[] کشتی نجات[]

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Old-Moderator
Old-Moderator
سپاس‌های ارسالی: 3099 بار
سپاس‌های دریافتی: 5474 بار

[] کشتی نجات[]

پست توسط Labbaik »

به نام خدا
من یه سوال دارم که توضیح کاملی در موردش میخوام

اگر اعتقاد ما درباره ائمه اطهار(ص) اینه که همگی نور واحدند ( کلهم نور واحد)
پس چرا در حدیث داریم:

ّ الحسین(ع) مصباح الهدی و سفینة النجاة ؟؟ 

چه تمایزی وجود داره که درمورد ایشون این حدیث آورده شده؟

پیشاپیش متشکرم
یا حق
زندگی بافتن یک قالی است

نه همان نقش و نگاری که خودت می خواهی

نقشه را اوست که تعیین کرده است

تو در این بین فقط میبافی

نقشه را خوب ببین !!!

نکند آخر کار قالی زندگیت را نخرند

تصویر 
Bronze
Bronze
سپاس‌های ارسالی: 3603 بار
سپاس‌های دریافتی: 1144 بار

Re: [] کشتی نجات[]

پست توسط 110 »

« بسم الله الرحمن الرحيم »    عليکم   ..
خدمت شما عرض کنم که اتحاد نور اهل بيت عليهم السلام   .   همچنين افضليت برخي از آن انوار مقدسه بر   .   افضليت حضرت محمد مصطفي صلي الله عليه و آله بر تمامي مخلوقات   .   ساير ذوات مقدسه معصومين عليهم آلاف التحية و السلام   .   افضليت حضرت علي عليه السلام بر ساير ائمه عليهم   .   با اينکه صفاتي چند به يکي از آن بزرگواران   .   امام حسين عليه السلام اختصاص داشته باشد ندارد.  .
لذا استبعادي ندارد که امام حسين عليه السلام داراي صفات و ويژگيهايي باشند   .   ايشان را از همه کس ممتاز کند و حتي کسي که از ايشان افضل است   .1   جد بزرگوارش خاتم الانبياء حضرت محمد صلي الله عليه و آله وسلم   .   امير المومنين پدر گرامي ايشان و فاطمه زهرا سلام الله عليها مادر بزرگوارشان   .   برادر ارجمندشان امام حسن مجتبي عليه السلام   .   اين امتيازات و ويژگيها شريک با ايشان نباشند.   .   قرار داده شدن شفاء در تربت مقدس حضرتش   .   استجابت دعا و قبولي نماز و جواز تمام خواندن نماز در حرم مطهر ايشان و ...   .  .  امام صادق عليه السلام در همين رابطه ميفرمايند:   .  « كلنا سفن النجاة لكن سفينة جدي الحسين (عليه السلام) اوسع وفي لجج البحار اسرع »

همه ما اهل بيت کشتي هاي نجات هستيم  [COLOR=#eeece1].    و ليکن سفينه و کشتي جدم حسين عليه السلام گسترده تر و در دل درياها و موجهاي خروشان باشتابتر و سريعتر است  .  
 تصویر  .  .:: الإنسان هو شيعة علي بن أبي طالب عليه أفضل الصلاة و السلام إن عرفه حق معرفته ::.  .  تصویر 
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 219 بار
سپاس‌های دریافتی: 467 بار

Re: [] کشتی نجات[]

پست توسط soldier young »

نظر نویسنده پست

اول اینکه تمام ائمه معصومین شامل این ویژگی هستند که نور هدایت و نجات دهنده مردمان از جهل و کفر هستند به مدد نهادینه کردن احکام و خواسته های الهی در وجود خود و تمام این عزیزان دارای ارزشهای اخلاقی در بالاترین سطح بوده اند .
اما ائمه معصومین بر حسب شرایط زمان خود و نیازها و خواسته های مردم برخی از شاخصه های شخصیتی انها بیشتر بروز کرده و انها را به این وصف مردم عام بهتر می شناسند. بعنوان مثال مولا سید الساجدین امام سجاد ع که بنا بدلایل شرایط زمانه خود که پس از قیام کربلا بوجود امده بود صلاح را بر این دیدند که از طریق عبادت و ایجاد دعاهائی با مضمون تربیتی و عبادی که بعدها به کتاب صحیفه سجادیه نام گرفت مردم زمانه را اگاه کنند وگرنه اگر ایشان هم شرایط مشابه با پدر خود داشتند دست به عملی مشابه می زدند و یا اگر امام حسن ع صلح کردند مگر قیام کردن یا جهاد کردن و شهادت را از پدرشان نیاموخته بودند بلکه شرایط زمانه و صلاح مومنین چنین لزومی را برای ایشان ایجاد کرده بودند.
و اما چون امام حسین ع و یارانشان با توجه به مقتضیات زمانه دست به قیام کربلا زدند و این قیام به خواست خدا نماد و ستونی شد برای پایه ی دین اسلام و شاخه ی خاصه تشیع از اینرو امام حسین ع را بیشتر با این شاخصه ایشان یاد می کنند که نور هدایت و کشتی نجات است وگرنه همین الان مگر نه اینکه امام زمان عج هم نور هدایت و کشتی نجات ما شیعیان و تمام ازادگان دنیا می باشد و روزی که ایشان ظهور کنند هرکس از کشتی هدایت ایشان جا بماند برحسب جهل در طوفان غفلت خویش هلاک خواهد شد.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
و اما ما بجز این عزیزان یک کشتی نجات و نور هدایت دیگر هم داریم به نام کتاب الله قران مجید که همه ائمه اطهار از پیامبران تا امامان در واقع نمود ناطق ان می باشند همانطور که مولا علی ع در حدیثی به مردم زمانه خود در جنگ صفین فرمودند من قران ناطق می باشم تا من (امام ) وجود دارم به من اقتدا کنید نه به کاغذی بر سر نیزه.
پس نور هدایت و کشتی نجات بودن امام حسین ع برای مسلمانان ، دیگر ائمه اطهار را از این سفت خالی و مبری نمی کند. همانطور که بسیار سجده کننده بودن امام سجاد ع دیگر عزیزان را از سجده کننده بودن مبری نمی کند.
حتی انسانهای دیگر هم می توانند در مقاطعی دارای این خصوصیات باشند بعنوان مثال ایا سید رضی با خدمات زیادی که به ما شیعیان کرده و با کتابی که الان در همه خانه های ما از او وجود دارد ایا به گونه ای کوچکتر نور هدایتی برای ما ایجاد نکرده است و یا برای برخی انسانها کشتی نجاتی نبوده است که ایشان را به دین اسلام گرایش داده اند و سعادتمند کرده اند.
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”