این هم یک طرح برای قالب وبلاگ.

اسم این طرح رو طلوع فجر گذاشتم و خیلی ازش خوشم میاد.

نرم افزار استفاده شده: فتوشاپ 7
منتظر نظرات دوستان هستم.
یاعلی(ع) مدد

مدیران انجمن: [EHSAN], MAYAPOWER, شورای نظارت

ممنونم حاج محسنMohsen1001 نوشته شده:سلام![]()
طرحش ساده و قشنگه ، اما من کلاًترجیح میدم برای جایی که قراره جذابیت داشته باشه برای حفظ بازدیدکننده هااز رنگ مشکی استفاده نکنم (گرچه زمینه متن کرم هست)
چون رنگ مشکی رنگ غمه و برای سایت و وبلاگ خوب جواب نمیده طرف میخواد زود خلاص بشه از اونجا چون دلگیره![]()
راستی تاریخ نوشته تو وبلاگ هم از نکات جالب توجه بود![]()
موفق باشی احسان جون

(بستگي داره كي و كجا استفاده بشه
)
ولي باز هم شما درست ميگي اما چون اين مدل قالب براي نوشته هاي كوتاه هست بنظرم هيچ مشكلي ايجاد نميكنه. 
خوشم ماد دقتت بالاست 

خب اگه قشنگه پس چرا اينجوري بغض كردين؟!Labbaik نوشته شده:زمینه مشکی که قشنگه
همیشه هم طرح روشن و شاد کار بشه یکنواخت میشه
کار قبلی فراموش شده بود فامیل حذف بشه!
اینجا تاریخ اشتباه خرده!!

اي بابا.. مديريتمون رو يه جوري بايد ثابت كنيم ديگه وگرنه كارت زرد ميگيريمabde abbas نوشته شده:سلام
ای بابا ... کم کم داری رو میکنی ها...
می بینم که فشنگ هات رو یکی یکی شلیک می کنی. « بسی بسیار بسا » خیلی زیباست... استروک تصویر رزمنده ها رو تغییر بدی، کارت میره تو تاپ گالری!

اونارو دارم استخاره ميكنم كه بزارم يا نزارم

هيسس!!..abde abbas نوشته شده:میگم ما آرزو به دل موندیم به جز مدیرها و کاربرای خاص یه نفر بیاد این جا نظری تشکری چیزی... انجام بده.
یاعلی
الان سيد محسن مياد بيرونمون ميكنهها 

[EHSAN] نوشته شده:هيسس!!..abde abbas نوشته شده:میگم ما آرزو به دل موندیم به جز مدیرها و کاربرای خاص یه نفر بیاد این جا نظری تشکری چیزی... انجام بده.
یاعلیالان سيد محسن مياد بيرونمون ميكنهها

[EHSAN] نوشته شده:خب اگه قشنگه پس چرا اينجوري بغض كردين؟!Labbaik نوشته شده:زمینه مشکی که قشنگه![]()
![]()
راستش من آخرش نفهميدم چرا.. شما يه اينجوري نظر ميدين و رك رو پوست كنده مطلب رو نميگيد..![]()
بابا من ناراحت نميشم.. همه ايراداشو بگين.. خواهشا