا مولا علی هم چنین می کرد؟
اگر کسی اسم شیعه یدک میکشه ولی کار نادرستی انجام میده گناهش بیشتر است
(من در مورد صحت مطالبی که در این مدت نوشتم هیچ مسولیتی قبول نمیکنم اگر با نوشته های خودم هم باعث رنجش کسی شدم از او پوزش می طلبم)
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”